Pillango erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Pillango-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-21 20:31:49

Ván-dor
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Pillango beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-11-22

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Pillangót új névvel de régi vággyal kerestem ( már korábban találkoztunk ), a telefont azonnal felvette és a kért időpontban tudott is fogadni. VTR-ben megerősitettem, amit azonnal visszai is gazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A 4-es, 6-os villamos vonalától 5 perc séta, de metro ,buszok is 10 perc sétával elérhetők, parkoló- ház/udvar is kb. ennyi séta. Én a rövid sétát választottam, csökkentendő izgatott várakozásomat, mert a vele történő találkozásra már a készülődés is előre izgatja, beinditja a fantáziámat.Pontosan érkeztem, telefonos navigáció - a hely már amúgy is ismerős - zökkenőmentes, diszkrét bejutás. A liftből kilépve - újabb "izgalom injekció" - már a rácsos ajtó mögött mosolyog, feszes, rásimuló ruhában.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Lakásajtó becsukódik mögöttünk, örömteljes ölelés. könnyű puszi, (pedig én már harapnám), láthatóan örül a találkozásnak, én meg egyre szaporábban veszem a levegőt. Nagyon kellemes,rendben tartott lakás, fürdő mindennel ellátva, a szobában pamlag, szobainas, tatami, redőny lehúzva .- bár én szeretek nemcsak érezni, hanem látni/hallani is -
Pillango külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Pillangó izgalmas jelenség, formás, asszonyos test, izmos lábak, szépen ivelt combok. számomra lélegzetelállitó keblek melyeknek látványa csaknem letaglóz. Szinte kiomlanak a melltartóból, de amikor bűvölő tekintettel lassan leveti és én kellő távolságból nézem ahogy leomlanak - nem, nem lógnak, hanem felveszik természetes, gyönyörű formájukat - még jobban elkábulok. Ki nem hagynám ezt a látványt, de ezt követően már csak korlátozott a higgadt józanságom. Új fotói is felajzottak, kecses csábitó mozdulatai - például ahogy a szarvas nyakát fogja - sokatmondóak.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Tatamihoz vezet - pillanatnyi állapotomban nem is tudom, mit szeretnék - de átveszi az irányitást. Csábitó tekintettel hátára fekszik és megkérdezi "lehetek most én önző?" Játszom az értetlent -( (mert imádom ha mondja ) és visszakérdezek - mire gondolsz? - Kedvesen megmondja amit úgyis tudtam. Még hozzáteszi: "gyengéden, lágyan". Hosszú ideig csak combjai belső oldalait kóstolgatom, csókolgatom - visszafogott mohósággal - , amig a találkozásuknál az ajkak kissé megnyilnak, és a kis ajkak megduzzadnak. Továbbra is nagyon gyengéden nyelvemmel szétválasztom őket, hogy kissé mélyebben kényeztessem érzékeny pontjait. Láthatóan, érzékelhetően jólesik neki - de nekem is-.Halkan megszólal "gyere fel hozzám". Megyek, rásiklom kivánatos testére, minden jelzésre érzékenyen reagáló antennám hasunk közé szorul. Karjaival átfog, karjaim vállai alatt, nyakát, fülét csókolgatom, lassan mozgok - majdnem az igazi! - . Úgy érzem, fantasztikus lenne ha hasunk akadály nélkül simúlhatna össze és nyelvünket teljes mélységükben kölcsön adnánk egymásnak. Sajnos itt egyik sem opció, de ábrándozni szabad(?).
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy idő után én fekszem a hátamra és ő megint átveszi ill. kézbe veszi az irányitást. Mondtam, hogy legutóbb milyen felejthetetlen levezetéssel ajándékozott meg, " most is ebben lesz részed" válaszolja mosolyogva és izgalmas játékba kezd. Puha, gyengéd kezeivel "macska a gombolyaggal" életképet alakit, miközben én egyre jobban távolodok a nirvána felé. Aztán nyelvével, lágy ajkaival meleget varázsol rám/körém és ez már a vég. Lassan visz a csúcsra, ott tart, majd visszahoz a tatamira, miközben egy pillanatra sem hagyott egyedül. Mikor teljesen magamhoz tértem, felajánl egy masszázst, amit örömmel veszek, mert az érintései változatlanul gyönyörűséggel töltenek el.Lábammal kezd, de jön egyre feljebb, én "kilőtt harckocsiként" élvezem a combok közé történő benyúlásait. Keblei hátamat simogatják, ezért inkább megfordulok. Nem először- remélem nem is utoljára -egyre jobban elvarázsolnak az ikrek (még igy utána is), méretük, formájuk, udvaruk, bimbójuk és tulajdonosuk kedvességével. Hosszú, kényeztető simogatások közben beszélgetünk és újabb oldaláról ismerkedem elbűvölő vendéglátómmal. Ebben is remek partner, észrevétlenül repül az idő, valóban az a barátnő volt _ bemutatkozását idézve - "aki masszázsával felfrissit,az erotikájával elcsábit, és a kedves természetével pedig megnyugtat". Óranézésnek nyoma sem volt, végül én kérdeztem rá az időre (pedig legszivesebben megállitottam volna) amit már túlléptünk, de nem tette szóvá. Gyors fürdés, bensőséges ölelés és kikisér a rácsos ajtóig.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A korábbiakból már ismert, előre szoktam letenni, de most első kábulatomban elfelejtettem, igy utólag raktam az asztalra.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam minden szempontból kellemes érzésekkel felejthetetlen emlékekkel távoztam. Köszönöm.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Pillango erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókPillango legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-09-19) : A felvezető kényeztetést követően a tatamin vártam Pillangót kényelmesen elhelyezkedtem egy kellemes relaxáló masszázst kértem. Olajjal finoman bekente a hátam izmaimat ámozgatta a problémás csomókat eldolgozta. A vállam a lábam is kellemesen ellazultak munkálkodása következtében.Időnként a tükörbe pillantva elém tárul formás teste.

