Viviana erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Viviana-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-22 00:42:15

NMilán
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viviana reagálása

Kedvesem! De jó volt elolvasni az élményünket és boldoggá tesz, hogy boldoggá tehettelek. 🤗 Nekem ez mindennél többet jelent. Várlak vissza sok szeretettel!

Viviana beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-11-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző nap telefonon hívtam, elsőre elértem és le is beszéltük a másnap reggeli randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, a cím egyértelmű volt. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
LAkás állapota teljesen rendben van, fürdő mérete pont elég, tusfürdő választék megfelelő. Tisztaság mindenhol és kellemes félhomály a szobában.
Viviana külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viviana bár arc nélkül hírdet, de az előttem írt beszámolók alapján egyáltalán nem izgultam. Mikor megláttam ez nem is változott, abszolút bejövős kategória, sőt egy régi kedves ismerősömre emlékeztetett. Már nem emlékszem miben fogadott, de igazából annyira tetszett a mosolya, hogy nem is számított. Bekísért a masszázs szobába, ahol kaptam egy törölközőt és irány a fürdő.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Fürdőből visszaérve teljesen meztelenül várt és összefonódva elkezdtünk lágyan csókolózni. Na ez nem az az alibi csókolózás, hanem igazi barátnő feelinges. Így voltunk jó néhány percig, mikor felajánlotta, hogy mivel másfél órára érkeztem, így kényeztetés-masszázs-kényeztetés műsorban lesz részem és egyből hanyatt is fektetett. Na de itt a masszázs részt ecsetelem inkább, ami pedig szintén nem az alibizős/simogatós masszázs volt, hanem rendes masszázs, kellő erősséggel. Láb-hát-váll kombó masszázst kaptam a program felében legalább, ami nagyon jól esett, mert rég jutottam már el igazi masszőrhöz. A másszázs közben nagyon jót beszélgettünk privát dolgokról, nem éreztem egyszer sem, hogy kínos csendek lennének. Jó társalgó partner.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Visszatérve az első kényeztetéshez, hosszas csókcsata után "kétvállra" fektetett Viviana és igazi barátnős franciában részesített. Nem sietett, nem akart kivégezni szépen lassan csinálta, az egész területre figyelve. Volt, hogy teljesen eltűntem a szájában, a kezét alig vagy nem is használta. Szerintem olyan 10-15 percig tarthatott ez a mennyország közeli érzés, mikor a szájában landoltak az utódok. Itt sem sietett és még hosszú msáodpercekig (megkockáztatom percekig) a szájában tartott és hagyott lenyugodni. Iszonyat jó érzés volt. Ez után kis technikai szünet következett és még mielőtt a masszázsra tértünk volna jeleztem neki, hoyg szeretnék egyenlíteni, amit úgy láttam örömmel fogadott. Így neki is láttam finom kis puncijának izgatásához. Először itt is csókokkal indítottunk, majd egyre délebbre vettem az irányt és a kellően nedves kelyhét kezdtem el a nyelvemmel izgatni. Próbáltam olyan óvatosan és érzékien csinálni, ahogyan Ő abszolválta az én kényeztetésem, kis idő után sikerrel is jártam halk sóhajok közepette, majd jelezte, hogy nagyon érzékeny ilyenkor :), így szintén kis techinai szünet után áttértünk a masszázsra.
A második felvonás masszázs után jött és meg kell mondjam szkeptikus voltam, mert ilyen rövid időn belül nem szokott menni egymás után, de Vivianának lett igaza, hogy meg fogja oldani. Először szintén lágyan támadt, aztán érzete, hogy itt már kelleni fog egy kis erősebb kézjáték is a száján kívül. Meglepetésemre ez a menet nem tartott annyi ideig, mint az első és most is a szájában landoltak az utódok és természetesen most sem kapkodott, megvárta míg lenyugszom. Mivel maradt még egy kis időnk, így a mellkasomra feküdt és beszélgettünk még néhány percet.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A telefonban megbeszélt összeget már érkezésemkor egy borítékban a kis asztalra helyeztem és, ha jól emlékszem egészen távozásomig ott is maradt. Átlagos összeg egy átlagon felüli lányért és élményért.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ahogy írtam az előző beszámolók alapján nyugodtan érkeztem, hogy jó élményben lesz részem, de még ehhez az elváráshoz képest is nagyon pozitív volt a csalódás. Rendkívül szép és kedves lány, aki maximálisan megtesz mindent, hogy jól érezd magad nála/vele. Amennyiben tudok még mindenképpen visszalátogatok hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viviana erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókViviana legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2021-11-14) : Két-két alkalommal kényeztettük egymást és azt hiszem, nemcsak nekem esett jól mind a négy alkalom. Egyébként nem tudnám eldönteni, hogy az volt-e a szívemnek kedvesebb, amikor ő kapta be mélyen a farkamat, vagy amikor én igyekeztem neki örömet szerezni.

