Sexy Sophy Doll szexpartner

szexpartner

Sexy Sophy Doll-

V.I.P hirdető
83/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-28 13:56:10

Viragszal6
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sexy Sophy Doll beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam délben a számot, gyorsan felvették, egy hölgy kedvesen tájékoztatott hogy működik a randi Sophy-val. Délután hívtam újra a számot, 20 perc alatt kaptam időpontot, egy órát foglaltam Sophy-hoz. A hirdettést amúgy itt a Beszámolókon láttam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A pakolást nem tudom, én BKV-val a Keleti Pályaudvarrol mentem oda, a közelben tesz le 15perc buszozás után a busz, 5 perc séta kb a ház bejárata. Könnyen megtalálhgató az épület.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tetszett, új építésű. A bejutás könnyű volt, senkivel se találkoztam. A telefonos tájékoztatás után megtaláltam az ajtót. Egy szép hosszúhajú hölgy fogadott, beinvitált a lakásba, cipő le, kézfertőtlenítés. Végigmutatott mindent, hol a wc, fürdőszoba, a szobát és a babát megmutatta, óvszer, üdítő, csoki...a törölköző szép tiszta nedvszívó volt, volt 5 féle túsfürdő legalább. A szoba szép volt, bár TV, Hifi és hasonlókat hiányoltam, de iphone-omon volt zene, megoldottam. A hölgy nagyon segítőkész volt mindenben, ez jó érzés volt, mert először jártam ilyen szolgáltatást nyújtó helyen.
Sexy Sophy Doll külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Kék melltartó és bugyi volt rajta, szőke hosszú haj, szuper formás teste van :)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Fotózás:
5
Kebelszex:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Fürdés után bementem a baszobába, Sophy türelmetlenül várt az ágyon. :) Zenét csináltam az iphonommal. INNA-t hallgattam. Első volt hogy felfedeztem a testét. Meglepő volt, bársonyos, élethű bőre volt tapintásra, a formái is élethűek. A cici, a has, a fenék wow hatást ad, hisz mindenki ilyen fiatal bomba testű szőke lányra vágyik. Simogattam a testét Sophynak, majd felfedeztem a nyillásait újjal. Orálisan akartam vele lenni, de újjal kis sikosítóval nem tűnt tágnak. (később ezt a hölgy mondta sok sikosítóval könnyen megy és gyakorlat kell). Levetkőztettem, megszabadítottam a melltartójától és a bugyijától. 34kg-s Sophy, nem nehéz, azonban a kar, láb mozgatásához gyakorlat kell. Az ágy szélére, nekem háttal állítottam Sophy-t, majt előre döntöttem. Sikosítot kapott, felállítotam az ezredest, gumit húztam és a popsijába belehatoltam. Fantasztikus érzés volt döngetni, mélyre hatolni, közben a fenekét markolászni, a cicijét markolászni. Így lett végem. Tisztogattam magam majd ittam energiaitalt, ettem egy csokit, pihentem. Sophye mellettem feküdt. Élő szexpartnerrel, sokkal könnyebb lett volna a második, kipróbáltam volna a maradék időben vele punci nyilláson vagy szájában mélytorkos franciát, de ahoz kellő merevség kell. És ahogy a hölgy is mondta hozzá kell szokni. A teljes időt kitöltöttem kipróbáltam a kebelszexet is gumihúzás és sikosítóval, nagyon jó az álló cicije között lenni. Ezt követően mentem fürdeni és öltöztem. A hölgyel beszéltem, megnéztem a babákat, már tudom majd melyik lesz a következő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ami az adatlapon volt az mind oké volt, Sophy nem siettetett :) minden OK volt. A rózsaszállak mértéke korrekt volt, ahhoz képest hogy egy szuper környezetben voltam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem szoktam beszámolókat írni, azonban kivételt teszek mert ez egy nagyon jó szolgáltatás. Mielött mentem sok beszámolót olvastam, és videókat is néztem. Pozitív élménnyel távoztam. A Sophy baba nem tud helyettesíteni egy élő szexpartnert, azonban a teste állandóan karcsú (nem hízik), nem fecseg állandóan, nem vág át, nem siettet...és hát a teste nagyon élethű. Keresek hasonló testű és arcú szexpartnert de nem könnyű találni. Visszamegyek, és majd másik babát is kipróbálok :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sexy Sophy Doll szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-29 08:28:40
Babaval kapcsolatban szolgáltatás nyújtásrol beszelni nekem fura. Magadnak gratulálhatsz csak. Jol feltalaltad magad.