30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Rubi szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Rubi-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-29 23:37:10

játékvezető
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Rubi reagálása

Köszönöm edesem neked én is nagyon jól éreztem magam veled,de akkor ezt észre vetted te is.:-)Köszönöm a jó kis 2órat neked,a finom csokit és ittalt és a szép virágot is :-)Dr legfőképpen azt,hogy tèged megismerhetelek .Egy úriember vagy :-* Várlak vissza .Addig is vigyáz magadra és kitartást a fogorvoshoz Csók!!!!!:-)

Rubi beszámoló szexpartner Szeged 2016-09-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Levelemre mindíg válaszolt,majd telefonon egyeztettem vele.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedtem az 1-és villamossal,de mivel a Puskás környékéről van szó,ezért könnyen elérhető.Szgk-val is lett volna hely a ház előtt.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Azt hiszem ezt hívják tökéletes búvóhelynek.Már utcán sem találkoztam senkivel,nemhogy a házban.Szépen karbantartott ház felső emelete..A lakásban patyolat tisztaság.A szoba nem nagy,de otthonos.A célnak kiválóan megfelel.A fürdőszobában nagyméretű kád.Könnyedén lehet benne zuhanyozni az Angyalkával.
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
A képen Ő látható.Az arckitakarás a diszkréció miatt van.Nagyon szép,kedves,mosolygós lány.Az alkata nem nádszál,de a magasság és testsúly adatokból ez ki is derül.Hamvas világosbarna bőrének tapintása elindítja a kémiai folyamatokat.Nem von le belőle annyi idős,amennyinek hirdeti magát.

Action
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Egy órára mentem,amit maximálisan ki is használtunk.Mindenhol közös fürdővel szoktam indítani,ez remek felvezetése az együttlétnek.Rubival a közös zuhany is nagy élmény.Olyan kellemesen már-már masszírozva keni a tusfürdőt,hogy az eszméletlen.
Rubival semmit nem beszéltünk előre,nem is kellett.
A szobába visszatérve kértem,hogy üljön le az ágyra.Rögtön tudta,hogy mi is kellene nekem.Én állva Ő ülve pozícióban elkezdődöt az a kényeztetés,amiért mentem.
Csodálatos valódi mélytorok.Kezelés nélkül,felpillantva a szemkonktaktusért.Pontosan olyan ütemben és erősségű ami kellett.Nem is bírtam sokáig.Annyi időm sem volt,hogy az utódoknak búcsút intsek.
Kérdésemre,hogy kellően el tud-e lazulni az igen választ kaptam.Kényelmesen hanyadtfekve elhelyezkedett az ágyon és én fejemet combjaiközé fúrva elkezdtem megkeresni azt a pontot,aminek a megtalálása kell a kielégüléséhez.Ment is a dolog szépen.Nagyot élvezett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag,átlag feletti teljesítmény mellett!Először találkoztunk.Kérés nélkül előre adtam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az első kapcsolatfelvételtől kedves volt.Jó vele beszélgetni.Sok van még az étlapján,amiért érdemes visszamenni.Aki azokat a lányokat is szereti akiken van mit fogni,azoknak ajánlom.Én biztos megyek még.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 20db
(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

(2018-10-30) : Rubi pedig lejjebb vette az irányt, és ismét átélhettem a megunhatatlan, tökéletesen mélytorkos franciáját. Ez a lány tényleg csodákat tud művelni a szájával, és a torkával.

nagyon jó: 34db
(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 64db
(2020-11-14) : Fürdés után meztelenül fogadott az ágyon kaptam is egy csodálatos franciát és olyan nagy tudása van ilyen téren hogy szavakba nem nagyon tudom le írni milyen is volt talán egy szóban tudnám jellemezni csodás volt.Francia után át fordultunk egy kis 69be is utána egy kis szünet tartottunk mert már nem bírtam. Szünet után kaptam még egy kis franciát és a végén ki próbáltunk pár pózt is

(2020-02-24) : majd hanyatt fektettem úgy hogy a feje felém legyen és ismét a szájában landoltam. Mivel a helyzet adta magát, így kivettem a farkam a szájából és a feljebb helyezkedtem hogy a zsacsit is elérje

(2019-08-10) : A kitartása fenomenális. A második menet során is fél órát dolgozott rajtam megállás nélkül. Meg is lett az eredménye. Az utódok ez alkalommal is a szájában landoltak, amit maradéktalanul el is tüntetett.