30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
A Wanda Gold szexpartner

szexpartner

A Wanda Gold



-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-23 17:56:32

Robboo
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

A Wanda Gold beszámoló szexpartner Budapest 2021-11-23

Egyeztetés
Először üzenetben írtam neki itt az oldalon,viszont az elsőre tervezett randinkat keresztbe húzta valami sürgős elintézni való ,viszont másnap reggelre könnyedén megbeszéltünk egy időpontot .
Megközelítés
Zugló frekventált részén van a " rendelő" .villamos a ház előtt tesz le,én is azzal érkeztem.parkolas fizetős ,és a helyek is limitált számban vannak .
Helyszín
Már a " folyosón" nagyon jó a kilátás liftbol kiszállva:) igényesen berendezett lakás,azt hiszem új építésznek lehet mondani.nagy nappali ,hálószoba,fürdő ezerféle tusfürdővel,és a híres világító zuhanyrózsával:)
A Wanda Gold külseje
Nagyon szépek az új tetkók:) egy igazi kis szexbomba,szép nagy cicikkel:) én az arcával kapcsolatban kicsit másra számítottam de ezt nem negatív értelemben mondom,szimplán máshogy képzeltem el. Egy nagy dumàs nagyon cuki csaj a Wanda :)

Action
Érkezéskor puszik,bevezenyelt a szobába és üdítővel kínált :) rövid franciás programra érkeztem úgyhogy nem is akartam húzni az időt elmentem zuhanyozni.
A fürdőszobaból kiérve mondta H a torulkozore nem lesz szükség úgyhogy azt elkérte én meg elhelyezkedtem az ágyon átadva magam Wandusnak.
Mellém bújt és elkezdett csókolgatni mindenhol,és szépen haladt lefelé a farkam felé .Először megkerülve ,a golyóimat kezdte el forró szájával szopni,nyalogatni miközben a farkam már majdnem szetdurrant úgy állt de még nem is ért hozzá gyakorlatilag:)A golyòszopàsból egyszer csak annyit éreztem hogy az egész farkamat a meleg önti el,mire kinyitottam a szemem és leneztem tövig a torkában voltam Wandanak...
Istenien csinálja teljesen kéz nélkül ,néha csak a végét szopogatja nyalogatja,majd az egész farkamon ütemesen jár a forró szája teljesen elnyelve magába. Próbáltam tartani magam és koncentrálni hogy bírjam meg de ezt nem lehet:) miközben tövig szopta a farkamat és lent tartotta közbe a nyelve játszik a torka szorít és massziroz ,tekergeti meg a fejét is,egyszerűen úgy tűnik hogy imádja ezt csinálni:)nem is kellett sok az egyik ilyen mutatvány után kiengedett torka szorításából és erősen szívta,szopta a makkomat és teleelveztem az isteni szajacskajat :) az utódokkal nem találkoztam... Szerintem még akkor lenyelte őket amikor a farkam meg a szájában volt.....mert igen még nem engedi el amíg meg nem nyugszik:)
Elszámolás
Nagyon korrekt igazából nem is esett szó róla.a végén rendeztem letettem a szobában lévő asztalra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Abszolút pozitív,legközelebb biztosan hosszabb programra nevezek be! Mindenkinek ajánlott!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés A Wanda Gold szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!



Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókA Wanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 24db
(2021-11-12) : Wanda pedig vette a célzást és rögtön a szájában is találtam a kis barátomat. Mikor a barátom kellően merev lett akkor elkezdte a zsákos családot is nyalogatni amit annyira imádok ahogy csinálja. Majd újra a szájába vette és elő adta a páratlan francia tudását. Ahogy játszik rajta és hol lassabban hol gyorsabban jár a nyelve

(2021-06-08) : Közben Kedvesem is tevékenyen elfoglalta magát, mert a felső ponton mindig megnyalogatta, csókolgatta Kispajti feje búbját, majd egyszer csak kivette az egész rudat mellei közül,és szépen ajkai közé eresztette,miközben kezével a tarisznyát simogatta.Szorgalmasan járatta nyelvét cerkámon,időnként lefelé haladva a száron

