Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Fanni

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-16 20:09:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Fanni +36707359245 122067 erotikus masszázs

Peti1111 a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Éden Fanni hirdetővel
perfekt popsi
mindenre hagy időt
csodás kézimunka
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ezen az oldalon találtam meg a hirdetését, de véleményt más oldalon is olvastam róla. A honlapjukon keresztül könnyű hozzá időpontot foglalni. Rendszerint vasárnap délután-este teszik fel a következő heti elérhetőségeket a honlapra, ezúttal viszont a hétfői időpontok már vasárnap reggel felkerültek. Nála - és még két hölgynél a szalonban - lehetőség van „Erotikus enyhe dominával” masszázs-program választására, amit én be is jelöltem. Továbbá minden hölgy profiljánál le vannak írva bővebben a választható lehetőségek. (A profilokat egyébként a honlapjukon a bal felső sarokban lévő ikonra kattintva találtam meg.) A foglalásom során megjegyzésben leírtam, hogy a nála feltüntetett lehetőségek közül mik azok, amiket szeretnék kérni, illetve mi az, ami még érdekel közülük – ez utóbbi hasznosnak is bizonyult, mivel Fanni is ezek szerint készült az alkalomra. Először csak a még függőben lévő foglalásról kaptam egy e-mailt, majd néhány órával később a foglalás megerősítéséről is – utóbbit meg kell várni.
Előző héten volt még pár levél erejéig egy levélváltásom a szalonnal (egy kérésem és egy kérdésem volt hozzájuk) – bár lassan válaszoltak, de meglehetősen segítőkészek voltak.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű megtalálni az épületet. Metróval mentem az Árpád hídig, majd 5 percet gyalogoltam a házig. Kb. 10 percet egy közeli parkban várakoztam, majd öt perccel a tervezett kezdés előtt felcsörgettem a szalonhoz, hogy bebocsájtást kérjek, a telefont kezelő hölgy pedig mondta, hogy Fanni még nem ér rá, de mindjárt visszahív. Kb. öt perccel a tervezett kezdés után hívott is. (a végén kb. ennyivel később értem ki a házból). Sajnos bárhogy ütöttem be a kapukódot, sehogy nem akart nyílni az ajtó – Fanni elmondása szerint aznap voltak már vele problémák – így lejött, hogy beengedjen. Mint elmondta, kicsit összesűrűsödtek náluk a vendégek, főleg a fürdőszoba volt nagyon foglalt. Lehet, a hétfő-délután fél hármas időpont ennyire népszerű náluk. :)
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakást illetően mindent rendben találtam. 3 féle tusfürdőből lehetett választani. Szájvizet nem láttam – de lehet, ez nem is az a hely, ahol feltétlen szükség lenne rá. Csak Fannival futottam össze a teljes idő alatt (leszámítva a főbejárat körüli pár férfit, akik sejtésem szerint szintén ide vártak előttem). Egyébként szép, tiszta belül a lakás, a fürdőszoba is – nem hiába új építésű a társasház. A lakás belső folyosóját hangulatos félhomály lengi be.
Éden Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Fanninak helyes arca van, alkatilag is szép – elmondása szerint sportol is – számomra a feneke volt a kedvenc testrésze, de a lábait, talpait is imádtam. Érdemi különbséget nem véltem felfedezni a képeihez képest, de valahogy a képek összességében jobban átadták az alakját, kicsit erősebb benyomást keltettek (fények, retus?). Mivel kértem harisnyában fogadást, így ebben is fogadott. A saját külön kívánságomat, a „nem platformos magassarkú szandál vagy körömcipő”-t nem sikerült megoldania (előzőleg e-mailben kérdeztem rá), de nem akadtam fenn ezen.

Egyedül a műszempilla esetében éreztem azt, hogy lehetett volna visszafogottabb - de ez amolyan szubjektív dolog. Mindemellett fokozta az élményt, hogy alapvetően tartja a szemkontaktust és ezt kihasználva sokszor elnyújtva, mélyen bele is néztem a szemeibe a program során. Valahol láttam rajta egy kisebb tetoválást, de ahhoz az élmények túl intenzívek voltak, hogy a helyét is megjegyezzem :)
1. Éden Fanni +36707359245 beszámoló Budapest 122067 erotikus masszázs
3. Éden Fanni +36707359245 beszámoló Budapest 122067 erotikus masszázs4. Éden Fanni +36707359245 beszámoló 2024-07-17 00:29:42 erotikus masszázs 1220675. Éden Fanni +36707359245 beszámoló 2024-07-17 00:29:42 erotikus masszázs 1220676. Éden Fanni +36707359245 beszámoló 2024-07-17 00:29:42 erotikus masszázs 122067
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Itt most kronologikus sorrendben több mindenről fogok írni, már csak azért is, hogy jól érthető legyen a beszámolóm. Korábban írtam már pár beszámolót, de azokkal ellentétben az esemény „jellege” miatt és mivel számomra is egy egészen sajátos megélést adott ez az alkalom. A „szeánsz” alatti konkrét történésekre nem térnék ki, de igyekszem minél több infót átadni.

