Blanche szexpartner

szexpartner

Blanche-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-12 22:01:11

frc
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Blanche beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-19

Egyeztetés
Elérhető:
4
telefonon beszéltük meg az időpontot, kora délelőtt hívtam, nagyon könnyen ment az egyeztetés (már többször voltam nála)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
még budapesti helyszínen volt, könnyű parkolás az utcán, flott bejutás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
pár éve épült társasház földszinti lakása, egyedül fogad, minden tiszta, rendezett. patika az egész.
Blanche külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
4
képeknek megfelelő csinos külső, mindig valami extrább utcai ruhában fogad. mindig nagyon elegáns. extra cuccokat ne várj (igaz soha nem is kértem) Egyszer célzott rá egyébként hogy a szakmai sztereotípiáknak megfelelő öltözet az neki túl sok, szóval valószínűleg kérni sem lehet...

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
4
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
fürcsi után törölköző le, állva kezdtem simogatni a testét, bőre nagyon finom, puha. ezek után ő az ágyon térdelve franciázott nekem. végig simogattam hajlékony gyönyörű testét. francia után aktus hátulról. Ez nem segített az action elnyújtásán, iszonyatosan jó feneke van. Még egy rövid menetet toltunk szemből is, közben tenyérbe illő melleit simogattam. vége előtt picivel gumi le, és franciásan közeledett a vég. nagyon jól csinálja, nem mélytorkos, de mégis isteni az egész. óriási élvezés a szájába. szép kényelmesen levezette így az aktust, a végén a cucc a papírtörlőbe került diszkréten. utána engem is megtörölgetett.
nagyon magas színvonalú szolgáltatás. utána mindig van egy kis dumcsi, a helyzetnek megfelelő mélységekben...
fürcsi aztán búcsú.
viszonylag rendszeresen jártam amíg budapesten volt, de szerintem szfehérvárig is megéri lemenni ezért.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
sosem nézem az árat, voltam már sokkal drágábbnál és sokkal olcsóbbnál is. abszolút megéri. ha kétszer ennyit kérne akkor sem mérlegelnék.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
megyek még, ha visszajön budapestre, akkor tuti, de valószínűleg így is.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Blanche nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2019-06-17) : kedvenc pózába, nyeregbe pattant. Térdelős lassú, de egyre gyorsuló ügetésbe kezdett, közben gyönyörű szemeivel nézett, felkarjával kicsit össze szorítva cicijeit - hát mi ez, ha nem a legerotikusabb film

(2019-03-23) : Hosszasan kényeztet, a gyengéd csókoktól a kicsit bátrabb,kezdeményező érzéki mélyebb egybeforrásig, lassan haladtunk az együttlétünk csúcspontja felé.

(2018-08-22) : Ahogyan a szerszámom és környékét jól tartotta, egyre közeledtünk a végemhez, így nagy örömmel vettem a VV felhelyezését. Lovacskában folytattuk az élményszerzést, így mind a vizuális ingerek, mind a testkontaktus segített abban, hogy egy hatalmas orgazmust éljek át.

felejthetetlen: 10db
(2020-05-16) : A pár perc múlva felajánlott franciát bűn lett volna visszautasítani: a technikája nagyon jó, mindennel foglalkozik, ahogy kell, közben én továbbra is finom bőrét, kerek popsiját simogatom. Majd 69 folytatjuk, én alul, fejem egy párnán megtámasztva, ő pedig a testemhez simulva fekszik rajtam: csodálatos érzés, és pár perc múlva érzem is, hogy ő is elégedett a helyzettel.

(2020-03-10) : A második menet észrevétlen átmenettel kezdődött, már a kihívó pillantásai felspanoltak, gyorsan rendbe állt az ezredes. Érdekes, hogy nekem (sem) unalmas (bocsánat a kifejezésért) faszverésre van szükségem, mert attól max muszájból indul a merevedés.

(2019-05-27) : Ő (bocs, de nincs nagyobb Ő a billentyűzetemen) a nyelvével jól feltüzelte kecmeckét és nagyon lágy szájjal kényeztetéssel lettem elkápráztatva, néha cicihez dörgölt, néha csak a nyelvét használta, később fejét forgatósan fokozta

nagyon jó: 5db
(2020-09-02) : Gumit kaptam és kértem a kedvencét, meg az enyémet is, így nyeregbe pattant. Érti ezt a felállást, s jól is műveli. Kellemesen járatta magában, közben én filmeztem, a látvány pedig még jobban felcsigázott. Aztán csókot csentünk egymástól, de a huncutkodást még űztük tovább, s folyamatosan értem feljebb míg nem megadtam magam, s el is szálltam. Ő rám simult, jó sokáig egymáshoz simulva feküdtünk az ágyon, s mikor már kellően lenyugodtam csak utána engedett ki magából, és megkaptam tőle a kellő tisztogatást

(2018-12-25) : Persze ez idő alatt Blanche sem tétlenkedett, folytatta rajtam a francia varázslatát. Ezen kölcsönös programot én szakítottam meg egy védelem kérelmével. Kérdésként kaptam hogy, hogyan szeretném?

(2018-12-22) : Nem kapott egyből szájba, játszadozott velem. Nyelvel és ajakkal érintett, zacsit simogatva, a szemkontaktust tartva figyelte a reakciómat. A tekintetem fátyolos, a merevedésem intenzív

: 8db
(2019-12-28) : A francia után Blanche a szakirodalomban reverse cowgirlnek nevezett pozícióban kezdett lovagolni rajtam. Szép változatosan csinálta, ami a pozíciót, mélységet és gyorsaságot illeti. Aztán megfordult sima lovaglósba, ahol közben már csókolni is tudtam, és én is alulról kicsit hevesebben megdolgoztam

(2019-09-09) : Az ágyon fekve várt ,vörös ruhájában.Csábosan pillantott rám.Hófehér bőre,karcsú teste hívogatón mellé invitált! Finoman simogattuk egymást,lágy érintésekkel közeledtünk mindketten a találkozásunk lényegéhez. Blanche kezdeményezte az első csókot!Ezt külön kiemelném!Igazi barátnős,beleélős csók volt!

(2019-01-20) : Blanche-sal kapcsolatban az is kiemelendő, hogy nemcsak kiválóan sikerült fénykép sorozatával sikerült már előzetesen megfognia, hanem rövid bemutatkozásaival is, melyekben elejtett néhány finom, szellemes, netán kissé karcos megjegyzése, mondata világossá tette, hogy fejben is egy igencsak rendben lévő hölgyről ejthetek néhány szót.