0
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Jázmin erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Jázmin-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-13 19:00:48

Andy-p-M
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin reagálása

:-))) köszönöm a kedves szavakat és a csodás randikat!
Hát nem unatkoztunk….. :))

Jázmin erotikus masszázs beszámoló Budapest

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Közel két éve szerettem volna Jázminnal találkozni ma végre sikerült. Egy kudarcba fulladt találka után,az oldalon nézelődtem láttam villog hogy hívható,megcsörgettem egyből felvette ,szia tessék Jázmin vagyok ,,azonnal rabul ejtő" hangjával bemutatkozott.Azonnal a lényegre térve rákérdeztem hogy ráér e mostanában, közölte,igen ráér. Azonnal bejelentkeztem hozzá, VTR t lecsapva az autót irányba kanyarítottam és úton is voltam hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
A közeli dupla pláza mélygarázsában parkoltam, 5 perc séta a tetthelyig.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Igényes nagyon tip top, nagyobb lakásban találkoztunk. Lift a házban. Fürdő patyolat. Masszázspad tatami,tükrök....
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ez nehéz lesz....hogy lehet egy gyönyörű földre szállt angyalt leírva bemutatni....!?
Gyönyörű arc,igéző szemek,tökéletes cickók,a fenekét versbe kellene foglalni.!
Jázmin egy emberi testet öltött szexistenő😍
Olyan brutál kemény feneke van rendesen megmarkolni sem lehet....imádom minden porcikáját!!!

Jázmin, Masszázs Budapest II. kerület,  nő Bp V. , 2022-01-14 09:51:37
Jázmin +36 Budapest2022-01-14 09:51:37 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A tisztálkodásból visszatérve Jázmin finom gesztussal jelezte foglaljak helyet a tatamin, közöltem vele inkább kezdjünk masszázzsal.Gyönyörű mosollyal az arcán megjegyezte rendicsek akkor egy elnyújtott kényeztetésben lesz részem.
Hasra vertem magam a padon,és rábíztam magam szépséges vendéglatóm varázslatos kezeire. A talpaimtól kezdve nagyon finoman masszirozni kezdett,a lábújjaim ,talpam ,vádlim ... Nem tudom hogy tanulta e,de az biztos hogy tanítania kellene.
Alaposan, minden porcikámra kítérve Jázmin haladt felfelé a testemen. Közben beszélgettünk mindenféle dolgokról ,a tükörben alaposan szemügyre véve gyönyörű vendéglátóm élveztem ügyködését. Fenekem ,derekam ,hátam,vállaim alaposan átgyúrta,kellő erösséggel de nagyon finoman. Élveztem minden pillanatát. A masszázs cirógatássá alakult,benyulva lábaim közé zacsit izgatva farkamra rámarkolva jelezte ha úgy gondolom megis fordulhatok.Felülve megjegyeztem megszeretném hálálni a pompás masszázst. Mindjárt lehetővé teszem kecsegtetett Jázmin.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Ültem a padon Jázmin a térdeim közé állt finoman megcsókolt.Lecsúztam a padról magamhoz húztam szenvedélyesen csókolózásba gabalyodtunk.Jázmin lehúzta válláról a csipkés felsőjét megvillantva tökéletes cickóit. Biccentve jelezte akár folytathatjuk a tatamin is,előre engedve hanyat fektettem.Ráfeküdve csókolóztunk finoman hosszan,megmarkolva melleit aszittem megáll a ketyegő😜, kőkemény markolni való, kőkeményen meredező bimbók....tökéletes!
Alapos cici kényeztetést követően,Jázmin tökéletes testét fedeztem fel csókoltam,nyaltam faltam ahol értem.Jázmin kéjesen nyögdécselve jelezte nagyon élvezi ténykedésem.A combjai közé érve gyönyörű szép illatos punci látványa fogadott. Megis dicsértem hogy milyen gyönyörű. Felvéve a tökéletes pozíciót birtokba véve szépséges vendéglatóm gyönyörű puncijàt,nyalni kezdtem. Beszopva ajkait,izgattam nyelvemmel a csiklóját. Jázmin melleit markolászva kéjesen élvezte ténykedésem.
Valami csodás érzés nyalni ezt a szép lányt. Egyre hangosabban nyögdécselve, igen ez az nyögve jelezte célegyenesben van. Combjait megfeszítve, puncijával a számban összerándulva élvezett el. A szemei csillogtak a boldogságtól.
Szóltam neki hogy ennyivel nem fogja megúszni ellentmondást nem tűrve,folytattam kényeztetését Jázmin hátra hajtva fejét kéjesen sóhajtozva újból elélvezett. Picit hagytam lenyugodni,combjait puszilgatva figyeltem a reakcióját...újból neki estem picit vadabbul nem kegyelmezve harmadszor is a csúcsra juttattam. Rám szólt elég lesz,mielőtt teljesen kicsinálsz. 😜😜😜
Oda bújva szenvedélyesen csókolóztunk. Jázmin felém kerekedve végig csókolva a testem,a lábaim közé kuporodva a farkam megmarkolva,huncut mosollyal az arcán nyalni kezdte a golyóimat,zacsim beszopva ,verte a farkam. Leköpte a farkam a nyálát elsimizve szopni kezdte kőkemény farkam.Hol a makkom szopdosta hol eltüntette....közben olyan hangok hagyták el a száját ami egyértelművé tette hogy simán jobban élvezi a helyzetet mint én....pedig én is csúcson voltam.felváltva hol a farkam szopta hol a zacsit falta...a szemeiből sugárzott a boldogság. Kezdtem teljes testből remegve a csúcshoz közeledni,magamhoz húztam megcsókolva megkérdeztem hova élvezhetek.?... Gyere a számba.
Tudtam hogy brutális orgazmusom lesz,fokozza az érzést felállva szopattam tovább. Jázmin olyan tempót diktált hogy nem bírtam tovább,kértem hogy verje ki, száját kinyitva nyelvét a makkom alá helyezve szájába verte a farkam.
A bokámtól indulva remegés fogott el,remegve megfeszülve kiment az erő a lábaimból,alig bírtam állva maradni. szájában óriásit élvezve,kőkemény farkammal a szájában majdnem ráborultam Jázminra. Jázmin tökéletes kondicióját bizonyítva mintha mi sem történt volna kezeivel megtarva,megtámasztva rendíthetetlenül szopott tovább,helyzetet lereagálva mind ketten nevetni kezdtünk,én mint újszülött összebicsaklani akaró kiscsíkó....Jázmin farkammal a szájában...🤣🤣🤣🤣
Nagy nehezen megtaláltam önmagam hanyat vágtam magam,szépségem hozzám bújva csókoltuk egymást....és kucogtunk a történeteket.
Lezuhanyoztam megbeszéltük a következő találkát...érzelmes búcsú...bye bye
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Végülis nem beszéltünk meg semmit,egy tökéletes randi kerekedett ki másfél órában.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon ritkán éreztem még ennyire jól magam Jázmin társaságában. Természetesen vissza térő vendége leszek.
Ritka egy finom gyönygyszem....egyszerűen IMÁDOM!

