61
Kiemelt
80
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Stella  beszámolója
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Stella

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-11-24 05:40:46


volt szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Stella szexpartner beszámoló Budapest

volt a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
darázs derék
hihetetlenül érzéki
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Utóbbi időben elkezdtem már a telefonos, pár mondatos beszélgetés alapján szűrni a lányokat, mert egyre több a kelletlen hozzáállású hölgy.
Stella gond nél kül átment a szűrőn, nagyon cuki, de lényegretörő.
Megközelítés
A környék nem kifejezetten forgalmas, viszont még éppen nem fizetős zóna, ezért zsúfolt, a parkolásra érdemes rászámolni. A hölgynél először, de a lakásban nem először voltam. Dupla kapun lehet bejutni.
Helyszín
Újabb építésű lakás egyik emeletén a lakás érdekes beosztású, mert a szobába a fürdőn keresztül lehet bejutni. A fürdőre nincs panasz, minden szükséges dolog elérhető. Az ágy francia, az egyik oldalán fektetett tükörrel, ami érdemes kihasználni.
Stella külseje
Élőben még cukibb. Gyönyörű, kerekded arca van, hatalmas szemekkel és ajkakkal. WOW
A testéről meg nem tudok jobb szöveges leírást adni, mit ami a képein látható. Elsőre magam sem hittem, hogy ilyen formák valóban léteznek, de lagalábbis lesz hozzá szerencsém... A keblei pedig tökéletesen passzolnak az alakjához, amolyan kézbe illő, simogatni "való".
Action
Kezdésnek többnyire fél órára szoktam menni, hacsak a hölgy korábban nem a masszászs oldalról jött, mert akkor masszázzsal szeretek hangolódni, emihez idő is kell.
Nálam imponál, ha a hölgy csak óvszerben franciázik, mert akkor valamivel nagyobb higiéniára lehet számítani egyéb retületen is. A kölcsönösséget sem szoktam eröltetni, bár nára rendkívül erős volt a kísértés, gyönyörű, makulátlan bőre és csodálatos kelyhe miatt. Nade beértem az elérhető dolgokkal, azaz némi simogatás után felkerült a védelem, és a szájával varázsolt teljesen keménnyé, csodálatos technikájának és a tökörnek köszönhetően még gumin keresztül is brutális élmény.
Nem telt el sok idő és bekéreckedtem, elsőnek misszionárius pózban, majd az oldalára fordítottam, felhúzta a lábát és a körzővel rajzolt popójába kapaszkodva jártam finoman ki és be. Hihetetlen látvány volt, próbáltam lelassítani az időt, olyan ütemben csinálni, hogy minél tovább élvezhessem. A fináléban hátulról kértem, pucsítva. Nos uraim, erre mondják azt, hogy leírhatatlan látvány. Én csak finom markoltam, játam ki-be és lassan vesztettem el a kapcsolatot a külvilággal. Az idő teljesen megállt és egy hatalmasat durrantam.
Ő megvárta, amig teljesen elengedem, majd minden tisztogatást elintézett.
Elszámolás
Az elején letettem a kiasasztalra, hogy a végén nehogy szólnia kelljen. Nem olcsó, viszont teljesen arányos. Egyértelműen a teljesen megérte kategória, fogjuk még látni egymást.
Rózsacsokor
volt nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Miután kijöttem, csak úgy szökkentem a lépcsőn lefelé. Az ember azért megy ilyen helyekre, hogy ilyen élményekben legyen része, az más kérdés, hogy nem mindenhol klappol így minden.
Kérlek vigyázzatok rá, átlagon felöli a csaj minden tekintetben.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Stella szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókStella legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.