17
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P

szexpartner

Alina-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-20 13:15:08

pater
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Alina szexpartner beszámoló Budapest

pater a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en ajánlottam egy időpontot, amit gyorsan el is fogadott Alina, így már csak a kapuból hívtam a bejutási infók miatt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIII.ker. Árpád híd közele, van sok BKV is nem túl messze, pakolni egy pár utcával odébb, a régi panelek között simán tudtam. A kapott cím pontos volt így semmi probléma nem adódott.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag új építésű ház, lift repített a sokadik emeletre, majd nyílt az ajtó. Egy igazi kéjlak kis garzon, tipp-topp állapotban, tisztaság, rend uralkodik mindenhol. A hálóban a tetthelyen van egy jó magas fogas az ingnek, ami nagyon jó ötlet :) Fürdőszoba tiszta, igényes, minden elérhető amire szükség van leverni magadról az út porát. A tetthelyen egy nagyon érdekes ágy van, ami ugyanolyan jó ötlet, mint az ingek lógatására lévő fogas. Egy régi patikusi szekrény, komód tetején van egy nagy matrac, amire fel kell mászni, de másra is nagyon jó a magasság.)
Alina külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Alina már az ajtó mögött várt és volt egy elképzelésem a fotók alapján, bár majdnem arccal hirdet, de élőben sokkal-sokkal jobb látvány. Nagyon jó kisugárzása van, látszik, hogy művelt és okos nő, jól kommunikál, lesi minden vágyadat. Egy lenge kis köntösben, alatta szexi fehérneműben fogadott. Míg zuhanyoztam, megvárt az ágyon ülve, de ekkor már csak a fehérnemű szett maradt rajta. Mondtam is neki, hogy nagyon jó vonalai vannak :) Magas, vékony, természetes és tenyérbeillő mellei vannak, bársonyos bőre...brrr

Alina, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Bp XIII. , 2022-09-20 16:31:02
Alina +36 Budapest2022-09-20 16:31:02 erotikus masszázs
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Zuhanyzás közben még beszélgettünk, ismerkedtünk kicsit, majd miután kijöttem, a magas ágyon ülve várt. Csók nem volt, bár lehetett volna - talán ez az egyetlen extra nála- , elkezdtük kicsit falni egymást. Majd ledöntöttem és végig csókoltam testét, nyakát, majd megérkeztem a kelyhéhez. Ekkor lesegítettem a tangáját és igyekeztem a kedvére nyalakodni. Ekkor Alina a magasított ágy szélén feküdt, lábait lelógatva, én pedig szemből tökéletes szögben hozzáfértem. Ténykedésem elég hamar célba ért ( legalábbis így tűnt, remélem tényleg :). Ezután felhuppantam az ágyra és egy kölcsön franciát kezdtünk meg. Mondtam neki, hogy nem biztos, hogy jó lesz nekem fekve, mert elég fáradt voltam az elmúlt napok pörgései okán, de elkezdtük így. Egyből nekiugrott és teljes gőzzel harcba állított. Ekkor jött a kérdés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy maradnék ezen a flown, így tovább folytatta orális játékát. Egy idő után lementünk az ágyról, és letérdelt elém, párnát helyezve a térdei alá, folytattuk a mókát. A fáradtságom miatt elég sokáig tartotta magát a szerszámom és az agyam, néha át is vettem az irányítást, majd a végén egy őrült nagy lövéssel elmentem. Nem sietett, nem kapkodott, a szájában lenyugtatott. Hogy hova tűntek a vitamindús hordozóban lévő srácok, nem is tudom már..? A végén megjegyezte, hogy nagyon édes volt, még sosem érzett ilyen ízt :) Utána kis tisztogatás, dumálás, majd le is járt az időnk. Gyors zuhany után folytattam a melós délutánt, de megbeszéltük, hogy legközelebb innen folytatjuk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre, érkezésemkor a kis ajándékkal együtt adtam át a virágcsokrot is, minden korrekt volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Jól éreztem magam, biztos, hogy hamarosan újra megyek, hogy jobban megismerhessük egymást.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina szexpartner beszámolójáról


Perfekt
Becsben tartott
2022-09-20 20:54:03
Köszönöm a fáradozásaidat amit ebben a műbe fektettél