6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
Blanche szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Blanche-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-02 23:41:20

hy
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Blanche reagálása

Kedvesem !
Valamit töredelmesen be kell vallanom : másodjára mikor hívtál , a nick neveden kuncogtam -sorry .
Amikor magas rangú író keres meg innen - és én még nem találkoztam vele - kicsit félve engedem magamhoz . Valószínűleg ezért is volt ,h kicsit többet beszélgettem veled ,de be kell vallanom ,hogy hatalmas meglepetés voltál számomra -nemvéletlen volt az az elszólásom ,hogy hol voltál eddig!!!??? Értesz a Nők nyelvén meg máshol is elképesztően jól használod a nyelved ,pillanatok alatt rám tudtál érezni ,hangolódni (elhiheted ,hogy érzékenységem révén ez nem egyszerű feladat ) .
Mindig igyekszem odafigyelni a másikra ,de most valóban voltak percek ,amikor önző módon csakis magamra koncentráltam -ha ezért véletlenül is hibáztatsz ,azt ugyis elhárítom ....
Nem tudom ,hogy én mennyire tudtalak elvarázsolni ,de ha ennyi finom kényeztésben lesz legközelebb is részem akkor ...inkább jobb ,ha nem igérgetek ,mert lehet h ismét önző leszek ,de fő a szándék , azt hiszem ;-)

Blanche!

Blanche beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-03

Egyeztetés
Korábban már hívtam Blanche-t, tudtam, hogy előbb utóbb szemeznünk kell egymással.
Váltottunk pár sms-t is anno, úgyhogy a konkrét napon hívtam, s hamarosan nála is lehettem.
Huncut volt, már a telefonban is.
Megközelítés
Pontos címet kapva nem lehet gond az odatalálással, GPS ismeri a kapott címet.
Parkoló van bőven és ingyenes is.
Helyszín
Pazar lakásba cseppentem, jól mutatja Blanche kiváló ízlését.
Szobában hatalmas, stabil franciaágyon lehet "rosszalkodni".
Fürdő is profin kivitelezett, melyben minden megtalálható. Kikértem a véleményét, hogy melyik tusfürdő illatát szeretné rajtam érezni......tökéletes választás volt a részéről.
Blanche külseje
Abban a bordó színű ruhájában fogadott, amelyben az egyik képén is látható.
A képek alapján elképzelt fogadtatás várt rám, egy kifinomult hölgy állt velem szemben. Ruhája kidomborította tökéletes alakját, szebbet elgondolni is nehéz.
Bármit írhatnék róla, de ha valaki végig nézi a képeit, pont azt kapja vissza, de természetesen tapinthatóbb formában.
Semmi meglepetés nem ért, vagyis csak pozitív.

Action
Megérkezésem után egy kis csevely alakult ki köztünk, amit talán felvezetésnek is lehet nevezni. Méregettük közben egymást, jó lett volna azért egy kicsit belátni a gondolataiba.

Ruháim ledobását követően bekísért a fürdőbe és aprólékosan megmutatta az ottani felszereléseket, majd egyszer csak arra eszméltem, hogy hozzám simul és kezdeményezi a ráhangolódást. Finoman és érzékien simult, mintha jól ismertük volna már egymást. Csókot is kaptam, ami kezdetnek mindenképpen jól esett. De aztán magamra hagyott és elvégeztem a szükségest.

Visszaérve ott találtam az ágyon fekve, még ruhában. Mellé helyezkedtem és elkezdődött a mi kis szeánszunk. Sejtettem, hogy az aktívabb fajta szexről itt most lemondhatok.

Simogattuk egymást, a szánk is egyre jobban összeforrt és egy érzéki csókolózásba kezdtünk. Nyelvesen adja, ahogy illik. Kis idő után feltérdelt és kicsomagolta magát a ruciból, kiderült, hogy alatta anyaszült meztelen. Megláthattam fehér bőrét, tenyérbe illő cickóit, valamint fazonírozott barackját is. Formás, kívánatos felhozatalt kaptam.
Mellém helyezkedett oldalról és elkezdte szemügyre venni a leendő játékszerét. Simogatta először csak a környékét, s szép lassan tapintott rá, de már épp ideje volt, mert kezdett minden bajom lenni. Nem kapkodott, de azért csak megízlelte és bekapta. Habzsoltam a látványt és az érzést, ahogy ki-be jártam a szájában. Húztam és halogattam ameddig csak lehetett, s élveztem Blanche kényeztetését.

Kértem a cserét, aminek szívesen eleget tett. Hanyatt helyezkedett és én térképeztem így fel. Minden részletre kiterjedően csókoltam végig, próbáltam kellően izgalomba hozni, de ténylegesen lejjebb értem célt. Lecsúsztam és ahogy ő engem, én is igyekeztem viszonozni a jóságát. Élmény volt ott lent elidőzni, s ki sem hagytam volna azt a pillanatot, ahogy Blanche édesen megadja magát és átjut a gyönyörök birodalmába.

