187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Blanche szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Blanche-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-24 15:09:38

ZorbaTheGreek
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Blanche reagálása

Kedves Zorba!

Köszönöm az irást, a kedves szavakat. Az ajándékot most eszegetem - igazán finom édes 👍
Mi már egy jó ideje ismerjük egymást kívül - belül és tudjuk, h hogyan kell a másikat "megérinteni" minden szempontból (na jó, én néha huncutkodok, de azt csakis szeretetből - bárkivel nem incselkedem 🤫).
A masszázst legközelebb behajtom és remélem ez nem fog eltántorítani egy következő találkozástol!?
Örömömre szolgál, hogy a mai napig türelemmel, kedvességet halmozol el és nem tartasz "unalmasnak" ennyi randi után sem 😘
Sok puszit és nagy ölelést küldök neked (meg kitartást kívánok, hogy legközelebb is elviselj 😉... mert "szoktákvoltmondani" nekem : - téged egyszerűen nem lehet kiismerni 😄🤭)

Millió Puszim, majd behajthatod - úgy, ahogy én a masszázst (ez célzás jelleggel írtam 🙏)..... folyt köv nálam.....

Blanche beszámoló szexpartner Budapest 2021-11-24

Egyeztetés
Elérhető:
5
Sajnos nem sikerült a hölgyet elérnem telefonon, de szerencsére számomra működik az SMS-es egyeztetés lehetősége is, így SMS-ben kértem és kaptam időpontot. Blanchenak most nem működik a napokkal előre tervezés, de az egy nappal előre tervezés az még szerencsére igen. Ezt egyébiránt teljesen megértem, mert miután a randi napján reggel elküldem a megerősítő SMS-t én is variáltam egy kicsit a randi időpontjával és szerettem volna egy picit több időt is eltölteni nála, mint a korábban megbeszélt. Szerencsére mindkét kérésem pozitív fogadtatást kapott.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Kocsival és tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető. A térképen bejelölt hely elég jó támpontot ad a tervezéshez, de ettől a ponttól azért kell egy kicsit még sétálni. Ha nem haragszotok meg én ettől nem írok le többet, nem is olyan rég az egyik fórumszemen az egyik hölgy írta le , hogy néha milyen indiszkrét módon történnek a leírások, hogy szinte utca és házszám is kitalálható. Én szakítanék ezzel a hagyománnyal.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mint a megközelítés leírásánál, itt is a lényegre szorítkoznék. A bejutásnál a hölgy kéri, hogy az ajtóban ne ismételjük hangosan a kapukódot, meg úgy általában legyünk figyelemmel , ami szerintem érthető és könnyen teljesíthető is.
Amit a lakásból láttam, a háló, a fürdőszoba hozta azokat a jellemzőket, amely Blanche minden eddigi kis kuckójára jellemző volt. A fürdőszoba higiéniája tökéletes. A felszereltség a szokott minőséget hozta. Számtalan tusfürdő található meg nála, még azt az illatot és márkát is megtaláltam, amelyet én magam is használok.
A tusfürdő választék mellett, 2-3 féle szájvíz, a szájvízhez odakészített üvegpohár, többféle dezodor és egy kis tégelybe kézkrém is található és persze száraz kilépő és odakészített törülköző is várt rám. Egyszóval ami a randi előtti felfrissüléshez szükséges az mind adott.
….és hozzáteszem a használatuk el is várt 😁
A korábbi hálóknak megfelelően itt is finom illatok, rejtett világítás és egy kellemes aláfestő zene fogadott. Az ágy mellett odakészített szék várt, hogy ne a tiszta ágyneműre üljek le utcai ruhában, azonban ha nem egyből neki akarnék esni Blanchenak, akkor mégis kényelembe tudjam helyezni magam. Az ágy a megszokott hatalmas és nagyon kényelmes franciaágy. Minden adott egy kellemes együttléthez.
Blanche külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Blanche abban a elegáns világoskék ruhában fogadott, amelyet most a 6-os képen láthattok és ehhez a csinos mindenhol szép formákat mutató kék ruhához kiegészítő gyanánt azt a vastag keretes szemüvegét választotta. Mit is mondhatnék már ezzel levett a lábamról. A képhez képest most nem hullámos, hanem egyenes szálú a haja. Óh azok a gyönyörű, tűzvörös leomló hajfürtök mindig elvarázsolnak. A ruha kékje , az aláomló vörös hajfürtök és Blanche tengerzöld játékos cicás szemei , tekintete , mosolya egyszerűen varázslatos.
