130
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Mia szexpartner

szexpartner

Mia-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-19 02:12:38

huncut3
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mia beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, pár csörgés után már lehetett hallani kedves hangját. Gyorsan találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot. Gördülékeny volt az egyeztetés.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megközelítés tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyű. Autót leparkoltathatjuk a közeli plázában míg tömegközlekedéssel a metró igénybevételével könnyedén megtalálható. De emellett számos számos busz és villamos segítségével is megközelíthetjük a helyszínt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás állapota kívül és belül is kifogásolhatatlan, a fürdőszoba rendezett, száraz. A hálószobában nagy franciaágy, ezen kívül van egy szék is ahová lehet pakolni. Összességében nincs kifogásolni valóm a higiéniával és magával a helyszínnel.
Mia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Fehérneműben fogadott. Nem volt semmi extra de amint bekísért két puszi után és megfordult megláttam a formás popóját. Régen láttam már ennyire tökéletes formát és popsi méretet. Számomra ez volt az egyik legszebb látvány. Kedves, mosolygós próbáltam tartani a szemkontaktust kisebb nagyobb sikerrel. A melltartó levétele után rájöttem, hogy már nem vagyok benne biztos, hogy "popsipárti" maradok. :D

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Megérkezésemkor puszikkal üdvözölt ahogy említettem. Együtt bementünk a szobába leültetett és megbeszéltük, hogy mit szeretnék, igénybe vennék extrát, illetve, hogy ő mit vállal és mit szeret igazán. Ezután gyorsan elmentem fürdeni. Mire visszatértem már meztelen volt ahogy én is így elkezdtük felfedezni egymás testét. Felajánlott egy masszázst amit elfogadtam, sokszor a cicikkel is "masszírozott". Nagyon izgató volt érezni a kemény mellét és bimbóját, ahogy hozzám érintette. Amikor már úgy éreztem már teljesen ellazultam megfordultam és már rögtön franciázni kezdett közben folyton a szemembe nézett. Simogatta a zacsit is, cirógatta a heréket. Olyan élvezetet nyújtott, hogy azt hittem teli lövöm a száját, de mondtam magamban, hogy itt még nem lehet vége, ezért gumit kértem és beleült a szűk nedves puncijával a merev farkamba. Könnyedén egymásba csúsztunk. Eszméletlenül lovagol, látni a melleket ahogyan ugrálnak, közben markolásztam a fenekét, izgattam a gátját. Az arcából és a punci összehúzódásokból úgy éreztem sikerült a csúcsra juttatnom. A látványnak és a szűk barlangjának köszönhetően gyorsan bele is élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni majd szépen letisztogatott. Ezt követően pihentünk, beszélgettünk. Nagyon jó vele viccelni, igazi érett nő az életkora ellenére. A második menetet ő kezdeményezte, elkezdett simogatni majd újra franciázni. először csak a nyelvével izgatta, nyalogatta a sisakot és a heréket. 69-be fordultunk. Csodás látvány tárult elém a popsi és a rózsaszín kis puncija annyira izgató volt, hogy a mozdulataimmal próbáltam minél mélyebre dugni a szájába amit meg is érzett és nem volt ellenére. A mélység elérte azt a pontot ahonnan már nincs vissza út így a szájában landolt minden egyes csepp. Sajnos nem sikerült a második menet de nem bántam, remekül elbeszélgettünk az idő további részében majd gyors zuhany és irány a vad világ.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején szoktam rendezni, mint ahogy most is gyorsan átnyújtottam neki. Teljes mértékig megérte, nem csak kedves de hozzáértő is. Remélem minél hamarabb újraláthatom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem csak a szexben remekel, rendkívül jókat beszélgettünk, nevetgéltünk. Ezek is szükségesek a teljes relaxációhoz és kielégüléshez. Az ilyen lányokat kedvelem a legjobban akik értelmesek és olyan, mintha az igazi barátnőddel találkoznál.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-24 03:27:24
Lehet hogy "menet" alatt az aktust érti és arra már nem került sor csak egy franciskára. :)

guilt
Könyvet írhatna
2020-05-19 20:38:40
Csatlakozom Brudohoz, nekem is ez a második menet paradoxon a fura. Amúgy egész jó írás.

2020-05-19 18:37:12
Tetszetős beszámoló, de egy dolog szöget ütött a fejemben. Azt írod, hogy 69-ben mélyen bevett és elérkeztél oda, ahonnan nincs vissza út és az utolsó cseppig kiürített. A következő mondatod meg úgy kezdődik, hogy a második menet nem jött össze. Akkor ez hogy is volt? Nem volt második, de a szájába élveztél? Akkor mégiscsak volt. Na mindegy, a lényeg, hogy kijár a gratuláció mindkettőtöknek!

