DÓRA erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

DÓRA-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-22 11:56:53

Filantróp
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

DÓRA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-11-22

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Dóra már régóta a kedvenceim között volt, de sajnos a randiig nem jutottunk el Eddig. Régebben még telón is beszéltünk, hangját már ismertem, kedves volt és közvetlen. Elolvastam néhány beszijét, vállalásait, úgyhogy valamennyire képben voltam. A randi előtt néhány nappal vtr-en egyeztettem vele, a második időpont már mindkettőnknek megfelelt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A randi helyszine már ismert volt számomra, néhányszor már jártam itt, utoljára nem is oly régen Dóra barátnőjénél. A Városliget sarkát kell becélozni, a VII. kerület határától nem messze. Tömegközlekedés tökéletes, bármely irányból érkezünk. Autóval a környező mellékutcákban parkírozhatunk, fizetős. A cím megtalálása nem okozhat nagy fejtörést.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház kivűlről nem egy Hilton, de ha már elértük a lakás ajtaját és beléptünk, egy igényesen felújított kecóba jutunk. A kaputól egy kis kerten keresztül, földszinti lakás, eddig még nem futottam össze senkivel. Szóval amikor belépünk egy nagyon meghitt miliőbe érkezünk. A nyugalom és a csend uralja az egész helyszint, a higiéniáról már nem is beszélve. Ha jól tudom Dóra barátnőjével osztozik a munkahelyén. A tágas előszobából nyílik a sarokkádas fürdő, minden szükséges felszereléssel, elegendő mennységű tisztasági kellékekkel, nincs hiány semmiből. A fürdővel szemben a kolleganő kezelője. Az előszoba végén balra a lányok ,,nappalija", jobbra Dóra szobája található. Tágas, hangulatos, méretes tatamival, kanapéval, szekrénykével. Hangulatfény, méretes tükör a tatami mellett a falon, tantrikus zene fokozza a randi hangulatát. A lakás egész területére a tisztaság a jellemző.
DÓRA külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Dóra képei a valóságot tükrözik, semmi csalafintaság, digitális rásegítés. Persze élőben érhetik az embert meglepetések. De nem, Dóra egy nagyon csinos csajszi. Valóban harmincas éveit tapossa, de ez csak az előnyére szolgál. Nem tudom sportol e, de az egész teste szépen kidolgozott. Lehet, hogy csak a genetika, de panaszra nem lehet oka. Ehhez még finom selymes bőr, formás, érintésre hegyesedő cicik, gyönyörű barna szemek, érzéki száj. Arca mediterrán típusú, dögösen bájos. Tekintete nagyon szexi, nézése elvarázsol. Fekete kis ruciban és ugyanilyen szinű magassarkúban fogadott, ami kiemelte szép, izmos combjait.
Később volt szerencsém a combjai közt lévő nőiességét is közelebbről megismerni és elismerni. Imádtam.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Mielőtt a fürdőbe indultam volna, vendéglátóm üdítőkkel kinált, amit látogatásom alatt elszürcsölgettem. Dóránál valószinűleg nem lehet, de nem is érdemes kihagyni a masszázsrészt. Dóra ebben is nagyon jó. A sok éves gyakorlat érezhető munkálkodása során. Másfél órás programra érkeztem, ebbe bőven belefért egy egésztestes tantrikus törődés. Hasra feküdtem, Dóra meleg olajat használva indított előszőr a derekamtól fölfelé. A ruháját féltve az olajtól, levette azt és a két lábam közé helyezkedve indított. Főleg az újjait használta, de azt nagyon ügyesen. Egészen elaléltam, de azért a bimbók érintése azért ébren tartott. A vállamat és nyakamat már a fejem mögül masszírozta, keblei ilyenkor már a fejem alkalmi dísze lett. Időnként azért már egy-egy puszi is bejátszott. Miután végzett a felsőtestemmel, a lábaim következtek. Lábfej finoman, de alaposan, majd a vádlik, csak úgy bizseregtem.... Ahogy haladt felfelé ösztönösen nyílt az olló, de Dóra még a fenekem is megdolgozta néhány puszi kiséretében. Figyelte testem reagálását, nagyon érzéki benyulásokkal kezdett váltani az erotika irányába. Teljes testtel rámfeküdt és le-föl mozgással polírozta hátsó felemet. Puncija és az azon lévő kis csík, amit meghagyott, kellően informált annak tartózkodási helyéről. Nem ,,gyötört" túl sokáig, finoman lecsúszott mellém. Megfordultam, megöleltük egymást, szájára és arcára csókot biggyesztettem.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
