144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Szolga lány szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Szolga lány-

Prémium hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-19 08:12:40

Spirit
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szolga lány beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-19

Egyeztetés
Először itt az oldalon váltottunk néhány szót és egyeztettük le az időpontot, majd a találkozónk napján reggel telefonon hívtam és erősítettük meg a korábban megbeszélteket, így a tervezett szerint mentem is a megadott címre.
Megközelítés
Harmadik kerület lakótelep a Kaszásdűlő nevű HÉV megállótól néhány száz méterre. Így BKV-val történő megközelítéshez leginkább ezt ajánlanám. Autóval sem bonyolult és a lakótelepen parkolót is lehet találni viszonylag könnyedén.
Helyszín
Tipikus lakótelepi panel lakásba érkeztem, mely kulturált szép jó állapotú és tiszta. Szemmel láthatóan lakásnak van berendezve, tehát itt is lakik. A fürdő szép tiszta minden van ami a tisztálkodáshoz szükséges. A nagyszobában voltunk amelytágas jó nagy kihúzhatós ággyal felszerelve. Nekem a helyszín mindenben megfelelt.
Szolga lány külseje
A képekkel megegyező külsejű és alakú rövid hajú csinos kifejezetten jó testű hölgy nyitott ajtót egy szál fekete szexi fehérneműben szemüvegben. Mellei nem túl nagyok melyen az idő nyilván nem múlt el nyomtalanul, de jól láthatóan testét karban tartja bőre szép ápolt és igazán szexi erotikus kisugárzású nő.Nekem tetszett!

Action
Megérkezésem után elrendeztük a hivatalos dolgokat. Aztán pár mondat után elmentem zuhanyozni. A szobába visszaérve állva csókkal kezdtünk ami izgató és szenvedélyes volt. Gyorsan megszabadítottam fehérneműjétől így már teljes valójában meztelenül ölelhettem és csókolhattam miközben ő álló farkam fogdosta, majd leült az ágyra és jó mélyen szopni kezdte.Hosszasan kitartóan csinálta én pedig közben a fejét még jobban rányomtam ami kifejezetten tetszett neki. Néhány perc élvezkedés után hanyatt döntöttem és nyalni kezdem a már jó nedves gyönyörű punciját. Teste remegett és kéjes nyögések közepette élvezte a dolgot amit igyekeztem még fokozni ujjaimmal is! Punciját és ánuszát folyamatosan ujjaztam hol kettő hol három! ujjal is. Csodás élmény volt ahogy vonaglik szenvedélyesen nyög és szemmel láthatóan élvezi is. Aztán megfordult és szó szerint torokra vett és igen keményen jó mélyre letolva a torkára nyelettem vele a hancúr lécet. Néha levegőért kapkodott de élvezte és csinálta lelkesen. Felváltva nyaltuk faltuk egymást gátlástalanul! Aztán szólt hogy beleülne a farkamba melyet boldogan teljesítettem is gumi húzást követően. Élvezkedett rajta kitartóan és úgy mozgott, hogy kifejezetten élvezze a dolgot: Fenomenális volt! Aztán négykézlábra fordítottam és hátulról behatoltam gyönyörű popsijába némi kis síkosítóval és percekig dugtam és nem kíméltem a fenekét közben kérte hogy üssek néhányat a fenekére mert így élvezi azonnal cselekedtem és jó néhányszor elnáspángoltam ütemes análdugás közben! Rendkívülinem minden napi élményt nyújtott ahogy valóban élvezi és nem csak eljátsza a dolgot. szerintem ezt nyolc tíz percen keresztül biztosan csináltuk mikor már mindketten megizzadva megfordultunk levettem a gumit és mélyre toltam a szájába magam! Húztam rá a fejét ütemesen végig a manduláját dugva miközben taknya nyála egybe fojt de élvezte és csinálta mígnem a torkára élveztem! Aztán lucskos nyálas testünk tisztogatása és zuhanyzást követően beszélgetés közben öltözködés búcsúzkodás majd távozás. Az egy órát tartalmasan kitöltöttük.
Elszámolás
Előre rögtön érkezésemkor rendeztük mely kicsit átlag felettinek mondható de az átélt élmények tükrében szerintem korrekt! Én elégedett voltam.

Rózsacsokor
egy órás randira 30, másfel órás randira 45, két órás randira 55 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy csinos 40-es éveihez mindenképp közelebb járó csinos jó testű valóban SUB lány! Aki ilyen élményekre vágyik mint néha én is akkor kifejezetten ő az akit választani kell.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-25 10:45:00
Érdeklődve olvastam a beszidet ebből a furcsa világból hozott élményedet. A randi nem volt teljesen sub, de ez mindig 2 emberen múlik. Szolgalány viszont a műfajban nagyon jó, úgyhogy a műfaj kereteit tisztelve, de sok mindent ki lehet vele próbálni. Gratulálok s beszidhez!

2020-12-17 15:20:17
goni14 - Mesélj !!

2020-12-07 17:10:52
Most ertem haza tole..brutal jo volt vele...

2020-12-07 16:23:01
Jòl megìrt beszi...
De mègsem klappol😔
Mitől sub a hölgy...?