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-08-29) : She started with my feet and worked up my legs. It was nice when she got to the top of my legs. On a normal day I would have fast-forwarded to the adult portion of our adventure, but today I needed some pain relief.

(2019-01-15) : Így kezdésképpen igen jól „felhúztuk” egymást, de megállapodtunk abban, hogy kivételesen most közös masszázzsal fogjuk folytatni, ugyanis mindkettőnknek picit fájt valamije, Jázminnak gyengéd derékfájdalmai voltak én pedig előző este a nyakamat aludtam el.

felejthetetlen: 7db
(2021-03-08) : Ő már a farkamat simogatta, felváltva csüngtem ajkain és a formás, kényeztetésre jól reagáló cicijein, majd pozíciót váltva Jázmin elém térdelt és bemutatott egy minden igényt kielégítő változatos francia leckét, nyelvével játszott a makkal a tölténytárral voltam a szájában kicsit majd tövig és ezt így váltogatta míg lenem állítottam mert nagyon közelinek éreztem a beteljesülést. Ez követően felültettem a masszázs padra és viszonoztam a francia órát a kapott iránymutatásnak megfelelően.

(2020-11-28) : Jázmin nem tudom, hogy tanulta-e a masszírozást, de ez lényegtelen is, hiszen minden mozdulata éppen olyan erősségű és éppen úgy ér fájdalmas testtájaimhoz, hogy az nekem éppen megfelelő. Most deréktájam, forgóm és csípőm kér a kezelésből, és megfelelő idő jut arra, hogy a kezelés végén felfrissülve és fájdalmaimnak búcsút mondva mehessek fürdeni és szedelőzködhessek a hazaútra.

(2020-08-28) : remekül találja el az erősséget és a pontokat, ahol dolgoznia kell erős kezeinek (én meg nyilván nem hallgatom el előle, hogy hol és hogyan szeretném, ha kezelne) és ez a pár perc mindig csodás befejező eleme a randijainknak. Plusz öröm, hogy kielégülve, megsemmisülve az orgazmusom után még egy ilyen kényeztetést is élvezhetek, mielőtt időnk lejár.

nagyon jó: 9db
(2021-08-10) : Szóval masszázspadon zajlott a masszázs, ami véleményem szerint pályafutásom legszakszerűbb masszázsa volt. Lentről haladt felfele, jó alaposan átgyúrt, még talpmasszázst is kaptam. Vádlitól haladt felfele, combok, derék, váll, hát. Erre vágytam, ez a része (is) tökéletes volt. Nagyon jól esett, megtalálta a maszírozandó pontokat.

(2020-06-16) : Számomra pont a megfelelő erővel masszíroz, nem lágyan és nem túl erősen. Lábaknál kezdi, így halad fel teljesen a vállakig. A masszázs vége felé kezei lágyan elkalandoznak, cirógatással korbácsolják fel a vendég vágyait. Tatamin masszírozott, a felvezetésnek köszönhetően teljesen meztelenül külön örömömre.

(2019-04-01) : A masszázsra tehát az erotikus rész után került sor, kérésemre lágy simogató jellegű volt. Gyakorlottnak és képzettnek tünt. Talán el is szundítottam közben annyira jól esett.

: 3db
(2020-11-26) : Krémet használt, a masszázs inkább kellemes simogatás, nem tanult elemekkel tarkítva. Talp, vádli az indítás és így haladt felfelé. Jól esett, kenegetett, közben beszélgettünk minden féléről, nagyon kedves lány, nagyon kommunikatív, de csacsogott ha kell-ha nem, ami nagy előny. Aztán 1x csak jött az invitálás, hogy tegyük át a székhelyünket a tatamira...nem kellett 2x mondani.

(2020-10-06) : Jázmin masszázsa nekem nem volt erős, az érintése mégis nagyon jól esett. Nem tudom pontosan visszaadni, hogy miért, de többször is beleborzongtam (jó értelemben), amikor hozzám ért, pedig ekkor még nem is nagyon kalandoztak el a kezei.

(2019-05-06) : Cirógatni kezdett lassan kalandozva a farkam felé, apró puszikkal a mellkasomról a szája is elindult dél felé, megérkezve felfedezte a környékét, egyenként cuppantgatta be a golyókat, majd a meredező hímtagom is eltűnt a szájában