6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 11-18
Lizzie szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lizzie-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-11 20:39:51

hy
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lizzie reagálása

Köszönöm szépen kedves hy! :) Örülök, hogy felejthetetlenül végződött az utána járásod, mondanám, hogy én megmondtam, de nem kötözködöm. :P ;D várlak vissza, és legközelebb szólj, hogy sötétítsek be jobban. :D

Lizzie beszámoló szexpartner Budapest 2021-10-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Lizzie felkeresése előtt érdemes alaposan átolvasni és értelmezni a bemutatkozását, hiszen ezzel sok kellemetlenségtől óvhatja meg magát az ember. Teljesen korrekt és hasznos írást osztott meg a hallgatósággal.
Telefonhívás pozitív, mindenre kiterjedő, s egyben humoros is volt. Sikerült megállapodnunk egy számunkra megfelelő időpontban, s lehetett készülni a szeánszra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Délutáni időpont révén kell némi apróval készülni, meg az is lehet, hogy szükséges pár kört tenni az alkalmas helyért, de nekem sikerült a bejárattal szemben leparkolni. Természetesen a GPS ismeri a címet, úgyhogy minden adott volt a megtalálásához.

BKV teljesen rendben van, azzal sem lehet gond a megközelítés.
Helyszín
Fürdő:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Korábbi írásokból lehetett következtetni a kissé cseles megközelítésére, de Lizzie ebben is segítőkész volt.
Hangulatos szobában volt a tetthely, jó nagy franciaággyal felszerelt, kicsit tán világos szoba, de biztosan lehetett volna segíteni az ellenkezőjén.
Fürdő teljes mértékben felszerelt, tusfürdő hegyek, dezodor, szájvíz, tiszta törölköző, minden adott volt.
Lizzie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már a képei is megbabonáztak, s többször átrágtam magam rajtuk, de az élő mindent vitt. Lizzie képei tényleg változatosak, kreatív személy révén ezt is várja el az ember tőle, de a valót, szerintem, nem adja vissza.
Elcsépeltnek tűnhet, de a 3D-s élmény ütősre sikeredett, s 'köpni-nyelni' is alig tudtam mikor megláttam.
Piros, pasi-vadító fehérneműben fogadott, ami még dobott egyet a látványon!
Bájos arc, mosolygó arany szemek, csókos száj.
Cicik élőben sokkal szebbek, mint a képeken.
Meg kell még említenem Lizzie verbális megnyilvánulásait, na azok sem mindennapiak, nekem bejön a sokszor túlságosan szókimondó énje is.

Action
Profi masszázs:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Felajánlott kezdetnek egy bemelegítő masszázst, amitől nem zárkóztam el, így szépen hasra vágtam magam, majd élveztem kezének jótékony hatását.
Vártam azonban a vezényszót, hogy mikor is következik, de hamarosan jött, így fordulás.

Egymás mellé heveredtünk, megcsodáltam valóban formás testét, s elkezdtem cirógatni, mely során csúsztam egyre csak közelebb hozzá, míg nem a szánk is egyre közelebb került egymáséhoz. Finoman magamhoz húztam, s megcsókoltam, amit aktívan viszonzott. Nem dugtuk nyelvünket a másik torkára, de azért elmerültünk egymásban. Érzékien csókol, s puha ajkai kellő izgalmi állapotba hoztak. Összegabalyodtunk, s húztuk egymást egyre feljebb.

Úgy döntöttem, hogy először én kezdek bele a kényeztetésébe, ami nem is volt ellenére. Természetesen fentről lefelé terveztem Lizzie felcsigázását, amit a nyakának finom kényeztetésével kezdtem. Apró sóhajokat tán kiváltottam belőle, persze itt még nem is vártam nagy csodára. Aztán elindultam lefelé, azokhoz a számomra tetsző, kissé telt, s egyben formás cicikhez, melyek izgató bimbókkal vannak megáldva. Sok-sok puszit és csókot helyeztem el rajtuk, ügyelve arra, hogy egyik se szenvedjen hiányt. Sikerült a bimbókat rejtekhelyükről előcsalogatni, amelyeknek a csókolgatása már engem is aktívabb állapotba hoztak, azonban volt még mit felfedeznem Lizzie testén. Melltájék kellő kényeztetése után csúsztam lejjebb, közben a pocira is helyeztem el pár puszit, majd irány a fazonírozott testrés(z)éhez. Tetszik amikor van némi "leszállópálya" ezen a tájékon, ezért azon leszállva megérinthettem nyelvemmel az édes barackját. Azt tapasztaltam, hogy Lizzie szeretné, ha egy kicsit itt hosszabb ideig elidőznék, ezért bevetettem magam a barlangjába, s elkezdtem nyelvjátékom, mely során figyeltem a kisasszony reakcióit. Egy idő után elkezdte jelét adni annak, hogy talán nem teszek rosszat vele, halkan sóhajtozott, elkezdte simogatni a kezem, majd szorította combjával a fejem, jelezve, hogy hamarosan eljön a vég, s hamarosan fel is ért oda, ahova szerettem volna, s finoman eltolt magától. Kis pihit adtam, majd kérdeztem, hogy nem szeretne-e még hasonlót, de diszkréten tudtomra hozta, hogy nem igazán, ezért finoman még levezettem őt pár combpuszival.

