16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 10-16
1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
DOMINIKA erotikus masszázs

erotikus masszázs

DOMINIKA-

Prémium hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-11 15:28:03

WalterMitty
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

DOMINIKA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kollegina vette fel, vele beszéltem meg a tudnivalókat, és foglaltam le az időpontot aznapra. Eredetileg egy le nem VTR-ezett randi lett volna azon a reggelen, de az utolsó pillanatban azt lemondták.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Azóta Dominika új helyen található meg. A régi helyre taxival mentem hogy biztos ne késsek, és milyen jól tettem. Ahogy láttam a parkolással lehet hogy gondban lettem volna, viszont a tömegközlekedés jó arrafelé.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Ismét kihangsúlyozom hogy Dominika elköltözött innen. A régi helyszínnel semmi problémám nem volt, igényes az egész lakás, zuhanyfüggöny nem volt a kádhoz, ez volt az egyetlen olyan dolog ami jó lett volna ha van, én minden mással meg voltam elégedve. A masszázsszoba ajtaján az a fajta vastag üveg, amin csak az emberek sziluettjei láthatók amint épp tartanak a fürdőbe jövet-menet. Engem ez sem zavart.
A szobában tatami és masszázspad is szolgálja az ellazulást/felizgulást.
DOMINIKA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dominika egy szexi kis házimacska, aki nagyon tudja hogy játsszon az egérrel mielőtt kivégzi.
Gyönyörű szempár, amivel már azelőtt felfal mielőtt hozzád érne. Csodaszép barna bőr. Szép, az alakjához passzoló formás cicik, és olyan finom, selymes tapintású és kőkemény, feszes popsi, mint egy remekbe szabott márványdarab.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Kellemes olajos masszázsban részesülhetünk Dominál, ami elég erőteljes tud lenni ahhoz, hogy eltüntesse a csomókat ha kifejezetten ez a cél, de nála nem erre fogsz fókuszálni, azt garantálom. Ezt egy olyan ember mondja, akinek nagyon fontos a szakszerű masszázs.
Az egy órás programban nem a masszázson volt a hangsúly, de azért rendesen meglettem dolgozva így is...
hát még amit a másik részben kaptam!
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
5
Röviden: felejthetetlen élmény most még csak sárgában.

Hosszabban:
Igazából az egész randi egy kisebb fajta kabaré volt. Mintha egy nagyon jó romantikus vígjátékot néztem volna ahol Dominika és én vagyunk a főszereplők.
Ami megzavarhatta a randit az mind megtörtént. Kezdve azzal, hogy zuhiból visszatérve, wc-re menet sikerült rányitni egy kolleginára, vagy hogy az ajtón keresztül láttam az óriásokat elsétálni a fürdőbe tartva. Meg is jegyeztem Dominak hogy nem szeretnék véletlenül összetalálkozni, a másik vendéggel éjszaka egy sötét sikátorban. Aztán a zenelejátszó egyfolytában reklámokkal próbált meg szórakoztatni, de a szobán kívülről is beszűrődött mindenféle zaj, ami engem nem zavart, mert illett az egész randi hangulatához és főhősnőnknek olyan humorérzéke van, hogy addigra már annyit mosolyogtam és röhögtem hogy fájt a szám széle.
De hát ugye mindez még a régi helyen történt, és az új hely már biztosan teljesen más.

Dominika nem csak a szemeivel képes őrületbe kergetni, hanem a szájával is...
Az egész randi alatt ecseteli hogy mit, és hogyan fog csinálni főhősünkkel.
Sőt! Tovább megyek. Mikor megláttam új hirdetését, felhívtam telefonon. Megakartam tudni, hogy hol az új helyszín a következő randinkhoz, amit várhatólag már egy más színben pompázó beszi fog követni. Miután megtudtam minden lényegeset, még elkezdett velem incselkedni, ami ismét hatalmas röhögésekhez, és ahhoz vezetett hogy kikellett rohanjak a mosdóba lehűteni magam.

Szóval! Miután hasonfekve elhelyezkedtem a masszázspadon és ő rendesen átgyúrt, és megbeszéltük mi mindennel tartja karban feszes testét és kőkemény fenekét, megfordulhattam. Először kézzel kezdett kényeztetni, közben simogathattam gyönyörű, selymes bőrét, és csapkodhattam a fenekét. Mi az hogy csapkodhattam! Rám lett parancsolva hogy paskoljam csak keményen... Ember! Ezt át kell élni! Ez az érzés... naggyon kemény!!! Minden másra ott az a bizonyos bankkártya.

Ezek után - miközben ő még mindig a pad mellett állt - kerültem közelebbi viszonyba csodás ajkaival. Nagyon finom élményben volt részem, ráérzett hogy jó nekem... finoman... És ugye, itt még mindig a kezem ügyében tartotta a fenekét...
Na, de! Úgy látszik megunta hogy popsija lett az új kedvenc játékszerem, ezért fogta magát és felpattant a masszpadra a lábaim közé. Amit itt kaptam... Ember!...

Az egérnek itt lett vége, a macska kivégezte. Itt a vége, fuss el véle!