A kellemes üdítő masszázs és az azt követő incselkedés után Dórától a kölcsönösségről és annak határairól érdeklődtem. Az újjazáson és a sexen kívül még elég nagy játszótér maradt. Mielőtt azonban elkezdtem volna Dóra buja testének alaposabb megismerését, partnerem egy számomra is kedvező ötlettel állt elő, miszerint előtte azért megkóstolna egy kicsit. Mindezt olyan kedvesen, cicásan adta elő, hogy egyszerűen nem volt szívem nemet mondani. Dóra a lábam közé helyezkedett és becuppantotta éledező farkamat. Nagyon érzékien, lágyan kezdte szopogatni. Amikor már kellően felcseperedett hímtagom koppanásig csúszott le ajkával, de azt oly művészien és átéléssel, hogy ha nem látom a tükörben el se hiszem. Néha morgott egyet, kicsit megrázta a fejét..... Úgy siklottam a szájában, mint kés a vajban. Kezivel a zacsit és a gátat szeretgette. Szinte végig tartottuk a szemkontaktust, néha a tükörből. Most már figyelnem kellett, nehogy idő előtt kivégezzen. Időt kértem és kaptam. Most az ő kényeztetésére került sor, amit elmondása szerint mindig szivesen fogad. Egy kis olajat csurgattam a tenyrembe, hogy ne nyikorogjon. Egy kis szeretetmasszázzsal próbáltam kimutatni Dóra iránti szimpátiámat. A nyak, mell, has vonalról hamar eljutottam combjaihoz, majd azok közé. Azt hiszem ráéreztem mit hogyan szeret, ujjaim finoman, de célratörően simogatták puncija külső részeit. Dóra széttárta lábait, utat engedve kéjsóvár cselekedeteimnek. Szemeit lehunyva folyamatos hangok jelezték nekem Dóra örömét. Lábai közt térdeltem, elérte makkosom, eközben kezével szeretgette azt. Túl jól csinálta, elvettem tőle, nehogy elmenjek. Már eléggé be voltam indulva rá, egy pillanatra átvillant, de kár, hogy nem a másik ligában játszik. Ezt gyorsan elhesegettem, megfogtam Dóra bokáit és teljesen felhúztam punciját a számig. Mohón birtokba vettem az akkor már igen nedves puncit, legszivesebben megzabáltam volna. Dóra tekergette csípőjét, közben kéjesen hörgött, ugy tünt ő is élvezi. Nem vagyok egy lábfetisiszta, de Dóra lábujjai is meglettek szopogatva rendesen. Aztán egyszercsak megfeszült, majd elernyedt, lábait elengedtem. Fejem megfogta, finoman eltolt magától, jelezvén pillanatnyi érzékenységét. Én fel voltam pörögve rendesen, felgugoltam Dóra szájáig, amit ő azonnal eltüntetett. Egy picit rámozogtam benne, de ez volt egy túl kényelmes testhelyzet. Kivettem a farkam, Dórát hasára fektettem és egy kis simi után farpofái közé helyeztem a kiscsákót. Dóra rászorított, én meg fokoztam a tempót. Kezeimmel én is kicsit fogtam a popsiját, nehogy kicsússzon. Sokáig már nem bírtam, elmentem mint a huzat. Testnedveim Dóra derekán lévő vagány tetkóján landoltak. Mivel elértem a papírtörlőt, előszőr partnerem, majd magam hoztam rendbe. Sok időnk már nem maradt, de azért még Dóra teljes testével rámfeküdt és szorosan átölelt. Nagyon jól esett, mint ahogy az egész randink!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Dóra extráiról nem tudok, hacsak nem az egész lénye amivel elvarázsol. Programja publikus, virágszálak leírva, pesti átlagnak mondanám.
Nem kérte előre, a végén rendeztem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Talán az írásomból is kiderül mennyire jól sikerült ez a randi. Dóra tökéletesen vendégcentrikus hölgy, nagyon is tudja mi kell a vendégnek, nekem meghatározó élmény marad!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés DÓRA erotikus masszázs beszámolójáról