Sok éve fantáziáltam vele, hogy egyszer kipróbálnék fétis dolgokat. 6 hölgynél voltam eddig erotikus masszázson, de eddig ez utóbbira még nem kerítettem sort. Most viszont szerettem volna valami újszerűt kipróbálni és így keltette fel az érdeklődésemet Fanni, Kinga és Tina ugyanabból a szalonból, akiknél elérhető az „Erotikus enyhe dominával” program. Végül is a beszámolói (más oldalon több is található) és a lehetőségek száma alapján (a honlapjukon) Fanni mellett döntöttem. Mivel ez az első fétis jellegű program, amin részt veszek, így érthetően nincs összehasonlítási alapom ilyen szempontból.

1. Meglepetés – Fanni kisugárzása:
10-20 perccel a megbeszélt kezdés előtt már meglehetősen izgultam (első domina-programom), de mire odaértem, hogy feltelefonáljak, sikerült lenyugodnom. Mikor meghallottam Fanni hangját a telefonban - a főbejáratnál -, akkor ért az első nagy pozitív meglepetés. Őszintén mondom, hogy elképedtem egy kicsit. 10-20 másodperc beszélgetés után azt éreztem, hogy annyira intelligens, barátságos hangja, hanglejtése, beszéde van, hogy ritkán találkozom ilyen hölggyel. Mint fent írtam, a bejutási nehézségek miatt lejött elém (harisnyában :) ) és így kísért fel. Felfelé menet már beszélgetésbe elegyedtünk és valamelyest kezdtünk is a témára térni. Kifejezetten közvetlen, pozitív kisugárzású személyiség, kellemes társaság. A lakásba érve miközben lehuzakodtam, megkérdezte, hogy voltam-e már hasonló programon. Mondtam, hogy erotikus masszázson igen, de fétis jellegűn még nem. Erre meglepetésemre örömét fejezte ki. Megjegyezte, hogy szereti az újoncokat. „Friss hús”-tettem hozzá :). A szobába érve és tovább folytatva a beszélgetést – illetve később a program során is - kicsit magam is meglepődtem, hogy mennyire könnyedén, szabadon tudtam beszélni a fantáziáimról az ő társaságában és tudtuk megbeszélni a továbbiakat.

2. Meglepetés – Fanni felkészültsége:
A kis szobába érve egy masszázspad és két oldalt jó nagy tükrök fogadtak. Volt még egy kis asztal (vagy komód?), meg egy vagy több szék is. A kis ajándékomat és a virágszálakat még az elején az asztalra tettem. Ahogy jobban a témára tértünk, akkor ért a második pozitív meglepetés. Fanni konkrétan felkészült azokból, amiket én a megjegyzésben leírtam kérésként vagy érdeklődésként (utóbbiból 8-at is írtam, a masszőzömre hagyva, hogy mit épít be a programba és mit nem). Volt, amit nem sikerült teljesítenie, volt, amit ő nem szívesen csinál (bár fel van tüntetve a profiljánál), illetve volt, amit megbeszéltünk, hogy nálam nem tudna működni és persze voltak, amik simán működtek. Szinte fejből elsorolta, amiket leírtam és nagyrészt - ha nem teljesen - át is beszéltük őket. Sőt még plussz ötletet/eszközt is dobott be később. Mielőtt elindultam fürdeni, Fanni csekkolta a terepet, zuhany, majd vissza a szobába.

3. Meglepetés – az időbeosztás:
Kérdezte, hogy mekkora hangsúlyt helyezzünk a masszázsra. Mondtam, hogy rendszeresen járok gyógymasszőrhöz, ezért én nem fordítanék rá túl sok időt. A harmadik nagy meglepetés az volt, hogy abszolút nem ragaszkodott ő se egy hagyományos felosztáshoz, hanem még ő ajánlotta fel, hogy akkor csak egy kicsit megmasszíroz, amíg átbeszéljük (jobban) a továbbiakat. 10 percen belül már jöttek az erotikus benyúlások és már enyhén kezdtünk is a fétis vonalra hangolódni.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A „határok”:
A bugyi végig fenn maradt, a melltartót már a masszázs elején levette. Érinteni intim területen nem lehetett, a fenekét engedte, a comb-belsőt viszont már nem. Lábakat egyébként talptól kicsit a térd felettig lehetett.

