94
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 10-19
Abi masszázs erotikus masszázs

erotikus masszázs

Abi masszázs-

Nem prémium hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-08 16:45:42

qwZsolt
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Abi masszázs reagálása

Kedves qwZsolti!
Köszönöm szépen az beszit:)Nagyon örülök hogy ilyen jól érezted magad:)Sajnálom hogy nem 1.5 órát beszéltünk meg amikor bejelentkeztél!De majd legközelebb:)Köszönöm szépen a sok-sok dícséretet:):):):)Örülök hogy megismertelek és várlak vissza nagy nagy szeretettel:):)
Sajnos még mindig rossz a gépem és telefonról írok..ez a fránya technika;)puszika

Abi masszázs beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-07-08

Egyeztetés
Minden simán ment, hétfő délelőtt révén 1 órán belül már ott is voltam. A telefonban minden kérdésemre válaszolt, megbeszéltük a kereteket.
Megközelítés
Aki szeretne erotikus masszázst, annak nem lesz nehéz megközelíteni a Duna Plázát... akinek ez nem sikerül, ne is akarjon ilyen szolgáltatást...
Helyszín
Új építésű ház (legalább is úgy tűnt, kb 1-5 éves lehet), kellemes környezet. Bevallom nem térképeztem fel a környéket, lévén OTP, Kórház, Iskolák, irodaházak vannak arrafelé, elég kulturált.. A lakás tiszta, illett a képbe, a masszázs szoba ízléses és ott voltak a legfontosabb dolgok: tükrök minden oldalon.
Abi masszázs külseje
A hölgy külsejéről csak hiperlatívuszokban lehet beszélni ... :-) minden szubjektivitást mellőzve: remek alakja (teste) van. Sima, ápolt bőr, kellemes modern arc, szuper élményt nyújt. Ha csak normálisan megmasszíroz egy ilyen csinos hölgy, már rendben van a napod.. :-)

Erotikus masszázs
A masszázs maga szakszerű (annak éreztem, és én elég sokat járok masszázsra), jól is esett, különösen a hátamnál a lapocka alatt. Ha nem nézett volna olyan jól ki a hölgy, hagytam volna elaludni magam. De a tükörben néznem kellett Őt...
Közepes - erős volt és alapos, azt hiszem minden részt érintett, még olykor - olykor elkalandozva ttöbbet is...
Levezetés
Imádom a kézi kényeztetést, nem is megyek olyan masszőrhöz, aki szájjal vezet le. Aki csak kézzel csinálja, annak jobb technikára van szüksége, hogy megéljen a piacon. Nos Abi meg fog élni. Kellemes, csavaró, húzó és még ki tudja milyen mozdulatokkal de többször is ama bizonyos csúcsok közelében jártam, ilyenkor kérőn néztem rá, hogy könyörüljön - mert még akarok pár csúcsot és a ciciket sem engedném el - de már tudta is mit kell tennie. 3-4-szer voltam a csúcs közelében és akkor már nem engedett el... Imádtam, szuper érzés volt. Kár hogy 1 órásat kértem... de majd legközelebb!
Elszámolás
Ahogy megbeszéltük, semmi zavaró tényező.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon kedves, aranyos, jól masszírozó vonzó lány (bocsánat: hölgy) remek szexi testtel megáldva. Őt ajánlom minden kedves férfitársamnak. Olyan teste van, hogy még délután is azon gondolkodtam visszahívom...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Abi masszázs erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAbi masszázs legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2015-09-27) : Az általában csiklandós talpaimnál kezdte a munkát, amiket ennek ellenére sohasem csiklandoz. Ezután logikus sorrendben a lábszárak és a combok következtek.

(2014-08-22) : A simogatások, a finom érintések, ahogy rámnéz, vagy ahogy a tarkómon érzem a lehelletét a teljes együttlétet izgalmassá teszik.

(2014-06-22) : Most egy erős masszázst kértem, fő hangsúllyal a hátamra. A masszázst a talpaimnál kezdte, bő olajmennyiséget használva, majd a lábszáraimnál erősséget fokozva folytatta. A lábaim - lábszáram, combom - különösen hajlamosak a görcsölésre, ezért is jól esett ez a figyelem.

felejthetetlen: 18db
(2018-12-09) : Lábtól indulva szakszerűen masszírozott végig, de sosem hagyta ki, hogy a lábam közé simítva ébren tartsa az ezredes érdeklődését is amit nagyra értékeltem.

(2018-07-24) : Lábaktól kezdi és mindenre figyel. Előtte megkérdezte, hogy mely területekre kell figyelnie jobban és szerintem meg is kapták a teljes figyelmet. Végig tud fenn tud tartani egy erőszintet, amihez nyilván kell némi fizikum és technika is.

(2018-03-27) : Zuhi után hasra vágom magam a padon és átadom magam az élvezeteknek. Nagyon jól tud masszírozni. Közepes erősség, lábaktól felfelé alaposan, kitartóan átgyúr. Az "achillesem" (csuklyás izmom) évek óta "csendben van" hála Abi-nak amiért nem tudok elég hálásnak lenni.

nagyon jó: 40db
(2018-08-16) : Csak lingam masszázst végez, de erről csak szuperlativusokban tudok nyilatkozni. Többször is eljutatott a határra, s ott táncoltatott, majd kicsi megnyugvást követően újra és újra kezdte...s a legvégén elengedett

(2018-07-22) : Ahogy egyre több vér áramlott a répámba, egyre több és több olajat kapott és egyre - saját kérésre - határozottabban markolta. Közben a másik kezével a zacskómat izgatta óvatosan, hisz kiugrottam volna a bőrömből, ha a farkamon dolgozó kezének szorításából részesült volna.

(2018-07-13) : Lábtól haladt felfelé, nagyon jól kilazította a vádlimat, combokat, közben már az első simítástól kezdve be-be nyúlt a combok közé, farpofák belső oldalához, zacsihoz és olykor

: 134db
(2020-03-14) : Számtalanszor úgy intézte, hogy a tükörnek háttal, pucsítva masszírozzon... Mondanom sem kell, hogy nehéz volt hason fekvésben maradni. Eleve sokszor simít végig a lábad között is.

(2019-10-16) : Megkért feküdjek fel a masszázspadra hasra. Ezután elkezdődött a masszázs lábamtól kezdte és onnan haladt felfelé. Közben megkérdezte hogy megfelelő az erősség vagy változtasson rajta. Miközben masszíroz midig figyel arra hogy ne lankadjon a figyelem és lágyan a keze mindig el el kalandozik a fenék környékére

(2019-10-15) : A padon alapos, erős, szakszerű masszázst kaptam lábtól nyakig. Abi egyértelműen profi, tudja, mit csinál, nem simogatásról van szó, hanem tényleg igazi masszázsról. Szóval akinek fontos a masszázs, az menjen hozzá nyugodt szívvel, nem fog csalódni.