Viviana erotikus masszázs

erotikus masszázs

Viviana-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-21 12:32:36

Kísérletező
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viviana reagálása

Drágám! Köszönöm szépen írásod. :) Várlak vissza szeretettel!

Viviana beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-11-22

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Rendkívül egyszerű volt egyeztetni. Itt pár üzenet, majd előző nap felhívtam és lefixáltuk a pontos időpontot. Már a hangja izgalmas randit vetített előre.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A környék Zugló egyik "eldugott" de mégis frekventált pontján van. Autóval és BKV segítségével is könnyen megközelíthető. A parkolás ingyenes...ha ez valakinek egyáltalán számít.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Teljesen rendben van, picit régebbi épület, ahol lépcsőn futottam fel izgatottan. A lakásban egyedül voltunk, körbe lettem vezetve és a fürdőben találtam magam pikk-pakk. Száraz türcsit kaptam, a zuhanykabin könnyen kezelhető, van tusfürdő is bőven...de nem időztem, siettem vissza Vivihez. A szobában fali tükör, hangulatos félhomány, és persze a gyönyörű Vivi várt. :D
Viviana külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Vivi egy magas, karcsú, rendkívül erotikus kisugárzással bíró hölgy. Már nem emlékszem, hogy miben várt, de nagyon hamar mindketten anyaszült meztelen álltunk egymással szemben. Elképesztő érzés volt amikor a fürdőből visszatérve megpillantottam partneremet. Formás cicik, karcsú derék, és elképesztő a feneke. Az arca egy kicsit "oroszos" talán, rendkívül csinos.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázs alatt már "rózsaszín" mámorban voltam, másra nem is nagyon tudtam koncentrálni. A keze az erős, határozott, érzi a "pontokat". Rendesen átmasszálta a végtagokat, a hátamra és nyakamra különös figyelmet szentelt kérésemre. A fali tükör sokat segít a vizuális élvezetekben, így beszélgetés közben is jó volt oldalra pillantani Vivire.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Fűrdőből visszatérve, Vivi ádámkosztümben haladt felém határozottan, éreztem, hogy innen nincs menekvés. Állva kezdtük feltérképezni egymást, valamint finom gyengéd csókokat váltottunk, testem szint beleremegett olyan érzéki volt az egész. Matracra heveredtünk, és én csókolgattam végig melleit, hasát, majd délre érkezve elidőztem nektárjának ízlelgetésével. Szerintem ő is élvezte kényeztetésemet, de ha engedte volna újjaimat is használni, szerintem inzenzívebb hatás is kiváltható lett volna.
Helycsere történt, és kezei közé kerültem. Bekrémezett cicik között is volt alkalmam szánkázni, majd köveztkezett az érzéki szája. Valami eszméletlen jól csinálta, mélyebbre is leeresztett, közben a fali tükörben olyan volt minta vmi filmet néznék. Nem is tudtam sokáig "tartani" magam, a szájában lett végem. Nem szaladt el, hagyott lenyugodni, és mintha csinalta volna tovább is...valahogy ezt az érzést keltette bennem. (ez jó)
Ez után következett a masszázs rész.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden korrekt, egy borítékban tettem le, nem is beszéltünk róla.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A randi már régebben történt, még augusztusban, csak most volt alkalmam megírni a beszámolót. Topp kategóriás szolgáltató, csak ajánlani tudom. Jövök még, csak csillapodjon a járvány.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viviana erotikus masszázs beszámolójáról


2021-11-23 18:41:11
Kicsit rövid, de kisérletezz nyugodtan, nála a maximumot lehet kapni, és az élmény felejthetetlen.

2021-11-23 05:55:23
Nem részletezted túl, de kezdetnek jó beszi ez, biztatásul jónak értékelem. Vivi tehetsége amúgy valóban megkérdőjelezhetetlen.

