MARTINA erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

MARTINA-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-19 00:13:59

KICSIZOO69
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

MARTINA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-11-19

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
„Biztos ezzel megalázlak, de ne tévesszen meg a látszat, nem én kezdtem, levadásztak!” És tényleg. Piaci infókat akartam elsősorban, a lányok bővebb infó gomjainak nyomkodásával, de Martina volt oly Kedves és rám írt. VTR-en egyeztettünk, megbeszéltük a kölcsönös feltételeket, majd létrejött a randi időpontjának adminisztrációja.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Stadionok metró- és villamosmegállótól igen közel. Eldugott kis zuglói utcácska, parkolni lehet, hétköznap ugyan fizetős, de én hétvégén mentem autóval.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nívósan felújított társasház, nagyon diszkrét. Sem szomszéddal, sem másik leányzóval, sem másik vendéggel nem találkoztam. Ízlésesen berendezett tip-top lakás, patyolat tisztaság, szárítógéppel szárított illatos pihe-puha törölköző, többféle tusfürdő, többféle szájvíz, egyszer használatos pohárkákkal, többféle spray.
MARTINA külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Harminc pluszos, negyven mínuszos kinézetű latin szépség, aki a kiírt életkorából kb. még 5 évet letagadhatna. Ez nagyon ritka a hirdetőknél, és nagyon kellemes meglepetés. Finom puha bőr, szexi combok és fenék, formás szép ízléses cicik, a bimbók és az udvar pedig nagyon jól és könnyen reagál az izgatásra. Szexi vörös haj, szívesen bevállalnám állandó csajomnak. :)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Több részletben történt, mivel másfél órás programban a levezetéssel kezdtünk. A kanapés wel(l)come levezetés után a tatamira fáradtunk. Nagyon jól és tehetségesen masszíroz. rendesen átdolgozta a fáradt nyakam, hátam és vállam, de kitért a combjaimra, vádlijaimra, sőt még a talpamra is, amely meglepően nem volt csiklandós Martinával, pedig egyébként mindig csiklandós szokott lenni. Csuszkával is masszírozta a hátamat és a fenekemet. A gátat, a heréket, a farpofákat, de még az alsó hasamat is igen professzionálisan vette kezelésbe. Pont eltalálva az arany középutat a kellemes és a hatékony masszázs pengeélű határán. A masszírozásával irányította testhelyzetemet, szavak nélkül kommunikáltunk, úgy mozgatott ahogy csak akart, az anatómia minden apró részletét jól ismerve. A farpofáim átmaszírozása után hanyat fektetett, következett egy erotikus csókokkal teli szemből csúszka majd pedig a prosztatamasszázsos natur franciás második körös levezetés. A második körös levezetés után, kaptam még egy lenyugtató masszázst, majd pedig szépen elmentük tisztálkodni és érzelmesen elbúcsúztunk egymástól.
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
A találkozásnál már beindult a kémia, apró puszikkal fogadott, majd a fürdés és a szájápolás után mélyreható nyelves csókokkal folytattuk. Natur francia előjáték után a kanapéra csüccsent, én meg szemből a combjaira, a térdemet és a lábszárcsontomat a kanapén megtámasztva. Csókolózva kezemmel izgattam a cicijeit, amik rendkívül jól reagáltak, ő kezével a hímvesszőmet, combjaival pedig az ánuszomat. Így spricceltem a cicijei közé, valamint a pocakjára. A prosztatamasszázsos natur franciás második körös levezetés maga volt a nagybetűs gyönyör hiszen megfáradt testem és puha hímvesszőm ellenére nagyot, hangosat, és hosszasan élveztem Martina finom szájacskájába.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A VTR-en megbeszélt csokrot a masszázságyra helyeztem a zuhanyozás után, a felöltözés közben. Minden a kölcsönös elképzelések alapján történt.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Nagyon barátnőfeelinges Leányzó Martina, aki szívét és lelkét is kiteszi a normális és ápolt vendégekért, legalábbis én most így tapasztaltam Nála. Kéretik vigyázni Rá! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés MARTINA erotikus masszázs beszámolójáról


2021-11-23 19:17:49
Rövid, de tömören sejteti az izgalmas részeket, kedvet csinálva azok személyes, bővebb megélésre.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókMARTINA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2021-10-25) : A masszázságyra feküdtem. Ügyes kezeivel szépen kezdetben lágyan majd egyre erősebben dolgozott rajtam. Kérésemre a lapockámra kértem, hogy több időt szánjunk, mert ott vannak gondok ez a legutóbbi első masszázs lánynál derült fény. De előtte azért kaptam kezei érintéséből lejjebb is vádlijaimat és a combomat és a popsimat,

nagyon jó: 1db
(2021-07-22) : Zseniális kezei vannak. Hátam, derekam érzékeny részei előkerültek, majd kezeltettek. Pár percben basszus. Ahogy írom most is fáj mindenem, mert öreg vagyok.. Martinám, megnyomkodnál? Arany kezed van. Hogy kihasználva már azt a kis időt. Erre nem számítottam. Nem tudom hova tenni magam.

: 4db
(2021-11-13) : Elmondasa szerint nem tanulta a masszazst,csak szivbol jon neki,de sok hivatasos tanult masszor megirigyelhetne a tudasat, a hatammal kezdte es fejtol a talpamig atgyurt, majd fordulas es igy is.

(2021-08-25) : Fürdés után a Tatamira parancsolt. megszabadult testét enyhén takargató ruhácskától, majd kellemes beszélgetést folytatva nekilátott a masszázsnak. Kezei finomak, de erősek, úgy masszíroz ahogy számomra pont kellemes de nem is simogatós. Közben folyt a beszélgetés mindenféle témákról. Talpamtól a nyakamig mindent átmasszírozott, ahogy az a nagykönyvben megvan írva.

(2021-06-22) : Fentről lefelé kezdte meg a gyúrásomat, úgy éreztem sok csomó van a hátamban, melyeket el is dolgozott. De a lapockám és karom nem könnyen adta magát, mert felfedező útra indult partnerem testén, így ezekben a kicsavart helyzetekben nehéz kimasszírozni a csomókat. Valamit valamiért. Mikor végigért rajtam jött egy finom cicis csúszka, aztán talán még finomabb volt, hogy végig csókolgatta a hátamat.