0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
LINETT erotikus masszázs

erotikus masszázs

LINETT-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-07 19:27:21

tokmag23
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LINETT reagálása

Kedves "tokmag23"!
(Olyan fura hogy nem szólíthatlak meg a keresztneveden a diszkréció miatt... 🙃)
Köszönöm ezt a kedves beszámolót, amit írtál rólam!
Egyetértek a kommentszekcióból Tozo kollégával, tényleg remekül írsz, szerintem ezt folytatnod kéne. 🙂
Ami pedig a statisztikámat illeti, hidd el hogy őszintén nem izgat a szalag színe. Sokkal jobban esik a kis lelkemnek az ha kiérződik a beszámoló tartalmából, hogy hatással voltunk egymásra, mert valójában ez a szépsége az egésznek. 💗💗
Remélem hamarosan újra látlak, addig is minden jót neked!

LINETT beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-10-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Néhány héttel korábban is próbálkoztam már elérni őt, de kétszer is csak a kolléganőjét értem el, és az időpont sem volt megfelelő. A randi napján reggel hívtam, és délután volt egy nekem is megfelelő szabad másfél órája, amire nagy örömmel le is csaptam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, igazából csak szabad heyek vannak. Nagyon jó helyen van tömegközlekedés szempontjából is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nagyon kellemes. A folyosón is félhomály van, de ez nem zavaró. A szobában szobainasra tudtam a ruháimat akasztani. Egy számomra meglepően nagy masszázs ágy is van a szobában a tatami mellett, de még egy kanapé is kényelmesen elfért. Tükrök segítik emelni a látványt mind a tatami mellett, mind pedig a masszázs ágy mellett. A fürdőben nagyon kellemes meleg van, és van valami nagyon finom illat is, amire nem tudtam rájönni, hogy mi az. Persze tökéletesen felszerelt, tiszta, nagy választék tusfördőben, szájvízben, dezodorban. A törülköző nem annyira puha, mint új korában, de a feladatnak tökéletesen megfelel.
LINETT külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Ajtó nyitás után az ajtó mögött bújt el Linett. Ahogy azt már sokan leírták, gyönyörű. Egy világos melltartó, tanga és sötét harisnya volt rajta. Nagyon kellemes volt az ilyen előre sejtetető fogadtatás. Ahogy az előre tudható a cicik nem a méretükkel nyerik meg az embert, de így nagyon kellemes velük foglalkozni, szó nem érheti a ház elejét. Nagyon formás fenék tartotta fogva a kezeimet a kezdeti ismerkedés során, és a punciról is szuperlatívuszokban lehet beszélni. A tökéletesen sima tapintás és a mélyen megbúvó csikló teljesen elvarázsolt engem.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
A masszázs a randi végén volt. Megkért, hogy feküdjek fel a masszázs padra és a nyakamnál kezdett. Olajat használt, amit én amúgy is jobban kedvelek. Közben nagyon kellemesen elbeszélgettünk, sok közös pontot találtunk. Rendkívül értelmes, sokat látott nő, érdemes vele beszélgetni is. Sokan inkább simogatós masszázsnak titulálják, de engem jól meggyúrt. Nem vagyok szakavatott, de én elhinném, hogy tanulta. Megtalálta a csomókat, foglalkozott velük, néha már azon gondolkoztam, hogy szólok, hogy kicsit gyengébben, de természetesen nagyon jól esett, hiszen ezért (is) megyek masszázs hölgyhöz. Végig ment a hátamon, karjaimon, és a lábaknál egy talpmasszázzsal fejezte be. Ezután pár percen keresztül kellemes simogatásokkal zárta le a randinkat.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
A randi elején elmentem fürdeni, majd ahogy visszatértem, ő is belépett a szobába és egy pohár vízzel kínált meg. Ezután a masszázspadnak támaszkodott és csábítóan várta a fejleményeket. Habár rám nem jellemző ez a fajta határozott kezdeményezőség, én felkészültem belőle, és mivel nem lehet kimaradni a heves csókókból sem, odaléptem hozzá, és először finom csókokkal, majd egyre hevesebben egy nagyon mámoros csókcsatába mentünk bele. Ez alkalmat adott nekem arra is, hogy megszabadítsam őt attól a "rengeteg" ruhától, amiben fogadott. Kezeimmel felfedeztem a legizgalmasabb területeket. Nagyon jó a fenekébe belemarkolni, az ujjaimmal a bimbókat kényeztetni, és a csata végére még a legizgalmasabb területre is jutott némi energiám. Ekkor ő megadta magát, és a tatamira húzott, ő a hátára én pedig egyenesen fölé. Ekkor a számmal is elkezdtem felfedezni a hamvas bőrét. Nem szóltunk egymáshoz, csak sodort minket az ár. Ha jól vettem ki a hangjából ő sem bánta ezt a kezdést, és talán sikerült megtalálnom egy-egy gyenge pontját is. Végül elérkeztem a dél felé eső jó-reménység fokhoz, itt sokat elidőztem. Nagyon élveztem, Linett is hullámzott, próbált is néha irányítani, de sajnos nem ért révbe. Ehelyett inkább felült, magára húzott újból majd a hátamra fektetett és 69-ben folytattuk. Itt inkább már én voltam a főszereplő, és még számomra is meglepően sokáig tartott, de egy sokáig emlékezetes élménnyel ajándékozott meg a szájában. Talán legközelebb elárulom a titkom neki, hogy ne kelljen ennyit dolgoznia. :D Kiszaladt egy percre, majd mellém bújt és kellemes, gyöngéd simogatásokkal kényeztetett tovább. Majd jött a masszázs.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Még fürdés előtt kitettem az asztalra, szóba sem került, és a randi végéig ott is maradt. Nem volt extra, és ilyen kínálat mellett nincs is rá szükség.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon sajnálom, hogy én inkább csak rontom Linett statisztikáját egy jó beszámolóval, de jobbat nem tudok neki adni. Eddigi legkellemesebb masszázs élményem. Linettben megtaláltam az én kis keletemet. Még soha nem éreztem ennyire azt, hogy a társaságom is élvezi és szüksége van rám. Pár évnyi bolyongás után talán most megtaláltam, akit kerestem, és több, mint valószínű, hogy először vissza is fogok menni egy hölgyhöz. Hosszú ideig, ha nem örökre, felejthetetlen lesz ez a másfél óra számomra, és csak remélni tudom, hogy lesz még alkalmam őt is megajándékozni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LINETT erotikus masszázs beszámolójáról