(2021-07-30) : Tusolást követően tatamin fekszem Pillangó immáron ruha nélkül olajjal kezd finoman masszírozni.A lábamnál kezdi a laza kényeztető relaxáló masszázst amit megbeszéltünk Időnként a tükörben megpillantom a kívánatos testét a formás kerek idomokat.Finomam cirógat ujjaival szeretné ha jól érezném magam kellemesen ellazulnék ő csak a vendégért van.

felejthetetlen: 1db
(2021-09-19) : Törlés után kaptam egy szintén nagyom kellemes masszázst, ami bizonyos szempontból levezette az előbbi katarzist.Majd még kis összebújós beszélgetés után fürdés. Öltözés közben Pillangó még mindig természetes állapotában hagyta, hogy szemeim gyönyörködjenek izgalmas vonalaiban.Majd felöltözött, kikisért a rácsig igy búcsúzásként újra élvezhettem fedett alakjának mozgását.

nagyon jó: 1db
(2021-11-09) : Hasra feküdtem a tatamin, a fejem a párnán, ő már meztelenül a lábam közé helyezkedett, és elkezdte őket erősen, talán olajjal masszírozni. Szerintem szakszerűen csinálta. Később áttért a fenekemre, ahol talált egy megdolgozandó részt. Többször kérdezte, hogy megfelelő-e az erősség. Bár úgy érzem jót tett, amit csinált és jól is esett, azért reméltem,

: 1db
(2021-09-23) : Szakszerű igazán jó masszázs. Megkérdezte hogy krém vagy olaj, ha oélaj akkor milyen legyen, én anarancsos mentásat választottam, ami nagyon kellemes és finom illatu. No de nem az illat miat olvassátok ezeket a sorokat, igy mondom tovább. Megkérdezte erősen vagy lágyan hason fekve kezdte,