12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
2
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Mesi szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Mesi-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-24 09:04:16

szelídmotoros
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mesi reagálása

Drága szelídmotoros!
Köszönöm szépen a beszit!:-)
Örömmel olvasom,hogy milyen jól érezted magad,ennek igazán örülök!
Bármikor szeretettel várlak vissza!
Millió csók!
Mesi

Mesi beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-24

Egyeztetés
Egy céges buliról jöttem haza november közepén egy szép vasárnapi napon. Már gondolkoztam egyszer-kétszer, hogy meglátogatom. Mesi vette fel a telefont. Nagyon kedves, csicsergő hangja van a telefonban, bemutatkozott, és mindenben tájékoztatott. Nem értettem sajna mindent, mert a Stadionoknál álltam a villamos megállóban, és elég zajos volt, de a lényeget megtudtuk beszélni.
Megközelítés
A Marina-parton rendel más lányokkal. Nem nehéz megtalálni a megadott cím alapján, aki BKV-val megy, annak kicsit sétálnia kell, de nem vészes. Már voltam ezen a lakóparkon régebben más lányoknál is. A kapu eltéveszthetetlen, jó, nagy betűkkel ki van írva a házszám, utcanévvel.
Helyszín
Lakóparki több szobás lakás. A folyosón nincs jövés, menés, ez általában jellemző az ilyen újépítésű házaknál, ráadásul a Duna parton, félre eső helyen húzták fel. A lakás előszobája és a nappali egy nagy paravánnal van elválasztva, hogy a többi lányt ne lássa az ember, ott kell letenni a cipőket, ebből lehet következtetni, hogy nem vagyunk egyedül a lakásban. De a logisztika hibátlan, semmit nem lehetett mások jelenlétéből észrevenni.
Mesi külseje
Ő nyitott ajtót, rögtön bemutatkozott, a kezét nyújtotta, a szemembe nézve, mosolyogva. Ez már egy illedelmes, intelligens emberre vall. Nagy mosolygós, szemek, telt idomok, egy fehér, hálós egyrészes ruhában fogadott, amiből sejtelmesen kilátszottak egy egészségesen orientált férfi számára a leglényegesebb testrészek. :) Nagyon csinos! A képek visszaadják a valóságot, igazi érett nő!

Action
Beinvitált a szobába, ott hagyott levetkőzni, üdítővel kínált. Minden oda volt készítve a szobába, ez nagyon profi hozzáállás. Bekísért a fürdőszobába, ott rengeteg tusfürdő volt (akinek ez fontos infó azért írom). Szobába vissza, lágy relaxációs zene, és felfektetett a masszázspadra. Nagyon finom keze van, de erős is. Nagyon jól esett. A falakon tükrök vannak, ezért jól lehetett követni mindent. Alaposan átmasszírozott mindenhol, közben végig érdeklődő volt, de nem tolakodóan, ami szintén nagyon jól esett. Kicsit nehezen indult be a beszélőkém, mert alig aludtam a céges buli miatt, és nagyon elengedtem magam a masszázs alatt. Aztán átfektetett egy lenti matracra, és hozott olajat, azzal kérte, hogy kenjem be őt. Naná hogy! Egy élmény volt. Elkezdett rajtam csúszkálni, és közben megállapodtunk egy franciás levezetésben. Annyira feloldott Mesi, hogy gyakorlatilag alig bírtam sokáig most kivételesen. Utána még masszírozta a combjaimat. Aztán fürdés.
Elszámolás
Több csomag van nála. Eredetileg szexpartnert kerestem, de egy masszázsos programot rég ki szerettem volna próbálni. Félre értés ne essék, aktust is vállal, de akkor több időre kell befizetni, de az alapos masszázs programmal, teljesen baráti az a csomag is!