Említettem a ruhát. Blanche fogadóruhái olyanok – és ez alól ez a kis kék gyönyörűség sem kivétel- , hogy ha az ember előtt ellibben már az kihívó és játékra csábító. Blanche nem csak szavakkal fejezi ki magát, kellemesen búgó hangja, hangsúlya, hanglejtése, gesztusai, egy-egy hanyagul elegáns mozdulata mind-mind játékra hívja az embert és tudod, hogy ez a játék nagyon élvezetes lesz.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Rég találkoztam Blancheal, legutóbb mikor nála jártam megígértem neki, hogy legközelebb, azaz most csakis úgy jövök el hozzá, hogy görcsöktől mentes, kipihent, jókedvű vendéget kap a személyemben, akivel könnyű dolga lesz. Tartottam magam az ígéretemhez és szerencsére partnernőmet is jókedvében találtam. Hamar egy hullámhosszra kerültünk és kellemesen elbeszélgettünk egymással, finoman megsimogattuk egymást érintések nélkül csak szavak segítségével. Beszélgettünk a diszkréció megtartása mellett az aktuális dolgainkról, közben dicsértem Blanche kellemes kis lakását, ruháját, alakját, amelyet majd felfaltam a szemeimmel és bár maradt téma bőséggel, de egyértelmű célzásokat tettem arra vonatkozólag, hogy szeretném az ágy sarkáról elkérni azt a precízen összehajtogatott törülközőt és nagyon szeretnék elmenni felfrissíteni magam. Blanche kis félmosoly kíséretében engedett kérésemnek, bekísért a fürdőszobába és megmutogatta, hogy mit és hol találok.
Miután felfrissítettem magam gyorsan visszairamodtam a hálószobába, Blanche abban a cuki szemüvegben és egy eddig nem látott gyönyörűséges fehérnemű szettben fogadott. Haha képzeljétek, sokáig azt hittem, hogy a szemcsit csak az én kedvemért veszi fel ezekre az alkalmakra, persze ez nem egészen van így, de nekem egyszer ez bekattant és maradjunk annyiban, nagyon is jónak tartom ezt így. Van egy-egy ilyen kis bekattanásom, ami nélkül természetesen tökéletes tud lenni egy randi de kifejezetten kedvelem ezt mondhatni a szemüveges lányok a gyengéim.
Fürdőszobából visszatérve az ágyon simogatni kezdtem a hölgy gyönyörű feszes bőrét és bár nem volt még sötét, de kértem hogy kapcsoljon egy kis világítást. Kedvesen és készségesen igyekezett a kedvemre tenni s miközben a kis rejtett világítás kapcsolójával foglalatoskodott…. hogy is mondjam, a combjaira ült nekem hátat fordított és mire meglett a kapcsoló, én puszikkal halmoztam el popsiját, csípőjét, derekát. A puszikat folytattam először a háta , lapockája következett, majd félresepertem azt a gyönyörű hajzuhatagot és a vállán folytattam a puszikat. Elidőztem simogattam, majd a nyakát halmoztam el apró kis puszikkal és simogatásokkal. Puszikkal halmoztam el a nyakát és mindent amit értem, eközben kezeim sem tétlenkedtek. Ügyesen kikapcsoltam a melltartóját és előre nyúlva simogattam gyönyörű és érzékeny kebleit és feszes izmos combjait. Itt ezen a ponton Ő is bekapcsolódott a játékba. Hátranyúlva simogatta a combom, elkapta férfiasságom és úgy játszott velem, közben hátrafordult és olyan kis féloldalas puszikat adtunk egymásnak. Miközben apró szájra adott puszikat adtunk és kaptunk az egyik kezemmel továbbra is a ciciket simogattam, élvezve, hogy a bimbói hogy hegyesednek, hogy keményednek a simogatások hatására, de a másik kezem elkalandozott. Elölről elkezdtem simogatni a hölgy punciját, kicsit száraz volt a kezem, ezért gyorsan csurgattam rá egy kis nyálat és így megsíkosítva ujjaim, finoman elkezdtem Blance csiklójával játszani. Ezt a kitekeredett pózt már egyikőnk sem sem anniyra kedvelte, és a puszik és egymás izgatása közben egymás felé fordultunk úgy oly módon, hogy nem hagytuk abba egymás izgatását sem. Most, hogy egymás felé fordulva kényelmesen hozzáfértünk egymáshoz, a finom szájra adott puszikból átváltottunk azokra az édes , jóízű , szenvedélyes