0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Vivien erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Vivien-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-10 13:48:39

satyros
Kezdő irogató
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-10-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
Előző nap kerestem, de nem volt hajlandó másnapra időpontot adni. Azt mondta, hogy reggel kilenc órától keressem, majd akkor tudunk időpontot egyeztetni. Végülis így tettem és így sikerült délelőtt találkoznunk. A részleteket és a programot előre leegyeztettük.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ismert sarokház egy benzinkúttal szemben. Több lépcsőházban lehet lányokkal találkozni. Parkolás nem könnyű, mert ingyenes , villamos megálló a ház előtt van. Újabb építésű lakótelep, de azért már jó pár éves. Ettől függetlenül a ház egyben van.
Helyszín
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
4
Lifttel is lehet menni, ha valaki nagyon kényelmes , én gyalogoltam az első emeletre. A lakásban többen rendeltek, mert cipők mérete alapján ugyan én érkeztem elsőnek, de távozáskor már hárman voltunk a lakásban (férfiak). Sajnos a fürdőre egyidőben többen is vártunk, ezért komoly logisztikai kihívás volt úgy intézni, hogy ne találkozzanak a vendégek egymással és más lányokkal se. A nappali tágas, a masszázs szoba viszont nagyon pici volt. Jócskán lelógtam az ágyról, pedig nem vagyok óriás. A fürdőben a plafon tele volt penészfoltokkal, amin azután a gőzkabinra emlékeztető pára után , ami a fürdésem után maradt, nem is csodálkoztam. A masszázs, mint mondtam francia ágyon történik, a falon nincsen tükör.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A lakásba belépve puszival üdvözöltük egymást. Nekem tetszett Vivien, a hangja is különleges. Szép alakja van, a hasa nem kocka (az enyém sem!!😄😄) ugyan, de a feneke kemény, a mellei szép nagyok és természetesek, a mosolya kifejezetten szép. Hosszú sötét haja van, ami még dob a “jónő” összhatáson.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
3
Fürdés után a szobában várt és némi meglepetésemre fehérneműben, egészen pontosan feketében, ami végig rajta maradt a masszázs rész végéig. A mozdulatai nem erősek vagy szakszerűek, inkább kellemesek, közben jól lehet Vele beszélgetni, ha valaki azt igényli. Végigment a hátamon, vállamon, aztán a derekam következett. A lábak sem maradtak ki, azokon hosszabban elidőzött külön-külön. Amikor a vádlikkal foglalkozott az különösen jól esett. Aztán lekerült valamikor a felső, amit ugyan nem láttam, de onnan tudtam, hogy elkezdődött a csúszka rész miután jól bekente magát is és engem is illatmentes olajjal. Először csak puha érintésekkel a hátamon, majd erőteljesebb mozdulatokkal nyomta, dörgölte magát hozzám. Nagyon jóleső érzés volt, ekkor már a gondolataim inkább máshol jártak, mint a masszázson😄. Jeleztem is neki, hogy nagyon szívesen venném, ha megfordulva tudnánk folytatni. Erre gyorsan megfordult és nekem háttal folytatta a csúszkát, a fenekével masszírozva. Van humora a lánynak, nem kétséges!!!!😄😄👍🏻
Aztán persze én is fordulhattam…
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
…de jelezte, hogy ebből az irányból csak cicis csúszka van, mert volt már pár kellemetlen élménye korábban a teljes testes szembe csúszka közben. Némely makktárs kihasználva az olaj okozta síkosságot, sikamlósabb terepre próbált tévedni, hogy “véletlenül” becsusszanjon Vivienbe. A kísértést sem szeretné, hogy valakit “rosszra” csábítson, így esélyt sem akar adni ennek. Megértve és tudomásul véve a korlátokat, élveztem a cickók játékát a mellkasomon és néha-néha az arcomban, számban. Ilyen körülmények között persze harcra kész lettem és Vivien édes kezei már kezelésbe is vették a velem egykorút. Úgy helyezkedett félig oldalt, hogy én is hozzáférjek, így amikor már az ajkaival kényeztetett, akkor én is tudtam őt az ujjaimmal, ami csak kívülről történő izgatást jelent. Beljebb nem szereti. Viszont a feneke és a mellei annyira izgatóak önmagukban is, na és a francia technikája is bajnok aspiráns, hogy sokáig nem is lehet bírni ezt a kényeztetést. Nekem sem sikerült és az ajkai között ért a vég. Hagyott lenyugodni, nagyon finoman “utókényeztet” majd szilviába tünteti el az utódokat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Korrekt módon történt, pontosan annyi, mint amennyit a telefonban megbeszéltünk. A NFVSZ volt extra, ami így jön ki átlag környéki honoráriumra. Mindezt előre kéri, utána már az anyagiakról nem is esik szó.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Vivien nekem nagyon tetszett mind külsőleg, mind a természetét illetően. Értelmes nő, akivel beszélgetni is jó, bár ilyen helyre azért nem beszélgetni jár az ember, ugye. 😄
A határok nagyon élesek és egyértelműek, ne tévesszen meg senkit, hogy szexpartnerként is tevékenykedett korábban. Az az időszak már a múlt, lezárta.
Aki ezt tudomásul veszi és tisztelettel közelít felé, az nagyon jó élményben részesül a látogatás során.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2021-04-21) : A szopás inkább barátnős, mint pornós, de mélyre beveszi, finom szája van. Sikerült keményre varázsolnia, így gumit kértem. Annyira szűk a puncija, hogy nagyon nehezen jött össze a mutatvány, aztán ahogy sikerült betenni, legnagyobb meglepetésemre rögtön elmentem a gumiba. Ekkor azt mondta, hogy bár nála 1 órában is általában csak 1 lehetőség van (meglepetésként ért), mivel így alakult, és sok időnk van, mehet egy második is. Hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy nyomja az arcomhoz a csodás melleit... megkérdezte, hogy nem fulladok meg így? Mondtam nem hiszem, nagyszerű, amit csinál (meg amúgy is szép halál lenne - gondoltam magamban)! Miután kiélveztem magam, újra a szájába kérdezgettem, ezek után pedig az arcát kezdtem el csókolni, miközben kezében volt a sorsom.

