5
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
Gina Milf szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Gina Milf-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-31 17:04:52

Szexxmanó
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Gina Milf reagálása

Drága Szexxmanóm!

Köszönöm a beszámolót! Nagyon kellemes volt a Veled töltött idő! Alig várom a következő randit! Szuper pasi vagy!!! Csókollak, Gina

Gina Milf beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-31

Egyeztetés
Elérhető:
5
Itt láttam a hirdetését megtetszett, amiket olvastam az adatlapjá, felhívtam és elmentem hozzá kb. másfél óra múlva már nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem parkolás fizetős, de az olcsóbbak kategória (175 Ft ) lehet is találni bőven nem kell vadászni se. BKV-val is könnyen negközelíthető busszal, Metróval és villamossal bár onnan kb. 5-10 perc séta. A helyet könnyen meg lehet találni a GPS is odanavigál.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín az Árkád mögött van egy panel lakásban. Ahol minden rendben volt higiéniailag is. A fürdőszobában egy sarok kád van több tusfürdő áll a vendégek rendelkezésére. Szájvíz is rendelkezésre áll kicsi műanyag pohárkával. Tiszta türcsit is kaptam. A baszobába franciaágy áll a tartalmas együttlétre. A szoba ajtaja egy harmonika ajtóval van megoldva, ami tökéletesen záródik.
Gina Milf külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Külsejéről képei sok mindent elárulnak, mosolygós szép arcú, nagyon kedves, barátságos nem találok szavakat nekem nagyon bejött. Formás alakja van szinte azonnal rávetettem volna magam, de ez nem így működik. Meg kell a módját adni mindennek. Abban ruciban és fekete együttesben fogadott ami a 4. képen van rajta. Nagyon jól nézett ki. Tökéletes látvány nyújtott.

Action
Kölcsönös francia:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pontosan érkeztem a megbeszélt időpontban csörögtem. Megkaptam a még szükséges koordinátákat. A lakásba érve puszikkal fogadott. Cipő levétele után bementünk a szobába ahol letudtam cuccolni egy fotelba. Átadtam a neki vitt kis boldogság hormont az ő rózsaszálait közéjük csempészve. A fürdő felé vettem az irányt tusolás és szájvíz használat után tértem vissza. Kellemes csókkal kezdtük a randi érdemi részét. Ami igazi csók volt nem csak szájra puszi. Nagyon jó és finom a, csókja. Az ágyra feküdtünk és csókolózással folytattuk miközben a cicikkel is foglalatoskodtam végig puszilva a selymes bőrét finom a bőre tapintása is kélyes hangokat hallatott, amik kezdtek feltüzelni. Ezt a puncija bánta leginkább, mert a nyelvemmel és az ujammal még a egy kicsi popó ujjazást is beletudtam vinni és sikerült 3x élvezést kicsalni a hanghatások pedig feltüzeltek még jobban, mondta a 3. után mondta hagyjam egy kicsit pihenni. Szegény csak pihegett. Úgy döntöttem akkor átadom neki a terepet. Előtte újabb csók következett isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben érezte a barátom közelségét és a kezével kezdte élesztését sikerrel. Majd szájába vette az irányítást és egy kellemes francia leckét mutatott be mélytorokkal kombinálva kértem, hogy folytassuk kölcsönösen már 69-ben is voltunk nem kellett kétszer mondani formás popsija is, szép látványt nyújt. Mivel nem szerettem volna így elsülni kértem húzzunk gumit ügyesen feltette majd egy kicsit gumiba is meglepett csodálatos franciájával. Megbeszéltük hogy kutyusba fejezzük majd be, de előtte szemből ült a nyeregbe miközben én a cicikket markolásztam ő rendesen mozgott barátomon, éreztem, hogy hamarosan ki fog végezni így szóltam, hogy forduljunk kutyusba és itt aztán jött amire nem számítottam egy brutális intenzív mozgással ki is végzett, látni és érezni is lehetett, hogy kutyus a kedvenc póza. A gumi eltávolítását rám bízta és a törölgetést is, ez nem jelentett gondot nekem. Beszélgettünk egy kicsit még, aztán lassan idő is lejárt nem szeretek visszaélni a lányok bizalmával. Így felöltöztem és búcsú csókokkal váltunk el.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Mindent előre rendeztem a a boldogság hormonnal együtt az ő rózsaszálait is közéjük csempéztem. Korrekt elszámolás.

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Köszönöm szépen a lehetőséget, minden nagyon finom volt. Kellemes érzésekkel távoztam hamar eltelt ez az egy óra. Ajánlom mindenkinek akik szeretik a 40-es koroszályt. Csókollak mindenhol.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Gina Milf szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-31 21:30:54
Milfek nagyon értik a dolgukat. Szépen összefoglaltad.

FunkciókGina Milf legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.