ISTENNŐ
szexpartner

Blanche-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-19 18:51:31

pályáttévesztett
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Blanche szexpartner beszámoló Budapest

pályáttévesztett a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Blanche-sal most is telefonon egyeztettem napokkal előbb. Elsőre felvette mert próbáltam olyan időpontban hívni, mikor Neki a legalkalmasabb. Időpont vonatkozásban is teljesen rugalmas.
Megközelítés
Kocsival mentem cím már ismerős és kicsivel hamarabb menten, hogy biztos találjak parkoló helye. Hiába a címe a full belváros mindig találok parkoló helyet, pedig a járművemet nem ide találták ki. A parkolás fizetős, ha fizetsz érte. GPS oda visz, cím eltéveszthetetlen.
Helyszín
Lakása a maga a mennyország számomra! Nagyon tetszik minden részlete. Ízléses, összegondolt és jól kitalált. Abszolút higiénia uralkodik minden szegletében. Fürdő patyolat, rengeteg tusfürdő, közte a piros kedvencem és ami az extra férfi intim tusfürdő. Törölköző nagy és természetesen illatos. Az ágy nekem nagyon kényelmes. Egy szóval a lakás :Pazar !
Blanche külseje
Szívem Hölgye mindig csinos vár. Most világos barna(drapp), testhez simuló ruhában fogadott, ami kiemeli csodálatos alkatát. Én bevallom , nem tudok betelni vele. Mindene tetszik! De még hogy! Nagyon!
Fantasztikus vörös hajzuhatag, csillogó szempár és elegancia a köbön. A mozdulatok, a járás, mit egy Királynőé. Már akkor levett a lábamról. Ááá, hülye vagyok már régen.

Blanche, Szexpartner Budapest VI. kerület,  nő , 2022-09-20 09:42:38
Blanche +36 Budapest2022-09-20 09:42:38 erotikus masszázs
Action
Érkezés után vízzel kínált , én átadtam a szerény kis ajándékaimat, majd beszélgettünk egy jót. Rövidesen mentem a "patikába", vagyis a fürdőbe. Fürdés és szájvíz használat után visszatérésemkor megijedtem, mert nem láttam csodálatom személyét az ágyon. Beljebb lépve kikerekedett a szemem ! Blanche a pultnál állt egy fekete szexis fehérnemű szettbe. Csodálatos, gyönyörű, kecses , tiniket meghazudtoló testétől elaléltam . Nem lehet leírni milyen SZÉP volt. Mellé osontam és csókolóztunk. Úgy csókol ahogy senki! Végig simítottam formás alakját, mese szép fehér bőrét, majd első körben megszabadítottam melltartójától. Újabb csókok , újabb simítások és a slim bugyi is lekerült.
Kölcsönösen az ágy vittük egymás, majd a combjai közé kértem magam szavak nélkül. Finoman, érzékenyem érintettem csodálatos punciját. Megzavarodok tőle oly szép! Simítottam izmos hasát (mert ez a kedvencem), csodálatos melleit. Úgy érzem jól tevékenykedtem, mert újra megéltem csúcsra jutását.
Majd ágyra parancsolt a nézésével. ( Mert azt Tud.) Csókolóztunk hosszan, érintettük egymást. Nagyon felizgatott, majd védelem felhelyezése után meglovagolt. Napi stressz miatt (és hajlott korom miatt is ) nem voltam a toppon. De amit Ő művelt vele azt leírni nem lehet. Úgy vitt végül a csúcsra lovaglóban , hogy percekig nem tértem magamhoz. Eszméletlen volt! Fantasztikus a szex Vele!
Blanche-hoz illő babás tisztogatás után, nagyon jót beszélgettünk. Olyan beszélgető Társ, aki intelligens, okos, normális érték ítélete van a világról! E mellett egy eszméletlen jó NŐŐŐ !
Majd megmasszírozott és nem kímélt. Olykor voltak fájdalmak, de az a jó ezután hetekig nem fájnak a lábaim. Nagyon ügyes masszőz !
Elmentünk külön- külön tusolni majd újra összegabalyodtunk. Csók hegyek, érintése, majd újra a csúcsra juttatott , de oly finoman az ajkaival, hogy teljesen kész voltam. Erőt merítettem és én fúrtam magam a lábai közé. Finom erotika a jellemző az együttlétünkre és én ennek megfelelően viselkedtem. Csodálatos testét végig érintettem. Kelyhét a legfinomabban csókoltam, melynek az lett az eredménye, hogy újra láthattam , érezhettem és hallhattam orgazmusát, ami az eddigiekhez képest picit hangosabb volt. Annyira csodálatos volt, hogy azt leírni nem lehet!
Elszámolás
Ő MAGA AZ EXTRA ! Ez tény ! Feltenni azt a kérdést hogy korrekt-e ? Nincs Nála normálisabb, aranyosabb.
Rózsacsokor
pályáttévesztett nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mint midig most is a távozás volt a legnehezebb! Én bevallom nem csak a szexért megyek hozzá, hanem azért a csodálatos fogadtatásért, a Lényéért, a pozitív gondolkodásáért, a céltudatosságáért és ami nekem példa a fegyelmezettségéért.
Remélem hogy még fogad máskor is imádatom Hölgye!
Köszönöm mindent Blanche!!!!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


Tavroe
Élő lexikon
2022-09-20 19:53:37
Csodálatos beszámoló, istennőhöz méltó! Kiválóan visszaadja az áhitatot amit éreztél.