2020-11-23 15:33:07
Túlságosan arra koncentrál az írásod, hogy Te mit tettél. Abból, hogy milyen is a hölgy hozzáállása, milyen is a szolgáltatása, szinte semmit nem tudok meg.

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2021-04-26) : Cicit borzasztóan szorítva kettő ujjammal a bimbót még jobban szorítva kellemesen nyögdécselt amikor a számba vettem a bimbót és óvatosan haraptam akkor fölsóhajtott , de amikor az öklömet kikapva a jól megcsapkodtam a puncit bele is borzongott . Kértem lovagolja meg az öklöm nem volt ellenvetése és magától bekapta a farkam jó nyálasan mély torkozott ,nekem kicsit kellemetlen lett mert az érdekes pozícióban a foga nyomta a farkam tövét amikor teljesen tövig voltam a szájában .

(2021-03-15) : Mosolyogva nyugtázta a dolgot. Így mikor éreztem, hogy jön a vég, kirántottam a fenekéből a farkam, lehúztam a gumit, ő közben gyorsan hanyatt fordult, én fölé térdeltem terpeszben, mellkasára ültem és az engedelmesen tágra nyitott szájába, kinyújtott nyelvére csorgattam az anyagot.

(2021-03-12) : Kis idő után letérdeltettem és szájába adtam a főnököt. Kezembe pedig egy lovaglópálcát vettem. Dugtam a száját (vagy ó dugatta), rendesen torokra vette a farkam, melyre rásegítettem még kézzel, szorítva a fejét. Időnként kihúztam a szájából. Egyre több nyál tapadt rajta és Iza minden alkalommal mosolygott. Gyorsan vissza is dugtam ilyenkor, hajánál fogva még mélyebbre toltam.

felejthetetlen: 7db
(2021-04-09) : Minden ujjam elnyelte és egyszer csak benyelte az öklöm (pedig nincs kis kezem). Öklözés közben elment nyögések kiséretében. Viszont közben folyamatosan mélytorkozott és kényszerfranciázot igy feltérdeltem és beleélveztem a torkába. Ezután kicsit dumáltunk pihenés képpen majd megint a szájába vett megfelelö keménység utàn kértem a gumit

(2021-03-19) : Kölcsönösbe kértem egyből mély torok én a csodás puncit kényeztettem tágítottam 3-3 újjal kicsit alább hagyta a franciát lábaimat átkulcsolva a tarkóján kényszerítettem . Kértem a gumit punci döngetés lovagoltatás közben cici csavargatás amit élvezett csókot kértem kaptam , kicsit a popót is kipróbáltam

(2021-02-07) : Szolgalány már letérdelve várta ,hogy torokra nyelhesse farkam.Ha már így várt nem okoztam neki csalódást és hagytam had szopjon kedvére.Nem kellet kényszeríteni csinálta szépen magától néha egészen addig lent tartva ameddig csak bírta.Egy idő után az ágyra parancsoltam kutya pózban majd a kis szoknyát fellibbentve észre vettem

nagyon jó: 2db
(2021-01-19) : Azt terveztem ahogy belépek az ajtón egyből mondom neki térdre majd előkapom a faszom és pórázon bevezetem a szobába. Bár a nyakörvet kértem és rajta is volt de lánc az nem így ez elmaradt, de nem a lánc miatt. Elképzelésemben egy kis szótlan nőt képztem de szerencsére vagy sem nem az. Szuperül el lehet dumálni vele. Persze én sem vagyok Dark Lord

(2021-01-19) : Ezek után ráparancsoltam, hogy feküdjön hanyatt az ágyra és csukja be a szemét, majd választottam az asztalra kihelyezett eszközök közül egyet. Megcirógattam vele a testét, majd végigcsókolgattam és nyalogatni kezdtem. Minden érintésre, csókra, simogatásra, nyalásra azonnal reagált. Igyekeztem ügyesen franciázni neki, amit mindenféle sóhajokkal kísért, pláne, amikor már egy ujjamat is bedugtam a puncijába.

: 7db
(2021-05-14) : Eléálltam és engedtem, hogy megmutassa mit is tud.kb 5 mp és már én hátráltam hirtelen mert olyan sebességgel tolta le a torkán a férfiasságom mintha csak az élete múlna rajta!!miközben ezt ismételgette kertem, hogy mutassa csak meg azt a szép fenekét így már 4-kézláb volt előttem és könnyedén tudtam én is játszadozni vele. Mikor már kezdtem igazából belemelegedni annyit kérdezett, hogy az asztalra készített dolgokból nem használok semmit?ott volt minden amit a képeken lehet látni és persze, hogy igen volt a válaszom rögtön pár dolgot át is raktam az ágyra.

(2021-05-07) : . Imád lovagolni, így először ezt a pózt választottuk. Heves paci közben többször is elment, aztán kérdezte, akarom e popsiba. Naná!

(2021-05-06) : Mikor kértem már nagyjából készen volt. Megvártam míg teljesen elkészül én pedig a kanapén ülve tárcsáztam. Ugyanis meetingem volt és azt beszéltük meg hogy míg tart a hívás addig ő szopni fogja a farkamat. Így is lett. Ahogy bejelentkeztem ő rákezdett a mélytorkozásra. Egészen különleges szitu volt az egész, de nagyon izgató.