Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Éden Bianca

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-10-21 14:50:32



sztbali szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Bianca +36701552393 122899 erotikus masszázs

sztbali a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Éden Bianca hirdetővel
csodás cicik
felejthetetlen négykezes
csodás kézimunka
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Telefonon egyeztettem a szalon központi telefonszámát használva egy Rebeca-Bianka négykezesre. Most hosszabb szeánszot kértem, mint legutóbb. Minden flottul ment; ugyanakkor a randi előtt negyedórával arra kértek telefonon, hogy pontos összeggel készüljek (amit én induláskor már elintéztem) mert a lányok nem tudnnak visszaadni. Én mindig pontos összeggel készülök, ezért ezzel nem volt probléma.
Megközelítés
Busszal és villamossal jól megközelíthető a hely. A szalon weboldala pontos tájékoztatást ad, a helyszín megközelítéséről. Autóval sem lehet gond, mert van parkolási lehetőség.
Helyszín
A szalon ugyanaz a többszobás lakás, ahol eddig jártam. Semmi sem változott. Most a jobb oldali masszpados szobában voltunk és az ehhez közeli (talán kisebb) fürdőt használtam. Rend és tisztaság mindenhol és ebben a fürdőben is tusfürdős tartályok tudunk vételezni tisztálkodószert. Itt kabin van a fürdőkád helyett. Szájvíz nincs, mert itt a csók nem lehetséges, de jó lenne a friss lehelet szempontjából; ugyanakkor a lányok említették, hogy ez félreértésre adna okot.
Éden Bianca külseje
Bianca egy csinos arcú fiatalos teremtés. A képei egy picit régiek, de nincs nagy különbség. Az arckitakarás a diszkréció része. Természetes cicikkel rendelkezik, amelyek jól reagálnak az érintésekre. Lapos has és kerek popsi ez utóbbit lehet markolni. Lábai kecsesek és és így összeadva kapunk egy csodás lánytestet. A fogadószett melltartó és tanga volt.
1. Éden Bianca +36701552393 beszámoló Budapest 122899 erotikus masszázs
3. Éden Bianca +36701552393 beszámoló Budapest 122899 erotikus masszázs4. Éden Bianca +36701552393 beszámoló 2024-10-22 11:16:52 erotikus masszázs 1228995. Éden Bianca +36701552393 beszámoló 2024-10-22 11:16:52 erotikus masszázs 1228996. Éden Bianca +36701552393 beszámoló 2024-10-22 11:16:52 erotikus masszázs 122899
Erotikus masszázs
Megérkezésemkor üdvözöltem mindkét lányt és levettem a cipőmet. Bevezettek A jobb oldali masszpados szobába és itt egy kis csevegés mellett levetettem a gönceimet. Elvonultam lemosni magamról az út porát és utána visszatértem a szobába. Egy perccel később a lányok is bejöttek immáron textil nélkül. Átöleltem Rebecát és simogattam egy picit és utána Biancával is megtettem ugyanezt. Hasra feküdtem a masszpadon ők pedig a két oldalamra helyezkedtek. Talpmasszázzsal kezdtünk és utána tértek át a bokámra és idővel haladtak felfelé a lábaimon. Rendesen megdolgozták a lábaimat és utána jött a derekam majd a hátam. A lapockáimat és a nyakamat is megdolgozták. Elérkeztünk a csúszkához amit párban csináltak a kérésemnek megfelelően. Míg Rebeca feljebb a hátamon, addig Bianca lejjebb a derekam környékén csúszkált rajtam. Utána elhangzott a varázsszó: megfordulhatsz.
A lábaim kaptak fogásokat majd Rebeca került fölém és csúszkált rajtam egy keveset, majd váltottak a lányok és Biabca csúszkájával fejeződött be a szeánsz ezen része
Levezetés
A lingamnál Bianca kezdte pár mozdulattal és Utána Rebecának átadta a terepet. Rebeca folytatta a kéjt okozó fogásokat és Bianca a testemet simogatta. Ahogy Rebeca fokozta a kéjt úgy Bianca is próbálta feltérképezni a testem legérzékenyebb pontjait. Rebeca váltott és a tudása legjavával juttatott el e beteljesüléshez. Még finoman kényeztetett egy picit és Bianca addig még végzett rajtam pár simítást. Mikor lenyugodtam akkor a lányok megtörölgettek elvonultam egy újabb tusolásra. Ezalatt a lányok felkészültek a szerepcserére.

A szerepcsere legutóbb kimaradt és eltérő volt a korábban megszokottaktól. Máshol a lányok testét masszíroztam végig; viszont itt csak cicimasszázst végeztem. Máshol is volt ilyen, de akkor testmasszázs is történt. Visszatértem a szobába és Rebeca ekkor már a hátán feküdt a masszpadon és egy kevés olaj is került az ikerdombokra. Elkezdtem a cicikkel foglalkozni és Bianca ekkor megjegyezte, hogy úgy csinálom, mintha vizsgálnám a melleket. A mozdulatok lehet, hogy olyannak hatottak; de mivel nem vagyok szakember ilyen téren, ezért nem tudom, hogy mennyire lehettem szakszerű. A lényok cseréltek és most Bianca ikreit vettem kezelésbe. Neki egy picit másképp csináltam, mert erre kért engem. Mikor vele is végeztem akkor kézmosás és utána visszahúztam a gönceimet. Rendeztem a csokrot a szobában és az előszobában a cipőimet is visszavettem, Búcsúpuszik és ölelések mindkét lánynak végül tipli.
Elszámolás
A végén rendeztük. A szalon oldalán nyilvános adat és senkit nem érhet meglepetés.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 66 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rendkívüli élmény volt ez a mostani szeánsz. A lányok mindent megtettek azért, hogy én jól érezzem magam és tényleg egy nagyszerű programmal ajándékoztak meg.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Bianca erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókÉden Bianca legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-09-09) : Ez nagyjából úgy nézett ki, hogy egyikőjük a rúdon végezte a mozdulatokat, addig másik lány a zacsikat simogatta és volt pár benyúlás a gátamhoz. Ezt váltogatták folyamatosan és igazából, mát nem is tudtam ki mikor vette elő tudása legjavát, mert amikor elért engem a vég; akkor Rebeca a gátamnál volt és Bianca pedig a rúddal foglalkozott.

nagyon jó: 2db
(2024-08-18) : Mivel kértem láberotikát, kis kézi keményítés után a lábával kezdett el kényeztetni. Itt is többféle technikát alkalmazott. Volt hogy a talpai között siklottam, volt hogy a lábujjak között

(2024-07-25) : A falloszon nagyon ügyesen játszott, többször két kézzel is, váltogatva a sebességet, technikát a lassú érzéki érintés és a "cuppogós" kézimunka között. Közben mint mondtam nem csak a látvány, hanem a cici-fenék tipi-tapi is mehetett szóval full extra! :)

: 2db
(2024-07-16) : Fordulas utan pedig folytatodik a csuszka es kezi kenyeztetes,ami kozben a simi-tapi-markolasz mehet Bianca szexi testen. Nagyon jo lagy technikaja van es ahogy erzed,hogy kozeledsz a vegehez egy-ket mocskosabb megjegyzessel robbant szed.

(2024-06-17) : Tökéletesen használja a testi adottságait, a csípő mozgásától és a popó riszálásától úgy éreztem már nem férek a bőrömben! Mindeközben szenvedélyesen rám pillanatva huncut mosolyok hagyták el a száját. Szembe csúszkájától pedig nagyon vissza kellett fognom magam!