Emiatt kicsit több időt pihiztünk, egymás mellé simultunk, s pár szót váltva Lizzie felém kerekedett és elkezdte a ténykedését. Érdekes franciában lett részem, nem tudom kaptam-e már hasonlót?! Csorgatta a nyálát rám rendesen, s belekezdett a bőnyálas francialeckébe. Nem egyből kapta be, ami tetszett is, hanem felvezette, s először a golyókat puszilgatta, majd végig szánkázott a hancúrlécemen, amivel már az elején őrületbe tudott volna kergetni. Megjegyeztem, hogy ez így nagyon finom, s kínzott is még tovább. Idő kellett mígnem bekapta, látva rajtam azt, hogy vágyom már a szája érintésére. Megtette, s csak úgy csúszkáltatta magában, én meg moziztam, s élveztem a helyzetem. Aztán megint alulról jött felfelé és a szemeink összetalálkoztak, s megpillantottam a buja tekintetét......állítólag én se panaszkodhattam ezügyben. Kérdezte egy idő után, hogy kérem-e a gumit, de még visszakéretzkedtem a szájába, mert szerettem volna még érezni a különleges nyelvjátékát.

Aztán gumi fel és Lizzie nyeregbe pattant. Micsoda lovas, jól játszott a hancúrléccel. Többféle mozgást bemutatott, hol teljesen magába engedte, hol pedig rám simult pár csókért és úgy mozgott rajtam, összeölelkezve. Ismét felém egyenesedett és járatta magába, közben pedig felvettük a szemkontaktust és innentől folyamatosan farkasszemet néztünk és húztuk egymást. Azt olvastam ki a szemeiből, hogy mennyire tetszik neki a történet, természetesen ezzel én is így voltam. Rágyorsított, s itt már éreztem, hogy ebből hamarosan robbanás lesz a részéről, s öröm volt látni ahogy elengedte magát és mesésen elélvezett. Nekem még kellett volna pár löket, de az élmény így is magával ragadó volt.
Fordultunk még misszibe, s összeölelkeztünk, majd itt is aktívkodtunk egyet, azonban az időnk rendesen eljárt, ezért megszakítottuk az összemelegedést.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infóban minden megtalálható, ami szükséges lehet.
Ár-érték arány tökéletes. Előre rendeztem, szekrényre letéve, ami végig ott is maradt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellett egy kis idő míg rá szántam magam, de mindent a maga idejében.
Rendkívül kellemesen csalódtam és nagyon jól éreztem magam Lizzie társaságában. Úgy hiszem sikerült közös hullámhosszra kerülnünk, s mindegyikünk az énje legjavát adta.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lizzie szexpartner beszámolójáról


2021-10-21 17:15:35
Kedvelem azt, ahogy a csajokról, eseményről írsz. Örülök, hogy mostanában megint egyre többet.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókLizzie legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2021-08-10) : Melleivel simította végig testem, majd meredező hímvesszőmhöz ért. Először rutinból feltámasztottam a fejem párnával, gondoltam mozizok, de később inkább hátrabiccentettem a fejem és csukott szemmel élveztem a törődést. Most ez lehet, hogy bután hangzik, de Lizzie-nek még a nyála is különleges. Valahogy sokkal síkosabb, selymesebb, konkrétan azt hittem, valami szintetikus síkosítót kent rá.