csókokra. Miközben csókolóztunk tovább folytattuk ezt a kellemes kis pettinget is és Blanche engedte hogy finoman a haját is simogathassam. Nagyon jól esett Blanche intim közelsége, bár jól ismerjük egymást, azért kértem és kaptam is egy-egy kis segítséget a hölgytől , ebbe a csókolózós, ölelkezős, simogatós dologba nagyon belebonyolódtam, nagyon jól esett, de láttam, hogy partnernőm szívesen váltana, kértem tőle franciát olyat ahol ő is foglalkozik velem és én is ővele. Igen azt a bizonyos 69-es pózt. Blanche kényelmesen elhelyezkedett felettem és a nemrég abbahagyott játékot tovább folytattuk, csak most nem kézzel, hanem szájjal. Azt azért szeretném leírni, hogy nagyon izgalmas látvány volt Blanche csinos popsija , szép zárt puncija és nagyon izgató élmény volt vele játszani. Mondhatni dupla élvezet, hisz az is izgatott ahogy Ő kedveskedett nekem és engem az is felfűtött, feltüzelt, amikor nyelvem játékával én játszottam Ővele.
Áh túl izgalmas volt ez a francia, Blanche ismer engem, tudja, hogy hogy tehet a kedvemre, hogy izgathat fel akár remegésig ,hogy csak a kielégülést várjam. Most, most kértem egy kis időt és félig kibontakoztam a 69-es pózból, de amikor Blanche kényelembe helyezte magát valahogy kinyíltak a combjai, és pihenés ide, pihenés oda én mégis tovább simogattam Őt a nyelvemmel. Miközben én elfeleztem a 69-est és tovább izgattam , Ő sem maradt tétlen, finom érintéssekkel simogatta a lábam , combom belső felét és csakhamar átvette az irányítást is. Most Ő felezte el a 69-et. Kaptam egy párnát a fejem alá és Blanche egy nagyon kellemes izgalmas franciával indított, a kezeit nem használja és úgy helyezkedett el, hogy mindent jól , nagyon jól láthassak. Blanche franciája nyugodtan mondhatom, hogy művészi. Finoman játszik az szájával, nyelvével és meg megszakítja egy egy pillanatra a játékot, és hol testével simogat tovább, hol meredező mellbimbójával simogatja a makk felső és ilyenkor nagyon érzékeny részét. Az élmény , az élmény leírhatatlan, de higgyétek el, hogy a látvány is nagyon izgalmas. Ha Blanche élvezi a játékot, akkor kérés nélkül is nagyon adakozó, nagyon játékos kedvű, nagyon, nagyon, nagyon sokat ad és amit ad az mindig nagyon finom és élvezetes. Blanche jó érzékkel visszafogta a játékot és először szavak nélkül , majd évődve szavakkal is rákérdezett, hogy mit szeretnék, szeretnék -e példának okáért gumit húzni. Óh zavarban voltam, vagy legalábbis eljátszottam azt 😂🤣 ki tudja 😳 kértem , hogy adjon alternatívát. Ő adott is, miközben finoman simogatott megemlítette, hogy akár főzőcskézhetnénk is, hisz tudja, hogy szeretek főzni, vagy akár ha gondolom akár elővehet egy sakktáblát is , de a szeme, a mosolya , a cirógató kezei mást mondtak, mint amit a szavai. Tudom, hogy itt valami frapánsat kellett volna válaszolni, de már én is hajlottam arra, hogy megkapjam a védőöltözetemet 😊. Végül meggyőzött, a kezében olyan érvek voltak , amelyekkel nem tudtam vitába szállni és igazából már nagyon vártam, azt a bizonyos védőöltözetet én is. Miután megkaptam és Blanche előkészült, finoman elhelyezkedett felettem. Mindkettőnknek kedvence a lovaglás, Blanche tudja, hogy mit szeretek, mit keresek, mivel tud izgatni és mivel tudja elnyújtani ezt a játékot. Rábíztam magam hisz minden randinkon nagyon ügyesen tud írányítani , jobban mint én , ezért ilyenkor én már csak élvezem azt a sok finomságot , amellyel Ő elhalmoz. A lovaglást Blanche ezerféle módon megbolondítja, a behatolás után magába fogad, körülvesz, körülvesz simogatásokkal és puszikkal halmozza el a nyakam, simogatja a mellkasom, beborít a testével és puszik, csókok közt nem csak kézzel, de leomló hajzuhatagával is simogat. Csókok és simogatások közt volt egy pillanat, amikor összenevettünk, majd egyszercsak elakadt a lélegzetem, Blanche a lassú ritmusú játékot felgyorsítja és szinte teljesen felemeli csípőjét, hogy a makk csak pár csentire kerül be, ott azon a 4-5 centin játszik velem és nekem itt már kezd