(2021-09-28) : Hasra feküdtem és szépem végig masszírozott lábaktól kezdve a hátamon át a karjaimig bezárólag. Krémmel masszírozott és svéd masszázs elemekkel operált, közben kellemes relaxációs zene szólt. Közben sokat beszélgettünk rengeteg volt a közös téma és sokat mesélt magáról is. Nagyon jól egymásra hangolódtunk,

(2021-04-08) : Mosolyogva áll neki kínozni. Szerintem imádja ezt csinálni. (javíts ki ha tévednék :) Finoman, érzéssel kezdve. Megint eljátszadozik ott velem. Változatos technikákkal, mindet magas színvonalon művelve. Már nagyon kívántam, most nem akartam sokáig húzni. Szerintem megérezte ezt is (mint többmindent rólam) és relatív hamar megkegyelmezett.

felejthetetlen: 7db
(2021-05-27) : És lőn! Zuhanyozásból visszaérve, elkértem a második törölközőt és a fotelbe ülve élveztem végig vetkőzését. Ezután az ölembe vontam, hogy megbeszéljük, hogyan is töltsük el a következő két órát. Közben persze folyamatos csókolózás közben felfedeztük mindazt amit a kezeink elértek.

(2021-03-23) : Mmmm ízletes, kihagyhatatlan! Úgy tűnik neki is tetszik, örömmel időzök ott a nyelvemmel. Néhány percig elvagyunk így.. A hanghatásai és mozgásai sűrűsödnek. Számomra meglepően hamar. Végül megérzem az íz intenzívebbé válását, amit remegések követnek!

(2021-02-01) : Nagyon szakszerűen és kellemesen massziroz. Alaposan végig masszírozta lábaim egy porcikám sem kihagyva,a fenekem inkább simogatta ami nagyon izgató hatott.A hátam igazi szakszerű hátmasszázsban részesítette, a letapadt csómokat alaposan megdolgozta. Beszélgettünk közben valamit kérdezett az oldalamra fordultam

nagyon jó: 7db
(2021-10-02) : Tatamira hiv és a masszázs a lágy érintések kavalkádja, nem a szokásos izomgyúrás. Ajkaival simogatja a testemet, nyakam, vállam, mellbimbóim élvezik ajkának, kezeinek játékát. Keblei folyamatosan köröznek nyakam és combjaim között,

(2021-08-09) : Masszázsa szerintem szakszerű, nem erős (bár nem is igényeltem volna). Masszázs közben jól elbeszélgettünk, értelmes lány. Ez a rész szerintem 20 percig tarthatott, mikor a masszázst felváltotta egy gyengédebb simogatás, amely kiterjedt a combomra, fenekemre, néha érintette a heréket. Adott egy puszit a nyakamra, majd szólt, hogy fordulhato

(2021-07-21) : . Ott folytattuk, ahol abbahagytuk, azzal a különbséggel, hogy a csókok egyre hevesebbé, intenzívebbé váltak. Végigcsókoltam nyakát, vállát és a gyönyörű melleit. A tatami felé tereltem Vivit, ahol egymással szemben térdelve csókolóztunk szenvedélyesen, közben kezeinkkel is egyre aktívabban fedeztük fel egymást. Annyira hamar egymásra hangolódtunk, hogy már itt utaltam rá pár szóval Vivinek, hogy biztosan jövök még hozzá.

: 1db
(2021-11-21) : Fűrdőből visszatérve, Vivi ádámkosztümben haladt felém határozottan, éreztem, hogy innen nincs menekvés. Állva kezdtük feltérképezni egymást, valamint finom gyengéd csókokat váltottunk, testem szint beleremegett olyan érzéki volt az egész. Matracra heveredtünk, és én csókolgattam végig melleit, hasát, majd délre érkezve elidőztem nektárjának ízlelgetésével. Szerintem ő is élvezte kényeztetésemet, de ha engedte volna újjaimat is használni, szerintem inzenzívebb hatás is kiváltható lett volna.