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Teljesen felüdülten távoztam tőle, és még nem voltam ilyen programon, Mesi személyében nem csalódtam ebben, sőt! Ha valaki jól csinálja, és Mesi jól csinálja, meglepő eredményeket tapasztalhat az ember, olyan, mintha aludtam volna egész idő alatt, pihenten távoztam, ami nekem nagyon fontos volt aznap! Kérdezte, milyen volt a masszázs, én 10 skálán, 20-ast adnék! :) Visszatérek még hozzá! És mindennek fejében, amikor elindultam vissza a metróhoz, a lakópark fő utcájában, egy tűzpiros, Ferrari F400 Italia gurult el mellettem, a pilóta mellett, egy elég dekoratív hölgyeménnyel az anyósülésen. :) Még nem láttam ilyen közelről egy ekkora autócsodát. Bár, aki ismer tudja, inkább motoros vagyok, de e mellett nem lehet szó nélkül elmenni. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mesi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókMesi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2013-10-13) : Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.

(2013-05-25) : franciával kezdett el izgatni utána én is izgattam őt 2 ujjammal ami nagyon tetszett neki és nyögdécselt is hozzá utána gumit huztúnk és hátulról kutya pózban toltam neki egy jó ideig, utána pózt váltottunk és beleült és lovagolt egy kicsit és a végén a hatalmas melleire élveztem.

felejthetetlen: 4db
(2017-07-30) : A masszázs után kedvesen felajánlott egy natúr franciát, majd ey vadító kebelcsúszkával kényeztette a farkam. Nagyon higénikusan készíti elő a terepet (pl. fertőtlenítő spary), ami nekem nagyon tetszett.

(2014-12-25) : Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte,

(2014-05-30) : Ekkor megkért hogy kenjem be a cickóit masszázsolajjal. Hát erre ki mondana nemet! Utólag jöttem rá, hogy emiatt nem tudom igazán megkóstolgatni a melleit - van ilyen :) Ekkor kezdődött a csúszkamasszázs, amire alig tudok visszaemlékezni, annyira elvarázsolt.

nagyon jó: 10db
(2021-03-09) : Megérkeztem és átadtam a csokit így nőnap alkalmából. Másfél órára mentem, így volt ideje alaposan atgyurni. Itt nem volt sok erotika, de ez a jó, mert így tényleg a szakszerű masszázson van a hangsúly. Lehet érezni, hogy ért is hozzá. Kényelmesen rafekudtem a padra és a masszázs közben jót beszélgettünk mindenféle dologról. Mindenemet rendesen atgyurta. A masszázst már a hálós ruha nélkül csinálta, és a tükörben lehetett látni a szép testét.

(2017-09-19) : Izgató látvány a tükörben ahogy végig dolgozott. Ezután jött amire nagyon vágytam az erotikus része, a matracon. Nagyon izgatóan használja csodás kebleit, majd egy idő után, NFVSZ kértem amit fantasztikus volt.

(2017-09-13) : Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból. Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...

: 42db
(2021-08-30) : másfél órát voltam, az első fele a randevúnknak egy nagyon szakszerű svéd masszázsból állt, tökéletesen éreztem magam, ez a rész nélkülözött minden erotikát, rendesen átdolgozott, megállja a helyét "sima" masszőrnek is

(2020-11-17) : Én cicis kényeztetést kértem.Az ágyra fektetett,ő pedig az ágy végéből támadt.Ledobta a törölközőt és végre csodálhattam a testét is.Először kis simogatással,puszilgatással mérte fel a terepet majd beolajozta tökéletes kebleit és azzal folytatta az izgalmas simogatást a testemen,mindenhol.Pontosan tudta mi az ami ide illik és mi az amire szükség van.

(2020-09-06) : Visszatértemkor a masszázságyra irányított. Ahol hasra feküdtem. Majd megszabadult a testét csak nyomokban takaró :) felsőtől. Kezdetét vette egy kellemes szakszerű masszázs. Krémmel alaposan át masszírozott. Lábaimtól haladt felfele. Igazán kellemesen ellazító jóleső masszázsban volt részem. Mesi szeret beszélni így a masszázs nagy részében beszélgettünk.