3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
176
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
44
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Mesi szexpartner

szexpartner

Mesi-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-05 10:17:55

paal
Lelkes irogató
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mesi reagálása

Szia Drágám!
Köszönöm szépen a beszit!
Örülök,hogy jól érezted magad!
Millió puszi!
Mesi

Mesi beszámoló szexpartner Budapest 2013-07-05

Egyeztetés
Nem lehet egyszerűbb. Felhívtam, mondta, hogy ráér, elmondta, mi van a boltban. Én mondtam, hogy a program elejére javasolt masszázsról lemondanék, ezzel szemben maradnék egy órát. Azt mondta, hogy OK, és úgy is lett.
Megközelítés
Marina Part.
Helyszín
Mivel ez nem építészeti fórum, nem merülök el a Marina parti házak hülyeségeiben. A bejutás diszkrét és könnyű, lift felröppent és már ott is vagy. A baszoba egy masszázsmatrac (képeken látszik is), ami kényelmes és praktikus. A matrac mellett tükör, hogy láss is, ne csak nézz (ez is ott van vmelyik képen). Van klíma, ment is, meg a füstölő is, ez együtt szerintem nem a legjobb illat, de nem is zavart, pláne, hogy kinn meg tombolt a nyár.
Mesi külseje
Mesi nagy. Csillogó barna szemű, a képekkel ellentétben sötét hajú, ápolt, szép arcú és fogú - és maximálisan nőies. Giga mellek (tuning is van bennük), kerek fenék, széles váll. Nagyon vonzó.

Action
Jó beszélgetőpartner, de még jobb, amikor fizikai akadályai vannak annak, hogy megszólaljon. Illatos, puha bőréhez jó hozzáérni, finom, de határozott mozdulatokkal kezez és lágy ajkaival franciázik. Tényleg nagyon jó.
A csók az inkább puszi, hiába szájvíz a fürdőben. Az aktusnál inkább felül szeret lenni, gondolom azért, mert a melle nem csúszik le oldalra, amikor hanyatt fekszik és hát elég nagydarab vagyok ahhoz, hogy nyomjam.
Amúgy érzéki partner, állítása szerint el is élvezett.
Elszámolás
Az asztalra tettem az előre megbeszélt és megszokottnak tekinthető mértékű ajándékot.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Intelligens, ápolt, szép, érett nő igényes környezetben.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mesi szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mesi nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókMesi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2013-10-13) : Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.

(2013-05-25) : franciával kezdett el izgatni utána én is izgattam őt 2 ujjammal ami nagyon tetszett neki és nyögdécselt is hozzá utána gumit huztúnk és hátulról kutya pózban toltam neki egy jó ideig, utána pózt váltottunk és beleült és lovagolt egy kicsit és a végén a hatalmas melleire élveztem.

felejthetetlen: 4db
(2017-07-30) : A masszázs után kedvesen felajánlott egy natúr franciát, majd ey vadító kebelcsúszkával kényeztette a farkam. Nagyon higénikusan készíti elő a terepet (pl. fertőtlenítő spary), ami nekem nagyon tetszett.

(2014-12-25) : Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte,

(2014-05-30) : Ekkor megkért hogy kenjem be a cickóit masszázsolajjal. Hát erre ki mondana nemet! Utólag jöttem rá, hogy emiatt nem tudom igazán megkóstolgatni a melleit - van ilyen :) Ekkor kezdődött a csúszkamasszázs, amire alig tudok visszaemlékezni, annyira elvarázsolt.

nagyon jó: 10db
(2017-09-19) : Izgató látvány a tükörben ahogy végig dolgozott. Ezután jött amire nagyon vágytam az erotikus része, a matracon. Nagyon izgatóan használja csodás kebleit, majd egy idő után, NFVSZ kértem amit fantasztikus volt.

(2017-09-13) : Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból. Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...

(2017-08-21) : majd kezdetét vette a franciás levezetés, mivel most ezt kértem. Finoman kezdte, érezte, hogy mennyire vagyok érzékeny, a kezét is úgy használta, hogy az amúgy kényes szerszámom rendben legyen. Nem semmi látvány volt eltűnni a szájában.

: 40db
(2020-11-17) : Én cicis kényeztetést kértem.Az ágyra fektetett,ő pedig az ágy végéből támadt.Ledobta a törölközőt és végre csodálhattam a testét is.Először kis simogatással,puszilgatással mérte fel a terepet majd beolajozta tökéletes kebleit és azzal folytatta az izgalmas simogatást a testemen,mindenhol.Pontosan tudta mi az ami ide illik és mi az amire szükség van.

(2020-09-06) : Visszatértemkor a masszázságyra irányított. Ahol hasra feküdtem. Majd megszabadult a testét csak nyomokban takaró :) felsőtől. Kezdetét vette egy kellemes szakszerű masszázs. Krémmel alaposan át masszírozott. Lábaimtól haladt felfele. Igazán kellemesen ellazító jóleső masszázsban volt részem. Mesi szeret beszélni így a masszázs nagy részében beszélgettünk.

(2019-08-06) : Teljesen szakszerű masszázst kaptam, hason fekve végig masszírozta a hátam és lábam, nagyon jól esett. Lábtól felfelé haladt, ebben a periódusban kizárólag a masszázsra koncentrált, semmi elkalandozás nem volt. Ügyes keze van, nem volt túl erős,