2021-11-23 18:36:30
Nagyon jól leirod az egész találkozás élményét a feliveléstől a lecsengésig, megosztva a kölcsönös örömszerzés -szerintem lényeges - folyamatát is. Jó volt olvasni.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókDÓRA legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2021-08-05) : Dóra szeretkezett a farkammal olyan átéléssel, szenvedéllyel és varázslatos technikával, olyan virtuóz módon, hogy annak visszaadására nyilvánvalóan nem leszek képes. A kezét alig-alig használta, inkább csak a gát és a golyók környékét stimulálta vele amikor ajkai között voltam, vagy amikor valamelyik töltényt szopogatta lágyan, teljes odaadással. Más sebességgel vett be és engedett vissza és a nyelvével olyan pontokat izgatott, melyekről nem is nagyon tudtam,

(2020-06-19) : A masszázsa esszenciája a finom érintésekre építkezik, így aki erős átgyúrásra vágyik, az rossz helyen jár. Ennek ellenére mégis valódi masszázst kaptam, külön törődött és foglalkozott a letapadt izmokat tartalmazó testrészekre.

(2020-02-24) : A lábaknál kezdte, finom mozdulatokkal simított végig a lábakon, elérve a combokig, majd a popsiig. Érzéki, erotikus érintések voltak, hosszan, lassan, végletekig fokozva a vágyat. Kisebb benyúlásokkal színesítette a masszázst, a gátat és a zacsit is végigsimította időnként. Aztán feljebb jött, a hátam is masszírozta, de a hosszú mozdulatok rendre visszatértek az intimebb részekhet. Tulajdonképpen fokról fokra vált egyre erotikusabbá a masszázs

felejthetetlen: 4db
(2021-05-11) : Visszatértem után levarázsoltam a még rajta lévő ruhácskát, hogy puszilgatni és simogatni tudjam vonzó testét. Még álló helyzetben elkezdtük pontosítani a programot, majd elindultunk a tatami felé.

(2019-11-12) : Mosolyogva kérdezi, megfordulsz?...és mikorra kimondom az igent már a hátamon fekszem, Ő pedig mosolyog, szemével kacéran azt mondja, most az enyém vagy. Szeret játszani mint ragadozó az áldozatával, aki csak akkor falja fel, ha már eljátszadozott vele.

(2016-12-27) : Hasra fektetett a masszázspadon és a lábamtól indulva elkezdett masszírozni. Szerintem nagyon kellemesen masszíroz. Nem túl erős, alapos, kimondottan jól esett. Közben jól elbeszélgettünk aktuális témákról.

nagyon jó: 9db
(2021-05-17) : Ebből fakadóan volt, hogy löktük a sódert, volt, hogy csak élveztem őt. Állítása szerint volt olyan vendég, aki kérte, hogy ne szedje már szét, ez a mondat újra előjött az emlékezetemben a franciázása végén, és akkor már biztos voltam benne, hogy nem (csak) akkor mondták ezt. Végigmasszírozta valómat vádlitól vállig, borítékolva, hogy pár napig eszembe fog jutni, szóval csomótlanított rendesen

(2021-05-06) : Már az elején voltak izgató cici érintések. A lábakkal kezdte, majd utána jött a felsőtest. Melegített olajat használt. Minden egyes mozdulatából érzékiség sugárzott, illetve egyfajta jó értelemben vett szertartásosság. Végig azt éreztem, hogy most csak erre koncentrál, és nem rutinfeladatnak tekinti.

(2019-09-29) : Először lágyan majd erősebben szopja a végén már nagyon belelendül és egy bőnyálas szopással kivégez.Egy kicsit még benntartja a szájában majd a papirtörlőben eltünteti.Engem is megtisztogat. A második felvonás a masszázs után kezdődött Dóri a számra ült a kezével a falnak támaszkodott föl-le mozgott a számon hevesen nyaltam a punciját

: 6db
(2020-10-05) : Egész testét belevetette a kényeztetésbe. Folyamatos csók, csuszka és az ajkak játéka, erotikus beszélgetések. Lassan, finoman kezd játszani az érzékenységemmel, -nem a bólogatós stilusban, játszik vele mint cica a gombolyaggal.

(2020-01-23) : Szépen elhelyezkedem, meleg olajat kapok testemre, és simogatva, cirógatva elkezdi lábaimat átgyúrni, haladva derék, hát, vállak, mindenem kap a kis kacsóiból. Nagyon jól esik ténykedése.

(2019-07-11) : Dóra a lábam felől, Hanna fejem felől közeledett és középpontomhoz. Finom nyelvek és ajkak kezdték kényeztetni férfiasságomat és a környéket. Nem láttam, hogy ki mit tesz, ugyanis Hannácska felettem térdelt,