143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Bius erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Bius-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-12 19:44:00

Megmentő.
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bius reagálása

Kedves József Köszönöm szépen a beszidet, ismét nagyon jól éreztem magam veled .Várlak vissza a tejszín hab sprayt el ne felejtsd ...... Puszi Bius :)

Bius beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Bius kisasszony drágát egy héttel ezelőtt ismertem meg,amikor is először látogattam meg.Mivel nagyon kellemes benyomást tett rám,így újra úgy döntöttem,hogy ismét meglátogatom.
Már az első randin megbeszéltük,hogy megismételjük majd valamikor a találkozót,csak az időpont nem volt még letisztázva,végül is telefonon is tartottuk a kapcsolatot,így a tegnapi nap véglegesítettük a tegnapi randit.Most az előző 4 órás randin felbuzdulva 6 órában egyeztünk meg.
Továbbra is könnyen elérhető,illetve diszkréten visszacsörög,ha nem található.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Továbbra is BKV-val közelítettem meg a Göncz Árpád városközpontig,onnan néhány perc gyalog,de több helyről is elérhető,gépkocsival is könnyen megközelíthető szerintem.Árpád híd Pesti hídfője,nekem a lehető legjobb helyen van.
A cím pontos,nagy számokkal a bejárati kapun,ahogy felcsöngettem már jött is az ajtó nyitás,így szinte semmit sem kellett várni a kapu előtt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lépcsőház tiszta,rendben tartott,beérve már hallottam a kutya nyüszítését,ugatását,siettem is fel a lakásba.
Minden a régi,üres előszoba kabátoknak való fogassal,fürdőszoba rendben,törülköző is szép tiszta,összehajtva igényesen.Nekem elégséges a tusfürdő választék,de a mosdón is van folyékony szappan,száj öblögető,sőt férfi dezodor is.
Minden tiszta és rendben van.
Szobában továbbra is világit a sólámpa,gyertyák a földön és a polcokon. A nagy franciaágy szépen letakarva,masszázspad a helyén a laptopból szól a halk zene.
Nekem előkészítve a földön a szivacs matrac és szépen letakarva lepedővel.
Minden olyan szépen,mint a múlt héten.
Bius külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A lakás ajtaja már félig nyitva....ahogy felértem gyorsan be is csuktam magam után,hogy ne hallják a szomszédok a kutya ugatását,aki már a konyhába volt bezárva. Bius kisasszony ott állt előttem újra,de most egy szexi titkárnő ruházatban fogadott,világos mintás kék ing egy sötét selyem szoknya,fekete combfix és egy szép magassarkú fekete cipő. Nagyon dögös,nagyon szexi és hozzá a kedves mosolya a nagy szemei,szinte kicsattantak.....
Szinte semmit sem változott,csak egy másik ruhában fogadott.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Most a nagy franciaágy után következett a szivacs matrac,ahová most előszór hason feküdtem,mert kértem,hogy jól gyúrja át a derekamat,hátamat,mivel az utóbbi napokban nagyon fájt,kértem,hogy nyugodtan taposson meg,akár üljön rá a popsijával és úgy dögönyözzön....nagyon jólesett,hogy sikerült neki kellemesen ellazítani a derekam hátam.Aztán a lábaimat kente be masszázs olajjal és jól végigmasszírozta mind a kettőt,külön jól elidőzve a vádlikon és a talpamon is.
Aztán a hátamat is jól elkenve,belemasszírozva a kellemes olajat,karjaimnak is jólesett a masszírozás.
Fordulás után megint a lábaim,lábfejeim következtek,nyakam.mellem,kicsit megcsavarva a mellbimbóimat,ez amúgy Bius kedvence. :)) Így már élvezettel tekinthettem a szép testére,közben simogattam ahol értem.
Következett egy nagyon finom olajos lingam masszázs,közel térdelve kezelésbe vette a farkamat,finoman masszírozgatta,húzogatta,csavarta,élvezettel játszott vele,nem kihagyva zacsit és környékét is,ezt elég sokáig élveztem,de kértem aztán,hogy feküdjünk vissza a franciaágyra.
Továbbra is szakszerű,mindenre kiterjedő és kellemes a masszázsa,kellemesen éreztem magam utána.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A szobába beérve átöleltük egymást,finom csókokkal köszöntve az újra találkozást.
Leültem az ágyra,mellém ült és a lábaimra tette a szép harisnyás lábait,amiket végig csókolgattam,simogattam,nagyon tetszett,kedvencem a fekete combfix magassarkúval.Kicsit még beszélgettünk újra csókolóztunk aztán irányt vettem a fürdőszobába,nagyon jólesett a forró zuhany,hiszen ebben a zimankós és hideg időben a néhány perc séta is lehűtött.
Visszaérve a szobába most úgy döntöttünk,hogy a kényeztető programokkal kezdünk,aztán utána masszázs,majd folytatva a kényeztetést.
Kellemesen elheveredtem a nagy francia ágyon,Biuskám oda ült mellém,szépen levettem a melltartóját,majd a bugyikát is lesegítettem róla.,combfix kérésemre maradt rajta,hozzám bújt rám fekve egyből a gyönyörű nagy bimbócskáját kezdtem el nyalogatni szopogatni,Ő az egyik kezével már a farkamat masszírozta,simogatta,közben csók a szájára,nyaltuk,faltuk egymást folyamatosan.....
Biuskám felült és most már szájával és kezével is kényeztette a farkamat,fenomenális volt ahogy cuppogott is hozzá,de nagyon enervált voltam a hétvégi iszogatásom után,így sokáig tartott neki mire elvitt az Ő kis mennyországába,most csendesen élveztem el,nehogy a kutyuska esetleg megijedjen,mint a múlt héten.
Szépen letörölgetett mindkettőnket majd egy frissítő fürdést vettünk.
Kis lihegés,beszélgetés után a számra ültettem és érzékien nyalogattam édes kelyhét,nagyon vehemensen vettettem magam belé,szinte majd belebújtam a puncikájába,körözve a nyelvemmel és közben a cickó bimbókat masszíroztam a kezemmel.Élvezettel hallgattam a kéjes nyögését,élvezését.
Közel fél 12 -nél járt az idő amikor megbeszéltük,hogy hozatunk fel egy kis táplálékot is a testi lelki kényeztetés után....egy közeli Pizzázóból néztünk ki ételeket,majd telefonon megrendelve háromnegyed óra után csengettek és felhozták a lakásba. Én hoztam magammal egy üveg száraz Rozé bort,Biuskám meg felajánlott egy üveg pezsgőt,amit már ugyan megkezdett,így azt is elfogyasztottuk az étel mellé.közben beszélgettünk.
Rendesen elteltem a kajával és itallal,jól esett utána ledőlni a franciaágyra és simogatni csókolgatni egymást,majd Biuskámat hanyatt fektettem és most szemből kényeztettem végig a testét a ciciktől lefelé egészen a kívánatos puncikáig,amit megint hosszan nyalogattam,majd ujjamat is belevéve újra élvezésig nyaltam,majd a végén újra friss levegőt fújva hűtöttem le édes kelyhét. Hasára fektettem és végig masszíroztam,csókoltam a szép hátgerinc vonalat és a gyönyörű posiját is.
Biuskám a lábaim közé térdelt és újra elkezdte a finom lingam masszázst jó olajosan,hol erősebben,hol gyengébben,közben rácuppanva makkomra és így játszadozva vele és mint egy hárfán szépen érzéssel játszott.....
Egymáshoz fordultunk újra csókok,simogatások,majd egy kis beszélgetéssel fejeztük be a kora délutánt,hiszen már negyed 4 körül volt.
Jól esett újra a friss zuhanyozás,öltözés,rendbe raktam magam,kaptam fésűt,így már elindulhattam.....átöleltük egymást,csókok és elköszöntem Biuskámtól.
Kiérve az utcára már kezdett kissé szürkülni,hideg volt,kissé elalélt voltam a pezsgő és a bor után és kellemesen fáradt,mennem kellett,maszk fel és elindultam az Árpád híd irányába egy másik útvonalon.....
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ami a hirdetésében benne van azt mindent megkaptam,újra olyan jó volt,mint egy hete,talán még jobb is.....
Mivel most 6 órát beszéltünk meg,a támogatásom is ehhez igazodott,amit Ő elfogadott.
Szokás szerint egy kis táskában adtam át apró ajándékaimmal együtt,sajnos virágot most sem tudtam venni a környéken,úgy látszik korai a 9 óra,pedig ma a Duna Plázába is benéztem előtte.
Egyszóval minden rendben volt,ahogy az előző héten is!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Továbbra is nagyon kellemes érzésekkel távoztam,ahogy egy héttel ezelőtt is. Szépséges szép Bius kisasszony drága most is a maximumot nyújtotta számomra mindenben!
Bius egy ügyes,aranyos,szexi kis hölgy,akivel meg kell találni a közös hangot,amit mi már a múlt héten megtaláltuk a közös szimpátiában!
Még egyszer köszönöm szépen Neked szépséges szép,gyönyörűséges gyönyörű Bius kisasszony drága ezt a szép napot amit Veled és a karjaidban tölthettem újra! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bius erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Bius nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókBius legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

