Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Emily

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-10-20 21:04:00



Kuttor szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Emily +36702931645 122893 erotikus masszázs

Kuttor a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Éden Emily hirdetővel
csodás cicik
felejthetetlen négykezes
csodás kézimunka
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Online foglaltam négykezes masszázsra, Lanához és Emilyhez. A szokásokhoz híven minden gyorsan és flottul ment.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
BKV-val is könnyen megközelíthető a helyszín, a Gönz Árpád városközponttól egy villamosmegállónyira helyezkedik el. Én autóval mentem, a parkolás fizetős, de könnyen lehet helyet találni a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A szalon patika tisztaságú.Újépítésű épületről van szó, a lakás tiszta, rendezett. Nagyméretű fürdőszoba áll rendelkezésére a vendégeknek (azt hiszem van belőle kettő is). Tusfürdőből volt legalább háromféle, ezen kívül dezodor, tiszta törülközők, kilépő... Egy matracos szobában történt a foglalkozás, a szobában volt egy szék, ahová a ruhákat lehet pakolni, falon tükrök biztosítják a vizuális élményt. Kellemes zene, nem túl erős fények adják az alaphangulatot.
Éden Emily külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A két hölgy fenekestül (és mellestül) felforgatta addigi földrajzi ismereteimet. Korábban úgy tudtam, hogy Angyalföld sík terepen fekszik, de be kellett bizonyosodnom arról, hogy a lányok domborzati formái felülírják a tudományt. Lana egy nagyon szép testű, napbarnított bőrű, tökéletes fenekű, formás mellű gyönyörű lány, míg Emily kisasszony egy fokkal vékonyabb, picit kislányos bájjal rendelkező, nagyon szép szabályos és kissé babaarcú, szép szemű, vékony leányzó. Emily egyébként nagyon szép, kemény, közepes méretű és gyönyörűen álló, tenyérbe illő cicikkel büszkélkedik. Öltözködésüket tekintve bármi is volt rajtuk, hamarosan topless-ben tündököltek, és a látvány kiírtott mindenféle korábbi sanda emléket, amik a helyi nevezetesség takarására irányultak.
1. Éden Emily +36702931645 beszámoló Budapest 122893 erotikus masszázs
3. Éden Emily +36702931645 beszámoló Budapest 122893 erotikus masszázs4. Éden Emily +36702931645 beszámoló 2024-10-21 10:05:16 erotikus masszázs 1228935. Éden Emily +36702931645 beszámoló 2024-10-21 10:05:16 erotikus masszázs 1228936. Éden Emily +36702931645 beszámoló 2024-10-21 10:05:16 erotikus masszázs 122893
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Erotika:
5
A lányok végig nagyon kedvesek voltak, fürdés után a szobába érkezve hasra feküdtem és megkezdték testem átkenegetését. Lábaim - fenekem - hátam volt a sorrend. Mozdulataik inkább erősebb simító fogások voltak, hátamnál nagyobb erőkifejtést is éreztem, ami nagyon jól is esett. Kezdetben még kicsit társalogtunk, ők is nevetgéltek, de ahogy én is egyre csendesedtem és lazultam el, velem együtt elhalkultak. Jött a fordulás, ahol még egy kicsit a combom és lábam elülső felét is masszírozták kicsit, majd következtek a lényegi rész felé...
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mikor már hanyatt feküdtem és a lábaim elülső részeit masszírozták a lányok, már óhatatlanul vér pumpálódott a medence tájékomra. Óvatosan, finoman és lassan fogtak rá először, nem sietősen kezdődött a lingam. Férfiasságom minden része kapott kezelést, a tartozékokat és a gát tájékot sem felejtették el a lányok. Miközben átszellemülten, szinte művészien foglalkoztak nemesebbik szervemmel (mint valami Shiva szoborral), addig a tükörben figyeltem a lányok gyönyörű testét, majd taktilisan is érintkeztem velük. Először Lana kemény fenekét markolásztam, majd óvatosan kerekded melleit tapintottam, ezután másik oldalamra fordulva Emily tenyérbeillő kemény melleit csodáltam. Közben a lányok szorgosan foglalkoztak velem, Lana inkább lágy mozdulatokkal kézimunkázott, majd Emily inkább erős fogásokkal kényeztetett. Ilyen élmények hatására nem maradhatott el a végkifejlet, hatalmasat élveztem, majd utána percekig aléltan hevertem a matracon. A lányok óvatosan letöröltek, majd pár perc pihenés után elindultam a fürdőbe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nyilvánosak az áraik, a honlapon minden elérhető. Az elszámolás távozáskor történt, Lana csak annyit mondott, hogy tegyem le a kis szekrényre.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam. Hihetetlenül pozitív a két hölgy kisugárzása, értenek az erotika nyelvén és jó vendéglátók.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Emily erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókÉden Emily legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.