Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Fanni

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-04 22:38:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Fanni +36707359245 121975 erotikus masszázs

Szülcsinapcsi a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Éden Fanni hirdetővel
igéző szemek
profi, szakszerű
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
A honlapon megadott számon keresztül értem el, első próbálkozásra fel is vette. Nagyon kedves a hangja már telefonban is. Elmondott minden ilyenkor szokásos infót: helyszín, lehetőségek, pénzügyek. Itt minden lánynak más-más telefonszáma van, tehát közvetlenül azzal lehet egyeztetni akihez menni szeretnénk..
Megközelítés
Frekventált, nagyon jól megközelíthető hely, kb bármilyen járművel (autó/BKV) Egyértelmű a cím, a kapuból kellett újra telefonálnom mire beengedtek.
Helyszín
Modern, nagy, nemrég épült ház sokadik emeletén található a lakás. Lift természetesen van, az ajtók számozása egyértelmű. A diszkréció maximális, figyelnek rá, hogy össze ne fuss mással. A lakás tiszta, törölköző, kilépő, fürdő teljesen rendben. A lakás berendezése ctrl+c ctrl+v megegyezik egy "másik" belvárosi, ugyan ilyen szolgáltatást nyújtó hellyel... Hogy ez történelmileg hogyan alakult így az természetesen engem mint vendéget nem kell, hogy izgasson, viszont aki járt már az egyik helyen az a másikon is ugyan azt fogja tapasztalni - jó értelemben. (lehet franchise rendszer?) :D
Éden Fanni külseje
Bár Fanni arckitakarással hirdet ez csak az Ő magánéletének védelme miatt van, egyébként nagyon szép arcú lány. Nekem a "szép szomszédlány" megfogalmazás ugrott be Róla, abszolúte jó értelemben. Kedves, közvetlen, mégis profi de ezzel együtt "hús-vér" fiatal nő. Nagyon kedves és értelmes, kellemes beszélgető partner!
1. Éden Fanni +36707359245 beszámoló Budapest 121975 erotikus masszázs
3. Éden Fanni +36707359245 beszámoló Budapest 121975 erotikus masszázs4. Éden Fanni +36707359245 beszámoló 2024-07-05 07:40:03 erotikus masszázs 1219755. Éden Fanni +36707359245 beszámoló 2024-07-05 07:40:03 erotikus masszázs 1219756. Éden Fanni +36707359245 beszámoló 2024-07-05 07:40:03 erotikus masszázs 121975
Erotikus masszázs
Fanni valóban képzett masszőr! Mikor rákérdeztem el is mondta, hogy tanulta korábban. Ez át is érződött minden érintésén, és bár nem feltétlenül emiatt megy az ember első sorban, de Nála a masszázs is élvezetes.
Levezetés
Az adatlapon sokminden fel van sorolva mint lehetőség, számomra kicsit ijesztő is volt nehány, úgyhogy már az elején jeleztem is, hogy csak finoman és "ne tessék bántani" :) Nagyon vette a lapot és megbeszéltük, hogy én bár még sosem próbáltam de a prosztata masszázs kipróbálása miatt jöttem. Nem tudtam, hogy hogyan fogok rá reagálni, fog-e egyáltalán tetszetni de érdekelt mert még nem volt ilyenben részem. A műsor tehát úgy alakult, hogy a tényleg szakszerű masszázs után jött a hátra fordulás és az olajos kézi kényeztetés. Itt ami nagyon megfogott, hogy Fanni milyen áthatóan, erotikusan tud nézni az emberre a teljes kényeztetés alatt. Az a tekintet uraim, valami fantasztikus!!! Sokat dob az erotikán, hogy végig a szemedbe néz! Egy kis idő (legalábbis én annak éreztem) után felvett egy gumikesztyűt (a higénia miatt) és a lábam közé térdelt. Egyik keze ujjával nagyon óvatosan maszírozni kezdett a fenekemnél, míg a másikkal folytatta a hímtagomon a kézimunkát...
Nekem az élmény így elsőre nagyon furcsa volt, de egyáltalán nem volt kellemetlen, sőt, fura de jó is volt. Egyszer ezt is ki kellett próbálnom - még nem döntöttem el, hogy egyszeri alkalom volt-e... Ez nem Fanni szakértelmének szólt mert Ő végig nagyon finom és óvatos volt, miközben végig rám, a szemembe nézett és figyelte minden rezdülésemet. Az idő nagyon gyorsan elrepült, ezért ha legközelebb megyek biztosan másfél órát fogok kérni!
Elszámolás
Én ragaszkodtam hozzá, hogy már az elején rendezzük, amiből az lett, hogy letettem a szekrénykére az előre megbeszélt összeget, ami csak az ottlétem végén került el onnan. Maximálisan korrekt elszámolás, még blokkot is kaptam - volna de nem szerettem volna elhozni :) (pedig elképzelem milyen képet vágott volna a könyvelőm ha leadom elszámolásra) :)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Fanni kedves, értelmes, érzelmes és fantasztikus a tekintete! Uraim, kérem legyünk valóban korrekt, udvarias URAK Vele (is) mert beszélgetésünk alaklmával kiderült, hogy sajnos kapott már verbális bántást, nem megfelelő hangnemet... Aki oda megy tudja miért megy, de aki vendégként fogadja az is egy Ember, és attól, hogy szolgáltató, csak az idejét vesszük bérbe és nem a lelkét vesszük meg kilóra!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Fanni erotikus masszázs beszámolójáról


2024-08-28 11:18:40
Tetszik, ahogy írsz. Csak a masszázsról írhattál volna kicsit bővebben, ha már képzett masszőz Fanni és annak megfelelően olyan jól is masszíroz. Az utolsó mondatoddal pedig teljesen egyet tudok érteni.
Mutasd mindet