349
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
9
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Szolga lány szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Szolga lány-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-19 08:12:40

Spirit
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szolga lány beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-19

Egyeztetés
Először itt az oldalon váltottunk néhány szót és egyeztettük le az időpontot, majd a találkozónk napján reggel telefonon hívtam és erősítettük meg a korábban megbeszélteket, így a tervezett szerint mentem is a megadott címre.
Megközelítés
Harmadik kerület lakótelep a Kaszásdűlő nevű HÉV megállótól néhány száz méterre. Így BKV-val történő megközelítéshez leginkább ezt ajánlanám. Autóval sem bonyolult és a lakótelepen parkolót is lehet találni viszonylag könnyedén.
Helyszín
Tipikus lakótelepi panel lakásba érkeztem, mely kulturált szép jó állapotú és tiszta. Szemmel láthatóan lakásnak van berendezve, tehát itt is lakik. A fürdő szép tiszta minden van ami a tisztálkodáshoz szükséges. A nagyszobában voltunk amelytágas jó nagy kihúzhatós ággyal felszerelve. Nekem a helyszín mindenben megfelelt.
Szolga lány külseje
A képekkel megegyező külsejű és alakú rövid hajú csinos kifejezetten jó testű hölgy nyitott ajtót egy szál fekete szexi fehérneműben szemüvegben. Mellei nem túl nagyok melyen az idő nyilván nem múlt el nyomtalanul, de jól láthatóan testét karban tartja bőre szép ápolt és igazán szexi erotikus kisugárzású nő.Nekem tetszett!

Action
Megérkezésem után elrendeztük a hivatalos dolgokat. Aztán pár mondat után elmentem zuhanyozni. A szobába visszaérve állva csókkal kezdtünk ami izgató és szenvedélyes volt. Gyorsan megszabadítottam fehérneműjétől így már teljes valójában meztelenül ölelhettem és csókolhattam miközben ő álló farkam fogdosta, majd leült az ágyra és jó mélyen szopni kezdte.Hosszasan kitartóan csinálta én pedig közben a fejét még jobban rányomtam ami kifejezetten tetszett neki. Néhány perc élvezkedés után hanyatt döntöttem és nyalni kezdem a már jó nedves gyönyörű punciját. Teste remegett és kéjes nyögések közepette élvezte a dolgot amit igyekeztem még fokozni ujjaimmal is! Punciját és ánuszát folyamatosan ujjaztam hol kettő hol három! ujjal is. Csodás élmény volt ahogy vonaglik szenvedélyesen nyög és szemmel láthatóan élvezi is. Aztán megfordult és szó szerint torokra vett és igen keményen jó mélyre letolva a torkára nyelettem vele a hancúr lécet. Néha levegőért kapkodott de élvezte és csinálta lelkesen. Felváltva nyaltuk faltuk egymást gátlástalanul! Aztán szólt hogy beleülne a farkamba melyet boldogan teljesítettem is gumi húzást követően. Élvezkedett rajta kitartóan és úgy mozgott, hogy kifejezetten élvezze a dolgot: Fenomenális volt! Aztán négykézlábra fordítottam és hátulról behatoltam gyönyörű popsijába némi kis síkosítóval és percekig dugtam és nem kíméltem a fenekét közben kérte hogy üssek néhányat a fenekére mert így élvezi azonnal cselekedtem és jó néhányszor elnáspángoltam ütemes análdugás közben! Rendkívülinem minden napi élményt nyújtott ahogy valóban élvezi és nem csak eljátsza a dolgot. szerintem ezt nyolc tíz percen keresztül biztosan csináltuk mikor már mindketten megizzadva megfordultunk levettem a gumit és mélyre toltam a szájába magam! Húztam rá a fejét ütemesen végig a manduláját dugva miközben taknya nyála egybe fojt de élvezte és csinálta mígnem a torkára élveztem! Aztán lucskos nyálas testünk tisztogatása és zuhanyzást követően beszélgetés közben öltözködés búcsúzkodás majd távozás. Az egy órát tartalmasan kitöltöttük.
Elszámolás
Előre rögtön érkezésemkor rendeztük mely kicsit átlag felettinek mondható de az átélt élmények tükrében szerintem korrekt! Én elégedett voltam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy csinos 40-es éveihez mindenképp közelebb járó csinos jó testű valóban SUB lány! Aki ilyen élményekre vágyik mint néha én is akkor kifejezetten ő az akit választani kell.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-23 15:33:07
Túlságosan arra koncentrál az írásod, hogy Te mit tettél. Abból, hogy milyen is a hölgy hozzáállása, milyen is a szolgáltatása, szinte semmit nem tudok meg.

2020-11-19 19:58:00
Remek írás még ha nem is mindenre kiterjedő ,úgy látszik igazi gyöngyszemet találtál a maga kategóriájában.

2020-11-19 17:34:20
Tetszett az írás, persze maradtak még kérdőjelek. Lehet hogy inkább személyesen leresem fel. :)

Miszter01
Lehet adni a szavára
2020-11-19 14:24:33
A lényeg benne van, bár egy kicsit karcsú lett és nagyon tőmondatos. Kicsit olyan érzésem lett, mintha egy felelő felelne és csak túl akarna lenni rajta a kidolgozott tétel feketén szedett részeivel. A tartalma mindettől függetlenül szerintem rendben van. Ment a jól megírt a hölgy pedig a kedvencekhez az első helyre. Köszi!

2020-11-19 13:33:10
Remek beszámoló...Megelőztél, köszönöm a szuper információkat.

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.