7
Kiemelt
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tiffany

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-11-22 16:54:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tiffany reagálása

Kedves Tome 🥰

Köszönöm a csodás sorokat ☺️ örülök hogy örömet tudtam neked nyújtani .

Ölelés 🤗
T ❤️

Tiffany erotikus masszázs beszámoló Budapest

Tome205 a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
végig incselkedő
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem meg Tiffanyt, egyből felvette. Kellemesen búgó hangján tájékoztatott a részletekről, és már meg is beszéltük a találkozót kora délutánra.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Ismerős szalonban fellelhető a kedves, parkolás ott helyben azért nehézkes. Megoldani azért ezt is meg lehet. Sarki régi típusú bérház sokadik emelete.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás alapos felújítason esett át a nyáron, uh minden csilli villi, elegáns benne. Fürdő is makulatlan, mindennel felszerelt. Tatamis szobában került sor a randinkra.
Tiffany külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tifanny formas alakú, szép arcú leányzó. Gyönyörű kék szemei szinte beszippantanak.
Tiffany, Masszázs Budapest II. kerület,  nő Budapest VII., 2022-11-22 17:30:58
Tiffany +36 Budapest2022-11-22 17:30:58 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Erotika:
4
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
A masszázsra a 2 erotikus etap között került sor, de csak azért hogy bebizonyítsa masszírozasban is ügyes. És tényleg ügyes, azonban mivel már ezen első alkalommal elég jól egymásra voltunk hangolódva,.masszázs közben hátul pihentetett kezemmel elkezdtem a combjai belső felét simogatni, amelyre ügyesen reagált, és szép lassan rácsúszott a kezemre... Gyorsan hanyattfektettem hát ismét és apró csókokkal jutottam el a talpáig, majd vissza a gyönyörei forrásához a szép és finom kelyhéhez.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Fürdés utan laza beszélgetés során megbeszéltük, hogy erotikatúlysúlyos randit szeretnék, amelynek a randi első harmadának a vége felé már vendéglátom is nagyon örült, ugyanis hamar ráéreztem, hogy hogyan lehet Tiffanynak nagyon nagy boldogságot okozni.. 🤪😉💯💥 szeretem én kezdeni a kényeztetés részt, egyrészről szeretek én adni először, illetve oldottam kellemesebb a randi ha a partnerem már túl van 1-2 orgazmuson.. 😘❤️🔥Végigcsókoltam hát kívanatos testét, és szép lassan befészkeltem magam combjai közé, ahol ügyes ténykedésemet tőbbszöri siker is koronázta,.amely utan még a "haza is vinnélek " mondat is elhagzott, amely balzsammal kenegette az önbecsülésemet..
Kis pihegés után Tiffany átvette az iranyítást. Ügyes lingammal is kombinált.mindenre is kiterjedő barátnős franciában volt részem, melynek végén a szájában végeztem. Felfrísette magát és belevetette magát a masszázsba, azonban hamarosan rákanyarodtunk a masodik fordulóra, amely hasonló menetrendben zajlott mint az első.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen rendben volt, megbeszéltek szeri t.
Rózsacsokor
Tome205 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tiffany nagyon kedves, figyelmes vsndéglátó volt, hamar egymásra hangolódtunk, így mindketten nagyon élveztük a randit

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tiffany erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókTiffany legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-07-22) : A teljes hátamat kezdte végig masszírozni, hogy mindenhová jusson a krémből, aztán a hátgerinccel kezdett erősen a kis kezeivel végig, oda vissza, jókat sóhajtottam mert jól esett, ahogy végig húzogatja, nyomogatja a gerinc vonalam. Majd a vállaim környékén folytatta, ahol már volt bőven letapadás, de szépen sikerült neki ki masszírozni, nem maradt ki a nyakam sem. a derekam és környékén folytatta, ez különösen jól esett.

felejthetetlen: 2db
(2022-09-12) : Amint végzett a hátammal, meggyúrta a fenekemet,combjaimat,a vádlimnál ismét hosszabban elidőzött,mivel itt is talált problémás helyet... Majd éreztem,hogy mozdulatai lassan átváltanak simogatásba,hátamra olaj került, az olajra pedig Kedvesem feküdt,és egy igazán izgató csúszka masszázzsal kedveskedett,időnként felcsúszva rajtam a füleimet kényeztette mellbimbóival. Majd lassan elhangzott a várva várt bűvös szó..

(2022-08-17) : Először a hátamat, derekamat masszírozta, majd a lábaimat. Kérésemre rám ült, azzal a kemény popsijával az enyémre és úgy masszírozta a gerincemet, nagyon jól esett.

: 2db
(2022-09-26) : Masszőzöm mellettem foglalt helyet, majd elkezdte a hátam átgyúrását. Jó érzés volt tagjaimnak, már igen régen volt részem benne. Kérésemre a tarkómat is átgyúrta, sajnos hajlamos vagyok elfeküdni. A kezemet oldalasan fektettem, a homlokomat pedig az egyik párnán nyugtattam. A mozdulatok kereszt-és hosszirányban is történtek, méghozzá olajjal.

(2022-09-08) : Visszatértemkor felvázolta a lehetséges extrákat, de a fent említett csalódottság miatt nem éltem velük, elment a kedvem. Hangsúlyoznám, hogy ez nem a hölgynek szól, egyszerűen csak most csapódik le az elmúlt jó pár "retusált csalódás".