2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Édes szexpartner

szexpartner

Édes-

V.I.P hirdető
84/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-05 09:20:54

BudaGyöngye
Szexguru
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Édes beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Szombaton keresgéltem, láttam aktív, hívtam a lehetőségekről. Megkaptam minden infót, pár perc múlva újra hívtam, hogy beixeltem VTR-ben. Mondta, elfogadja, és a válaszban ott lesz a cím is. Így is volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ahol a Fehérvári utat keresztezi a patak, a házat is megtalálod. Amikor megérkeztem, hívtam, és egy percen belül megkaptam a pontos koordinátákat a bejutáshoz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Jártam már a lakásban, csak Manna másik szobában fogadott. Azóta nem változott semmi.
Kis szoba, légkondi nem volt, de a ventillátor dolgozott ezerrel. (Sőt, Édes kérdezte, akarok-e még egyet)
Falon itt is tükör, hogy a vizuális élményt megduplázza.
Fürdőben Baba tusfürdő lerakat, több ízben(illetban) megtalálható.
Kispohár, Listerin kikészítve.
Édes külseje
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Édesről most kerültek fel új fotók, melyek a korábbihoz képest többet engednek láttatni. Ugyanakkor a fotók szerintem nem olyan frissek.
A cicik a fotón lévőknél élőben jóval nagyobbnak tűntek (szerencsére), és a popsija sem olyan feszes, mint a képeken.
Ezzel együtt arányos, és jó alakú a hölgy, finom, szép barma bőrrel, és színes műkörmökkel
Engem fekete combfixben, és rózsaszínű fehérneműben fogadott.
Arca kerek, a smink alatt enyhe bőrhibákkal, de egyáltalán nem zavaró mértékű. Haja barna, félhosszú, gumival összefogva.
Mosolygós, közvetlen, jó kedélyű lány. (Nevetése tényleg zavaró tud lenni, de ezt ő is érezheti, mert néha már elnézést is kért érte)
Testét számos tetoválás díszíti, ezek mind igényesen megcsinált szép munkák.

Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
3
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
2
Mikor beléptem a lakásba, Édes az ajtó mögött fogadott. Ahogy becsukta, hirtelen trópusi sötétség támadt, kellett néhány másodperc, míg szemem alkalmazkodott a fényviszonyokhoz. Kb ebben a félvak állapotban lépett oda hozzám, és köszöntött puszival, majd kísért be a szobába, ahol jobban szemügyre tudtam venni.
Itt kaptam egy törülközőt, és átkisért a fürdőbe.
Amikor kijöttem a fürdőbe, a szobában nem volt senki, pár percet várnom kellett, majd megérkezett, és kért még egy kis türelmet.
Visszatérve elmondott pár fontos infotó magáról (csikis, nem szereti, ha a fejéhez, hajához érnek) Mire itt tartottunk, már majdnem negyedóra eltelt.
Franciával kezdtünk, kérésére nagy terpeszben az ágy végébe ültem, ő pedig szembe felem a lábaim közé feküdt. Szépen le lettem fertőtlenítve (Pedig fürdés után voltam)
Finoman szájába vett, és változatos technikával kényeztetni kezdett. Előbb csak a végét vette be, és nyelvével a szájában izgatott, majd egyre hosszabban bevett, de nem koppanásig, kb négy ötödig. 8nem volt klasszikus mély torok) Szemkontaktus egyszer sem volt, de finom volt, élveztem.
Viszont én is meg szerettem volna őt kóstolni, ezért kértem, forduljunk 69-be.
Apró borosta teszt után (Én átmentem, neki volt egy pici, de ez engem nem zavart) fölém helyezkedett, és úgy folytattuk egymás kényeztetését.
Kértem, húzzunk óvszert. Lovaglás ugye, nincs (érdekes, hány leány panaszkodik térdsérülésre, pedig csak a huszas éveikben járnak), ezért kiskifli, nagykiflivel kezdtem. Mellei szépek, jól markolhatóak, de valahogy nem találtam igazán a ritmusomat, ezért kértem, forduljunk szembe.
Lábaival átölelt, és miközben változó ütemben hol közelebb hajolva, hol teljesen felegyenesedve tettem a dolgom, ő közben kezeivel cirógatott, és apró puszikat adott a nyakamra, közben finoman zihálva követte munkámat.
Érezve, hogy közeleg a vég, kértem, hogy a szájába mehessek el, amit zokszó nélkül teljesített is.
Kaptam törlőkendőt, hogy rendezzem soraimat, és kicsit megint magamra hagyott.
Visszatérve kértem, hogy kicsit masszírozzon meg.
Készséges volt, de szabadkozott kicsit, hogy ebben nem annyira jó. És itt jött a nap meglepetése.
Ugyan elsőre csak betestápolózott, és csak dörzsölte bele a bőrömbe, néhány perccel később szó szerint elkezdte szétszedni a vállamban, hátamban talált csomókat, majd amennyire az időbe belefért, újra össze is rakott. Szexpartnernél a legjobb masszázs volt, amit kaptam. (Ugyanakkor ez alapján realizáltam, hogy rám férne egy igazi masszázs. ahol tényleg atest karbantartása lenne a cél, szóval ha a kedves társaknak van ilyen ötlete, kérem, a hozzászólásokban ne fogják vissza magukat!)
Volt még negyedóra, ezért újra rátértünk jövetelem elsődleges céljára!
Szájjal, és itt már egy kis kézzel is rásegítve (ilyenkor esetemben ez már abszolút indokolt) újra felállított, és missziben folytattuk. Itt már nem borultunk össze, hanem lábait a nyakamba véve, melleit kezemmel is gyúrva dugtam őt, , majd kértem, hogy hátulról is szeretném.
Az ágy szélére térdelt fel, én mögé álltam, és jól megmarkolva őt, a tükörben is szemlélve a történéseket ért a második orgazmus.
Kaptam papírtörlőt, és pár percre ismét magamra hagyott.
Felöltöztem, és mikor visszajött, kikísért, puszival elbúcsúzva tőlem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem tudok.
Amiket vállal, azt készségesen teljesíti. A különböző üresjáratokat én nem időhúzásnak éltem meg, inkább mint a rutin miatt kialakult lazaságként.
De amikor velem volt, és valamit kértem tőle, ténylegesen kitett magáért.
Masszázsa pedig számomra meglepően jó volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Úgy hiszem, vendégei (tehát a mi )elégedettségét erősen befolyásolja az is, mit is várunk a lánytól.
Aki úgy megy Édeshez, hogy szeretne egy órát (háromnegyed órát) egy készséges lánnyal együtt tölteni, aki a saját szabályain belül ugyan, de mindent megtesz azért, hogy vendége jól érezze magát, elégedett lesz vele.
Aki viszont bújós, barátnős érzéseket, egyfajta lelki kielégülést is szeretne, vagy pornós elemekkel tarkított vad dugást, az mindenképpen csalódott lesz.
Azt gondolom, ezért a csokorért kapott élmény mindenképpen jó volt, ha mindez nagyobb csokor ellenében történt volna, akkor azonban csalódott lettem volna.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Édes szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Édes nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókÉdes legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-09-07) : Nagyon izgató látvány volt , egyből müködésbe indult a fantáziàm. Maga mellé húzott és cirógatott mindenfelé. Èn is próbàltam őt, de emlékeztem rá, hogy csikis, így inkább hagytam őt kibontakozni. Mivel látta, hogy kezdek kemènyedni, így nekilátott a franciának. Finom, puha szájával lendületes tempóval dolgozott rajtam.

(2018-06-28) : A finom, lágy, szembenézős stílust néha mélytorkos elemekkel fűszerezte, így elég hamar kőkemény lettem. Gumit húztunk és Édes nyeregbe is pattant.

