6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 11-18
Marcsi szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Marcsi-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-13 16:45:35

NyAlex
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Marcsi reagálása

Úgy sajnálom, hogy nem volt több időre lehetőségünk :(
Olyan nagyon várom, hogy újra találkozunk és lehetőleg több időre mert fél óra igen nagyon kevés volt :(
Egy teljes napot kívánnák legszivesebben veled 😉😍 na jó kevesebbel is megelégszem nehezen csak gyere újra 😃😃❤️ millió csók

Marcsi beszámoló szexpartner Budapest 2021-10-13

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Itt láttam a hirdetését már régebben is...Előző nap reggel hívtam 8:00-kor, pár perc múlva Ő hívott vissza! (Pozítív!!!) Megbeszéltük a mai nap 11:00 órát. VTR-en is egyeztettem, el is fogadta.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
3
Terveim szerint BKV.val érkeztem volna, de azzal nem értem volna oda időben, 11:01-kor tettem le a kocsit egy közeli parkolóházban. A parkolás egy rémálom! Hívtam Marcsikát hogy jövök, kiderült hogy a túloldalon kell keresnem a címet.... Az én hibám, mert a túloldalon kerestem a házszámot és így csak 11:17 re értem oda Marcsikához. (Bocsánat még egyszer!!!) Na az 1órás randinak sajnos annyi lett, de legalább találkoztunk! Megegyeztünk 30 percben, mert be volt táblázva a napja és nem fért bele az 1óra a késésemmel együtt....
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás szépen felújított régi nagy belmagasságú a fürdőben is minden rendben tisztaság, és minden ami kell! A szobába a bejárati folyosón keresztül lehetett bemenni nyílt belőle még egy nappali, de nem néztem. A szobából nyílik a fürdő. A dolgok egy bőrkanapén történtek, a ruháimat egy fotelba raktam le, kis asztalka egy kis szekrény ennyit láttam hirtelen. Nagy törcsi, szájvizek műanyag poharak stb.
Marcsi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Igen megfelel a képeknek! Sőt, mondtam is neki küldje el a fotóst mert élőben sokkal szebb! A válasza az volt, hogy akkor egyedül maradnák mert ő készítette a képeket.. Természetesen elnézést kértem! Egy köntösben fogadott ami alatt egy fekete kétrészes bugyi és melltartó volt. Nagyon csini volt! A fürdőből visszatérve az ágyra ültem, Marcsika elém állt közös erővel megszabadítottam a még rajta levő ruhadaraboktól, közben pár puszi kicsi csókok is elcsattantak. Nagyon szép teste van, és a cicik is csodásak, a kedvessége és a mosolya leírhatatlan!

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
3
Ujjazni:
5
Videózás:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Így teljes pompájában elém tárultak a csodás cicik és a finom teste, kértem hogy én kényeztethessem először nem ellenkezett. A hátára feküdt, feneke alá került a kis párna és elkezdtem a testének felfedezését kis csók majd végigcsókoltam a testét a nyakát a ciciknél elidőzve majd leértem a finom puncihoz. Nyalakodásom eredményeként nedvesedett és óvatosan bevetettem egy ujjam is, mivel időnk feleződött (az én hibám!) mondta,hogy szeretne ő is kényeztetni engem. Nem ellenkeztem, helyet cseréltünk és végig puszilta a testem, majd leért a kis barátomhoz és elkezdett foglalkozni vele. Nagyon finom érzéki kényeztetésben volt részem, nem véletlenül zengenek ódákat a francia tudásáról! A vég a pici pofijában ért, (NFVSZ-ba) nem kapkodott, szépen lassan levezette a gyönyörömet, az utódokat nem láttam viszont. Mivel én mindig 1 órát szoktam maradni, most csak ennyi fért bele a talinkba... Megegyeztünk, hogy legközelebb időben ott leszek és mivel már tudom a pontos helyet nem lesz gond és nem kell "kapkodósra" venni a talit... Majd egy gyors fürdés, öltözés és távozás. Sajnos!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ha jól olvastam VTR és kedvezmény is aktuális az extráival kapcsolatban..... Késésem miatt az 1órás "virágcsokrot" tettem le a komódra de Marcsika csak a fél órás csokrot fogadta el..... Nagyon ritka és korrekt elszámolás!!!! Marcsika nagyon kedves, nagyon korrekt, és vonzó HÖLGY!!

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mivel csak 30 percünk volt, így csak ismerkedős randinak nevezném, ami nagyon jól esett egy kedves, korrekt, aranyos, szép HÖLGYel !!! Muszáj lesz visszatérnem hozzá egy 2. randira!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2021-10-10) : Ő következett és franciázott, kitartóan, lelkesen, sokáig, jól, fáradhatatlanul :) Kérésemre a popómat is ingerelte kicsit. Majd megujjaztam a punciját, egy majd két ujjal. Hihetetlenül szűk tini puncija van. Egy ujjacskámat a popsijába is bevezettem finoman. Ez már hason fekve történt Nála. Nagyon vágyom a szűk a popójába :)

(2021-08-04) : A heverőn gondoltam, én kezdek neki édes kis szentélyének kényeztetéséhez, de tündérkém mondta, most ő az, aki szeretne örömöt okozni nekem elsőként. Így párnát adva fejem alá, lefeküdtem, átadva magam a tökéletes látványnak és az isteni franciás élvezeteknek. Franciája nagyon érzéki, nyelvjátéka valami elképesztő, egyedülálló és felülmúlhatatlan, technikás, amit még jobban fokoz szenvedélyessége.

