25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-24
Blanche szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Blanche-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-05 09:56:28

JossBeaumont
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Blanche beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Vidéki munkám kapcsán nézelődtem a székesfehérvári lányok között, de nem találtam meg, amit kerestem. A 'másik' oldalra is rápillantottam, ott láttam meg egy ismerős leányzót, hiszen Balnche páros hirdetése a kedvencek között figyel.
A randi napjának délelőttjén hívtam, elsőre felvette és teljes körű tájékoztatást kaptam a szolgáltatásról, lehetőségekről. Kedves és nyugodt hangnemben adott meg minden fontos tudnivalót, az általam kért kora délutáni időpont is megfelelt neki. Egy és másfél óra között vaciláltam kicsit, de másfél órát fixáltunk le végül. Felajánlotta, hogy nyugodtan számoljunk egy órás programmal és ha maradni szeretnék, akkor a hosszabíthatunk gond nélkül. Roppant rugalmasan állt a kérdéshez, de végül úgy tettük le a telefont, hogy pár óra múlva találkozunk és másfél órát maradok nála.
Pontos címet kaptam a telefonbeszélgetés végén.
Könnyebb, kellemesebb egyeztetés nehezen képzelhető el. Perfekt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Székesfehérvár külvárosi részén található a lakás egy ~4 szintes, jó állapotú sorházban. A cím teljesen egyértelmű, félreértésre esély sincs. A parkolás egyszerű, van hely dögivel, és természetesen ingyenes. A fehérvári tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, de buszal tuti, hogy elérhető a környék.
Az épület és a lépcsőház is jó állapotban van, a lakás pedig nagyon tipp-topp.
A jelenlegi maszkos időszakban a diszkrécióval nem igazán lehet gondja senkinek, de ez egy annyira nyugodt környék, hogy szerintem normál esetben sem lehet túl nagy esély összefutni valakivel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy másfél szobás, amerikai konyhás lakás a tetthely, ami Blanche ízlése szerint, minőségi anyagokból lett felújítva, láhatóan a közelmúltban. Rend és tisztaság mindenhol.
A fürdőszoba minden tekintetben tökéletes, nagy, világos és minden szükséges kellékkel felszerelt. Az épített zuhanykabin hatalmas, ez volt az eddigi legjobb, legkényelmesebb tisztálkodó hely kalandozásaim során. Tizen-sokféle tusfürdő, nagyméretű törülköző, száraz kilépő, kétféle szájvíz, kispohár, dezodorok, tökömtudja még miminden kikészítve, kívánni sem lehet többet....
Az akció a hálószobában zajlott egy franciaágyon. Az ágy mellett volt hely (talán egy szék, vagy egy ülőke?) a táskámnak, nadrágomnak, ingnek-kabátnak akasztós szerkény állt rendelkezésre.
A félig leengedett redőnyön át is elegendő fény jutott a szobába, telefonról megosztva szólt valami halk háttérzene, amire totál nem emlékszem, de számomra ez nem is lényeges.
Blanche külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ez egy érdekes kérdés, mivel nem mondhatom, hogy Blanche az 'esetem'. A képek abszolút fedik a valóságot, az arcos fotók miatt nem érhet senkit meglepetés. A nagyon pozitív beszámolók erősítettek meg abban, hogy őt kell felkeresnem és bizony nagyon jó döntést hoztam, de ne szaladjunk ennyire előre. :)