(2018-02-15) : .Kellemesen franciázott miközben bársonyos bőrét érezve a fenekét simogattam .Ebben a helyzetben azt hittem végigviszem a dolgot, de hirtelen ötlettől vezérelve kértem forduljunk 69 be.

nagyon jó: 10db
(2020-07-28) : Majd mondta, hogy most én következek. A hátamra feküdtem és kértem, hogy lovagoljon meg. Tetszett neki az ötlet és kézzel életet lehelt az öcskösbe, de egy kicsit korán húztunk gumi, mert nem akaródzott a helyére menni, de mihelyt lepörgettem a gumit a tövére, akkor már a helyére ment.

(2020-01-27) : A finom csókolózás után egy alapos franciás kényeztetés következett. Érzéki volt, ám jó mélyen bevette és aztán ki sem vette a szájából addig, amíg jó kemény nem lettem. Kértem is a gumit, mert nem akartam túl korán elsülni.

(2019-07-09) : Kitartó munkámnak meglett a gyümölcse, finom remegésekkel és sóhajokkal elélvezett. Igazinak tűnt, utána sokáig extra érzékeny volt. Gondoltam eljött az én időm, kértem szájacskájával varázsoljon teljesen harckésszé, majd húzzunk gumit. “Sajnos” annyira finoman franciázott, hogy szóltam neki, itt most nem lesz szükség gumira. Bőnyállal, finoman franciázik, teljesen barátnős volt az érzés. Csodásan le is rendezett, a végén én is érzékeny voltam

: 14db
(2020-06-08) : Ezt követően elhelyezkedett lábaim között hasa alá téve mások által elnevezett szopó párnáját és ezután után elkezdte kényeztetésem, ami után jött a pozitív élmény mikor is szájába vette férfiasságom és olyan finoman bő nyálasan kezdte

(2020-05-13) : Édes elhelyezkedett a lábam között, lábait a falnak támasztotta, s szájával folytatta izgatásomat; ennek a pozitúrának látványa, ahogy Édes tornáztatta lábait a falon, felért azzal, amit a szájával művelt.

(2020-04-17) : Édes megkérdezte, hogyan szeretném kezdeni; mivel olyan kényelmesen el voltunk a fekvő helyzetünkben, úgy gondoltam, hogy a misszionárius póz kézenfekvő az indításhoz.

lehetne jobb: 3db
(2020-07-01) : . Szemből kellemesen simogat, húz magába, ez jó volt. Nyakamat csókolgatta, jól esett. Hátulról óvatosan kellett csinálnom, mert nagynak tartotta a méretemet, szerintem átlagos.

(2019-12-30) : Tehát összességében jó volt, NFVSZ-t kértem, azt maradéktalanul teljesítette. Sőt. Sok lány már 2mp után kiveszi a szájából és rohan a zsepihez

(2017-03-02) : Lábakkal kezd, majd folyamatosan halad felfelé, erőteljes masszázs a háton, deréktájékon, illetve külön meggyúrja a karokat is. Változatos hőmérsékletű illatmentes krémet vagy olajat használ, igény szerint. Ő maga az olajat kedveli.

rossz: 1db
(2018-12-24) : Nos, itt kissé hiányosnak éreztem a a produktumot. Fürdésem után egyből lefeküdt az ágyra, kissé várakozó állás (fekvés :-) ) pontra helyezkedve, így kezdeményeztem én. Kérdezte

egyeztetési probléma: 2db
(2019-09-09) : Mondta, hogy valószínűleg múltkor beugrott valaki helyett. Mondtam hogy ez mind rendben, de a mostani randit felejtsük el. Így cipő vissza és tipli.

(2019-03-12) : Ház elől telefon. A már hallott hölgy elmondja, miként jutok fel. Az ajtóban már várnak és beljebb tessékelnek. A lány, aki fogad nem azonos azzal, aki a képeken van. Mikor ezt szóvá tes...