4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Alexa szexpartner

szexpartner

Alexa-

Prémium hirdető
89/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-03 08:15:13

zsolt78
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexa beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk 20 perc múlva ott tudtam lenni ,tudott is fogadni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem a János kórház főbejáratnál álltam meg ,onnan 3 perc séta .
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Régi ház 1emelet de a lakás rendben volt ,régies stílusú . Fürdő rendben több féle tusfurdo ,szájvíz ok
Alexa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon szép ,képeknek megfelelő ,de szerintem a melle nagyobb élőben . Teljesen lángba hozott .

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Teljesen lángba hozott ,csak egy massaget akartam a végén levezetessel de furdobol kitérve melleit megfogva nagyon beindultam. Persze őt sem kellett félteni egyből el kezdte szopni jó nyálasan az egyből ágaskodó péniszem. Nagyon jó volt, hamar le is döntöttem nehogy baj legyen és én vizsgáltam meg a finom punciját . Hamar hangokkal is jelezte hogy jó ,még 2-3perc érzéki nyalás és teljesen meg feszült és lüktetve bele remegett . Meg is kérdeztem hogy színjáték volt? Eskudozott hogy nagyon jó volt és nagyon gyorsan ment ,persze folyamatosan dicsért jó is volt. Én elhittem . Most ő következett ,nekilátott megint a francának ,először terdeltem utána mondta fekugyek le kényelmesen lazán . Elég hosszasan csinálta ,a végén nem tudtam hozni ,elmentem.
Elszámolás
Fél órát voltam ,az ár átlagos . Fizetés a végén a mondot ár szerint .

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon bejött a fehér hálós rucija meg a nagy szilikon cicije . Meg nagyon rendben volt minden .

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexa szexpartner beszámolójáról

A hirdető Megbízható rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-05 18:41:50
“...először terdeltem utána mondta fekugyek le kényelmesen lazán ....” Tényleg? Te pedig szót fogadtál és “lefekugyeltel” mi? Borzalom!

2020-10-05 18:15:36
Egyeztettünk, megközelítettem a helyszínt, ahol fürdő is volt. A külseje alapján nőnek néztem, ezért ő szopott, én nyaltam. Minden ok. ??? Ez nem beszámoló.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-05 13:32:00
Ez egy jo vázlat amit ki kell egészíteni a személyes tartalommal

2020-10-05 12:16:47
Sajnos ez nagyon kis karcsú írásra sikeredett :(

FunkciókAlexa legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-09-19) : started kissing / licking me from face down to my d. When arriving this pleasures area, she started by licking me gently but soon enough her licks became more and more demanding, turning into a fantastic bj...

(2019-07-01) : majd cseréltünk és ő franciázott, de rövid idő után kértem a védelmi felszerelést nehogy idő előtt gond legyen lovacskába folytattuk, amiben külön öröm látni az arcát, mellét, fantasztikus testét

felejthetetlen: 1db
(2018-05-16) : Végig csókoltam testét amíg szép nőies illatos kertjéhez nem értem le. Mint jó kertész legény gondoskodtam nőies ágyásának megnedvesítéséről. Csókoltam kisajkait, csiklóját .

nagyon jó: 4db
(2020-11-22) : Ez olyan flottul megy, hogy először Alexa kezébe, majd már isteni szájába is bekéretszkedik az egyre keményedő farkam, ahol úgy éreztem az óra végéig jó helyen lenne. Viszont bűn lett volna nem felfedezni azokat a hibátlan melleket, ezért a francia óra után ciciszex következett, természetesen időnként "franciául" :) Pár perc önző élvezkedés után muszáj volt gumit kérnem, hogy végre a gyönyörű meleg punciba is eljuthassak.

(2020-05-27) : Változatosan csinálja, hol csak a végét, hol a teljes egészet bekapja, szívja, nyalja a golyókat is, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Eközben tesztelem a hatalmas szilikon csodákat nagy nagy odaadással.

(2019-04-25) : A szeretkezést át kell élni,nehéz megfogalmazni ,de ez úgyis egyénenként változó,gondolom,,,szóval a lehető legtökéletesebb volt Vele az Együtt eltöltött idő!

: 4db
(2020-10-08) : Zuhany után vissza a szobába, ahol elém ült az ágyra, és elkezdett cumizni. Technikásan, és rutinosan csinálta, jó volt; egyből megmerevedtem. Hagytam egy kicsit még magam, majd óvszert kértem. Először meglovagolt; jó lendületesen csinálja, közben tudtam a nagy cicikben gyönyörködni. :-)

(2020-08-03) : Utána az ágyra heveredtem ahol folytatta azt mennyei franciát közbe kértem picit hogy pihenjen nehogy idő előtt baj legyen. Kioldottam a köntösből és elkezdtem puszilgatni azokat a csodás kebleket majd kértem feküdjön a hátára és én kezdtem kényeztetni ő halkan nyögdécselt és mondta hogy milyen finom ami csak még jobban beindított.

(2019-07-20) : Volt ott minden,cuppogás,zacsinyalás,csak kézimunka,nyelv körzéses makkizgatás és persze szemkontaktus,ami még jobban felhúzza az embert. Én is megpróbáltam ügyes lenni vele,szerencsére partner volt benne,a hangok alapján élvezte amit csináltam