562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
2
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Mesi szexpartner

szexpartner

Mesi-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-17 10:33:03

kovácstibi12
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mesi reagálása

Drága Kovácstibi12!
Köszönöm szépen a beszit!:-)
Nagyon örülök,hogy ilyen jól érezted magad!
Várlak vissza szeretettel!
Sok sok puszi!
Mesi

Mesi beszámoló szexpartner Budapest 2013-12-17

Egyeztetés
Könnyen ment. Mindig felvette a telefont, meg is csörgetett, jól tájékoztatott. Elsőre nem sikerült mert be volt táblázva de másnap összehoztuk.
Megközelítés
Nem jelenthet problémát senkinek. Duna Plázától 5 perc séta, parkolóhely van szóval autóval és BKV-val is jól megközelíthető.
Helyszín
Minden újnak tűnik, jól berendezett, jól fűtött (ez télen fontos :D) lakás. Az előtér paravánnal elválasztva, nem találkoztam senkivel Mesin kívül. Fürdőkád zuhanyzóval, sok tusfürdő, szájvíz, két türcsit is elhasználhattam.
A szobában mind az asztal, mind a matrac mellett emberhosszúságú tükör van ami igen jó hatással van az erotikára. :D
Mesi külseje
Mint a képeken. Magas, nagy mellű, mosolygós hölgy. Az arc ugye kinek milyen, nekem bejött. A mellein nem érezni a szilikont eszméletlen jók. Feneke, lába sima. Persze masszív a hölgy de hát ezért mentem! :)

Action
5 percet várakoztatott a Duna parton, de még pont belefért. Áttetsző fehér ruciban fogadott, fehérnemű nyista. :) Ránéztem, váltottunk pár szór és láttam, hogy a másfél órás menüt fogom választani az 1 órás helyett.:) Gyors fürdés majd fel az asztalra. Kaptam egy profi masszást nem tudom mennyi ideig tarthatott kb. 30-40 perc lehetett. Tök jól elbeszélgettünk és úgy tűnt valóban szereti a munkáját. Ugrás a matracra ahol bekenhettem a melleit. Jött a csuszkamasszázs majd egy eszméletlen jó francia. Aktust akartam de majdnem nem jött össze mert a tükörben nézve úgy felhúzott, hogy majdnem NFVSZ lett belőle. :D Gyorsan kölcsönös franciát kértem majd gumit és misszionáriusban lett végem. Gyorsabban mint szerettem volna.
Az egész aktus nagyon jó volt, sokat mosolygott, kérdezett, válaszolt, nem játszotta túl szóval mintha egy barát csajszit döngettem volna meg.
Nem volt távolba révedő tekintet, unottság, TP-nek nyoma sincs.
Szex után még egy levezető masszázs majd fürdés ahol megmosta a hátamat. Simán túlcsúsztunk vagy negyed órával.
Elszámolás
Amit a telefonban mondott, annyit adtam. Pesti átlag.

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szuper. Testileg lelkileg kielégülten távoztam tőle. Visszamegyek hozzá. :) Sőt lehet a két órás programot választom hátha két lövés is összejön. :D

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mesi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókMesi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2013-10-13) : Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.

(2013-05-25) : franciával kezdett el izgatni utána én is izgattam őt 2 ujjammal ami nagyon tetszett neki és nyögdécselt is hozzá utána gumit huztúnk és hátulról kutya pózban toltam neki egy jó ideig, utána pózt váltottunk és beleült és lovagolt egy kicsit és a végén a hatalmas melleire élveztem.

felejthetetlen: 4db
(2017-07-30) : A masszázs után kedvesen felajánlott egy natúr franciát, majd ey vadító kebelcsúszkával kényeztette a farkam. Nagyon higénikusan készíti elő a terepet (pl. fertőtlenítő spary), ami nekem nagyon tetszett.

(2014-12-25) : Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte,

(2014-05-30) : Ekkor megkért hogy kenjem be a cickóit masszázsolajjal. Hát erre ki mondana nemet! Utólag jöttem rá, hogy emiatt nem tudom igazán megkóstolgatni a melleit - van ilyen :) Ekkor kezdődött a csúszkamasszázs, amire alig tudok visszaemlékezni, annyira elvarázsolt.

nagyon jó: 11db
(2021-03-09) : Megérkeztem és átadtam a csokit így nőnap alkalmából. Másfél órára mentem, így volt ideje alaposan atgyurni. Itt nem volt sok erotika, de ez a jó, mert így tényleg a szakszerű masszázson van a hangsúly. Lehet érezni, hogy ért is hozzá. Kényelmesen rafekudtem a padra és a masszázs közben jót beszélgettünk mindenféle dologról. Mindenemet rendesen atgyurta. A masszázst már a hálós ruha nélkül csinálta, és a tükörben lehetett látni a szép testét.

(2017-09-19) : Izgató látvány a tükörben ahogy végig dolgozott. Ezután jött amire nagyon vágytam az erotikus része, a matracon. Nagyon izgatóan használja csodás kebleit, majd egy idő után, NFVSZ kértem amit fantasztikus volt.

(2017-09-13) : Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból. Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...

: 41db
(2021-08-30) : másfél órát voltam, az első fele a randevúnknak egy nagyon szakszerű svéd masszázsból állt, tökéletesen éreztem magam, ez a rész nélkülözött minden erotikát, rendesen átdolgozott, megállja a helyét "sima" masszőrnek is

(2020-11-17) : Én cicis kényeztetést kértem.Az ágyra fektetett,ő pedig az ágy végéből támadt.Ledobta a törölközőt és végre csodálhattam a testét is.Először kis simogatással,puszilgatással mérte fel a terepet majd beolajozta tökéletes kebleit és azzal folytatta az izgalmas simogatást a testemen,mindenhol.Pontosan tudta mi az ami ide illik és mi az amire szükség van.

(2020-09-06) : Visszatértemkor a masszázságyra irányított. Ahol hasra feküdtem. Majd megszabadult a testét csak nyomokban takaró :) felsőtől. Kezdetét vette egy kellemes szakszerű masszázs. Krémmel alaposan át masszírozott. Lábaimtól haladt felfele. Igazán kellemesen ellazító jóleső masszázsban volt részem. Mesi szeret beszélni így a masszázs nagy részében beszélgettünk.