elveszni a kontroll itt simogattam, öleltem , átöleltem ezt a csodálatos teremtést. Blanche jó érzékkel újra vált a ritmuson, itt már ködösek az emlékek, valahogy úgy helyezkedik el fölöttem, hogy összezárja a combjait valahogy a lábai megtámaszkodnak rajtam, nem is értem, hogy hogyan, azt érzem, hogy csípője játékát nagyon erőteljesnek érzem, altestünk szinte erőteljesen „összekoppan”. Blancheból felszakadnak a sóhajok, de belőlem is, ahogy közeledik a kiteljesülés, közeledik az orgazmus egyre hevesebben ölelem magamhoz Blanchet miközben , egy pillanatra az Ő teste is megfeszül……….
A szeretkezés után kis tisztogatást, kézfertőtlenítést követően mindketten párnát húzunk a fejünk alá és trécselgetünk még egy kicsit, majd kérem Blanche-t, hogy a részesítsen abban a kellemes, jóleső masszázsban, amelyet oly nagyon szeretek.
Masszázs alatt tovább beszélgetünk, tervekről , vágyakról egy-egy olyan eseményről a múltban ami meghatározó, vagy épp vicces volt az ismeretségünkben. Nagyon finom és nagyon erős Blanche keze, a hátamnál , lapockámnál vállamnál, nem csak a kezét használja, hanem érzem az alkarját , és az alkarján keresztül az egész testétének az erejét is. Nagyon eltalálja a mozdulatokat, rendkívül erős, precíz, pontos , de ugyanakkor nagyon finom is. Jól érzem magam a kezei közt, bár amikor a csúcspontnál van, kiszorítja belőlem a szuszt is. Persze a levegőt nem csak emiatt kapkodom, a mozdulat végpontjánál Blanche hozzám simul azzal az imádnivaló forró testével és ez is nagyon élvezetes és szerintem ezt tudja Ő is 🥰.
Masszász után a hölgy eleresztett zuhanyozni, zuhanyzás után még kaptam egy kávét és Blanche személyében egy kellemes társaságot is a forró fekete mellé. Beszélgettünk pár percet Blanche még a csokit is megosztotta velem amit ajándékba vittem. Nagyon jól esett a közelsége, nagyon finom volt minden, amit tőle kaptam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden rendben volt az elszámolással, Blanche nem oly rég árat emelt és az egy óránál hosszabb időre nem tudtam a pontos virágszálmennyiséget. Van egy időpontod egy csodálatos, adakozókedvű lányhoz és nem tudod, hogy mi a tiszteletdíja. Ezt a problémát úgy oldottam meg, hogy eleve tippeltem egy csokorméretet és a randi elején sort kerítettem arra is , hogy rákérdezzek. A tipp helyes volt és a rákérdezést is jól oldottam meg. Innentől már ez szót sem érdemelt.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
A közösen átélt orgazmus élménye nagyon kellemesen megfűszerezte a napom és most, hogy megírtam ezt az élményem , most is megborzongat egy kicsit. Blanche kisugárzása, nőiessége mindig nagy hatással van rám, mindig el tud csábítani és el tud varázsolni engem ez a lány. Ismerem a hölgyet, jól ismerem a határait és ügyelek arra, hogy ezeket a határvonalakat még csak meg se feszegessem. Azonban ezeken a határvonalakon belül szabadság van. Tudok élni ezzel a szabadsággal, bírom Blanche bizalmát és az erotikus játékainkban nagyon jó átélni vele azt a bensőséges, meghitt, intim együttlétet ami a mi kis közös kalandjainkat jellemzi. Jó érzés vele találkozni és az erotika mellett nagyon jó a hölgy masszázsát is átélni. Bízok Blanche masszázstudásában, de most kivételesen a szokottnál is jobban sikerült minden. Nevetni fogtok, de van egy pici izomlázam is és olyan jól sikerült kimasszíroznia a hátam, lapockám gerincem körüli felületi és mély izmokat, hogy mikor reggel készülődtem és a tükörbe néztem egy picit magasabbnak tűntem és jó nevessetek ki, de egy kicsit szélesebb lett a vállam is 😂🤣😂🤣
Szóval nem csak a testem kapott sokat, de közvetve még a lelkem is és ez nagyon jó!
Blanche, amikor elköszöntem tőled, valami olyasmit sikerült mondanom, hogy "Köszönök mindent!", most ezt a két kis jelentéktelen szót megpróbáltam jelentéssel felruházni ebben a kis besziben.
Köszönök mindent! 🤗
Puszi és legyen csodaszép napod drága Blanche kisasszony!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