(2021-07-12) : Azt mondta mostmár Ő következik. Hanyatt döntött, adott párnát a mozizáshoz és elkezdte a Marcsis franciát. Rám nézett azzal a kéjes tekintetével, marokra fogta a cerkát és annyit mondott:" Ezt nagyon imádom!" Kis kezével tartotta, bekapta a kupakot, vákumot képezve pörgette csöpp nyelvét. Aztán lassan lehaladt a tövéig, majd a golyókig fürge nyelvével.

felejthetetlen: 16db
(2021-10-04) : Végigcsókolta, kaptam puszikat a végére, nagyon óvatosan bevette a szájába és a nyelve pörgött csak rajta (akárcsak a csókolózás közben). Fokozatosan vette egyre beljebb. majd ismét kiengedte és a külsejével játszadozott. Nyelve elkalandozott a golyók felé is. Ezt játszotta felváltva.

(2021-09-23) : A barátomnak is tetszett ez a kényeztetés végig kemény maradt nagy odaadással ténykedett. Sajnos véget kellett vetnem, mielőtt nagyobb baj lenne és idő előtt kivégezne. Én is szerettem volna kényeztetni teste minden porcikáját. Újabb csókkal folytattuk ez a csodás randevút. Fordultunk egyet balra most már én voltam felül. Ismét csókkal kezdtem bár most már rövidebb csók volt.

(2021-09-18) : Nyilván nem tudtam betelni fiatalos feszes melleivel, úgyhogy gyorsan lefelé vettem az irányt. Keblein, hasán, derekán át haladva érkeztem szeméremdombjához, amit oldalra fordított fejjel kezdtem kényeztetni. Megkértem tegye fel jobb lábát a kanapéra, s az így nyert résen keresztül küldtem be nyelvcsapásaimat legszentebb szentségébe.

nagyon jó: 15db
(2021-10-11) : Simogattuk egymást, majd egy váratlan(?) pillanatban éreztem,hogy Kedvesem nyakoncsípte a gyanútlanul ficánkoló Kispajtit, és megkért,hogy helyezzem magam kényelembe,mert szeretne kicsit játszadozni. Mivel nem vagyok én semmi jónak elrontója, elhelyezkedtem, és vártam a fejleményeket. Marcsi szájon csókolt, majd végig haladt felsőtestemen, hasamon, útját apró puszikkal kísérve.

(2021-09-08) : Állva nekiesünk egymásnak, szenvedélyes csókváltások közben először a melltartót aztán a bugyit lefejtem róla, utána mégszorosabban öleljük egymást a puncija közben egyre nedvesedett, a farkamat a nagyajkaihoz dörzsöltem mivel nem akarok így elélvezni ezért az ágyra telepedünk. Kutyapózban kezdünk, de ebben a pózban először is ki akarom nyalni. Pár perc nyali után hol gyorsabb, hol lassabb iramot diktálva szexelünk.

(2021-08-10) : Szólt, hogy most ismét ő szeretne ténykedni barátom társaságában így visszaadtam neki használatra barátomat. Nem hagytam most sokáig nyalakodni egyedül, mert kértem, hogy folytassuk az egy híján 70 pózban. Vette a lapot és már előttem is volt a popsija és finom puncija. Így kényeztettük egymást mindkettőnk örömére. Én még a popsiját is kezelésbe vettem a nyelvemmel és az ujjammal is. Gondoltam eljött az én időm is. Kértem a bohócruhát, amit ügyesen fel is helyezett és ha már feküdtem akkor kértem, hogy szálljon nyeregbe. Ő pedig fiatalos lendülettel pattant a nyeregbe és egy fergeteges lovacskázásba kezdett.

: 22db
(2021-10-22) : Gyengéd csókolózás, egymás simogatása, majd franciás kényeztetés, gumi fel, lovaglás, misszionárius pozíció, majd ugyanúgy az ágy szélére térdelés, én pedig hátulról előbb punciba, majd a végén popsiba - ott it lett végem. :-) Nagyon ügyesen franciázik, és pici lányként jól bírja a popószexet.

(2021-10-07) : Farkamhoz érve ellőször végig nyalta. Lehet méretet vett? Egy puszi következett a makkomra és kezdetét vette egy kitűnő, változatos francia. Nyálával sem spórolva kezdett szopni. Nyelvét pörgetve farkam hegyén nyelte egyre mélyebben. Mélytorok határát súrolva bólogatott, majd nem csak nyelvét pörgette, fejével is kőrözött. A szívó hatás is kellemes volt. Kedvvel csinálta így hosszan élveztem franciáját. Gyalázat,de végem lesz.

(2021-09-21) : Az ágyra ülve csókolózni kezdtünk: rendes nyelves csók volt. Ezután hanyatt feküdtem, és szájjal kezdett kényeztetni. Ezt nagyon jól csinálja, időnként tövig eltünteni. Amikor harckészségbe kerültem, gumit kértem, majd lovaglással indult az action. Jó lendületesen lovagol. Ezután misszionárius, majd kiskutya-pozíció.