Mesi szexpartner

szexpartner

Mesi-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-03 13:28:13

evirg8
V.I.P.
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mesi reagálása

Drága Evirg8!
Köszönöm szépen ezt a szupi beszámolót!Örülök,hogy jól érezted magad nálam! :) Szeretettel várlak máskor is!
Millió csók
Mesi

Mesi beszámoló szexpartner Budapest 2013-06-03

Egyeztetés
Első hívásra elértem telefonon - egyszerűen, gyorsan egyeztettünk. Kedves hangon elmondta a lényeges tudnivalókat és a pontos címet.
Megközelítés
Könnyen megközelíthető, nem okozott problémát, sokadszor jártam a környéken. A parkolás ingyenes, de célszerű figyelni, nehogy tilosban sikerüljön, mert a rend éber őrei rendszeresen portyáznak errefelé. Maga az épület közel van a Dunához, így nem néhány lépés, hanem néhány perc volt a séta, de jólesett egy kis mozgás. A kapu előtt a szokásos telefon, a bejutás gyors, diszkrét. Fent nagyban könnyítette a navigációt egy hívogatóan integető kéz :)
Helyszín
A környéken megszokott, normálisan berendezett lakás. Rend, tisztaság, kellemes illatok. A szobában szép bútor, kényelmes tatami, hangulatvilágítás, füstölő, halk zene - teljesen OK. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, sokféle tusfürdő, friss, illatos tiszta törölközők, minden a legnagyobb rendben.
Mesi külseje
Bella donna. Magas, nőies alkatú, érett nő, dús idomokkal. Szép arcú, kedves mosolyú. A hason talán némi hirtelen fogyás nyomai, de egyébként szép feszes, kellemes tapintású a bőre mindenhol. A teste arányosan formás, a mozgása ruganyos, a kisugárzása remek, számomra teljesen rendben van az összkép. Kedvesen, mosolygósan, puszival fogadott egy hálószerű, áttetsző ruhában. A dús, nőies idomok kedvelőinek mennyország.

Action
Fürdés után pár szóban megbeszéltük a programot, meg a világ dolgait dióhéjban. A meleg krémes masszázs ízelítő kellemes, lazító - jólesett. Lélegzetelállító ( szó szerint :) csúszka, leginkább cicivel. Ügyesen mozog, jól használja az adottságait. NF technikája nagyon finom, a kényeztetésre jól és édesen reagált, természetes, jó illatú. Végül lezáró aktusként egy aktus :) - kényelmes, kényeztetős, összebújós. Számomra teljesen kielégítő étlap, profi hozzáállás. A végén egy mini masszázsnak is beillő hátmosás, fürdés. Semmi TP.
Elszámolás
Korrekt, a megbeszéltek szerint.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kellemes, barátságos, nagyon kedves partner, érezhetően végig odafigyelt, hogy jól érezzem magam. Éltem a lehetőséggel és meg is tettem :) A környék színvonalán nyújtott ilyen típusú kombinált szolgáltatás - ami hivatalosan is több lehetőséget foglal magában - őszintén üdítő.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mesi szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mesi nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókMesi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2013-10-13) : Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.

(2013-05-25) : franciával kezdett el izgatni utána én is izgattam őt 2 ujjammal ami nagyon tetszett neki és nyögdécselt is hozzá utána gumit huztúnk és hátulról kutya pózban toltam neki egy jó ideig, utána pózt váltottunk és beleült és lovagolt egy kicsit és a végén a hatalmas melleire élveztem.

felejthetetlen: 4db
(2017-07-30) : A masszázs után kedvesen felajánlott egy natúr franciát, majd ey vadító kebelcsúszkával kényeztette a farkam. Nagyon higénikusan készíti elő a terepet (pl. fertőtlenítő spary), ami nekem nagyon tetszett.

(2014-12-25) : Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte,

(2014-05-30) : Ekkor megkért hogy kenjem be a cickóit masszázsolajjal. Hát erre ki mondana nemet! Utólag jöttem rá, hogy emiatt nem tudom igazán megkóstolgatni a melleit - van ilyen :) Ekkor kezdődött a csúszkamasszázs, amire alig tudok visszaemlékezni, annyira elvarázsolt.

nagyon jó: 10db
(2017-09-19) : Izgató látvány a tükörben ahogy végig dolgozott. Ezután jött amire nagyon vágytam az erotikus része, a matracon. Nagyon izgatóan használja csodás kebleit, majd egy idő után, NFVSZ kértem amit fantasztikus volt.

(2017-09-13) : Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból. Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...

(2017-08-21) : majd kezdetét vette a franciás levezetés, mivel most ezt kértem. Finoman kezdte, érezte, hogy mennyire vagyok érzékeny, a kezét is úgy használta, hogy az amúgy kényes szerszámom rendben legyen. Nem semmi látvány volt eltűnni a szájában.

: 40db
(2020-11-17) : Én cicis kényeztetést kértem.Az ágyra fektetett,ő pedig az ágy végéből támadt.Ledobta a törölközőt és végre csodálhattam a testét is.Először kis simogatással,puszilgatással mérte fel a terepet majd beolajozta tökéletes kebleit és azzal folytatta az izgalmas simogatást a testemen,mindenhol.Pontosan tudta mi az ami ide illik és mi az amire szükség van.

(2020-09-06) : Visszatértemkor a masszázságyra irányított. Ahol hasra feküdtem. Majd megszabadult a testét csak nyomokban takaró :) felsőtől. Kezdetét vette egy kellemes szakszerű masszázs. Krémmel alaposan át masszírozott. Lábaimtól haladt felfele. Igazán kellemesen ellazító jóleső masszázsban volt részem. Mesi szeret beszélni így a masszázs nagy részében beszélgettünk.

(2019-08-06) : Teljesen szakszerű masszázst kaptam, hason fekve végig masszírozta a hátam és lábam, nagyon jól esett. Lábtól felfelé haladt, ebben a periódusban kizárólag a masszázsra koncentrált, semmi elkalandozás nem volt. Ügyes keze van, nem volt túl erős,