2021-10-09 07:47:43
Remekül írsz! Tetszik a stílus és a tartalom is. Csak így tovább!


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókLINETT legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-09-13) : A tatamin kezdődött a masszázs, ekkor a hasamra feküdtem és Linett azzal kezdte, hogy a lábszáramat és a combomat kezdte masszírozni, közepes erősséggel és olajos segédlettel. Ezt követően a derekamat, a bordáimat és a gerincemet vette kezelésbe. Nem fejezhettük be ezt a részt anélkül, hogy ne ült volna rám

(2021-06-17) : Hát minek stresszelek amikor egy ilyen kedves lányhoz eljöhetek ? Linett óvatosan fölmért, kellemes masszázs közben kezdtünk beszélgetni. Asszem olajat használt. Közepes erősséggel, inkább finoman masszírozott. Érezni hogy szakszerű és tud. Ő pedig azt érezte, hogy nem ezen lesz a fő hangsúly ma. Empatikusan velem volt, dumáltunk tovább.

(2021-02-16) : egyre nőtt volna köztünk a távolság a farkammal együtt, mely hamar Linett kezébe került egy kis masszázsra. Míg ő szorgoskodott a kis barátom buksiját dörzsölgetve, addig én a vállát, nyakát, ajkait csókolgattam Fejét hátrahajtva adta át magát a kényeztetésnek, kibontva maradt haja folyamatosan incselkedett valamelyik testrészemmel.

felejthetetlen: 6db
(2021-10-27) : A masszázs érdeklődés hiányában elmaradt. :-) Mennyivel érdekesebb, izgalmasabb dolog, ha reggel, munka helyett két helyes, csinos, meztelen, erotikától túlfűtött lány egyszerre elkezd simogatni, csókolni, franciázni... ;-)

(2021-09-29) : A masszázs a szeánsz második fele volt, nem az a szétszedős , de nagyon kellemes, azt hiszem ilyen intenzív erotikus rész után amibe belefutottunk, nem is kell más. Nyakammal kezdett kellemes krémmel, inkább símogatva, amibe majdnem belealudtam, istenjó érzésvolt relaxálni a kezei között.

(2021-09-08) : Szólt, hogy vetkőzzek le, addig ő hozott egy nagy pohár hideg vizet. Amikor már nem voltam szomjas, elkísért a fürdőbe. Ezt tíz perc alatt letudtam, és már mentem is vissza a szobába. Itt Linett hasra fektetett a masszázságyon és elkezdett krémmel nagyon finoman masszírozni, simogatni a nyakamtól a sarkamig.

nagyon jó: 1db
(2021-03-13) : Masszázs az erre a célra rendszeresített padon történt. Illatmentes krémet használt a testem egész területén. Kellemes frissítő masszázst kaptam, amelyet a lábaimnál kezdett. Majd a derekamon át egészen a vállamig haladva jól megnyomkodott. Erőteljesen gyurkászott az izommal fedett részeken. Munkájában éreztem, hogy van benne koncepció.

: 3db
(2021-06-07) : Majd megfogta vállaim és a hátamra tessékelt. Lecsúszott és ajkai közé vette robbanni készülő farkam. Szenvedélyesen szopni kezdett - mármint én innentől kezdve csak az érzésekre emlékszem, a tettekre már nem! Viszont az érzés csak fokozódott..... mikor elmúlt a tüzijáték ő az ölembe ült, farkamat puncis csúszkájával robbantotta fel és lihegve rám feküdt és csókolt,

(2021-05-20) : felajánlottam, hogy viszonoznám én is a masszázst, amit el is fogadott és ezt követően már felváltva masszíroztuk, izgattuk egymást. A tusolóból visszaérve egy utolsó egyeztetést ejtettünk, miközben a masszázs ágyra támaszkodtam levette rólam a törölközőt, finoman érintett .... és már itt kezdtem elveszteni a fonalat. Finom érintésekkel, apró puszikkal ismerkedtünk ami ölelésben folytatódott,

(2021-04-16) : A masszázs inkább kellemes volt mint átgyúró. Krémet használt hozzá, kapott belőle a lábam és a hátam is! Közben nagyon jót beszélgettünk! Linett is elmondott magáról néhány dolgot bizalmasan és én is kezdtem felbátorodni. Nagyon jó kis beszélgetés alakult ki köztünk! Bizalmas, de mégsem a magánéletünkben túrkáló!