Egy fantasztikusan finom nővel találkoztam, aki már csak a viselkedésével és a mozgásával levett a lábamról. ...és akkor még: hófehér bőre selymes tapintású, háta-dereka nagyon vékony, csípője roppant formás, kerek, popsija hibátlan (formára és tapintásra is). Hasa, puncija meseszép, a picic cicik imádnivalók.
Egy igazi finom hölgy, akiről nem akarod elhinni azt, amit veled fog tenni.
Egy fekete egyrézes ruhában fogadott, ami az akció kezdetéig rajta is maradt.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A ház elé érve hívtam, hogy megkapjam a bejutáshoz szükséges infókat, felsétáltam a megadott emeletre és beléptem a megfelelő ajtón.
Puszi-puszi, cipő le, szobába be. A teljes kiszolgálá már itt elkezdődött, ruháim egy részét ő pakolta le és frissítővel kínált. Kellemesen elbeszélgettünk mialatt levetkőztem és mentem is zuhanyozni.
Visszatérve a szobába még ruhában várt, amit nagyon szeretek. Finoman simogatni kezdett, miután az ágyra ültünk és beszélgettünk. Kezeink egyre jobban elkalandoztak és elcsattant az első csók is. Nagyon jól és teljes odaadással csókol, igazi nyelves csókról van szó, amit a randi során szokszor kiélvezhettem. Kihámoztuk csodás tesét a ruciból, így közelebbről megismerkedhettem azokkal a formás kis ciccikkel, melyek tökéletesen illenek Blanche arányos testéhez. Hogy-hogynem, a simogatós-csókolózós ismerkedés végére farkam a szájába került (és ott is maradt az első kör végéig). Fejemet párnával kitámasztva feküdtem a hátamon, Blanche 'majdnem 69-ben' franciázott. Majdnem 69, mert nem helyezkedett az arcomra a puncijával, hanem mellém térdelt úgy, hogy kézzel tudtam izgatni őt, illetve markolászni a formás popsiját. Franicája nagyon kellemes, golyókat is kezelésbe vette, kezeit inkább imogatásra használta. Nagyon élveztem ezt a pózt, punciját jó nedvesre sikerült izgatnom a kezeimmel. Kértem, hogy térdeljen a lábaim közé, így szemből csodálhattam aroskáját, ahogy dolgozik a rúdon. Szóban, nyögdécselve jeleztem neki, hogy melyik tempót tartva érhet célba, ezt tartva tele is lőttem a kis száját. Sokáig a szájában tartott, nagyot és nagyon jót élveztem. Kendőért nyúlt, tőlem elfordulva ürítette bele az örökítőanyagot. Utána azonnal a segítségemre sietett, először nedves törlőkendővel, majd zsebkendővel tisztított meg odalent, nekem semmi dolgom sem volt. Teljes kiszolgálást kaptam.
Kis pihegés után ő is, majd én is a fürdőbe mentünk, tisztálkodás után az ágyra heveredve beszélgettünk változatos témákról, köztük különböző fűtőberendezések sajátosságairól… :)
A beszélgetés alatt folyamatosan simogatta-cirógatta testemet, nagyon kellemes hangulatot adott ez a csevegésünknek. Amúgy remek beszélgetőpartner (is), maximálisan odafigyel, türelmesen hallgat, kimért-megfontolt módon válaszol. Élvezetes társalgópartner (is).
Az idő szépen elszaladhatott, mert a második kört ő kezdeményezte a már megtapasztalt kellemes franciával.
Gumírozható keménységűre dolgozott fel, rámpattintotta a védőruhát és kérésemnek eleget téve a hátára feküdt, szemből támadtam. Ebben a pózban lehetőségem volt csókokat lopni, de a gumi szorítása miatt érzetem, hogy ez így nem az igazi. Pózváltást kezdeményeztem, elém térdelt, négykézlábra ereszkedett és hátulról hatoltam be. Remek volt markolászni a formás popsiját és szorítani a vékony derekát. Sokáig ment így a reszelés, de éreztem, hogy nem fog összejönni gumiban a második lövés. Valami olyasmit motyogtam, hogy „vegyük le a gumit, ez így sajnos nem fog menni”, mire Blanche megfordult és csak annyit mondott