: 3db
(2021-04-14) : Látva izgulásomat a kezdeményezést választotta. Oldásnak masszázst javasolt. Isteni kezej vannak, nagyon jól meggyúrt és érzéki is az érintése. Ezután franciát kértem kölcsönösen. Ahogy éreztem a hasamon keménymellbimbóit, felvillanyzott. Pláne mikor belefúrhattam fejem, finom, puha, szűk puncijába. Lágyan izgattam nyelvemmel. Ujjazást kértem, amibe teljesen elmerüktem, óvatosan vettem birtokba a nedves nyílást. Isteni francia volt hol erősebben, hol finomabban. Nyalogatta, szívta, csókolta kemény hímtagom.

(2021-04-14) : Majd franciàt kértem kölcsönösen.Puha,meleg dombjába fúrtam a fejem.Alig ért hozzám dùs szájával,ágaskodtam.Volt hogy erősebben,volt hogy finoman cirògatta,nyalta,szívta a szerszámomat.Remekül bánik vele.Ujjaimmal fürkésztem a kelyhecskét.Alig bírtam tartani magam.Hamarosan védőeszközt kértem és végre élvezhettem szűkebb,forròó kelyhét.A kutyapòzt a tükörben nézhettem.

(2021-01-07) : Franciával folytattuk, elég érdekes a francia technikája mert a kezével időnként, mintha masszírozná, utána bekapja, és ezt felváltva csinálja! Nem volt rossz de kicsit nekem fura volt. Gumi húzás után az alap pózok, lovaglás misszi, hátulról, na hátulról nagyon kellemes volt látvány, na meg az érzés is! a végét kértem hogy fejezze be szájjal, kérdeztem hogy mehet-e a szájába, igennel felelt majd a végére bekapta, bár nagy része került a padlóra.