Dóri szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Dóri-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-18 14:44:03

lancer
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

Köszönöm a szép írást! :)))
váljék egeszségedre :))) :*

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Ma reggel nyomtam egy vtr_t, szerencsére gyorsan reagált és el is fogadta. Előtte láttam, hogy online az oldalon.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Thököly_Dózsa György u. kereszteződésétől 2 perc séta, BKV szinte ott tesz le, az M2 Keleti pu. _tól is egy könnyed sétára van. Aki kocsival jön, a közelben biztos talál parkolóhelyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tiszta rendezett. Lift működik, új építésű lakás. Bejutás egyértelmű, kedvesen tájékoztat a telefonba. Fürdő tiszta, káddal függönnyel, van bontatlan fogkefe és szájvíz pohárkával. 3féle tusfürdő, és 3féle dezodor. Nagy tiszta nedvszívó, fehér törölköző, rend és tisztaság, erre nem lehet panasz.
Dóri külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Nagyon szép arca van, csillogó gyönyörű szeme és vele együtt életvidám pozitív kisugárzása van Dórinak. Mosolya szintén szép, és csókolni való puha szája van. Arányos testalkata van, nem túl magas, szép nagy kemény cicikkel rendelkezik és szintén formás kemény popsija van. Rendkívül jó testű hölgy, korábban sportolt is, maximálisan elégedett vagyok Dóri külsejével. A képek alapján talán picit magasabbnak gondoltam, de nem méregettem

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
A fürdés után levette a fekete fehérneműt, rögtön állva csókolózni kezdtünk az előtérbe ami nagyon kellemes volt, ezután az ágyra feküdtünk, ahol egy nagyon finom franciát mutatott be, foglalkozik a környékkel is, kellően nyálas, mélyen beveszi, jó intenzítású, így lett végem, egy nagyot robbantam a szájába,hagy lenyugodni, profin csinálta. Kértem egy masszázst az első kör után, kellemes simagatás volt, jól esett, segített még jobban ellazulni, közben beszélgettünk értelmes, tájékozott lány, meglehet vele találni a közös hangot. Második kört csókkal és puncinyalással kezdtem szép puncija van, ujjazást engedi kellemes szűk Renaultjel fogadott. Ismét francia következett majd kellő keménység után gumit húztunk és szemből támadtam, közben kellemes lágy csókokat váltottunk, használja a nyelvét is jó vele csókolózni. Megcsillogta lovagló tudását ami szintén megnyerő, jól mozgatja a csípőjét, közben lehet a szép cicikkel foglalkozni és paskolni a kemény fenekét. Utolsó póz, kutyusba történt, szép látvány hátulról és jó érzés a betonkemény popsit paskolni, engedi a haját is finoman húzni, így lett végem hátulról, szintén hagy lenyugodni, nem ugrik le rólad rögtön, ez nagy pluszpont. Újabb kellemes beszélgetés amire nem térnék ki, majd 3kör, ahol egy újabb szájbaélvezéssel lett végem, amit én se hittem, hogy összejön, mivel már nagyon fáradt voltam, de kitartóan abszolválta Dóri, ezúton is köszönöm neki. A baszoba szintén a célnak megfelel, ágy nagy de nagyon puha és nyikorog, ez az egy apró negatívum, de nem vészes, az előtérbe van kényelmes nagy kanapé.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt bővebb infóban szerepel.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kisugárzás, életerő vidámság ez jellemzi Dórit brutál jó testbe csomagolva, szuper kedvességgel. A végén kaptam egy ajándékot aminek nagyon örülök, köszönöm Dóri, minden jót kívánok neked! Vigyázzatok rá!!! Helyesírási hibákért elnézést kérek, fáradt vagyok már átnézni, valamint a sok szóismétlésért, de nem vagyok egy jó írói vénával megáldva, a célja a beszinek úgy gondolom megvan, kellő és hasznos infót ad remélem mindenkinek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-22 17:01:45
@Dóri: nem volt szándékom kritizálni Téged, csak az "én szövegemet" kilőtted, és vicces akartam lenni.

@Ronin: igen, Te egy komoly kritikus vagy. Én mindig igyekszem is javulni, ha engem kritizálsz, és ez így nekem rendben is van. Nem is reklamáltam talán egyszer sem, sőt amennyire visszaemlékszem, még csak nem is gondoltam, hogy vitáznom kéne, amikor rólam volt szó.

De ezt a beszit én megvédeném: "Menni, vagy nem menni, ez itt a kérdés" (mármint Dórihoz). Számomra azért jó ez a beszi, mert meggyőző választ ad erre a kérdésre. Úgyhogy egyértelműen jó.

