20
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
20
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
89
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
AMIRA erotikus masszázs

erotikus masszázs

AMIRA-

Prémium hirdető
78/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-17 20:24:50

johnspartan007
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

AMIRA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-05-18

Egyeztetés
Nem tudom, hogy van-e diszpécser, vagy a lányok egymás telefonját kezelik, olyan közepesen nehéz volt elérni, párszor foglaltságjelzés, vagy nem vették fel, de végül kolleginával beszéltem, kaptam időpontot.
Megközelítés
Óbuda könnyen megközelíthető része, parkolni is lehet közelben, illetve BKV is frankó. Gyalog meg még jobb, mert egy részét a távnak gyalog tettem meg, mert dugó volt a Kolosynál (karantén idején hogy? )
Helyszín
Nagyon hangulatos.. Tiszta, hangulatos fények, ízléses berendezések, van hely lerakni a ruhát, fürdő-törölköző makulátlan, hangulatzene, szóval minden pöpec.
AMIRA külseje
Csinos magas lány. Szép arc, szép szemek, ápolt külső. szeretem a magas lányokat, ennek megfelelően igen szép hpsszú vombokkal rendelkezik.

Erotikus masszázs
Közepesen erős masszázs jellemezte az egész masszázs részt, igazából erősebben szeretem, de most jó volt így. Fürdőből vissza, felfekvés, hátrész kezdettel.
Szerintem gyorstanfolyamos elsajátított mazzsázstechnika, de nem rossz. Háton keresztbe tett mozdulatok, lapockánál kicsit erősebben kértem. Erotikus részelső körben comb közé kéz befogás, nagyon jó comjai vannak! Ja, bár bartnő azt mondta, hogy kisbugyiban lesz a masszázs, de a bugyi, és a cicifix végig fentmaradt. Aztán rátér a lábra is, némi zacsik irányában történő finom ráfogás jellemezte a második erotikus részt. Volt egy olyan érzésem, hogy elcsúsztunk egy kicsit időben, de ez a kényeztetés után derült ki.
Levezetés
Jelezte, hogy megfordulhatok, ha szeretnék, volt egy olyan érzésem, hogy olyan semlegesen jöhettem be neki (hogy nem került le pl a cicifix), de végig kedves volt, ebben nem volt hiba.
Szóval kérdőjeles volt, hogy mi lesz a levezetéssel, de teljesne pozitív fordulat volt, már már barátnőfeeilngbe hajló érzésekkel.
Mellémállt, kérdezte, lehet-e simizni, mondta persze, tetszett a feneke, mondtam, hogy szeretem a csipkét, elmosolyodott, hogy valóban? ja mondom, nélküle még jobb, de ez igazán jól áll neked. Kézbe vette az ezredest, kérdezte milyen levezetést szeretnék, ajak, vagy kéz, vagy mindkettő? Pillanatnyi gondolkodási időt kértem, mert utóbbi időben inkább kézi levezetést kértem, majd mindkettő mellett döntöttem. Francia közben ahhoz képest, hogy én kicsit semlegesnek éreztem a köztünk kialakult kapcsolatot, a francia az meglepően jó volt! Gyorsan kezdte, jó technikával, gyors francia nyelvjárással :) mélytorok meg hasonló pornós feeling nem volt.
El is csúsztunk időben, illetve sokáig nem is bírtam, szóltam neki a végénél (ezt értékelte is, hogy nem akartam szájba lőni), így a kisfickók rajtam landoltak.
Elszámolás
Előre akartam letenni, mondta, hogy inkább utólag, ajándék volt nekem is ez az óra ezért a rózsacsokorért egy ilyen szép lánnyal.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A masszázs rész nem volt erős, de jólesett. Masszázs rész alatt olyan közeli kontakt nem alakult ki, inkább kellemes beszélgetés volt. Viszont a levezetés abszolút rendbenvolt, jó választás volt, jól éreztem magam nála.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés AMIRA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.