Mesi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Mesi-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-17 20:21:19

carpenter93
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mesi reagálása

Drága carpenter93!
Köszönöm szépen a beszit!
Nagyon örülök hogy ennyire meg voltál elégedve mindennel!
Mindig igyekszem a lehető legjobb körülményeket adni az idelátogatóknak!:)
Jó társaság voltál, jól éreztem magam veled!
Ha időd engedi várlak vissza szeretettel!
Millió vsók!
Mesi

Mesi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az oldalon találtam a számát,hivatkoztam is az oldalra. Ő kedvesen jelezte jó helyen járok és azonnal tájékoztatott a lehetőségekről.Nagyon rugalmas volt,mondtam hogy akár 10perc múlva is ott tudok lenni,ő azért kért 20at hogy előkészüljön.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Új címen van(ezt tőle tudom), egyszerűen odataláltam,probléma nélkül.A parkolás is kb 50 méterre a lakástól,egy kis zsák utcában.A házsoron számozás,szerintem elhibázhatatlan.Nagyon pozitív,hogy érkezésem után ő is érdeklődött hol parkoltam,egyszerű volt e stb...
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Új építésű lakás,egyből említettem is neki,hogy nagyon tetszik.Pontos navigálást kaptam hol,melyik ajtó.Pofon egyszerűen ment.A kisasszony nagyon figyelmes, az ajtóban kézfertőtlenítő és utána indul a “kaland”. A lakás nem nagy, de kellemesen berendezve,minden amire szükség van.Mindenhol tökéletes tisztaság és rend. A fürdő jól felszerelt,sok mindenre nem volt szükségem,de láttam 10 különböző tusfürdőt,új fogkefét,fogkrémet,szájvizet.Ez a lány nagyon felkészült.A szobában volt egy masszázságy és egy franciaágy.Mindkettő szépen előkészítve.
Mesi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtóban egy törölközőben fogadott,nagy mosollyal.Egy igazi bombázó,egyből oda lettem érte.Kb erre számítottam, a képei természetesen retusáltak, de nincsenek eltorzítva.Így sem állnak a képek messze a valóságtól.Szép arcú,mosolygós lány,szolidan sminkelve,nekem nagyon bejött.Hatalmas szilikoncicik, egyszerűen tökéletes testtel.Gyönyörű kerek popsi,finom bőr. Nem vagyok benne biztos hogy tényleg 40+ a hölgy, na nem az hogy hazudik,de fiatalabbnak tűnt egy kicsit. Nálam eddig viszi a pálmát.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Én cicis kényeztetést kértem.Az ágyra fektetett,ő pedig az ágy végéből támadt.Ledobta a törölközőt és végre csodálhattam a testét is.Először kis simogatással,puszilgatással mérte fel a terepet majd beolajozta tökéletes kebleit és azzal folytatta az izgalmas simogatást a testemen,mindenhol.Pontosan tudta mi az ami ide illik és mi az amire szükség van.Ez már önmagában a mennyekbe repített és örömmel látta ő is testi jeleimen hogy nagyon élvezem.Pillanatok alatt kőkeményre cirógatta az ezredest.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Én készen álltam,mint már említettem.Először cicijével simogatta,szórakoztatta a meredező hímtagom,majd ágyékon csókolt.Laza volt az egész,mintha századjára csinálnánk ugyanezt.Semmi kényelmetlenség,csak a teljes ellazulás és kikapcsolódás.Nyálas puszik a zacskóra és egyre feljebb,majd a szájába vette.Forró,bőnyálas francia,ahogy a nagy könyvben meg van írva.Tökéletes nyelvjátékkal és pont kellemes kézi rásegítéssel.A lábam között térdelt és a szemembe nézett,így folytatta.Na itt majdnem lekapcsolták a villanyt nálam,de szerintem ő is észrevette ezt és lassított a tempón.A cicik közé vette a farkam és hagyta hogy megdugjam azokat a hatalmas ciciket,ezt ajánlom mindenkinek,a látvány és az érzés...Hmm.Mellém jött oldalra és onnan folytatta a franciázást,ez tökéletes lehetőség volt hogy a popsiját és melleit kézzel is leteszteljem.A forma után a keménység is jelesre vizsgázott.Nem tudtam hibát találni.Tempós,nyálas franciáját élvezve,kőkemény popsiját markolva spricceltem el.Ezek után hagyott időt lenyugodni,letörölgetett és kávéval,üdítővel kínált.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szerintem az egész egy nagy extra.A virágcsokrot az elején átadtam,nem kérdezett,előre megbeszéltük.Diszkréten,hiszen ilyenkor a vendégnek nem ez a lényeg.Nagyon megérte,mégis korrekt.. átlagos csokornak mondanám.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Új emberként felfrissülve távoztam,a tökéletes nőtől és a tökéletes helyről.Megmaradt minden perc,nem is lehet ezt elfelejteni,de nem is akarom.Biztosra mondhatom,hogy még megyek hozzá.Nincs hatalmas tapasztalatom,de az eddigi legjobb.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mesi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mesi nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókMesi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2013-10-13) : Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.

(2013-05-25) : franciával kezdett el izgatni utána én is izgattam őt 2 ujjammal ami nagyon tetszett neki és nyögdécselt is hozzá utána gumit huztúnk és hátulról kutya pózban toltam neki egy jó ideig, utána pózt váltottunk és beleült és lovagolt egy kicsit és a végén a hatalmas melleire élveztem.

felejthetetlen: 4db
(2017-07-30) : A masszázs után kedvesen felajánlott egy natúr franciát, majd ey vadító kebelcsúszkával kényeztette a farkam. Nagyon higénikusan készíti elő a terepet (pl. fertőtlenítő spary), ami nekem nagyon tetszett.

(2014-12-25) : Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte,

(2014-05-30) : Ekkor megkért hogy kenjem be a cickóit masszázsolajjal. Hát erre ki mondana nemet! Utólag jöttem rá, hogy emiatt nem tudom igazán megkóstolgatni a melleit - van ilyen :) Ekkor kezdődött a csúszkamasszázs, amire alig tudok visszaemlékezni, annyira elvarázsolt.

nagyon jó: 11db
(2021-03-09) : Megérkeztem és átadtam a csokit így nőnap alkalmából. Másfél órára mentem, így volt ideje alaposan atgyurni. Itt nem volt sok erotika, de ez a jó, mert így tényleg a szakszerű masszázson van a hangsúly. Lehet érezni, hogy ért is hozzá. Kényelmesen rafekudtem a padra és a masszázs közben jót beszélgettünk mindenféle dologról. Mindenemet rendesen atgyurta. A masszázst már a hálós ruha nélkül csinálta, és a tükörben lehetett látni a szép testét.

(2017-09-19) : Izgató látvány a tükörben ahogy végig dolgozott. Ezután jött amire nagyon vágytam az erotikus része, a matracon. Nagyon izgatóan használja csodás kebleit, majd egy idő után, NFVSZ kértem amit fantasztikus volt.

(2017-09-13) : Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból. Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...

: 40db
(2020-09-06) : Visszatértemkor a masszázságyra irányított. Ahol hasra feküdtem. Majd megszabadult a testét csak nyomokban takaró :) felsőtől. Kezdetét vette egy kellemes szakszerű masszázs. Krémmel alaposan át masszírozott. Lábaimtól haladt felfele. Igazán kellemesen ellazító jóleső masszázsban volt részem. Mesi szeret beszélni így a masszázs nagy részében beszélgettünk.

(2019-08-06) : Teljesen szakszerű masszázst kaptam, hason fekve végig masszírozta a hátam és lábam, nagyon jól esett. Lábtól felfelé haladt, ebben a periódusban kizárólag a masszázsra koncentrált, semmi elkalandozás nem volt. Ügyes keze van, nem volt túl erős,

(2019-07-12) : Térdei alá helyezett egy törölközőt, papírtörlőre fújt egy kis fertőtlenítőt és azzal törölgette meg a bevetésre váró és franciát kívánó nemesebbik testrészemet. E kis közjáték után finoman bekapta a farkamat és kéjes nyögésekkel oktatta a franciát.