30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-17
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:45-tól hívható
Mesi szexpartner

szexpartner

Mesi-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-09 14:47:49

RosszQtya
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mesi reagálása

Drága RosszQtya!
Nagyon szépen köszönöm a beszit!
Örülök,hogy ennyire jól érezted magad!!!:-)Nekem is naaaaagyon jó volt Veled!:-)
Szeretettel visszavárlak!
Millió csók!
Mesi

Mesi beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-09

Egyeztetés
Szokásomhoz híven, előző nap.
Elsőre felvette, mindent meg tudtunk beszélni.
Megközelítés
Kedvenc parkolómig autóval, onnan 1 megálló metróval a Duna Plázáig, majd 5 perc eü. séta:)
Helyszín
Marina Part, mindent elmond:)
Mesi külseje
Mint a képeken, és még jobb is! Egyszerűen nem tudtam betelni vele. Nem a ropi alkat, aki olyan lányt szeretne, NE hozzá menjen. Ellenben a hölgyön van mit nézni, fogni. Nagy cicik, formás nyak és popsi, isteni, csupa csupasz punci:)

Action
Kapukódot kihagyva siettem fel hozzá, ő pedig kiintegetett a folyosóra. Belépve ő fogadott egy szál hálós ruhában (fishnet). Mosolyog, csacsog, mindent elmond. Levettem cipőmet gyorsan, bekísért a szobába, ott pedig megbeszéltük a részleteket, levetkőztem és egy illatos, ropogós törcsivel elmentem fürdeni. Ruháknak bőven van hely. A Fürdő minden igényt kielégítően felszerelt, volt vagy 30 féle tusfürdő, szájvíz, pohárkák, minden. Gyorsan megfürödtem, aztán hellyel kínált a masszázspadon. Olajos csúszkamasszázs volt kívánságom, aktussal a végén. Hason fekve, semmit ki nem hagyva, alaposan átgyúrt - még most is érzem az izomlazítása utóhatásait :D - majd kis szünetet tartva lefeküdtünk a tatamira. Ott megkért, hogy én olajozzam be a melleit - omfg!! - és azokkal vett kezelésbe. Váltottunk fekvő 69-be, ahol végre én is tudtam kényeztetni őt, rövidesen meg is dicsérte nyelvtechnikámat:) Végül hanyatt feküdt, és papás-mamásban lett elég hamar végem, mert addigra már teljesen felhúzott oda - meg vissza:) A végén elmentem lemosni a szagtalan olajat magamról, felöltöztem és az anyagiak után, felfrissülve távoztam.
Elszámolás
Az előre megállapodottak szerint.
Az ajándék a minőséghez képest, teljesen és max. korrekt!

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szuper pozitív. Gyúrni, masszírozni is jól tud nagyon - elfelejtettem megkérdezni, hogy tanulta-e :S - és a levezetés is jó volt nagyon.
Imád beszélgetni, jól tudja a feszültséget is oldani, igazi kikapcsolódás volt ez nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is, ebben a rohanó világban!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mesi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókMesi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2013-10-13) : Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.

(2013-05-25) : franciával kezdett el izgatni utána én is izgattam őt 2 ujjammal ami nagyon tetszett neki és nyögdécselt is hozzá utána gumit huztúnk és hátulról kutya pózban toltam neki egy jó ideig, utána pózt váltottunk és beleült és lovagolt egy kicsit és a végén a hatalmas melleire élveztem.

felejthetetlen: 4db
(2017-07-30) : A masszázs után kedvesen felajánlott egy natúr franciát, majd ey vadító kebelcsúszkával kényeztette a farkam. Nagyon higénikusan készíti elő a terepet (pl. fertőtlenítő spary), ami nekem nagyon tetszett.

(2014-12-25) : Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte,

(2014-05-30) : Ekkor megkért hogy kenjem be a cickóit masszázsolajjal. Hát erre ki mondana nemet! Utólag jöttem rá, hogy emiatt nem tudom igazán megkóstolgatni a melleit - van ilyen :) Ekkor kezdődött a csúszkamasszázs, amire alig tudok visszaemlékezni, annyira elvarázsolt.

nagyon jó: 11db
(2021-03-09) : Megérkeztem és átadtam a csokit így nőnap alkalmából. Másfél órára mentem, így volt ideje alaposan atgyurni. Itt nem volt sok erotika, de ez a jó, mert így tényleg a szakszerű masszázson van a hangsúly. Lehet érezni, hogy ért is hozzá. Kényelmesen rafekudtem a padra és a masszázs közben jót beszélgettünk mindenféle dologról. Mindenemet rendesen atgyurta. A masszázst már a hálós ruha nélkül csinálta, és a tükörben lehetett látni a szép testét.

(2017-09-19) : Izgató látvány a tükörben ahogy végig dolgozott. Ezután jött amire nagyon vágytam az erotikus része, a matracon. Nagyon izgatóan használja csodás kebleit, majd egy idő után, NFVSZ kértem amit fantasztikus volt.

(2017-09-13) : Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból. Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...

: 41db
(2021-08-30) : másfél órát voltam, az első fele a randevúnknak egy nagyon szakszerű svéd masszázsból állt, tökéletesen éreztem magam, ez a rész nélkülözött minden erotikát, rendesen átdolgozott, megállja a helyét "sima" masszőrnek is

(2020-11-17) : Én cicis kényeztetést kértem.Az ágyra fektetett,ő pedig az ágy végéből támadt.Ledobta a törölközőt és végre csodálhattam a testét is.Először kis simogatással,puszilgatással mérte fel a terepet majd beolajozta tökéletes kebleit és azzal folytatta az izgalmas simogatást a testemen,mindenhol.Pontosan tudta mi az ami ide illik és mi az amire szükség van.

(2020-09-06) : Visszatértemkor a masszázságyra irányított. Ahol hasra feküdtem. Majd megszabadult a testét csak nyomokban takaró :) felsőtől. Kezdetét vette egy kellemes szakszerű masszázs. Krémmel alaposan át masszírozott. Lábaimtól haladt felfele. Igazán kellemesen ellazító jóleső masszázsban volt részem. Mesi szeret beszélni így a masszázs nagy részében beszélgettünk.