(2020-10-29) : Mosolyogva pattant fel rám. Ez is fincsi volt, hol lehajolt hozzám, hol én ültem fel hozzá, felguggolt és mindenhol csókolóztunk. Jól összeLizzieztem magam mindenhol. Egyszer csak lepattant rólam és visszaült a nyeregbe nekem háttal, ilyet még nem csináltunk. Közben nézegettem formás fenekét, karcsú derekát, szép kis vállait, fehér, hibátlan bőrét és mindezt mozgásban. Ittam magamba a látványt a Lizzie mentes időkre tartalékolva.

(2019-11-18) : Az ágy mellett állva bonyolódtunk csók és simogatás manőverekbe, ami nagyon jól esett. Ha nem figyelnék a szóismétlés kerülésére, akkor kb százszor lenne leírva, hogy "finom" és "érzéki", mert erről szólt ez a randi. Az ágyra keveredtünk, Lizzie lefeküdt, én pedig tetőtől talpig végig csókoltam a testét. Néhány pontra visszatértem, és senki sem fog meglepődni, de végül a puncihoz tértem vissza, és kezdtem részletesebb kényeztetésbe. Úgy tűnt, hogy Lizzie élvezi a ténykedésem, aminek részéről remegő lábak lett a vége, nekem pedig ha elálló füleim lettek volna előtte, mostanra a fejemhez lennének simulva, úgy megszorított.

felejthetetlen: 27db
(2021-06-11) : Mondta, hogy most ő következik és kaptam egy jó bőnyálas fanciát egy igazi nyálcsórgatós szembenézőst. Mikor már rendesen felhúzott meg kérdezte, hogy húzzunk gumit is, én persze helyeseltem semmi jónak nem vagyok elrontója, először ő kerekedett fölém lovagló pozicióban és kezdődhetett a vágta, majd kértem, hogy hátúlról is megszeretném próbálni,

(2021-02-28) : Oly finom franciát kapsz, amit még viszonozni sem tudsz. Pedig megpróbálod, nyelveddel mélyeket csapsz, punciját lucskosra nyalva, nyögésekkel viszonozza ténykedésed, aztán már azon kapod magad, hogy benne vagy a mélységekben. Gumit húz, kérdi te mit szeretnél, melyik pózban kezdenél de már eszed veszted a gyönyörtől.

(2020-07-23) : Francia előtt "beszorult" a velem egykorú a cicik közé és keményedni kezdett. Sokat foglalkozott a golyókkal is, illetve végig a szemembe nézett a szép szemeivel. Gyorsan betonkeményre nőtt a műszer, javasoltam a gumit.

nagyon jó: 26db
(2020-07-28) : Csókja az egyik fő műsorszáma számomra. Ölelés és az ágyra dőltünk. Megbeszéltük kivel, mi történt, de közben hasra fordítottam, hogy dögönyözhessem kicsit, plusz ilyenkor hozzáférek imádni való hátsójához és egybéként is mindenfelé garázdálkodhatok gyönyörű testén.

(2020-01-11) : She moved down and approached my penis. She took it in her mouth without condom and sucked it delicately a few minutes, with sometimes deep throat movements, and sometimes also sucking my bowls

(2019-10-13) : Nem kellett sokat várni, egy helycserés támadást követően hanyatt feküdten, gésám a lábaim között professzionális igazi bőnyálas franciába kezdett, semmi kapkodás pont ahogy szeretem vastagon csurgott a kéjrúdon a nyál, brutális látvány volt...

: 33db
(2021-10-18) : Kaptam Lizzietől egy nagyon kellemes hátmsszázst és itt ott erőteljesebben meg is gyúrt, majd a végén megcirógatott. Kellemes finom kezei vannak a hölgynek, a masszázshoz illatmentes masszázskrémet használt, amelyet később a zuhanyzásnál nyom nélkül le lehetett mosni. A masszázst követően közelebbről is megismerkedtem a hölggyel :)

(2020-08-13) : Na nem elég, hogy szép a Lizzie, de olyan kisugárzása van, hogy mintha hazamentél volna az új csajodhoz. Tök normális, okos, humoros... nagyon ott van. Hát, hogy tovább fényezzem, na ez az a pont amiben nem tudom, hogy hogy írjam le... A franciája olyan, hogy életed legjobb franciája lesz, atyavilág nagyon komoly, és ügyes mindenben (is)!

(2019-09-12) : Újabb nyelves csók és ő következett. Nagyon jó franciát lenyomott igazi bő nyálasat még a golyókat sem hagyta ki nagyon csodálatos érzés volt! Aztán gumi fel és elkezdett egy kemény vágtát nyomni és közben elkezdte a simogatni a golyókat