Bella erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Bella-

V.I.P hirdető
81/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-19 11:45:16

Robin95
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bella beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-11-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
A hirdetésében megadott telefonszámot, hívtam. Egyből felvette egy nagyon kedves hangú barátnő, és részletesen elmondta Bella kisasszony szolgáltatásait. Az időpontot is vele egyeztettem le. Zökkenőmentesen zajlott minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Óbuda csendes utcája. Forgalmas főúttól egy saroknyira. A tömegközlekedést megfelelőnek értékelem, látva a közelben mozgó BKV járművek sokaságait.

A megközelítés és a parkolás személy-gépkocsival könnyen megoldható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Középkorú társasház nívós lakásában rendel a csinos hölgy. Exkluzív környezetben, igényes bútorokkal berendezett szobába invitált Bella. Volt benne minden, ami kell: masszív masszázspad, kétszemélyes szivacs, hatalmas tükör, bőr ülőgarnitúra, éjjeli lámpa, dizájnos komód, modern zenegép, stb.

A tisztálkodáshoz száraz, illatos, nagyméretű törölközőt nyomott a kezembe, és már mutatta is, hogy kövessem. A fürdőszoba pont szemben található a kezelőhelyiséggel. Úgyhogy nem kellett alsónadrágban bóklásznom a lakásban. Tágas vizesblokkban bőven volt választék tusfürdőből, dezodorból, szájvízből.
Bella külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Bella képei nagyon csábítóak. Élőben is pont azokkal a bőséges idomokkal találkoztam, amelyekre a fotóiból számítottam. Látványos dekoltázsa és kerek popsija szemet gyönyörködtető látványként díszelgett előttem. Tapintásra pedig igazi extra gyönyörrel töltött el. Sokat foglalkoztam ezekkel a szépséges testrészekkel.

Hastáncos nők izgalmas formájára emlékeztetett a Bella impozáns megjelenése. Nem tudom, hogy végez-e ilyen, vagy ehhez hasonló közérzet javító tevékenységet, de ha igen, akkor az, bizonyosan pozitívan befolyásolja majd a demográfiai adatok alakulását.

Bőre világos színű. Arca szépnek mondható, karakteres és ápolt. Vadítóan vörös rúzzsal az ajkain fogadott. Fekete színű csipkés köntöst viselt, amely alól szexin kivillant a szürke színű fehérnemű együttese.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázspadon történt. Bellától egy kifejezetten szakszerű masszázst kaptam, amelyet illatmentes krémmel végzett. Gondosan felépítette ezt a tevékenységét. Erejével és dinamikával jól összehangolta a svédmasszázs-szerű fogásokat. Profizmus jellemezte minden mozdulatát. Akkurátusan haladt a bokámtól a nyakam irányába. A hátam és a vállizomzatom kitüntető figyelmet kapott tőle. Ezeket regresszívebben megdolgozta. Bőségesen hagyott időt minden porcikámra. Szokásos délutáni, konditermes edzés után látogattam meg őt, úgyhogy testkezelő programja kellemesen lelazított. Jól esett a masszázsa.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Pornós feeling:
1
A szivacsra telepedtünk. Csókolózásra nem biztatott, de azért rápróbálkoztam. Diszkréten, szimpla puszikkal hárította el az ilyen irányú közeledésemet.

Orális kényeztetése egy minimális kézimunkával kezdődött. Rövid idő alatt vigyázzba állított. Utána a szájába vett és ütemes bólogatásba kezdett. Lágy ajkai között nagyon jól éreztem magam. Érzékiséggel és nem pedig vad szenvedéllyel cumizott. Pornós elemeket sem tartalmazott a levezetése. Olyan finom, szenzitív, barátnős ápolgatásban részesített.

Mérsékelt nyelvmunkával is színesítette az attrakciót. A kacsójával a golyóimat masszírozta közben. Amikor a szopizásban egy kicsit elfáradt a szája, akkor fél percre a kezébe vette az irányítást. Erőteljesen kézimunkázott rajtam, azzal fokozta a kéjérzését bennem. Ilyenkor a cickók közé is befektette a szerszámomat. Ott is jól megszánkáztatta az péniszemet.

A finálét, azt jól felépítette. Egyre inkább növelte a tempót. Kézzel és ajakkal egyszerre kényeztetett, amikor az ajkai közé robbantam. Nem kapta el a fejét, hagyta, hogy az egész tárat kiürítsem a szájába. Majd kizárólagos kézi vezérlésbe kapcsolt, és lenyugvásomig lassan masszírozta az az elfáradt ezredesemet.

Pillanatra kiszaladt a mosdóba, rendbe szedni magát.

Tisztálkodás kötelező percei után őszinte beszélgetéssel zártuk a randinkat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban elmondottak szerint alakult. Az elején került átadásra, amelyet diszkréten kezelt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bella egy szemrevaló teremtés, jó vendéglátó. Különlegesen szép, nőies adottságokkal megáldott hölgy. Vizuális élményen túl, barátságos személyiségével is meglepett. Erotikában is tettszett amit nyújtott. Testileg felfrissülve és kielégülve távoztam tőle. Kellemes élménnyel ajándékozott meg.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bella erotikus masszázs beszámolójáról


2021-11-19 19:03:17
Könnyen emészthető, objektív írás,jó kedvcsináló lett.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBella legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 1db
(2021-09-23) : A mellek között boldogan lubickolt a farkam, az látványnak sem volt utolsó. Aztán franciás kényeztetés vette kezdetét. Fele-fele arányú, száj és kézkombó. Elég erősen és gyors ütemben zajlott. Cél specifikus módon. Ezt is remek módon prezentálta, mi tagadás élveztem a száját.

: 2db
(2021-07-22) : Lényegében jól masszíroz, de nem ezért mentem, az elején egy kis lazításnak, oldásnak jól esett, telefonban már előre tisztáztuk nem a masszázs technikájára vagyok kíváncsi. Be kente a hátam, rám ült és simogatott, közben beszélgettünk aztán rá tértünk a lényegre.

(2021-07-21) : Először hason fekve rám ült és a hátamat, majd a lábamat masszírozta meg. Mikor azzal végzett, lekerült a fehérnemű és csak a combfix maradt. Krémet nyomott a kezembe, finoman jelezve, hogy én is megmasszírozhatom a hátát. Eközben az ablakpárkánynak támaszkodott, enyhén előredőlt, és kitolta a popsiját. Így volt alkalmam ráhangolódni, végigsimítani a gyönyörű testét.

lehetne jobb: 1db
(2021-11-08) : A hátammal és a karokkal, vállammal kezdte. Jól esett, ellazultam közben. Nem nagyon kezdeményez beszélgetést, amikor egy-egy kérdésre válaszol azt is halkan, visszafogottan teszi. Nem barátnő feeling, az biztos. A felső test után megkér, hogy helyezkedjek feljebb, ami azt jelenti, hogy a fejem az ágy végében lévő szekrényhez ér, majd a lábaim következnek. A vádlimat szerencsére erősebben markolászta, éreztem a feszülést bennük.