Az „enyhe domina” program:
A programot az elején és a végén egybekötötte hullámoztatott kézi levezetésekkel is - de csak a legvégén hagyott elmenni. A történet elsősorban Fanni utasításai szerint alakult. Az ő parancsaira váltottam (vagy váltottunk) helyzetet – összesen háromszor. A kisebb-nagyobb módosításokba hagyott beleszólni. Amolyan közös kísérletezés is volt kicsit az egész, különböző fétis-eszközök bevonásával. Mindvégig tartotta a szemkontaktust – ezzel is fokozva az élményt. Figyelt rám, figyelte a reakcióimat, visszajelzéseimet, irányított, „birtokolt engem”, miközben az elsődleges célja az volt, hogy én „jól” érezzem magamat. Alapvetően megadta azt az érzést, hogy „a kezeiben tart”- és ezt élveztem is. Ami a konkrét fétis-elemeket illeti, azokat szeretném inkább magamnak megtartani.

4. meglepetés - az élmény:
Ezt nehéz szavakba önteni. Ha emlékeznék, se tudnám megszámolni a két kezemen, hogy hányszor juttatott csúcs-közelbe, majd húzott, vagy rántott vissza a kb. 50 perc alatt. Többször szóltam neki, hogy nagyon közel vagyok (vagy közel voltam). Ilyenkor, ha kellett, visszahúzott, majd rám parancsolt, hogy „Még nem mehetsz el!” Legalább párszor úgy estem át a csúcson, úgy sikerült akár hosszú másodpercekre megélnem azt, hogy még csak el se mentem. Rendkívüli, amit Fanni képes volt művelni velem. Most is emlékszek, ahogy „a kezében tart”, lebegtet a csúcson, én félig felülve, jobb kézzel markolok erősen a fenekébe és nézünk mélyen egymás szemeibe. Majd újabb visszazuhanás… Eszméletlen. Elképesztő, amit művelt. És akkor még nem beszéltem arról, amikor a lábfejei révén volt orgazmuson – szintén anélkül, hogy elmentem volna - ez utóbbiban mondjuk a hajgumiszerű péniszgyűrűk is szerepet játszhattak.

Bár a befejezés is jól esett, összességében sokkal nagyobb élmény volt számomra az oda vezető út a sok megtapasztalással és a fantáziáim megélésével, melyhez Fanni profi légkört és keretet biztosított.

Elköszönés:
Mikor a kijáratnál készülődtem, megkérdezte, hogy hogy éreztem magam, de nem tudtam mit felelni rá, annyi gondolat kavargott bennem. Fanni felhozta, hogy tudok menni 2 másik hölgyhöz is a szalonban „fétis-programra”. A legelső, ami beugrott, hogy „Ezek után miért mennék máshoz?”. Mondta, hogy sokan jönnek hozzá kipróbálni a fétis jellegű dolgokat, valamint, hogy egy igazi domina sokkal kevésbé szokott türelmes lenni, mint ő. Itt szöget ütött a fejembe, hogy "ezzel vajon mire is gondolhatott pontosan?", bár vannak ötleteim.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szalon honlapján megtalálható a rózsaszálak száma, amiket felfelé kerekítettem. Az „enyhe domina” program amolyan választható extraként szerepel, azonban nem tartozik felár hozzá. A rózsaszálakat kis ajándék kíséretében a megérkezésemkor tettem a kis asztalra egy kis ajándékkal együtt, de ha jól emlékszem, azt mondta, hogy egyébként nem szokta előre kérni.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Amellett, hogy megvannak a határok Fanninál, nagy odaadással foglalkozik a vendéggel. Úgy érzem, jól tettem, hogy hozzá mentem és azt, hogy nagyrészt rá bíztam a programot és végeredményben közösen alakítottuk azt. Ez az „esemény”, amolyan önismereti tréning is volt a számomra bizonyos értelemben. Fura ezt mondani, de utólag úgy éreztem kijövet, hogy teljesebb ember lettem azáltal, hogy ezt az „énemet” is megéltem. A szerzett tapasztalataim után pedig inkább mennék megint hozzá, mint egy rendes dominához, esetleg még a barátnőinél, Kingánál vagy Tinánál tennék egy próbát.
Megjegyzésként még annyit írnék, hogy bár a beszámolómat most, 2 héttel a látogatásom után rögzítem, a gondolataim nagy részét, főleg ami az élményeket illeti, már rögtön aznap papírra vetettem vázlatosan, hogy el ne felejtsem őket – volt mit bőven.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Fanni erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-21 18:29:02
Sok, jó, érdemi információℹ️. Szöveg igen jól van tagolva💬. Fanni és a program bemutatása csodás 💃💯 Köszönet az igen jó írás ért.👏🙏

2024-07-17 20:11:32
Nagyon jól megírt, tartalmas, informatív a beszámolód. Köszönet érte.
Mutasd mindet