Kellett egy kis idő míg visszatért, de nincs is ezzel semmi gond. Gumit kaptam és kértem a kedvencét, meg az enyémet is, így nyeregbe pattant. Érti ezt a felállást, s jól is műveli. Kellemesen járatta magában, közben én filmeztem, a látvány pedig még jobban felcsigázott. Aztán csókot csentünk egymástól, de a huncutkodást még űztük tovább, s folyamatosan értem feljebb míg nem megadtam magam, s el is szálltam. Ő rám simult, jó sokáig egymáshoz simulva feküdtünk az ágyon, s mikor már kellően lenyugodtam csak utána engedett ki magából, és megkaptam tőle a kellő tisztogatást.

A végén kis eszmecsere, innivalókkal kínált, majd búcsú.
Elszámolás
Extrák tudtommal nincsenek, amit vállal az mind alapban található.
Ár érték arány teljesen korrekt. Előre letettem, ahogy illik.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Valahogy sejtettem, hogy hasonló élményben lesz részem, s bejött.
Egy igazi, szeretkezős együttlétben lehetett részem. Ha legközelebb ilyenre vágyom, tudom hol a helyem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Blanche nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2019-06-17) : kedvenc pózába, nyeregbe pattant. Térdelős lassú, de egyre gyorsuló ügetésbe kezdett, közben gyönyörű szemeivel nézett, felkarjával kicsit össze szorítva cicijeit - hát mi ez, ha nem a legerotikusabb film

(2019-03-23) : Hosszasan kényeztet, a gyengéd csókoktól a kicsit bátrabb,kezdeményező érzéki mélyebb egybeforrásig, lassan haladtunk az együttlétünk csúcspontja felé.

(2018-08-22) : Ahogyan a szerszámom és környékét jól tartotta, egyre közeledtünk a végemhez, így nagy örömmel vettem a VV felhelyezését. Lovacskában folytattuk az élményszerzést, így mind a vizuális ingerek, mind a testkontaktus segített abban, hogy egy hatalmas orgazmust éljek át.

felejthetetlen: 10db
(2020-05-16) : A pár perc múlva felajánlott franciát bűn lett volna visszautasítani: a technikája nagyon jó, mindennel foglalkozik, ahogy kell, közben én továbbra is finom bőrét, kerek popsiját simogatom. Majd 69 folytatjuk, én alul, fejem egy párnán megtámasztva, ő pedig a testemhez simulva fekszik rajtam: csodálatos érzés, és pár perc múlva érzem is, hogy ő is elégedett a helyzettel.

(2020-03-10) : A második menet észrevétlen átmenettel kezdődött, már a kihívó pillantásai felspanoltak, gyorsan rendbe állt az ezredes. Érdekes, hogy nekem (sem) unalmas (bocsánat a kifejezésért) faszverésre van szükségem, mert attól max muszájból indul a merevedés.

(2019-05-27) : Ő (bocs, de nincs nagyobb Ő a billentyűzetemen) a nyelvével jól feltüzelte kecmeckét és nagyon lágy szájjal kényeztetéssel lettem elkápráztatva, néha cicihez dörgölt, néha csak a nyelvét használta, később fejét forgatósan fokozta

nagyon jó: 4db
(2018-12-25) : Persze ez idő alatt Blanche sem tétlenkedett, folytatta rajtam a francia varázslatát. Ezen kölcsönös programot én szakítottam meg egy védelem kérelmével. Kérdésként kaptam hogy, hogyan szeretném?

(2018-12-22) : Nem kapott egyből szájba, játszadozott velem. Nyelvel és ajakkal érintett, zacsit simogatva, a szemkontaktust tartva figyelte a reakciómat. A tekintetem fátyolos, a merevedésem intenzív

(2018-06-15) : Then she started kissing her way down over my body brrrrr great! she started licking and sucking me gently but decisively. After a few minutes we switched to 69 position.

: 9db
(2020-08-12) : . Ez nem segített az action elnyújtásán, iszonyatosan jó feneke van. Még egy rövid menetet toltunk szemből is, közben tenyérbe illő melleit simogattam. vége előtt picivel gumi le, és franciásan közeledett a vég. nagyon jól csinálja, nem mélytorkos, de mégis isteni az egész. óriási élvezés a szájába. szép kényelmesen levezette így az aktust, a végén a cucc a papírtörlőbe került diszkréten.

(2019-12-28) : A francia után Blanche a szakirodalomban reverse cowgirlnek nevezett pozícióban kezdett lovagolni rajtam. Szép változatosan csinálta, ami a pozíciót, mélységet és gyorsaságot illeti. Aztán megfordult sima lovaglósba, ahol közben már csókolni is tudtam, és én is alulról kicsit hevesebben megdolgoztam

(2019-09-09) : Az ágyon fekve várt ,vörös ruhájában.Csábosan pillantott rám.Hófehér bőre,karcsú teste hívogatón mellé invitált! Finoman simogattuk egymást,lágy érintésekkel közeledtünk mindketten a találkozásunk lényegéhez. Blanche kezdeményezte az első csókot!Ezt külön kiemelném!Igazi barátnős,beleélős csók volt!