0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
SZANDI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

SZANDI-

V.I.P hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-09 14:28:37

benczeede
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

SZANDI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-10-11

Egyeztetés
Elsőre nem értem el de később visszacsörgött így még időben sikerült beszélnünk és aznapra időpontot egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval közelítettem meg a helyszínt, nagyon egyszerű volt odatalálni és szerencsémre parkolóhely is akadt. Ha nem is a ház mellett közvetlenül de a közelben sztem mindig akad hely. BKV járatokkal nem vagyok nagyon képben azon a környéken de lévén hogy a kerület egy központibb (és Dunához közeli) része nem lehet gond a megközelítéssel.
Helyszín
Hely diszkréció:
3
Randi helyszíne:
3
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
A lakás egy viszonylag új építésű épületben van és ez az állapotokon is nagyrészt tükröződik. A fürdőszoba és a lakás is teljesen rendben, tisztaság rendezettség övezi. A szobában egy kéynelmes fotel és egy masszírozó magas ágy van. Érdekes a tükrös mennyezet, de ablak nem tűnt fel. Volt ugyan egy elektromos ventillátor féle de az max a szobában lévő elhasznált levegőt mozgatja. Ezekben az időkben nyugodtabb az ember ha szellőztetve van. De mivel a viagrát is gyártó cég injekciójának mindkét adagját megkaptam már, könnyebb kiegyezni ezekkel a helyzetekkel. Az action közbe lehetett hallani hogy jöttek mentek, de nem találkoztam senkivel
SZANDI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szandi egy igazi párduc. Az átlagnál magasabb és jobb külsejű csaj. Szép lábai és magassága ellenére a combjai is nagyon jók sőt a feneke is. Bár a képekhez egy jó adag sminket használt nem kell tartani sőt, kissé érettebnek tűnik a valóságban ami határazottabbá teszi és ez nagyjából a személyiségéhez illik is. Már amyennit a fél óra alatt megtapasztaltam. A mellei kellően nagyon markolhatók és ami lényegesebb hogy természetesek. Szóval nyilván ízlés kérdése kinek milyen típus jön be. Az nem fog csalódni aki magasabb vékony határozott csajokat szereti.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Bár mások azt írták h nem kell profi masszázsra számítani nekem ez tökéletesen megfelel. Ugyanis nem vagyok oda a masszázsért. Szandi a testem minden részét kellően bejárta. Jeleztem h a lábaktól tekintsünk el. A hátam és a gerincemet a lehető legjobb pontokon masszírozta és ez különösen jó volt, ritkán van h szinte nem is kell mondani de valaki magától eltalálja. A kezeimet hátra szorítva (ez lebilincselő érzés volt) egy talán (számomra) különös technikával (legalábbis én annak érzetem de megjegyzem nem vagyok egy nagy masszázs szakértő inkább az erotikus részekre pályázom) nagyon profin kinyújtotta és így a konditerem és a napi munka feszültségeit kellően kiszorította a testemből.
Voltak simogatóbb részek is amikor hol a kezemet zárta a lábai közé hol a testével cickóival simizett. Összességében kellően kombinálta az erotika és a masszázs részeket.
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Már a belépéskor lehetett érezni hogy van egy különös vonzalom köztünk és ez végig kitartott. Szexi fekete részekből álló ruhaszeleteket hordott magán és bár nem emlékszem pontosan a kombóra de a lehelletnyi tangája volt a legfinomabb amin keresztül és azt félrehúzva a puncusba is belekóstoltam. Az elején tisztáztunk mindent és irány zuhanyozni. Miután visszamentem a szobába és ő is visszatért abban maradtunk h előre vesszük a levezetős részt és miután állva, a fotelben és a masszázságynak támaszkodva is kóstolgattuk egymást szinte mindenhol, Szandi letérdelt és egy fenomenális francia leckébe kezdett. Ezt az oldali és a mennyezeti tükörben is lehetett követni ami fokozta a hangulatot. Próbáltam leállítani h időt nyerjek. A tangája ugyan nem került le de félrehelyeztem a puncit eltakaró madzagnyi részt és elkezdtem falatozni. Igazán élvezetes puncija van, és ahogy éreztem ez a rész neki is tettszett. Aztán fordult a helyzet, újra nekitámaszkodtam a masszázságynak, Szandi legugolt folytatta szeánszot és torkig vette a felkeményedett kígyómat, sorosan tartotta azt a feszülő szájával, ügyesen szopogatta, hol folyamatos bólogatásokkal hol pedig a makkra koncentrálva kellő szívó hatással és így szabadított meg a napok óta bennem felgyűlemlett stressztől és végül az utódok a szájába, annak környékére és a szőnyegre landoltak:) Ezután következett a masszázs rész ami tovább lazította az estémet.
Tisztogatás, gyors tusi után némi kellemes csevej kíséretében szinte remegő lábakkal hagytam el a helyszínt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt nagyjából amit ezért mostanság elkérnek a lányok