2021-12-01 19:14:36
Szia Blanche! Köszönöm szépen a reagot, a folytatással azt hiszem nem lesz probléma és ha bízol a kezeimben, akkor a masszázst is szíves örömest vállalom. Ez olyan mint az ajándékozás , kapni jó, de adni is nagyon Jó 😊 Egy olyan gyönyörű Nőt masszírozni , mint amilyen Te vagy , az igazából nekem élvezet 🤗
Köszönöm szépen a szavaid, nagyon jól esnek és bevallom én már nem szeretnélek kiismerni, mindig meglepsz és mindig elvarázsolsz és ez nekem elég 🤗🥰

Blanche, Te egy nagyon visszafogott, kedves lány vagy és ezt a pornós dolgot nem tudnám a randi elején pontozni, de a végén amikor belemelegszel az erotikus játékba, akkor meg nincs annyi pont amennyit tudnék rá adni, így szégyenlősen csak a barátnőfilinget tudtam/mertem pontozni.

Blanche
V.I.P. SZTÁR hirdető
2021-12-01 18:49:47
Zorba, a reagálásnál elfelejtettem vmit... Nem pontoztál pornós dologra?? Nem értelek, pedig az 1-es csak kijárna 🙏🤭😁😁😁😁😁

2021-11-26 21:57:02
Uraim, nagyon szépen köszönöm ezeket a pozitív visszajelzéseket!

2021-11-26 06:52:17
Az igen megint kitettél magadért tartalom gazdag írást olvashattam tolladból, amiben minden fontos információ és részlet benne van.

2021-11-25 20:08:38
Tisztelem azokat akik a közönség érdekeit ilyen remekművel elégítik ki. Sok munkád lehetett benne. Bravo


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-10-15) : Hosszasan csókoloztunk, játszottunk egymás nyelvével, leheletünk egymás testébe hatoltak, incselkedtûnk egymással, egy-egy pillanatra magára hagytam ajkait, csókoltam nyakát, Ő félrehajtotta fejét, s tette Ő ugyanezt, utána újból szánk tapadt össze. Magamhoz szorítottam, öleltem, testünk szorosan összefonódott, Blanche kezei finoman érintették testemet, szinte szerelmes csókok voltak , jött is a libabőr alkaromon, biztos jeleként, hogy ez jó, izgalmas, tökéletes illúzió, vagy talán annál is több. Meddíg tartott?

(2021-09-22) : Kezdett éledezni barátom is az álomból. Ezt érezhette Blanche is, mert közelített felé. Egyszer csak eltüntette picike szájába na nem mélytorkosan, mert az ugyebár nem játszik nála nincs a repertoárjában. De közel járhatott hozzá tetszett barátomnak is elég hosszan foglakozott barátommal hol gyorsabban vagy lassítva a tempón. Míg én a popsiját a punciját simogattam ügyelve arra, hogy ne tévedjen beljebb a punciba, mert az tilos és egy képzeletbeli behajtani tilos tábla van előtte.

(2021-03-10) : Valahogy mégis sikerült, most sok időt adtunk egymásnak a franciám után újra az öleléseké lett a főszerep, melyből Blanche kibontakozva megmutatta, milyen is az, amikor beleadja szívét, lelkét a játékba 😊 Blanche nem csak ajkaival, nyelvével, de testével és kebleivel is simogat, amikor a franciás játokot játssza. Izgató és izgalmas minden mozdulata, puszil, simogat ilyenkor úgy gondolom, hogy egész életemben tudnám vele játszani ezt a játékot 😊

felejthetetlen: 12db
(2021-09-02) : A látvány, ahogy előtte térdelek és félig benne vagyok majdnem kivégzett, de kértem kerüljön felülre és lovagoljon egy kicsit. (az a kedvence) Szemből ült rám, így végzett ki, és amikor nem bírtam tovább rám feküdt, megcsókolt, így fokozta az élvezetemet és hagyott lenyugodni. Mivel egy órára mentem, a program itt nem ért véget. Kaptam egy kis hátmasszázst, majd az ágy elé álltam, ő elém térdelt az ágyon, és elkezdte a natúr franciát második előjátékként.