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-04-12) : Ezután MIa megkérdezte, hogy visszonozhatja-e az előbbit. Kicsit természetesen duzzogtam, de végül megadtam magam. :D Imádtam, ahogy furulyázott rajtam, valamikor csak szájjal csinálta, valamikor az egyik kezével verte is közben vagy a zsákot ingerelte vele. Váltogatta a technikákat, ahogy épp jó volt nekem.

(2020-04-07) : Mia a lábaim előtt, a koronaékszerek az ajkai között. Csodás framcia nyelvlecke, nekem olyan igazi barátnős, vágyakkal teli érzésű volt. Kitért mindenre, amivel igencsak felkorbácsolta a vágyaimat.

(2020-02-10) : Fantasztikus látvány, ahogy tövig eltűntet egy ilyen fiatal lány és közben mélyen a szemembe néz, olyan vizuális élmény amit sosem lehet elfelejteni. Hihetetlen tempót diktál ebben a pózban, hajol fölém, csókol vagy én játszom a cicikkel.

felejthetetlen: 18db
(2020-04-17) : Szeme csukva, szája résnyire nyitva, ajkain néha végigfutott a nyelve, megnedvesítve azokat. Nem tudom megállapítani, hogy mennyire volt kedvére való, de egyszer csak húzott magára egy csókra, majd átfordított és kedvére játszani kezdett a velem egykorúval. Körbevizsgálta nyelvével a környezetet, majd amikor érezte, hogy itt az idő, az ajkai közé vette. Mindeközben kezeivel bebarangolta a testemet, majd a zsákot cirógatta.

(2020-04-16) : A kezét csak egyszer húztam félre és tudta, csak szájjal szeretem. De közben simogatott, figyelt rám és a szája sarkából néha kéjes mosolyt pillantottam meg.

(2020-04-02) : Mia utánozhatatlan közvetlenséggel-kedvességgel-határozottsággal előbb megszabadult sok titkot amúgy sem rejtő ruhadarabjától, de nem maradt túl sok időm a bámészkodásra, hiszen pillanatokon belül egymásra találtunk, egymás karjaiba olvadtunk, és elkezdődött, aminek be kellett következnie.

nagyon jó: 15db
(2020-05-26) : Lusta pózba vágtam magam, majd kis igazítás után a tükörből mozizva néztem ahogy Mia igyekszik újradefiniálni a "bőnyálas francia" fogalmát a velem egykorú segítségével.

(2020-05-03) : Egy kis franciás kényeztetés után egy pillantásból tudtuk, hogy kár húzni az időt és ha ez nem lett volna elég úgy lecsókolt, hogy elég egyértelmű volt, eljött a gumihúzást ideje. Kaptam egy finom kis franciát, majd a gumit, majd ha jól emlékszem doggy-ban kezdtünk.

(2020-04-01) : Kezdetben kézrátétellel, majd a nyelvével, később az ajkaival tesztelte férfiasságom. Kitért a golyzikra, és különös tekintettel a makkra. Jól vizsgázhattam, mert nem akarta elengedni és csak játszott vele és játszott vele.

: 16db
(2020-03-04) : Ezután diszkréten test, és kézbeszéddel jeleztem, hogy leheveredhetnénk, úgy jobban hozzáférek az ikrekhez. Eddig is nyilvánvaló lehetett számára, hogy tetszenek a mellei, amit meg is jegyzett, hogy "csak nem mellmániás vagy?". Válaszolni nem volt időm, mert meg kellett a bimbókat ízlelnem. A bimbik jól reagálnak a nyelvcsapásokra, szépen lesmároltam mindkettőt. Közbe vissza-vissza tértem a szájához, mert azzal is nehezen teltem be.

(2020-02-25) : Egy franciás felvezetést kértem kezdésnek...meg kell hagyni, egyetemi szinten oktathatná Mia ezt a nyelvjárást. Éreztem, hogy ha tovább folytatja akkor hamarosan végem lesz, mivel nem szerettem volna hogy így záruljon az első kör, gyors gumihúzás után átváltottunk misszibe. Naív voltam, mikor azt hittem hogy így talán egy kicsit tovább bírom. Azok a csillogó vadmacska szemek és az a fantasztikusan szűk puncija egyszerűen megőrjített, hamar ki is facsart a kishölgy.

(2020-02-17) : Mia egy idő utan átvette az irányítást, oldalra fordult és elöszőr nyelvével izgatva majd hamm az egészet bekapva segítette vérrel telíteni a kis kedvemcemet