Ui: Azért az egér még rendesen tönkretette a macska sminkjét. Azok a kirúzsozott meseszép ajkak, nem voltak többé címlapravalók. Régi nagy álma volt ez egerünknek...
boldogan távozott el...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem tudok. A rózsaszálak száma az élményért cserébe a nagyon megérős kategória.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egerek és emberek
Ezt a szexi vadmacskát mindenkinek ajánlom!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés DOMINIKA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-12 13:54:10
Érdekes a stílus,nekem tetszik kifejezetten a forma bontás,de ne menjen a minőség rovására

2020-08-12 12:17:27
@Kspisti
Nem probléma, azért van ez a felület hogy informálodjunk, tanuljunk belőle. Minden hozzászolás értékes lehet függetlenől attól hogy egy csevegőben történik, egy beszámolóban, vagy egy beszélgetésben a beszámolóról.
Természetesen megvolt utána a gyors tisztálkodás ismét.

2020-08-12 12:12:00
@WatlerMItty: ez csupán balfaszkodás, ha utána megint megmostad magad. Ha ezt nem tetted meg, akkor súlyos hiba: a lányok bizony megérzik az urin
szagát a farkadon. Aztán van aki ezt szó nélkül hagyja, van aki szóvá teszi. De nyilván rosszul érzik magukat minden esetben. Ha tehát utna megint tussoltál, akkor tekintsd a megjegyzésemet számora tárgytalannak, és elnézést kérek.

2020-08-12 11:27:56
@Canaletto, Lala29
Köszönöm!

2020-08-12 11:25:38
@Implacabile
Zuhanyzás után már a szobában voltam - és amíg vártam Domira - éreztem, hogy a biztonság kedvéért lehet nem ártana a kis kitérő. Mikor vendéglátom visszatért, mondtam neki hogy ha nem bánja, akkor szeretném magam túlbiztosítani, nehogy "esetleg" emiatt megkelljen valamit szakítani. Én is tudom, ez balf*szkodás volt részemről.

FunkciókDOMINIKA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-02-01) : Felhasaltam az ágyra, krémmel a vádlijaimnál kezdte a masszázst, amin látszódnak a tanult mozdulatok, kérdezte, hogy az erőssége rendben van-e, az volt. Végigment mindkét lábamon, néha besimított a lábam közé,

(2019-10-06) : Hát, vállak, kezek , lábak szépen sorjában. Néha benyúlkál, megsimogat ilyenkor kicsit emelem a csípőm , hogy jobban hozzámférjen , én ezt egyébként is nagyon kedvelem. Fenntartja a figyelmet a masszázs alatt is.

(2019-08-14) : A lapockámnál a fájóbb csomókat szétmasszírozta a vállamnál is elidőzött, majd karomat és a lábaimat is végiggyúrta. Ezután még a talpamat is megmasszírozta. Közben beszélgettünk, hamar találtunk közös témát.

felejthetetlen: 3db
(2020-10-12) : A masszázsnál azt kértem tőle, hogy ne vegye túlságosan szakmaira a dolgot, inkább csak finoman csinálja, inkább simogatás legyen. Főleg a hátamat kényeztette, néha fölém hajolt, néha a lábai közé fogta a kezemet, beszélgettünk, ismerkedtünk, incselkedett velem... Kellemes élmény volt, és nagy szükségem is volt rá, hogy kicsit lelazuljak a második kényeztetés előtt, és jobban egymásra tudjunk hangolódni.

(2020-07-05) : Dominika önfeledve eszméletlenül szorította fejem oda bele...egyenesen bele a forróságba ,a lávába,ami akkor el is öntötte Őt, az Ő puncikáját, ömlött minden édes drága testnedve, és Ő reszketve elrepült másodszor is !

(2020-06-24) : Az égi masszás ig folytatódott még egy örökkévalóságig, majd jöttek a combjaim,gyengéd ujjacskájával egyre sűrűbben érinteni vélte fenekem hajlatát , és egyre lejjebb,ahol mindenem izzott már akkor és ott !!! Közben nagyon tettszett Dominikának,hogy ide-oda fordítom a fejem,kezeim is hol itt,hol ott voltak ,

nagyon jó: 6db
(2020-06-21) : Domi átment „gonoszba” mert a padhoz nyomott és elkezdett lefelé csúszni egy „most pedig le foglak szopni” kijelentéssel. Na „nagy durcásan” alávettem magam Domi akaratának és élveztem amint beváltja a kijelentését.

(2020-06-20) : A masszázst felettébb élveztem, mert egy nagyon kellemes érintéscunamiként éltem meg, pedig ez közel volt a szakszerű masszázshoz is. Amennyiben most részletezném, hogy miként kezelt át tetőtől talpig, szerintem csak untatnám az olvasókat.

(2019-10-27) : Masszázs a másfél óra 2. fél órájában volt. Ügyes, mindenre kiterjedő. Kérdezte az erősséget, az erősebbet választottam. Krémet használ,nem tocsog minden.

: 3db
(2020-01-09) : A masszás mint olyan az meglepően kellemes volt. Semmi látszat tevékenység , hanem célratörő meglepően erőskezű a szakszerűséget sem nélkülöző masszírozás vette kezdetét. Figyelt rám és arra hogy mit szeretnék.

(2019-07-28) : Krémmel érint...finoman, néha csak cirógat. Aztán átvált erősebb masszra. Szeretem. Alaposan végig hátam, tarkóm, karjaim lábközé, Kisujjszállás a puncinál mocorog. Fejemhez lép, markolom a popsit.

(2019-02-03) : Gyors törölközés, aztán kezdődött a masszázs. Részemről egyébként hidegen hagy a masszázs, nem azért megyek, de meglepően profi masszázst kaptam. Javarészt a hátamat nyomkodta, talált néhány pontot, amit nagyon ügyesen szétnyomkodott.