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében Szandi egy belevaló csaj, kellően csinos és nagyon kedves is. Nem ma kezdte és tudja mitől döglik a légy. Sajátos személyiségi és testi jegyeket hordoz ami különlegessé teszik szerintem.
Remélem lesz még alkalmunk találkozni de most egy darabbig visszahelyezem a karikagyűrűmet:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés SZANDI erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókSZANDI legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-05-25) : Alaposan megdolgozta a hátam, nem lazsálta el, pedig elég nagy a testfelületem,. Aztán a karokat végig, a csuklót, ujjakat külön is. Persze a masszázs fénypontja az volt, amikor a karomat úgy masszírozta, hogy a kézfejemet a combjai közé tette, érezhettem az igen kellemesen domborodó barackot a tanga alatt. De ennél erotikusabb mozzanat nincs, a masszázs az masszázs. Ettől a résztől nem is vártam többet, jólesett, ennyi.

nagyon jó: 3db
(2021-09-12) : Ezután a szobában található kanapéra ültem le, Szandi pedig egy párnát tett a térdei alá, és úgy folytatta a kényeztetést. Nem is kellett sok idő, robbantam a szájában.

(2021-07-12) : A hátam és vállam néhány problémásabb részét magától észrevette, külön foglalkozott vele, hosszabban elidőzve, ezért plusz dicséret jár. Tényleg nem tudnék ebben a részben semmi kifogásolhatót megemlíteni, nagyon jól ellazultam, valószínűleg emiatt is kevesebb volt a kommunikáció, mert csendben élveztem a masszázst. A gyúrás vége felé azért váltottunk néhány mondatot,

(2021-01-12) : A másik karommal is ugyanígy behajlítva masszírozta,látszott rajta,hogy tanulta.Egy pici erotikával fűszerezett karmasszázs jön,Szandi satuba fogja combjaival a kinyújtott karomat illetve a kézfejem kerül a combjai közé kisújjam találkozik a puncival tangán keresztül.Amikor föl -le gyúrja a karomat a kisújjam mozog a punciján ugyanez a mozdulat sor a másik karom masszírozásánál is.

: 8db
(2021-09-29) : Az ember nem gyógymasszázsra jár ide, de egy jól megérdemelt izomlazításnak megteszi. Semmiképp nem krémes kenegetésről van szó, látszik hogy gyakorolt (betanított?) elemekkel dolgozik, amikkel görsülékenyen halad a cél felé.

(2021-08-27) : Néha az ujjaival nyomkorászott, néha simogatáshoz hasonló mozdulatokat vetett be, de abban is volt erő bőven. Először a hátamon ment végig, de jó alaposan, majd következtek a karjaim, aztán a lábam és végül derék plusz fenék. Ott is nagyon hatékony volt. Nem éreztem azt, hogy na mindjárt jön a második felvonás, hanem egyszer csak befejezte :) Az egész alatt teljesen kikapcsoltam.

(2021-05-02) : Nekem fontos, hogy a masszázs is jól essen és nem is csalódtam. Ezt a részt is kimaxolta, nagyon jól estek mozdulatai. Főleg a hátamra, karjaimra koncentrált, majd a végén a lábakra is, mindezt megfelelő erővel. Masszázs közben nagyon kellemesen beszélgettünk, sok közös témánk volt, én még órákig szívesen beszélgettem volna vele, megfogott a kedves, vidám, cserfes, de ugyanakkor nőies személyigése.