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2021-09-22) : Kezdett éledezni barátom is az álomból. Ezt érezhette Blanche is, mert közelített felé. Egyszer csak eltüntette picike szájába na nem mélytorkosan, mert az ugyebár nem játszik nála nincs a repertoárjában. De közel járhatott hozzá tetszett barátomnak is elég hosszan foglakozott barátommal hol gyorsabban vagy lassítva a tempón. Míg én a popsiját a punciját simogattam ügyelve arra, hogy ne tévedjen beljebb a punciba, mert az tilos és egy képzeletbeli behajtani tilos tábla van előtte.

(2021-03-10) : Valahogy mégis sikerült, most sok időt adtunk egymásnak a franciám után újra az öleléseké lett a főszerep, melyből Blanche kibontakozva megmutatta, milyen is az, amikor beleadja szívét, lelkét a játékba 😊 Blanche nem csak ajkaival, nyelvével, de testével és kebleivel is simogat, amikor a franciás játokot játssza. Izgató és izgalmas minden mozdulata, puszil, simogat ilyenkor úgy gondolom, hogy egész életemben tudnám vele játszani ezt a játékot 😊

(2021-01-05) : Fejemet párnával kitámasztva feküdtem a hátamon, Blanche 'majdnem 69-ben' franciázott. Majdnem 69, mert nem helyezkedett az arcomra a puncijával, hanem mellém térdelt úgy, hogy kézzel tudtam izgatni őt, illetve markolászni a formás popsiját. Franicája nagyon kellemes, golyókat is kezelésbe vette, kezeit inkább imogatásra használta. Nagyon élveztem ezt a pózt, punciját jó nedvesre sikerült izgatnom a kezeimmel. Kértem, hogy térdeljen a lábaim közé,

felejthetetlen: 15db
(2022-08-16) : Valahogy megéreztem, hogy lassan vége a masszázsnak fordultam és a hölgy tovább folytatta a kényeztetést, előbb kézzel, majd finom technikával franciásan. Istenem ez a francia nagyon élvezetes, Blanche játéka, ajkai , teste, a látvány végül felkorbácsolta azokat a bizonyos reakciókat , amelyeket korábban akadoztak, sőőőőt….

(2022-08-04) : Én következtem. Le nem írható fantasztikus franciás izgatással megint a csúcsra juttatott. Újabb babás tisztogatás. Majd megmasszírozott.

(2022-07-19) : Hosszasan folytattuk a csókolózást, néha a nyakát és a kebleit is kényeztettem a számmal, a hátát és a csípőjét pedig simogattam a kezemmel, magamhoz húztam, és így folytattuk volna talán a végtelenségig is... De Blanche keze a farkam környékét kezdte felfedezni, majd finoman a szájával kezdett kényeztetni. Mi tagadás, szinte a fejembe látott, és tudta, mire vágyom és hogyan szeretném.

nagyon jó: 10db
(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-10-15) : Hosszasan csókoloztunk, játszottunk egymás nyelvével, leheletünk egymás testébe hatoltak, incselkedtûnk egymással, egy-egy pillanatra magára hagytam ajkait, csókoltam nyakát, Ő félrehajtotta fejét, s tette Ő ugyanezt, utána újból szánk tapadt össze. Magamhoz szorítottam, öleltem, testünk szorosan összefonódott, Blanche kezei finoman érintették testemet, szinte szerelmes csókok voltak , jött is a libabőr alkaromon, biztos jeleként, hogy ez jó, izgalmas, tökéletes illúzió, vagy talán annál is több. Meddíg tartott?

(2021-10-11) : Blanche is és én is imádjuk az erotika finom játékait, puszikkal ölelésekkel és behunyt szemes csókokkal kezdtünk, Blanche csókolózás közben átölelt, hozzám bujt, magához húzott. Jó érzés volt, éreztem, hogy hogyan melegszik fel, forrósodik át a teste, eszméletlenül jó érzés :) Blanche csókjai úgy indulnak, hogy amikor vállánál elindulok apró puszikkal és folytatom a finom ívű nyakán, akkor ahol elér, mellkasomon, nyakamon ő is feltérképezi a testem finom apró puszikkal. Puszikkal halmoztuk el egymást és ezt egészen addig csináltuk, amíg egymás ajkaihoz nem értünk.

: 15db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban

(2021-11-01) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztetett. Én is nagyon szeretem a lovagló pózt, mert így a partnered láthatod, érezheted. Védelem elhelyezése után ebben a pozícióban szeretkeztünk, ami fantasztikus volt. Olyan érzékien szertett, amit ritkán tapasztal az ember. Újra hallottam a gyönyör hangjait és a hozzátartozó mozdulatait. Nagyon jó érzés kapni, de én adni jobban szeretek .