felejthetetlen: 2db
(2021-01-11) : Bius mindenképpen végig akarta vinni a masszázsprogramot, a masszázspadon, itt még ruhában, de itt éreztem, hogy ez a játék része, a beszélgetés, a hangulatos, relaxáló masszázs, a beszélgetések...szemből kezdte meglepődésemre, de az intim részeket eltakarva...néha mintegy véletlenül oda-odasimítva, pironkodva szemérmességet játszva.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

: 2db
(2020-09-28) : Belekezdett a szupermasszírozsásába,csak édesen nyomogatta először lábaim, majd hátam,nyakam, oh,annyira el tudott lazítani ! Nagyon szakszerűen nyomkodta lapockámat ,igazán nagyon nagyon klassz volt. Kihozott belőlem minden fájdalmat. Azután leküzdöttük együtt melltartóját, őrülten csókoltam azokat az édes kemény sziporkázó bimbókat,eszméletlenül símogattam puncikáját a tangán keresztül,

(2020-08-21) : Ritka a fiataloknál a szőrös punci, ezért is kedvelem őt. Fürdés után simogatás, csókok, gyorsan megszabaditottam a fehérneműtől. Állva végig csókoltam minden porcikáját, ezt szereti. Puncija hamar nedvesedik, élvezi a kényeztetést. Mentünk is egyből az ágyra, kölcsönösen kényztetni egymást.