Szolga lány szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Szolga lány-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-21 22:52:21

tk23
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szolga lány beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-22

Egyeztetés
Itt az oldalon érdeklődtem először néhány dologról majd telefonon is megbeszéltem vele néhány dolgot majd vtr segítségével jelentkeztem be hozzá ahol minden információt megkaptam a bejutáshoz is.
Megközelítés
Kaszásdűlői hév megállónál levő panel lakó telep. Így bkv van egy pár és kocsival is könnyen elérhető most ingyenes a parkolás de máskor már itt is fizetős. Hely szokott lenni általában.
Helyszín
A szokásos paneltelepi többszobás lakás mely nemrég lehetett felújítva. Tisztasággal nem volt gond ,megfelelő nagyságú törülközőt kaptam és többfajta tusfürdő közül választhattam. A legnagyobb szobában voltunk ahol egy kihúzható kanapé ágyon voltunk.
Szolga lány külseje
A képek alapján egyből felismerhető a 3 számú fotón szereplő testruhában fogadott a fenekében egy nagy méretű tágítóval. Külseje rövid vörös haj,formás vékony alak ,mellek picik nagyobbacska mellbimbókkal ,bőre puha szép ápolt.

Action
Érkezésem után ajándékozás majd irány a fürdőszoba ahová kis idő múltán követtet majd a kádban elém térdelve várta ,hogy a szájába vizeljek amit le is nyelt miközben a punciját simogatta.Majd szopni kezdett erősen vadul a faszom tövig nyelve erre nekem se kellet több így kényszeresen torkába nyomva ,fejét teljesen ráhúzva szopattam dugtam a száját mígnem a szájába torkába arcára nem élveztem.Fürdést befejezve az ágyra kerültünk ahol a punciját nyaltam vadul ami nagyon tetszett neki ,majd a tágítót a fenekéből kihúzva ekkor láttam meg milyen vastag kis ékszeres volt benne.Most ezzel játszót am kicsit majd újra a szájába vettem a farkam és saját magától tövig nyelve ismét vad szopás vette kezdetét amibe besegítve sokszor kényszeresen torkába tartva élveztem ajkai játékát.Sokszor egész sokáig lent tartva mozogtam a torkában mígnem újra bele nem élveztem melyet egy sima nagy vigyorral az arcán élvezett ő is. Most elém pucsitva várta ,hogy el fenekeljem amit jutalomként kapott a nagyszerű szopás után majd megfordítottam és a puniját is megcsapkodtam ami szintén tetszett neki. Ismét punciját nyaltam majd rá tértünk a fausztra ami könnyen ment mivel elég tágulékóny a puncija így elég hamar be csúszott az öklöm amit aztán kedvemre mozgathattam benne ki be mindenféle pozícióba forgatva így aztán elég rendesen meg lett dugva ököllel a pinája ami rendesen kitágult.Majd a popsiját kezdtem tágítani amit szintén élvezett hamar kitágult így volt ,hogy 5 ujjam is a seggében járt egyszerre ezt már valószínűleg a szomszédok is hallották mert igencsak megjött a hangja.Ezután a tágító újra vissza a popsiba majd újra fenekelés ,gumi húzás majd szemből irány a punci amit nagy élvezett volt dugni úgyhogy a fenekében volt a nagyméretű tágító.Eztán anál tágító ki farkam be és keményen adtam neki szemből majd fordultunk és most hátúról kúrtam a seggét miközben magasra kinyomta a fenekét.Ha nem én mozogtam akkor ó nyomta rá magát a farkamra majd hasra feküdt és így dugtunk tovább ebből fordultam rajta farkammal a seggében 180 fokot majd így mozogtam benne tovább.Innen felálltunk és hátulról keféltem tovább a popsit miközben az ágyon megtámaszkodott a kezeivel így lehetett nagyokat lökni rajta majd egy kis punci popsi oda vissza járatás után újra csak seggbe dugtam de most állva majd előre nyúlva a lábainál fogva megemelve basztunk tovább.Ezt azért sokáig nem lehetett bírni így újra letettem és most a cölöp verő pózba forgatva dugtam tovább az immár annyira kitágult popsiját hogy az már egyáltalán nem zárult vissza hanem szépen nyitva maradva tátongva várta az újabb behatolást végül így is élveztem el benne hangosan élvezve.Ezután még megbeszéltük ki hogy érezte magát ,majd egy gyors tus . Öltözés közben még azért bekapta és hagyta ,hogy keményen szopassam egy kicsit de sajna az idő már jócskán lejárt így végül ezt már nem fejeztük be.De így is nagyszerű élménnyel távoztam tőle.
Elszámolás
Előre rendeztük a telefonon megbeszéltek szerint ,extrák nincsenek csak csomag ár ami szerintem nagyon kedvező.

Rózsacsokor
egy órás randira 35, másfel órás randira 50, két órás randira 65 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Az írásom sajnos nem tudja vissza adni teljesen a kapott és átélt élményt de itt biztos lehetsz benne ,hogy a szürke mind az ötven árnyéka meg elevenedik. Szolga lány is nagyon élvezte az alá rendelt szerepet de azt mindenki vegye figyelembe ,hogy itt is van egy bizonyos határ amit nem szabad átlépni és ha így teszel akkor hatalmas élményben lehet részed.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-18 07:37:30
Elég részletes, a beszámoló alapján kedvet kaptam a lányhoz ;)

2021-01-16 14:35:49
Meg kell mondjam, kolléga, nekem inkább obszcén volt a beszámolód, mint erotikus vagy pornós. A szöveg tagolásának hiánya pedig sokat rontott az olvashatóságon. Persze az nem kérdés, hogy nagy - nagy köszönet jár a randi megírásáért.