Torta69
Becsben tartott
2021-11-22 20:58:42
Rövidre vetted, de első írásnak rendben van szerintem.
Vivi valóban topp kategóriás, a következőt nyugodtan írd bővebben.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókViviana legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2021-11-14) : Két-két alkalommal kényeztettük egymást és azt hiszem, nemcsak nekem esett jól mind a négy alkalom. Egyébként nem tudnám eldönteni, hogy az volt-e a szívemnek kedvesebb, amikor ő kapta be mélyen a farkamat, vagy amikor én igyekeztem neki örömet szerezni.

(2021-09-28) : Hasra feküdtem és szépem végig masszírozott lábaktól kezdve a hátamon át a karjaimig bezárólag. Krémmel masszírozott és svéd masszázs elemekkel operált, közben kellemes relaxációs zene szólt. Közben sokat beszélgettünk rengeteg volt a közös téma és sokat mesélt magáról is. Nagyon jól egymásra hangolódtunk,

(2021-04-08) : Mosolyogva áll neki kínozni. Szerintem imádja ezt csinálni. (javíts ki ha tévednék :) Finoman, érzéssel kezdve. Megint eljátszadozik ott velem. Változatos technikákkal, mindet magas színvonalon művelve. Már nagyon kívántam, most nem akartam sokáig húzni. Szerintem megérezte ezt is (mint többmindent rólam) és relatív hamar megkegyelmezett.

felejthetetlen: 8db
(2021-11-22) : Így voltunk jó néhány percig, mikor felajánlotta, hogy mivel másfél órára érkeztem, így kényeztetés-masszázs-kényeztetés műsorban lesz részem és egyből hanyatt is fektetett. Na de itt a masszázs részt ecsetelem inkább, ami pedig szintén nem az alibizős/simogatós masszázs volt, hanem rendes masszázs, kellő erősséggel.

(2021-05-27) : És lőn! Zuhanyozásból visszaérve, elkértem a második törölközőt és a fotelbe ülve élveztem végig vetkőzését. Ezután az ölembe vontam, hogy megbeszéljük, hogyan is töltsük el a következő két órát. Közben persze folyamatos csókolózás közben felfedeztük mindazt amit a kezeink elértek.

(2021-03-23) : Mmmm ízletes, kihagyhatatlan! Úgy tűnik neki is tetszik, örömmel időzök ott a nyelvemmel. Néhány percig elvagyunk így.. A hanghatásai és mozgásai sűrűsödnek. Számomra meglepően hamar. Végül megérzem az íz intenzívebbé válását, amit remegések követnek!

nagyon jó: 7db
(2021-10-02) : Tatamira hiv és a masszázs a lágy érintések kavalkádja, nem a szokásos izomgyúrás. Ajkaival simogatja a testemet, nyakam, vállam, mellbimbóim élvezik ajkának, kezeinek játékát. Keblei folyamatosan köröznek nyakam és combjaim között,

(2021-08-09) : Masszázsa szerintem szakszerű, nem erős (bár nem is igényeltem volna). Masszázs közben jól elbeszélgettünk, értelmes lány. Ez a rész szerintem 20 percig tarthatott, mikor a masszázst felváltotta egy gyengédebb simogatás, amely kiterjedt a combomra, fenekemre, néha érintette a heréket. Adott egy puszit a nyakamra, majd szólt, hogy fordulhato

(2021-07-21) : . Ott folytattuk, ahol abbahagytuk, azzal a különbséggel, hogy a csókok egyre hevesebbé, intenzívebbé váltak. Végigcsókoltam nyakát, vállát és a gyönyörű melleit. A tatami felé tereltem Vivit, ahol egymással szemben térdelve csókolóztunk szenvedélyesen, közben kezeinkkel is egyre aktívabban fedeztük fel egymást. Annyira hamar egymásra hangolódtunk, hogy már itt utaltam rá pár szóval Vivinek, hogy biztosan jövök még hozzá.