30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 11-18
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
Enikő szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Enikő-

VIP SZTÁR hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-12 11:26:59

Noma
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő beszámoló szexpartner Budapest 2021-10-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már nézegettem egy ideje a hirdetését és olvasgattam a besziket Enikőről amikben ódákat írtak róla a kollégák, de valamiért eddig nem jutottam el oda, hogy felhívjam, magam sem tudom hogy miért... Szerencsére megjött az ihlet és múlt péntek délután telefont ragadtam. Elsőre sikerült is elérni és fixáltunk egy randit hétfő délutánra (a randi óta váltottunk pár üzit whatsappon így szerintem az adatlapján feltűntetett chatprogikon is könnyen elérhető ha valaki ezeket a platformokat kedveli).
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem és könnyen találtam helyet a szomszéd utcában, természetesen fizetős a parkolás. A házat nem lehet eltéveszteni, bár a bejáratot egy kicsit keresgéltem, mert először rossz oldalról közelítettem meg az épületet:)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ahogy már sokan megírták előttem a lakás tiszta, rendezett. A fürdőben kád, megfelelő méretű, több tusfürdő közül lehet válogtani. A nappali / konyha paravánnal leválasztva, gondolom a privát szféra megőrzése céljából. A tetthely a háló, ahol egy nagy és kényelmes franciágy fogadott, diszkrét világítás és kellemes zene mellett.
Enikő külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Olvasgatva a korábbi besziket Enikőről nem sok újdonságot tudok leírni. Magas, sportos, feszes, szép arcú, a képek teljes mértékben a valóságot tükrözik. Szerintem tipikusan az a nő akiből sugárzik a szexualitás és ha meglátod az utcán utánafordulsz és úgy is maradsz egy darabig. A hangja kicsit mélyebb, ami nekem nagyon bejött és valahogy megnyugtató, intelligens, jó vele beszélgetni (is). Már nem emlékszem pontosan, hogy milyen fehérneműben fogadott, valahogy nem is volt fontos egyből elvarázsolt a kedvességével és kisugárzásával.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Érkezésem után egyből a hálóba invitált, lehuppantunk az ágyra és beszélgetni kezdtünk mindenféléről ismerkedés gyanánt. Közben finoman elkezdtük simogatni egymást amitől nagyon gyorsan elkezdtem hangulatba kerülni, így jeleztem hogy meglátogatnám a fürdőt. Gyors zuhi után visszatérve Enikő az ágyon várt ahol folytattuk a simiket és mivel addig valahogy nem jutott eszembe, de nagyon kívántam megkérdeztem, hogy csók mehet-e, mire ő mélyen a szemembe nézett, egy darabig elidőzött és annyit mondott "megkaphatod". Na és innentől már nem volt megállás, nem is emlékszem mindenre pontosan, csak arra, hogy hol finomabban hol vadabbul váltottuk a csókokat, hol ő vett a szájába hol én őt, aztán megint csókcsata. Egy idő után gumit kértem, missziben kezdtük szépen lassan, nagyon vissza kellett fogni magam, hogy ne legyen végem két perc alatt, de Enikő partner volt benne, abszolút látszott rajta hogy akarja, hogy mindketten maximálisan élvezzük ki a pillanatot. Így toltuk még egy darabig, majd kértem hogy forduljon hasra én pedig ráfeküdtem hátulról (ez az egyik kedvenc pózom) és így folytattuk egyre hevesebben amíg végül elért a vég és óriásit lőttem a gumiba. Hagyott lenyugodni, néhány percig még rajta maradtam, majd gumi le és ledőltünk egymás mellé az ágyon pihegve. Beszélgettünk minden féléről, közben folyamatosan test-test kontaktban, simogatások közepette. Addig-addig, míg ismét harckészültségbe kerültem mire mondott valami vicceset amire már nem emlékszem, de tudom, hogy jót mosolyogtam rajta utána finom csókok közepette ráfordultunk a második körre. Egy olyan francia bemelegítést kaptam, amit azt kell mondjam még soha életemben eddig...:) olyan beleéléssel, néha teljesen eltüntetve a velem egykorút, hol keményen, hol lágyan, aztán megint keményen, néha a kezemet a fejére téve szinte kérve, hogy húzzam a fejét az ezredesere. Ezt az élményt tényleg fel kell dolgozni, akkor és ott csak élveztem, de visszagondolva rá, te jó ég... Egy idő után, ami fogalma sincs mennyi lehetett kértem, hogy kezdjünk egy pacival, amit szintén elképesztően jól csinált közben folyamatosan szemkontakt, csókok, játszottam a cickókkal. Majd misszit kértem ismét, lábait felhúzta maga elé, majd a nyakamba, így ment még egy darabig amíg ismét el nem ért a vég. Hagyott lenyugodni, majd mivel már nagyon az időm vége felé jártam (én kéredztem rá, ő egyszer sem nézett órát, sőt..) gyors zuhi és eljöttem. Búcsúzásnál még kaptam egy kis bókot is ami külön jól esett egy ilyen kaliberű hölgytől:) Nem tudom, hogy mindent leírtam-e, amit történt mert tényleg annyira belefeledkeztem a pillanatba, hogy kicsit homályosak az emlékek, de bízom benne, hogy elég informatív lett ez a rész is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tudom, hogy mindig leírom és magamat sem értem hogy lehetek ekkora bunkó, de mindig elfelejtem előre. Ez sajnos most sem történt másként. Enikő nem hozta fel, az első alkalom ellenére sem ami szerintem egy kedves gesztus tőle és a bizalom jele. Kb. fél úton jutott eszembe és kérdeztem rá, de mondta hogy ezzel most ne foglalkozzak, majd a végén. Az ajándék mértéke tapasztalatom szerint többszöröse az átlagnak, de a szolgáltatás is messze-messze jobb, mint az átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nehéz szavakba önteni, de talán úgy fogalmaznám meg, hogy elvarázsolt. Arra a röpke órára teljesen ki tudtam szakadni időből és térből és talán az egyik legjobb szexuális élményemet szereztem egész eddigi életemben. Nem akarom ezt jobban részletezni, aki volt nála már úgyis tudja, aki nem, az pedig nem tudja mit hagy ki:) Biztosan jövök még, köszönöm az élményt Enikő!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-08-18) : Elindul a farkam irányába, ajkai közé veszi először picit finoman, de már lódul is be, elkap rendesen. Egyre gyorsabban bólogat, kezével hol csak a tövét, majd veri rendesen. Elengedi, csak ajkával érint, kéz nélkül lassabban, le és fel siklik húsos ajka a farkamon, itt húzott fel végtelenségig és még tovább. Lassít, a szemembe néz, mélyebben eltűntet, újra belendül, annyira élvezem.