2020-05-21 12:04:52
Jó az itt is Dóri! A lényeg, hogy elégedett mindenki. Én mondjuk az írással nem annyira, mert sablonosnak és "hangulat fukarnak" éreztem, de ez mellékes.

2020-05-19 14:11:01
Kedves KsPisti11 igen valóban mellé ütöttem, rossz helyre került a reagálás :)))
köszönöm az észrevételt :)

2020-05-19 13:32:15
Dóri ugyan valóban aranyos, de neki ott a reagálási lehetőség: az jobban ki is emelkedik, mint ez a hely. Itt - a kommentek között - az én tisztem azt, mondani, hogy, "Köszi szépen, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)"

Viccen kívül. Hasznos beszámoló volt. És világosan látszik itt még egy hely, ahova el kéne mennem!

2020-05-19 10:04:28
Köszönöm szépen :))
Egeszsegedre :*

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-05-15) : egy nagyon fincsi franciát kaptam. Beleélősen csinálta, mélyen, nem kapkodva, hanem, hogy minél jobb legyen nekem. Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem kóstolóm meg Dórit, ezért 69be fordultunk,

(2020-05-05) : Hanyatt fektetett es szépen lassan elkezdte kényeztetni a cerkát. Egész mélyre engedte néha, majd mindenféle trükköt bevetett, a golyókat sem hagyta ki. Olyan átéléssel és odaadással kényeztetett, hogy le kellett állítanom.

(2020-04-19) : Folyamatosan köröz a csípőjével, vagy a poroszkálás vagy az ügetés jármódban volt, közben meg is beszéltük, most ez a lágy szeretkezős ritmus az, ami mindkettőnknek kedvére való.

felejthetetlen: 7db
(2020-05-18) : Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa.

(2020-05-11) : A farkamhoz érve elsőként a környező területeket vette birtokba olyan érzéki kényeztetéssel, nyalogatással, hogy néha még a testem is beleremegett. Lassan bekapta a golyóimat, majd gyengéden nyalogatta a zacsit és a teljes környéket, mámorító érzés volt.

(2020-04-26) : Az első franciaórát ekkor kaptam, ai a korábbinál jóval alaposabb és változatosabb volt. A szemkontaktus helyett most a kényeztetésre helyezte a hangsúlyt.

nagyon jó: 3db
(2020-05-20) : "Vajon miért is kéne ágyra feküdnöm? Igazából miért is nem vágtam még magam az ágyra percekkel ezelőtt?!!" Erre a hangra hallgatva felajánlottam, hogy akkor most kanyarodjunk vissza javaslatához, és akkor én most vízszintbe teszem magam. Kettőt pislogtam, és máris párnák kerültek fejem alá, egy Dóri pedig szájával oda, ahol épp a legtöbb örömet tudta okozni nekem.

(2020-05-10) : Így először a golyók kaptak csókokat, majdmélyen a szemembe nézve alulról felfelé haladva nyelvével hímtagomon végigcsúszva elért a tetejére, amit azonnal a szájába is vett.

(2020-03-24) : Összebújtunk, tovább csókolóztunk majd az ágyba irányított. Végigcsókolta a testem, majd egy lágy, szenvedélyes franciába kezdett. Nem csapott rögtön a lovak közé, először lassan csak a rudat csókolta, majd végignyalta a farkam, végül finoman szopni kezdte azt. Nem akartam így elsülni, így cserét kértem, végigcsókoltam a combját, hasát melleit, majd finoman kezdtem puncija kényeztetéséhez. Pár finom csókot leheltem, ezután kezdtem csak után nyaltam finoman bele.

: 4db
(2020-05-26) : Valóban nagyon óvatosan és érzékien fogott a kényeztetésembe.Csodás látvány tárult elém,amikor a kezeit nem használva,a nyelve hegyével végigcirógatta a golyóimat,majd elindult felfelé a farkamon egyik oldalt,

(2020-05-25) : Ezt követően már ő szeretett volna kényeztetni ezért hátamra feküdtem mire kedvesem elindult lefelé testemet végigcsókolva, míg rá nem lelt meredő férfiasságomra, amit finoman kezdett kényeztetni csókolgatni majd makkomon forgatni nyelvét, de nem váratott sokáig azzal hogy eltüntette szája mélyén egyre intenzívebben szopva bő nyálasan.

(2020-05-16) : Ezután közölte, hogy most ő szeretne a kedvembe járni. Helyet cseréltünk, kaptam pár lágy csókot, majd szépen fokozatosan haladt a cél felé. Először a zacsit kényeztette, majd szépen lassan be is kapta.