2021-01-05 11:18:52
Végülis részletes és benne van minden, de a helyesírás és fogalmazás borzalmas.

pvadász
Belát a dolgok mögé
2020-12-30 22:42:54
Nem is értem milyen határokról van szó, az írásban ilyesmiről szó se volt. Két felnőtt ember a randi előtt megbeszéli, hogy mit szabad aztán ha az igények találkoznak akkor létre jön a randi. Az pedig alap, hogy ha két ember előzőleg valamit lebeszélt ahhoz tartják is magukat. Bakancslistán van a hölgy.

2020-12-25 11:24:12
Nem tudom alább meg lettem-e szólítva, de lehet egy kis kiegészítésre szorul akkor a bejegyzésem. Nem gondolom, hogy a határok betartását megkellett volna említenem, hisz egy szolgáltatásról van szó, egyben két ember között létrejött kapcsolatról. Tehát ez az elvárt alap és minden esetben megbeszélés tárgyát képezi. Amikor azt írom hogy „lehet róla tárgyként beszélni”, nem arra hajaztam, hogy ellehet nyomni a csikket a hátán, hanem azt, hogy ez a hozzáállás ennek a műfajnak egy játékos része.
Nem gondoltam, hogy a hozzászólásom kikell majd egészítenem, mert maximálisan alap, hogy minden jellegű kapcsolatot az emberi oldaláról közelítünk meg. Ha valaki ezt nem így gondolja (remélhetőleg nincs ilyen), az nem erre az oldalra való.

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-01-09) : Elém térdelt és elkezdte a mélytorokozást. Nem is kellett a fejét fogni és húzni, hanem tolta saját magától is. Hihetetlen érzés és látvány volt. Mondtam, hogy menjünk az ágyra, mert a puncijába akarok lenni. Hátára feküdt és elkezdtem ujjazni, egyre több ujjam volt benne, végül az összes. Közben úgy helyezkedtem, hogy tudjun szopni.

(2020-11-19) : Aztán megfordult és szó szerint torokra vett és igen keményen jó mélyre letolva a torkára nyelettem vele a hancúr lécet. Néha levegőért kapkodott de élvezte és csinálta lelkesen. Felváltva nyaltuk faltuk egymást gátlástalanul! Aztán szólt hogy beleülne a farkamba melyet boldogan teljesítettem is gumi húzást követően. Élvezkedett rajta kitartóan és úgy mozgott, hogy kifejezetten élvezze a dolgot:

felejthetetlen: 2db
(2021-01-18) : Fürdőből vissza térvén már térdelve várta ,hogy bekaphassa a már álló farkam amit azonnal meg is tett. Saját magától nyelte tövig ,nekem csak néha rá kellet tartanom egy kicsit.Ez így ment jó darabig majd intenzíven elkezdtem dugni a száját torkát most már csak én adtam a tempót.Néha kivettem ,hogy levegőt is kapjon

(2020-12-17) : Mikor beértem a szobába, ő már térdelt, jó kislányként, és egyből ajkai közé vett. Ismét keményen tolta rá magát, vagy én húztam, nehéz volt megállapítani. Míg farkam a torkában, rám nézett ártatlan de csillogó szemekkel, vadító volt. Mikor kellően kiélveztem a helyzetet, úgy döntöttem, hogy elfenekelem, biztosan megérdemli. Leültem az ágy szélére, keresztbe fektettem a combjaimon és nagyokat csaptam a fenekére.

nagyon jó: 2db
(2021-01-19) : Azt terveztem ahogy belépek az ajtón egyből mondom neki térdre majd előkapom a faszom és pórázon bevezetem a szobába. Bár a nyakörvet kértem és rajta is volt de lánc az nem így ez elmaradt, de nem a lánc miatt. Elképzelésemben egy kis szótlan nőt képztem de szerencsére vagy sem nem az. Szuperül el lehet dumálni vele. Persze én sem vagyok Dark Lord

(2021-01-19) : Ezek után ráparancsoltam, hogy feküdjön hanyatt az ágyra és csukja be a szemét, majd választottam az asztalra kihelyezett eszközök közül egyet. Megcirógattam vele a testét, majd végigcsókolgattam és nyalogatni kezdtem. Minden érintésre, csókra, simogatásra, nyalásra azonnal reagált. Igyekeztem ügyesen franciázni neki, amit mindenféle sóhajokkal kísért, pláne, amikor már egy ujjamat is bedugtam a puncijába.

: 1db
(2021-01-08) : Egy lovagló pálcát fogtam a kezembe az eszközökkel szépen megterített asztalról és lassan oda sétáltam hozzá. Mikor már a farkam fél centire volt a szájától ő rávetette magát és azonnal tövig benyelte, mind e közben én a fenekét csapkodtam. A kényszer francia nála értelmét veszti hiszen saját magát húzza rá az ember farkára olyan szinten hogy ha még rá is próbálnék segíteni hogy mélyebbre menjen, egy mm t sem menne jobban.