(2020-06-08) : Végig puszilgatta testem lefelé haladva, majd franciázásba kezdett. Nagyon finoman csinálja, a golyókat is kényezteti, szopogatja. Úgy forgolódott, hogy elértem a fenekét és punciját is cirógattam. A látvány az érzések miatt szinte azonnal elmentem, de próbáltam kiszabadulni heves franciázásából.

(2020-03-05) : A finomabb részeket az elejére tartogatta, kicsit nyalogatta, finoman rácuppant, lassan, szinte óvatosan szopta fel magát a szerelemcsüngőre, mintegy méretet vett róla, egészen addig, amíg ajkai a farkam tövét cirógatták.

felejthetetlen: 6db
(2019-10-24) : Játszik vele picit, ajkai közé vesz, nem kímél, nem is azt akarom, tekintete az enyémbe fúródik. Csodásan csinálja, falja, habzsolja, a kezét épp kellően használja.

(2018-06-11) : Egy pont után feje mellé álltam ő pedig nekiállt szopni a farkam, közben kezem puncijára tette, és követelte hogy vele is foglalkozzam. Ezt a tatamin folytattuk, ahol bemutatta francia tudását .

(2018-01-04) : Olyan odaadással és gyengédséggel kényeztette ágaskodó farkam, miközben a tükörből kacéran felém pillantgatott, hogy hosszú percekig hagytam magam, miközben Enci újra meg újra tövig nyelte és játszadozott vele.

nagyon jó: 9db
(2020-07-25) : izgulva mentem előszór Enikőhöz azon a kora nyári délutánon (pedig nem vagyok az a fajta:) :)))) valahol éreztem, hogy itt ma valami történni fog valami különleges.. és történt is:))

(2018-08-26) : Utána elvesztettem a fonalat és csak bevillanó képek maradtak ahogy a missiben felülről a szemedbe nézek, ahogy 69-ezésnél a forró nedves puncidba fúrom a nyelvemet

(2018-04-27) : Enikő domináns stílusa ezen azonban ott és akkor nagyon nem segített. Nem tudom, "titkos jótevőm" ágyazása alapján gondolt-e olyan vasmacsó férfiállatnak, aki két szó után falhoz állítja és nyársra húzza,

: 70db
(2021-01-22) : Ahogy simítottam ő hanyatt elterült és teljesen átadta magát nekem. Őrjítő érzés volt, hogy itt van ez a Bomba nő és én rövid időn belül beléhatolhatok. A nyakánál kezdve elkezdtem csókolni közben éreztem a haja izgató illatát, ami hívogatott, hogy beletúrjak. A haját túrtam közben a nyakát csókoltam ő szolid sóhajokkal élvezte. Aztán lejjebb és lejjebb csókoltam. Finom mézes csupor a számba,

(2020-07-16) : Nagyon korrekt és rugalmas!

(2017-12-08) : Szobába betérve kaptam egy teljes testes masszázst ami egy teljesen összeszedet rendezett félig erős masszir volt! Közben nagyon kellemesen el lehetett velle beszélgetni elég sokmindenről