Kiemelt
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Kinga

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-08-16 20:37:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Kinga +36300728691 122353 erotikus masszázs

alor a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Éden Kinga hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Sok számomra érdekes beszámolót olvastam,e szép formájú hölgyről!Már régen a kedvenceim listáján szerepelt.Halogattam a randit,mert eddigi tapasztalataim szerint az ilyen jellegű szalonokban nem hagynak elég időt két vendég fogadása között.(tisztelet a kivételnek)Győzött a kiváncsiságom így telefonon gyorsan sikerűlt elérnem,az időpontban megegyeztünk
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Forgalmas főúton található az intézmény,könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel,kicsit sétálni kell a pontos helyig.Autóval sem problémás,üres parkoló is akadt,igaz fizetős.A házszám hatalmas méretével eltéveszthetetlenül mutatja,hogy ott vagy ahol lenned kell.A kapunál telefonos útmutatást segít a cél eléréséhez.Nekem sajnos várnom kellett,mert még nem állt készen fogadásomra.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Új építésű házban,korszerű légkondis szobák,több tisztálkodási helységek várják a látogatót.Tisztaság mindenhol,tusfürdőből bő választék,a törölköző jó minőségű.A szobában középen van a masszázságy,a falon körben tűkőr.A ruhákat székre lehet tenni.


Új építésű házban,ízlésesen berendezett több szobás két fürdési lehetőséggel ellátott lakás,Tisztaság mindenhol,több tusfürdő áll rendelkezésre,jó minőségű törölközövel,a szobában masszázságy, körben nagy méretű tűkrök,a ruhánkat székre tudjuk lerakni
Éden Kinga külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Az ajtón belépve kellemes hangon köszöntött és elnézést kért Kinga a várakoztatásomért.A képeken látható öltözékben fogadott,formás arányos alakja nagyon tetszett,képei híven tűkrözik a valóságot.Arca is kellemes,(bár az előző beszámolók orosz jellegűnek írták le,az szerintem más ,de teljesen rendben van).Bevezetett a szobába,kaptam törölközőt megmutatta melyik fűrdőbe menjek,majd elviharzott a kollégái közé.
1. Éden Kinga +36300728691 beszámoló Budapest 122353 erotikus masszázs
3. Éden Kinga +36300728691 beszámoló Budapest 122353 erotikus masszázs4. Éden Kinga +36300728691 beszámoló 2024-08-17 00:54:38 erotikus masszázs 1223535. Éden Kinga +36300728691 beszámoló 2024-08-17 00:54:38 erotikus masszázs 1223536. Éden Kinga +36300728691 beszámoló 2024-08-17 00:54:38 erotikus masszázs 122353
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Visszaérve a zuhanyzóból türelmesen vártam,hogy jöjjön.A szobában van egy jól látható digitális óra,amin láttam,hogy papíron már húsz perce itt vagyok,(gondoltam majd hosszabbítás lesz)Mikor megjelent már könnyített az öltözékén csak a fekete alsó maradt rajta.Gyönyörű formás keblei lebilincselték szemeimet,az egész teste harmonikus,gusztusos,néztem volna még de hasra fektetett,(majd kényeztetés közben simogathatom,mondta)és lábaimat kezdte masszirozni,meglepően jól csinálta,olajos keze módszeresen végig ment a vádlitól kezdve derekamon át a nyakamig,elviseltem volna sokáig. Közben változatos témákról beszélgettünk,még nem volt részem prosztata masszásban,így ezt boncolgattuk,Jött a megfordulhatsz varázsszó!
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
4
Fordulás után kézzel foghatóvá vált a valóság!Megsimogathattam azokat a formás ciciket,érezhettem selymes bőrét feszes kellően kemény , számomra pont a legideálisabb méretű,formájú csodálatos kebleket.Kezemmel végig követtem karcsú derekát,majd kemény formás fenekén pihent meg tenyerem!Esztétikai élményemet fokozta a hatalmas tűkörben látható teljes panoráma kép.Folyamatos csevegés közben kezével elkezdte cerkám ápolását,bő olajjal finom csavaró huzogató mozdulatokkal igyekezett a kedvembe járni.Említettem neki,hogy főleg olyan lányokhoz szoktam járni ahol az orális lehetőség lehetséges.Tudom,hogy nála ez nem opció,azért voltam rá kiváncsi mert több róla írott beszámolóban a fellegekbe dicsérték technikáját.Tényleg a szakma mestere,de elkövettem azt a hibát, hogy túl sokat elemeztük az orális kényeztetés előnyei,hátrányait!Az órára nézett és mondta,hogy két percem van a beteljesűlésre! na mondanom se kell ez egy kicsit demoralizált így a boldog elrepűlés elmaradt.Az órát néztem,és láttam,hogy tényleg idő van,megemlítettem neki,hogy ugye várakoztam miatta,(amiért bocsánatot is kért)de mondta,hogy a programját szervező már rendelte a következő.vendéget!Javasolnám szerényen,hogy hagyjanak kicsivel több időt a két feladat között e remek szolgáltatónak!
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
5
Teljesen korrekt
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kinga kellemes partner,sajnos a szalon hozta a negatív tendenciát,hogy keményen be tartatja az órás programba a két fűrdést,a kezelést,és ha valami csúszás történik nincs elég szabadidő a korrigálásra!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Kinga erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet