4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Bébii szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Bébii-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-13 16:06:14

Voidem
Megbízható
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bébii reagálása

Drága Voidem!

Köszönöm, hogy újra meglátogattál!
Másrészt, hálásan köszönöm az élményed megírását!
Remélem ez sem az utolsó randink volt...:)

Legyen csodálatos napod!
Csók!

Bébii beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR-en és telefonon keresztül beszéltünk meg egy találkozót, visszatérőként gyorsabban ment. Mindent megbeszéltünk. Előző nap küldtem egy megerősítő SMS-t is. Válaszban megadja a címet. Érkezéskor pedig csörögjetek rá, és megkapjátok a bejutáshoz szükséges infókat. Két órát beszélte meg vele.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
IX kerületben rendel. BKV-val a Klinikák megállónál kell leszállni, onnan pár perc séta. Autóval egyedül a parkolás kicsit nehezebb. A Covid helyzet miatt ingyenes a parkolás. Utcájában elés sok a szabad hely. GPS odavisz, nem lehet eltéveszteni. Üllőivel merőleges utca.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Másik lánnyal együtt dolgozik, de se vele, se mással nem találkoztam ottlétemkor. Hangulatos kis kéjlak, újépítésű házban. Tiszta és rend uralkodik Bébiéknél. A fürdőszoba modern, kádas. Sokféle tusfürdő közül lehet választani, szájvíz a mosdón. Zuhanyfüggöny van, hogy ne pacsáljunk sokat. Kilépő tiszta. A Baszoba célnak tökéletesen megfelel. Matraccal, tükörrel, és hangulatos LED-csíkkal megvilágított. Érkezésemkor kissé hűvös volt, de hamar belihegtük. Szobainas, szék ami még a helységben található, kis éjjeliszekrénnyel, melyeken a frissítőket tárolja.
Bébii külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Üde mosollyal fogadott, egy szál köntösben, ahogy kértem. Arckitakarással hírdet, de senki ne lepődjön meg barátságos orcáján. Kevéske smink volt rajta, hozzá illő rúzzsal. Szőke haját copfban viselte, ami kb válláig leér. Ahogy írja bemutatkozásában, nőisesen telt alakja van, mely pontosan illik Bébi személyiségéhez. Megfelelően arányos mindenhol. Mellei jó nagyok, két kézben pont belefér. Bimbói jól reagálnak kényeztetésre. Feneke akár egy brazil sztáré. :)
Bőre bársonyos, enyhén szolizott.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miután megérkeztem, beszélgettünk az elmúlt időkről, kivel mi történt. Ekkor cipőmet már le is vettem, és a bejárati ajtóhoz a többi mellé raktam. Miután bementünk a kéjbarlangba, odaadtam a rózsacsokromat, és egyéb ajándékomat, amit neki hoztam. A csokorra csak egy pillantást vetett, és szóba sem került randink alatt.
Miután megszabadultam a textiltől, kaptam egy friss törülközőt, és irány a zuhany. Kissé esetlenül sikerült beállítani a víz hőmérsékletét, így a tusfürdő lemosása hideg vízzel sikerült. Fel is ébredtem ettől. Addig Bébi az ajtó előtt megvárt, míg ténykedem a szobában. Szájvíz használata után, az ajtó mögött találkoztam vele ismét. Közösen bementünk a rejtekébe, majd csókcsatába kezdünk egy igen forró ölelés után. Szó szerint forró volt az ölelése.
Szépen leheveredtünk a matracra, és ott folytattuk a nyálping-pongot. Miután jól benedvesítettem nyakát, fülét, melleit, irányzékomat Dél felé vettem, miközben végigcsókoltam testét, egészen a combjáig. Majd hamvas puncija következett, melyet már begyakorolt nyelvöltésekkel hevítettem kelő hőfokra. Mikor a sütő kellően bemelegedett, éreztem, hogy igen nedves már hősnőm. Kis kacajjal hátamra parancsolt, majd apró puszikkal illette mellemet, hasamat. Mire már lent járt a kéjrúdnál, már elég kemény voltam. Bíztatás nélkül eltüntette az örömvirslit. Mikor már a nózija a hasamon koppant, akkor figyeltem fel rá, hogy milyen finom a franciája. Szinte alig észrevehetően dolgozott serényen. Még a múltkori önmagát is felülmúlta. Mikor már vassá edzette kardomat ideje volt a hüvelybe is betenni. Mikor a gumit feltettem, és megtörtént az olajozás, kértem, hogy lovaghoz illően lovagoljunk vissza a középkorba. Így is lett. Teljesítette a kívánságomat, és nyeregbe pattant. Mintha csak az istenek adták volna számára az ütemet, úgy rodeózott kardomon. Jó hosszú vándorút következett, amit nagyon élveztem. Közben markolásztam melleit, csókoltam ahogy illik, és néha-néha csókot is loptam kancámtól, versenyfutás közben. Ekkor ért a beteljesedés, és szórtam villámokat a gumiba. Megvárta, míg a vihar elül, és letisztogattuk magunkat. Kissé elpilledve hasra feküdtem, és Ő készségesen megmasszírozott. Talpammal kezdte, mely akkor még jéghideg volt. Majd következett a vádlim, és a combom hátsó része. Félszegen folytatta a kényeztetést, jól begyakorolt mozdulatokkal. Jó erőben volt ma, és egy-egy nyögésemet leszámítva csendben voltunk. Meg is jegyezte, hogy most sokkal hangosabb vagyok, mint szex közben. Erre annyit válaszoltam: a szex nem jár ekkora nyomással. Szinte minden beállt izmomat ki tudta masszírozni. Mondtam is neki, hogy ezt minden nap el tudnám viselni.
Mikor kellőképpen elfáradt szorgos keze, és vettem kezelésbe a hátát, fenekét. Jól meggyúrtam, ahol értem. Kissé tartott egy-két pozíciótól, mert új volt neki, de bíztattam, hogy minden rendben van, tudom mit csinálok. Végezvén hátával, a kezét vettem kezembe, és gyúrtam meg, amire nagyon jól eső mondatokkal válaszolt. Bíztatott, hogy ne hagyjam abba. Mikor ezt a mondatot hallom, mi mást tudnék csinálni? ;)
Mikor befejeztem a gyúrást, kérte, hogy feküdjek a hátamra. "Máris kezdjük?" kérdeztem, mire huncut mosollyal: "Ne gondold, hogy neked esek az első pillanatban!" volt a válasza. Lassú csókokkal került egyre délebbre, ahonnan már nem tudtam visszahozni. Mikor már a messzi távolban járt, elkezdte fényesíteni az ágyút, és keményre szopott. Miután az ágyúvédő hálót feltette, előhozakodtam pár ötletemmel, hogyan és miként folytassuk. Oldalt fektettem, alsó lába nyújtva, másik térdben behajlítva. Így hatoltam be erődjébe. Legnagyobb meglepetésemre nagyon tetszett neki a felállás, és szinte a végletekig ostromoltam. Miután seregem elfáradt, pózt váltottunk, és kutyába mentünk át. Úgy állatkodtunk, hogy miután behatoltam, kértem, hogy nyújtsa hátra a kezeit. Csuklóira ráfogtam, és így próbáltam húzni őt még mélyebbre az élvezetek tengerébe. Bár kevésbé volt élvezetes számunkra így, visszaengedtem kezeit a normál állapotba, rögtön megjött a hangja is. Együtt örültünk a ténynek, és az erősebb ritmusnak is. Már erőm vége felé jártam, mikor kértem, forduljunk misszibe, mert éreztem, hogy jobb ez így a derekamnak is. Átfordulás után a legjobbat hozta ki belőlem hősies tusa után. Hálóba eresztettem halaimat. Miután az utolsó fogást is beengedtem a tengerbe, hagyott ismételten lenyugodni, és koprodukcióval szabadultunk meg a védőfelszereléstől, majd megtöröltük magunkat.
A fennmaradó időben egymás mellett fekve társalogtunk egymásról.
Időm végeztével szomorú búcsút vettem tőle, mert sokáig most nem fogok vele találkozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A két órás programban sokminden benne volt, amire egy magamfajta vándor vágyhat. Mindent megkaptam, amit megbeszéltünk. Elszámolásban teljesen korrekt. Pesti átlag alatti a csokor mérete, de az élmény, amit Bébitől kaphattok, az felülmúlhatatlan.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bébi számomra ikonikus "barát", akihez mindig öröm visszatérni. Már az első találkozáskor, de még most is tisztelettel adózok figyelmességének, cserfességének, nyíltságának, és odaadásának. Mindenkinek ajánlom, aki egy felejthetetlen pásztorórát vagy többet akar eltölteni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bébii szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-16 22:28:53
Igazi kedvcsináló ami számít benne van mindenféle túl színezés nélkül.

FunkciókBébii legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-12-10) : valamilyen formációban de hátulról csináljuk. van, amikor én vagyok alul és ő fekem háttal lovagol meg, vagy hogy állva hátulról, van hogy simán négykézlábasan. egyszerűen ilyen feneket nem találsz még egyet a városban! a végén pedig mindig vsz végez ki, ami megint csak mennyei: lassan, de határozottan, kíméletlenül kifacsar, és a végén nem rohan el, hanem szépen hagy lenyugodni.

(2020-11-17) : Szinte villámcsapásként ért az a mámorítóan kellemes élmény, ahogy az ajkaival rászorított a legérzékenyebb testrészemre. Jó nyálasan, hangosan cuppogva szopogatott, fürge nyelve mindez alatt szüntelenül masszírozta körbe körbe a farkamat. Isteni finoman csinálta, egészen a lábujjamig kihatott ez a csodálatos érzés. Majd lassan egyre mélyebbre engedte és hopp…

(2020-09-09) : Ezután Ő kezdett bele a kényeztetésembe és kaptam tőle egy csodálatos NF-et. Fantasztikusan használta a nyelvét, ajkait, kezét ezért hamar tűzkészültségbe kerültem. Gumit húztunk és már meg is lovagolt. Nagyon érezte, hogy miképpen mozogjunk együtt. Átfordultunk kutyusba. Na az a látvány ahogy megemelte a popóját

felejthetetlen: 3db
(2020-11-05) : Franciája nagyon jó volt, mélyen bevette a lécet, közben simogattam a puncit hátulról. Gondoltam egyet és közelebb mentem, hogy bele tudjak nyalni rendesen. Gyönyörű zárt kis puncija van, fincsi volt nagyon. Ezután gumit tettünk a farkamra, majd hátulról kutyusban nekiestem

(2020-06-02) : Hát ilyen finom franciában, amivel megajándékozott, tényleg ritkán részesül az ember. Lassan, teli élvezettel számomra gyönyörű élményt nyújtva szopogatta a farkamat.

(2020-05-07) : Olyan finoman franciázik, hogy nem is tudom volt valaha ilyenbe részem pedig mint írtam is a vadabb dolgokat szeretem de eszembe nem jutott olyan, hogy erősen letoljam a torkán amit csak magától csinál már attól eláll az ember lélegzete.

nagyon jó: 3db
(2020-11-17) : Kezét szinte nem is használva kezelésbe vett a szájával,hol félig hol tövig bevette a farkamat ,felváltott sebességel ,hol leállt és kizárólag a makkal foglalkozott,nem siette el,nem akart egyből kivégezni,oldalról kezdte a kényeztetés,majd pózt váltót és szembe helyezkedett,fokozatosan a vége fele növelte a tempót,próbáltam neki ellen állni,észre is vette enyhe mosoly után picit kezével pár húzás erejéig rásegített,

(2020-09-12) : Picit megpihent a drága,hogy összekapja magát,majd fordulás következett elterültem a matracon oldalról elkezdett kényeztetni,hogy a tükörbe is lássam egyidejűleg a franciáját. Makkomat játékos nyelvcsapásokkal illette,majd franciáját kevés kézzel kiegészítve kényeztetett,olykor picit száját pihentetve random módon kicsit pornósan kezével nagyobb ütemmel,rövidebb ideig verte a hímtagom.

(2020-05-27) : Majd a lassan először csak a combjaira adott csókokkal haladtam befelé a célom felé. Igyekeztem próbálgatni, hogy mi az ami jobban bejön neki, néha változtatva a technikán és/vagy a tempón, de annak ellenére, hogy néha adta jelét annak, hogy élvezi, pl. rászorított a kezemre, picit megfeszítette a testét, szerintem nem tudtam a csúcsra juttatni.

: 7db
(2021-01-05) : Felpattant es le is kapta a bugyit hogy az mar folosleges es jott is francia rohamra. Nagyon finoman csinalja kozben markoltam ahol ertem foleg a formas nagy feneket gyurtam. Gumiert kialtottam amit en raktam fel mert nem akart megkarcolni a mukormeivel. Egy kis francia a jo kondiert es mar ult is ram. Nagyon tetszezz hogy lattam az arckifejezesen hogy tetszik neki es elvez

(2020-12-10) : Minimális masszírozós-simogatós felvezetéssel indult a progi, de lévén két fordulóra terveztem, így hamar a szájába is kerültem és mikor kemény állapotúra varázsolt, kértem, hogy hadd álljak inkább - merthogy eddig egy tatami matracon helyezkedtünk el. Ezt a pózt jobban élvezem, látványosabbnak is találom, ha egy szép lány előttem térdelve ügyködik a szerszámon.

(2020-11-24) : A köztes időben kaptam egy minden porcikámra kitérő masszázst, amit kellően erős kézzel csinált és alaposan. Nem kapkodta el aminek örültem, mert ezt a részét vártam a legjobban. Közben eleinte beszélgettünk is de a végén csendben ellazulva élveztem a műsort. Tényleg ért ehhez a részéhez, erős keze van amivel rendesen át tud gyúrni. A második körben ismét franciás kényeztetéssel inditottunk,