171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
Nóra szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Nóra-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-23 08:03:55

coolpix
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nóra beszámoló szexpartner Budapest 2021-11-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Üzenetet küldtem, ezután már telefonon is könnyen el tudtam érni bármikor.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Teljesen új lakónegyed a Lágymányosi hídnál, bármivel egyszerű odajutni. Parkolni a szomszéd ház mélygarázsában lehet.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Minden új, ízléses berendezés, makulátlan tisztaság és rend fogadott mindenhol. A fürdőben kényelmes, nagy zuhany, száraz szőnyeg, elegendő választék a tisztálkodási szerekből.
A szobában kényelmes, nagy, magas ágy, beépített szekrény ahova a ruhákat le lehet tenni.
Nóra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű lány Nóri!
A képek alapján nekem az volt a benyomásom, hogy egy gyönyörű kis cicababa fog várni, de a valóság sokkal jobb volt, egy igazi NŐ fogadott.
Arca (is) nagyon tetszett, gyönyörű szemei, szája van, igazából meg sem tudom mondani, hogy smink volt rajta vagy nem, olyan természetesen volt szép a látvány...
A popsi és a lábak külön kiemelendő, hogy mennyire isteni látványt nyújtanak, imádtam ezeket az alkatrészeket simogatni, kényeztetni, élvezni.

Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Az elején megbeszéltük a repertoárt és etette az érte járót - két extrát kértem, a csókot és a fotózást.
Zuhi után az ágyon kezdett pózolni a szexy combfixben és a gyönyörű body-ban (amiben fogadott), hogy tudjak néhány képet készíteni, amíg még tudok arra is figyelni.
Amikor a popsiját mutatta már nem bírtam tovább, belefurtam arcom és csókoltam, izgattam, ahova csak odafértem.
Megfordult, befeküdtem a lábak közé és a számmal izgattam gyönyörű punciját. Finom lehet ujjazni is, isteni érzés volt az is.
Fordulás után francia következett, változatosan, finoman csinálta, figyelt rá, hogy hogy jó nekem.
Gumihúzás után tudtam egy kicsit maszatolni, de nagyon nem voltam formában, így végül fölé térdeltem és a cicikre élveztem...
Újabb zuhi után kaptam egy kellemes masszázst és nagyon jót beszèlgettünk.
Maradt még egy kis idő, amikor újabb francia után megint a testére élveztem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Végtelenül korrekt, maximálisan megkaptam amiért mentem! Szóba jött a hosszabbítás lehetősége amikor már csak negyed órám maradt, de összesen két perccel léptük túl az időt és ezért nem volt hajlandó elfogadni a kikészített ajándékot!

Rózsacsokor
fél órás randira 25, egy órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Tökéletes NŐ! Nem egy nyafka tini, hanem egy intelligens, gyönyörű, kifinomult NŐ!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nóra szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNóra legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2021-10-17) : Elején csak a végét vette be, de fokozatosan egyre mélyebbre ment, tempó elején picit gyors volt, kértem, hogy lassítson. Engedte, hogy irányítsam és nagyon jó érzés volt, ahogy a fejét rászorítottam a farkamra. Nem is kellett sok, hogy végem legyen és a szájába juttassam az utódokat.

(2021-04-22) : nemsokára már ölembe bújva, előbb lágy puszikkal, majd egyre határozottabb nyalintásokkal babusgatja az öcsköst, ahogy nő a kis ravasz, úgy szívva-cuppantva egyre mélyebben szirom-puha ajkai közé. Hátradőlve, selyempuha hajába simítva adom át neki a terepet, egyre nagyobb megelégedéssel nyugtázva, ahogy szinte szűziesen szende, szeretgetős szopkodása fokozatosan fordul egyre határozottabb, magabiztosabb és rutinosabb kényeztetésbe,

nagyon jó: 3db
(2021-10-28) : Gyorsan az ágyra keveredtünk, Nóra a lábam közé helyezkedve vett "kezelésbe". Nagyon jó a franciája, az elején több kézzel, (de nekem így is tetszett), később már több szájjal. Az én ízlésemnek kicsit gyorsan csinálja, de finoman. Biztatni kell a mélytorokra, ami nem a legprofibb, de az igyekezete nagyon szexy. Mikor már nagyon elvarázsolt, felajánlottam a 69et, de nem lelkesedett így inkább hagytam hadd gyakoroljon tovább.

(2021-04-05) : Lassan, de biztosan eltüntetett. És hamarosan érezni kezdtem a torkát is. Finoman megfogtam a fejét, és szóban megnyugtatva, hogy nem tervezek semmi durvaságot, amikor a legmélyebb ponton voltunk, akkor finoman, de határozottan lent tartottam. Majd kiengedte szájából kispajtásom, hogy utána újra bekapja. Többedik hasonló kör után aztán finoman elkezdtem pumpálni is a száját

(2021-04-02) : Természetesen igent mondtam. Kicsomagolt egyet majd kezembe adta, hogy helyezzem fel, amit meg is tettem. Neki nem is kellett több, fölém térdelt és a lovacskázáshoz magába vezette férfiasságom. Mikor mélyen voltam puncija mélyén megragadtam popsiját majd mozgatni kezdtem farkamon. Kéjesen rám hajolt szinte fülembe sóhajtozott miközben pusziltam nyakát vállát.

: 7db
(2021-10-26) : Amikor ez megtörtént, francia órát vettem. Nem volt túl mély (lehet, hogy kérni kellett volna a mélytorkot külön?) viszont kellemes és elég "nedves". Néhány perc után gumit kértem, illetve azt, hogy üljön az ölembe miközben én az ágy szélén ülök.

(2021-09-26) : Franciával kezdtük, gyorsan csinálta mégis finom volt, arc/szájba mentem, kis masszázs utánna második menet misszi, imádtam a gyümölcsét, pont jól szűk, és nagyon forró

(2021-06-04) : Az ágyra feküdtem terpeszben és a lábam közé helyezkedett, már csak bugyiban. Bár inkább sötét volt de a kivehető szép látványtól és pár pusziától elég hamar megkeményedtem. Ebben a pillanatban már erősen szívva folytatta kellemes nedves franciáját. Rákérdeztem a kölcsönösségre, így ledobta a bugyit is és felém helyezte formás apró fenekét és szépen kinyíló finom punciát. Bár azért nagyobb fényben is meggyönyörködtem volna benne szívesen,