(2021-02-10) : A hölgynek nem csak az érintése, ölelése, cirógató keze, csókja tudja hevíteni az ember szenvedélyét, de a franciája is nagyon finom és érzéki. Francia alatt a hölgy rám hangolódik és ez, valamint a vizuális élmény nagyon kellemesen megfűszerezte ezt a mi kis játékunkat. Francia alatt megkérdeztem Blanche-t, hogy nem lenne -e ellenére, ha ujjaimat én is használnám.

(2020-05-16) : A pár perc múlva felajánlott franciát bűn lett volna visszautasítani: a technikája nagyon jó, mindennel foglalkozik, ahogy kell, közben én továbbra is finom bőrét, kerek popsiját simogatom. Majd 69 folytatjuk, én alul, fejem egy párnán megtámasztva, ő pedig a testemhez simulva fekszik rajtam: csodálatos érzés, és pár perc múlva érzem is, hogy ő is elégedett a helyzettel.

nagyon jó: 10db
(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban

(2021-10-11) : Blanche is és én is imádjuk az erotika finom játékait, puszikkal ölelésekkel és behunyt szemes csókokkal kezdtünk, Blanche csókolózás közben átölelt, hozzám bujt, magához húzott. Jó érzés volt, éreztem, hogy hogyan melegszik fel, forrósodik át a teste, eszméletlenül jó érzés :) Blanche csókjai úgy indulnak, hogy amikor vállánál elindulok apró puszikkal és folytatom a finom ívű nyakán, akkor ahol elér, mellkasomon, nyakamon ő is feltérképezi a testem finom apró puszikkal. Puszikkal halmoztuk el egymást és ezt egészen addig csináltuk, amíg egymás ajkaihoz nem értünk.

(2021-06-29) : Első felvonás végén kértem, hogy had adjak vissza valamit a kapottból, ezért hanyatt helyezkedett, majd én jöttem, természetesen aprólékosan fentről lefelé haladva. Blanche szereti ha kényeztetik, ezért igyekeztem is a tudásom legjavát adni neki. Végig haladtam feszes testén, leheltem ahova csak tudtam csókokat, majd megérkeztem a fazonírozott testrés(z)éhez. Szeretek itt hosszabb időt eltölteni, mert tudom jól, hogy neki lehet örömet okozni, s az engem is tud doppingolni. Finom itt is, s tettem is a dolgom, mígnem elértem a célom, s Blanche remegve megadta magát.

: 11db
(2021-11-01) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztetett. Én is nagyon szeretem a lovagló pózt, mert így a partnered láthatod, érezheted. Védelem elhelyezése után ebben a pozícióban szeretkeztünk, ami fantasztikus volt. Olyan érzékien szertett, amit ritkán tapasztal az ember. Újra hallottam a gyönyör hangjait és a hozzátartozó mozdulatait. Nagyon jó érzés kapni, de én adni jobban szeretek .

(2021-10-25) : És gyerekek! Az a HAS !! Úristen ilyen nincs és még is van. Oly feszes, oly izmos, hogy ilyet férfi szem nem sűrűn lát. Csókolgatásom közepette elértem a makulátlan és fazonra igazított vénuszdombjához. Elhelyezkedtünk egy számunkra kényelmes pozícióba és kényeztetni kezdem a Drágát a legjobb tudásom szerint. Nem most találkoztunk először és tudom, hogy a finom, leheletnyi kényeztetést részesíti előnyben. Bármeddig képes lennék a kedvében járni. Nagyon finom , hozzá illő reakciókat kaptam és remélem nem volta terhére munkásságom.

(2021-01-19) : . Nagyon hamar megteremtődött a ritmus és az összhang is, olyannyira, hogy a kellemes évődés és finom játékot követően már kértem a hölgytől a gumit is és kedvencét a lovagló pózt :). Itt már a hölgy finoman felmelegítette a szenvedélyem és a tüzet tovább táplálta azzal, hogy lassan nagyon lassan, csípőjével, érintésével, leomló hajzuhatagának simogatásával rafináltan és sokat játszva elhelyezkedett fölöttem és kezdetét vette a az a kellemes tánc,