kedvesen: „feküdj a hátadra”. Megtettem, amit kért, ő pedig nyeregbe pattant. Ez után pedig egy olyan vágta következett, amit alig akartam elhinni! Nem is próbálkoztam azzal, hogy én diktáljam a tempót, ő tette a dolgát, de úgy, hogy az ágy is beleremegett! Egyre fokozta a tempót, egy idő után a mellkasomra támaszkodva vágtázott rajtam, én pedig csak kapkodtam a fejem és markoltam, ahol értem. Úgy tűnt, hogy nagyon élvezi a dolgot, remélem így is volt. A gumi miatt még így sem tudtam elmenni, de arra bőven elegendő volt, hogy annyira felhúzzon, hogy a franciás befejezés sikerüljön. Lepattant a nyeregből, lerántotta a gumit és kőkemény szopással folytatta a műsort. Nem kímélte megát, rendesen megizzadt a bólogatásban. Eltartott egy darabig, de hihetetlenül kitartó volt és másodszorra is a szájába élveztem, talán még intenzívebb élmény volt, mint az első, pedig az is jól sikerült! 
Az utódok ürítése és a tisztogatás folyamata az első körrel azonos módon zajlott, ismét full kiszolgálásban részesültem.
Ránéztem az órámra és 2 perccel túlléptük az időt. Blanche kedvesen szólt, hogy nem aggódjak, ne siessek, nyugodtan zuhanyozzak ismét. Hogy mennyire nem sürgetett, arra az is bizonyíték, hogy zuhanyzás után még kávéval-teával is kínált, amit persze már nem fogadhattam el.
Öltözés közben is kellemesen csevegtünk, majd az ajtó előtt egy csókkal köszöntünk el egymástól. Szívesen vár vissza, ha nekem is van kedvem hozzá – mondta búcsúzóul.
Az autóba közel egy óra és 50 perccel később szálltam vissza, pedig általában a másfél órás randikat idő előtt be szoktam fejezni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ár-érték arányban verhetetlen kategória, (budapesti viszonylatban) átlag alatti csokorért, top kategóriás élmény.
Bár nem kérte, de a randi elején már az előszobai komódra helyeztem a csokrot.
Jártam már pár nagyon jó szolgáltatónál, hagytam már dupla méretű csokrokat is másfél óráért, de Blanche egy telejesen más dimenzió a minőségi szeretők között.
Remélem átmegy, hogy mennyire jól éreztem magam, hálás vagyok a sorsnak, hogy meglátogathattam őt, fantasztikusan jól éreztem magam.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Az Action rész inkább a tények száraz leírására szorítkozott, itt próbálok meg írni kicsit az élményről, hangulatokról.
Több igazán remek lánnyal találkoztam már az oldalról, odaadó, jó szolgáltatókkal. Blanche viszont eddig mindenkit felülmúlt a hozzáállásával. Nem egy tökéletes színházi műsort kaptam arról, hogy én vagyok a legfontosabb (ez sem rossz), hanem abban a másfél órában valóban én voltam a legfontosabb, minden idegszálával rám koncentrált! Fantasztikusan éreztem magam, ilyen kiszolgálásban még nem részesültem!
Blanche egy érzéki, finom hölgy, de nagyon keményen odateszi magát azt akció hevében. Ez egy kicsit ellentmondásosan hangzik, de talán ettől is ennyire különleges, amit nyújt.
A randi minden elemében sokkal többet kaptam, mint amire számítottam, Blanche-nak nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy ezt átélhettem!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Blanche nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2019-06-17) : kedvenc pózába, nyeregbe pattant. Térdelős lassú, de egyre gyorsuló ügetésbe kezdett, közben gyönyörű szemeivel nézett, felkarjával kicsit össze szorítva cicijeit - hát mi ez, ha nem a legerotikusabb film

