Lili erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Lili-

V.I.P hirdető
89/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-24 16:02:08

_Alex
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lili beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-11-24

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, Lili különösen kedves volt, és elsőre sikerült elérni. Elmondta a lehetőségeket, és az extrákat. Két órával későbbre találtunk is időpontot. Kértem tőle, hogy viseljen magassarkút, amire mondta is, hogy rendben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Modern környék, a közeli irodaházak miatt munkaidőben elég nyüzsgő volt. Autóval könnyen odatalaláltam, a parkolás fizetős (magánút), de cserébe rengeteg hely volt. Tömegközlekedéssel is jártam már arra, kis sétával az is megoldható.
A házak és lépcsőházak számozása nem a legegyszerűbb, de az utcán kis nyilas táblák mutatják, merre található a keresett lépcsőház.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Újépítésű ház sokadik emeleti lakásában található a szalon. Belépve nem volt olyan sötét, mint sok más helyen, így nekem kifejezetten tetszett. Nem szeretem, ha botorkálni kell a sötétben. Mikor az ajtóhoz értem, azonnal nyílt is, Lili kedvesen üdvözölt. Pozitív élménnyel érkeztem. Bent viszont nagyon csendben kellett lenni, Lili szerint a falak nagyon vékonyak, és minden áthallatszik. Ez fura volt, de igazából nem érdekelt. Én nem hallottam senkit, csak a folyosón nem beszélgettünk Lilivel hangosan. A szalonban több lány dolgozik, de jól megoldják a szinkronizálást.
A szobában kellemes illatok, szobainas, fotel, kis asztal. A masszázs egy keményebb fajta egyszerű ágyon történt, az egyik falon teljes szélességű tükör. A fürdő tiszta, a kád, és a kilépő száraz volt, friss törölközőt kaptam, és ami külön tetszett: Érintés mentes, automata szappan adagoló volt a csapnál. Lili után ez tetszett a második legjobban. 😋 Bárcsak lenne ilyen tusfürdő adagoló is!
Lili külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Lili egy gyönyörű Cicalány. Magas, modell alkatú, amikor megláttam az ajtó mögött, tudtam, hogy jól választottam. A képein lévő diáklányos (fehér, és néhol piros kockás) ruhában fogadott. A ruciban jól látszott, hogy hosszú, feszes lábai gömbölyű fenékben végződnek. Egy deka felesleg sincs rajta, de nem is csontos. A hasa, és általában mindene sportos, feszes. Szuper ciciket választott magának, amik kerekek, a nagyobb méretből valók, de még passzolnak a testalkatához, viszont elég érzékenyek voltak, így nagyon vigyáznom kellett rájuk. Az arca nekem nagyon bejött. A ruhához illő, szexi diáklány tekintete van, szép fogai, gyönyörű vastag szája, és ízléses sminkben mosolyogva bűvölt el. Összefoglalva Lili számomra tökéletes külsővel rendelkezik, teljesen oda voltam meg vissza.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
1 órás csúszka masszázsra mentem, kézi levezetéssel, extraként ujjazással. Én kértem így, Lili más dolgokat is szívesen vállal.
Zuhany után elnyúltam az ágyon.
Az elején szóltam, hogy én voltam az, aki a telefonban kérte a magassarkút, mert ez még nem jelent meg, így készségesen kilépett a szobából, és a cipőben jött vissza. Gyönyörű látvány volt ez a gazella testű lány. Sajnos a masszázs elején mondta, hogy nem akarja összekoszolni az ágyat, így a cipő lekerült. Szintén az elején megbeszéltük, hogy én a hason fekvős részt ki szoktam hagyni, és egyből az erotikus masszázst preferálom, így a hátamra is feküdtem, és Lili elkezdte a csúszkát. Viszont kicsit félre ment a kommunikáció, és megbeszéltük, hogy én nem úgy gondoltam, hogy akkor most 1 órán keresztül csúszkálnia kellene, mert kicsit aggódott emiatt. Finoman simogattuk egymást. Lili nagyon érzéki lány, finom érintése van, mosolyog, nem félt közeledni a fejével sem. Én is felfedeztem vadító testét, és kértem, hogy feküdjön mellém. Ekkorra már lekerült a melltartó, és hatalmas élmény volt a kerek ciciket simogatni a kezemmel. Sajnos elég érzékenyek, így megbeszéltük, hogy óvatos leszek velük. Innen folytatom a levezetésben.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lili doromboló cicusként simult hozzám, és finom puszikat kaptam mindenfelé a testemen. Gyönyörű szájához tettem az ujjaimat, és vevő volt a játékra. Finom harapdálásával, és puszijaival éppen olyan erotikus hangulatot teremtett, amilyet kerestem. Miközben simogattuk egymást, kézi kényeztetést is kaptam a lábam között. Ebben Lili még tudna fejlődni, de most nem is erre fókuszáltam. A gesztusai, és a szépsége elvitte a fókuszomat, és én ezt szerettem is. A bugyi is lekerült, és éltem a ujjazás extrával. Nagy élmény volt így kölcsönösen kényeztetni egymást, Lili nagyon bújós és szexi volt közben. Ezt abszolút barátnő feelingnek nevezhetjük. Megkaptam a cicis csúszkát is, ami remek volt, de nem több szögből történt, és jobban esett csak úgy egymás mellett fekve a kölcsönös kényeztetés, így visszatértünk ehhez. Így is ért a beteljesülés. Tisztogatás, majd irány a zuhany.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban megbeszéltek szerint a felkerekített csokrot még az elején az asztalkára tettem, ami eltűnt, amíg zuhanyoztam. Az ujjaim számára kértem extrát. Lili a levezetés közben kedvesen szólt, hogy lassan lejár az erre szánt idő. Kicsit mindig sajnálom, amikor 45 percnél már a fürdő felé kell venni az irányt, mert tudom, hogy így 50-kor már kint leszek az ajtón. Megértem, hogy a lányoknak 1 órás intervallumokra van beosztva az ideje, és először voltam Lilinél. Azonban a legjobb masszőzöknél a rugalmasság egy olyan plusz, amit mindig szívesen honorálok a csokorban.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lilinek az arca, és a teste is gyönyörű. Rendkívül tetszett a bújós cica viselkedése, és úgy éreztem, hogy örömet akar nekem szerezni. A rugalmasságot, és a kézi technikákat még lehetne tökéletesíteni, de igazából oda se tudtam volna figyelni rájuk egy ilyen szép és erotikus lány mellett az ágyon... Nagyon jól éreztem magam, és visszamennék. Köszönöm Lili, ezt a rendkívüli élményt! 😊

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.