(2021-02-25) : Majd kérésére ismét a a barátom társaságában szeretett volna lenni, de most már óvatosabban környékezte meg és tette a dolgát. Azért a mélytorkos francia se maradhatott el, ami ismét valóban mélytorkos volt és könnyen ki is végezhetett volt na, se nem tette. Most már úgy éreztem, hogy eljött az idő a beöltöztetéshez jeleztem Wandának,

felejthetetlen: 56db
(2021-10-20) : Pillanatok múlva már örömmel üdvözölte a rég nem látott ismerősét, s ajkaival és nyelvével izgatott tovább. Ebben a helyzetben elég nehézkes lehetett, de kedvesem még bólogatott is közben, s csábos szemeivel nézte a reakciómat. Mondanom sem kell, nagyon jól éreztem gondoskodását, közben hátra nyúlva ellenőriztem a punci nedvességét. Nehezen szakadtam el a helyzettől, de végül sikerült.

(2021-10-10) : Elhelyezkedtem az ágyon és Ő rögtön csókkal indított,majd lassan elindult lefelé közben pár csókot helyezett el a testemen.Majd megtalálta a kis kedvencét ami már ekkor azért már nem volt kicsi. Gyorsan üdvözlésképp körbe csókolgatta és ezután el is tüntette a barátomat a szájában.

(2021-10-07) : Eldőltem, mint egy zsák Wanda pedig rám feküdt és ismét csókolózás vette kezdetét majd kaptam puszikat az ikreimnek. Majd hamar rátért a bajtársam kényeztetésére. Brutális franciát adott mélytorokkal kombinálva, amit többször is megismételt. Én pedig a popsiját és a punciját kezdtem kezemmel simogatni pont úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek.

nagyon jó: 49db
(2021-09-08) : Már a tetthelyen folytatódott a csókokkal ölelésekkel tarkított ismerkedés amit az ágyon folyattunk. Azaz elég hamar a tudatta velem, hogy most már torkig akar lenni velem. Igazából ezen műsorszámelem kedvéért és makktársak temérdek dicshimnusza által keltett mérhetetlen kíváncsiságom végett képtelen voltam Wanda invitációjának ellenállni. Szeretném leszögezni, minden szó igaz!

(2021-07-21) : Kértem helycseret, ismét és én kenyeztettem ujra finom punciját, hangatasok ismét jelezték jól haladok, mikor kicsit erősödtek hangok mozgások visdzavettem, kezével fejemet fogva jelezzte ne vidd vegig amibe belekezdtel, igy hát celbajutattam amit egy remegő combjaival satuba fogva fejem jelezte felém. Ismét csere és ő kenyeztetett. Hol fekve hol az agy melett állva, kértem a gumit

(2021-06-28) : mp alatt 42szer tolja csak le tövig a mágikus hengert, még nem volt bemelegítve a szája biztos, mivel nem akartam 8 mp alatt lyukat fújni a torkába a gyémánt vágóval, ezért kicsit a vákumolást lekellett állítsam, mert halandónak ez nem való, egy kicsit megakartam "leckéztetni" a lefetyelésel, sikerült is megbüntetni a kis rosszaságot,

: 41db
(2021-10-16) : Érzéki mélytorkos franciát kaptam. Bőnyálas és a kellő ideig tartotta lent. Szuper a leányzó benne. Kértem, hogy 69-be folytassuk, de Én nem tudtam nagyot alkotni , amit szerettem volna, így szolóban láttam a megoldást. Ekkor jöttem Én, és azt a gyönyörű nedves puncit elkaptam a nyelvemmel. A sóhajok gyorsultak a vendéglátóm felől, így fokoztam egy kicsit még és hipp-hopp 1:0 a hazainak.

(2021-09-03) : Csókkal indítottunk miközben egymást simogattuk,feltérképeztük egymás testét.Ez így ment egy darabig majd kérte hogy feküdjek a hátamra és franciázni kezdett.Nagyon alapos franciát kaptam amit nagyon jól csinált és volt benne mélytorok is bőven.Lehetett látni és érezni is hogy élvezettel csinálja ami különösen jó volt.

(2021-06-15) : Kis pihi következett, ahol a legutóbbi páros randit beszéltük át, hogy milyen jól sikerült. Majd mikor már a velem egykorú kezdett újra életre kelni, ezt Wanda is észre vette és mondta hogy szeretné közelebbről is megvizsgálni, mire kimondhattam volna hogy hajrá addigra már rég elnyelte teljesen a velem egykorút. Folyamatosan bólogatott hol lassabban hol gyorsított, végig pörgött a nyelve.