(2019-03-23) : Hosszasan kényeztet, a gyengéd csókoktól a kicsit bátrabb,kezdeményező érzéki mélyebb egybeforrásig, lassan haladtunk az együttlétünk csúcspontja felé.

(2018-08-22) : Ahogyan a szerszámom és környékét jól tartotta, egyre közeledtünk a végemhez, így nagy örömmel vettem a VV felhelyezését. Lovacskában folytattuk az élményszerzést, így mind a vizuális ingerek, mind a testkontaktus segített abban, hogy egy hatalmas orgazmust éljek át.

felejthetetlen: 10db
(2020-05-16) : A pár perc múlva felajánlott franciát bűn lett volna visszautasítani: a technikája nagyon jó, mindennel foglalkozik, ahogy kell, közben én továbbra is finom bőrét, kerek popsiját simogatom. Majd 69 folytatjuk, én alul, fejem egy párnán megtámasztva, ő pedig a testemhez simulva fekszik rajtam: csodálatos érzés, és pár perc múlva érzem is, hogy ő is elégedett a helyzettel.

(2020-03-10) : A második menet észrevétlen átmenettel kezdődött, már a kihívó pillantásai felspanoltak, gyorsan rendbe állt az ezredes. Érdekes, hogy nekem (sem) unalmas (bocsánat a kifejezésért) faszverésre van szükségem, mert attól max muszájból indul a merevedés.

(2019-05-27) : Ő (bocs, de nincs nagyobb Ő a billentyűzetemen) a nyelvével jól feltüzelte kecmeckét és nagyon lágy szájjal kényeztetéssel lettem elkápráztatva, néha cicihez dörgölt, néha csak a nyelvét használta, később fejét forgatósan fokozta

nagyon jó: 5db
(2020-09-02) : Gumit kaptam és kértem a kedvencét, meg az enyémet is, így nyeregbe pattant. Érti ezt a felállást, s jól is műveli. Kellemesen járatta magában, közben én filmeztem, a látvány pedig még jobban felcsigázott. Aztán csókot csentünk egymástól, de a huncutkodást még űztük tovább, s folyamatosan értem feljebb míg nem megadtam magam, s el is szálltam. Ő rám simult, jó sokáig egymáshoz simulva feküdtünk az ágyon, s mikor már kellően lenyugodtam csak utána engedett ki magából, és megkaptam tőle a kellő tisztogatást

(2018-12-25) : Persze ez idő alatt Blanche sem tétlenkedett, folytatta rajtam a francia varázslatát. Ezen kölcsönös programot én szakítottam meg egy védelem kérelmével. Kérdésként kaptam hogy, hogyan szeretném?

(2018-12-22) : Nem kapott egyből szájba, játszadozott velem. Nyelvel és ajakkal érintett, zacsit simogatva, a szemkontaktust tartva figyelte a reakciómat. A tekintetem fátyolos, a merevedésem intenzív

: 9db
(2020-08-12) : . Ez nem segített az action elnyújtásán, iszonyatosan jó feneke van. Még egy rövid menetet toltunk szemből is, közben tenyérbe illő melleit simogattam. vége előtt picivel gumi le, és franciásan közeledett a vég. nagyon jól csinálja, nem mélytorkos, de mégis isteni az egész. óriási élvezés a szájába. szép kényelmesen levezette így az aktust, a végén a cucc a papírtörlőbe került diszkréten.

(2019-12-28) : A francia után Blanche a szakirodalomban reverse cowgirlnek nevezett pozícióban kezdett lovagolni rajtam. Szép változatosan csinálta, ami a pozíciót, mélységet és gyorsaságot illeti. Aztán megfordult sima lovaglósba, ahol közben már csókolni is tudtam, és én is alulról kicsit hevesebben megdolgoztam

(2019-09-09) : Az ágyon fekve várt ,vörös ruhájában.Csábosan pillantott rám.Hófehér bőre,karcsú teste hívogatón mellé invitált! Finoman simogattuk egymást,lágy érintésekkel közeledtünk mindketten a találkozásunk lényegéhez. Blanche kezdeményezte az első csókot!Ezt külön kiemelném!Igazi barátnős,beleélős csók volt!