386
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Marcsi szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Marcsi-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-12 22:25:39

dirtydave24
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Marcsi reagálása

Köszönöm kedves a beszámolót és persze a randinkat is emlékszem még nagyon jó volt ❤️❤️❤️
Remélem sokszor visszatérsz még hozzám élmény veled minden perc csókollak nagyon nagyon sokszor 🥰

Marcsi szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en keresztül történt jó pár nappal előre. Gyorsan kaptam választ és minden teljesen zökkenőmentesen zajlott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én BKV + séta kombinációval elég hamar ott voltam. A központi helyből adódóan a tömegközlekedés elég jó/bőséges.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Belvárosi, régi építésű tágas lakás. Amit láttam belőle (tett helyszíne, fürdő, előszoba) az mind teljesen rendben van.
Marcsi külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képeknek teljesen megfelelő nagyon formás kis aranyos csajszi. Ezúttal magassarkúban és egy szexi kis miniruhában várt, ami nagyon jól állt neki, viszont amíg zuhanyoztam ezek lekerültek és csak a fehérnemű maradt, persze az se sokáig. Amúgy nagyon finom kis harapni való mellei vannak. Az a tipikus természet csodája, amiről szinte alig tud az ember elszakadni.

Marcsi, Szexpartner Budapest V. kerület,  nő Bp XI. , 2022-01-13 09:21:08
Marcsi +36 Budapest2022-01-13 09:21:08 erotikus masszázs
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Mint említettem mire visszatértem a zuhanyzásból már csak a bugyi melltartó kombó volt rajta. Először állva kezdtünk el csókolózni, ami nem feltétlenül kényelmes a magasságbeli különbség miatt szóval ezt először azzal orvosoltam, hogy felkaptam Marcsit. Ettől ő egyáltalán nem illetődött meg más lányokkal ellentétben, belém kapaszkodott és zavartalanul folytattuk tovább a már megkezdett tevékenységet. Azonban mivel lassan a formás kis melleit is ki akartam szabadítani, amit ugye teli kézzel nem lehet így letettem és ő az ágy szélére állt, így a nyelvcsata is folyhatott tovább és a kezeimmel is felfedezhettem finom tenyérbe illő melleit. Ezt követően megkértem, hogy feküdjön le, hadd ízleljem meg finom kis kelyhecskéjét. Lassan fokozatosan kezdtem neki, majd ahogy éreztem, hogy kicsit el kezd nedvesedni bevontam a mókába pár ujjamat is. Bár Marcsi nem szokott túl hangos lenni, azért finoman jelét adta, hogy nincs ellenére a ténykedésem, talán még valamennyire kis örömet is tudtam neki okozni.
Ezután cseréltünk és ő kezdett franciázni. Csak néha szokta picit mélyebre bevenni, általában inkább a nyelvével játszadozik a szerszámon. Végignyalja az oldalán, a makkot ingerli, majd lágyan bólogat rajta egy kis kézimunkával vegyítve. Egyáltalán nem az a kivégzős fajta, inkább a finoman felizgatós. Pár perc ilyen fajta élvezet után kértem is inkább a védő felszerelést.
Kezdésnek kértem, hogy lovagoljon egy kicsit, úgyhogy fölém guggolt és lassan beleült. És ezen a ponton a szemem tényleg elkerekedett, ugyanis tényleg nagyon szűk. Annak ellenére, hogy általában jobban bírom és tovább tart, hogy elmenjek azért Marcsinál néha oda kell figyeljek, nehogy idő előtt vége legyen. Azért a figyelmem nagy részét így is a formás cicik és a kemény popsi markolászása, simogatás kötötte le. Miután már eleget élvezkedtem és kicsit jobban aktivizálni akartam magam kértem, hogy váltsunk misszibe. Azonban akkor ez valamiért még se akart összejönni, kicsit lelankadtam úgyhogy ez az ötlet elvetésre került. Egy gyors franciás felkeményítés után végül a kutyus lett a nyerő. A méretbeli különbségek miatt itt is én helyezkedtem kis terpeszbe, Marcsi pedig összecsukott lábakkal kinyomta felém picit felfele a popsiját. Mivel a drága kis hölgy puncija még mindig eszméletlen szűk így először csak lassan kezdtem el mozogni, azonban szépen fokozatosan begyorsítottam, ami a hangokból ítélve neki se volt ellenére. És annak ellenére, hogy nem így terveztem nagyon hamar végem is lett és telelőttem a gumit, teljesen ki lettem facsarva.
Rövid tisztogatás után kicsit beszélgettünk és kaptam még egy kis masszázst is aztán pedig nagyon hamar le is járt az időnk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt és néha nagyon-nagyon kedvező is. Ahogy én észrevettem Marcsi szereti kényeztetni a vendégeit azzal, hogy néha-néha kis időre lejjebb viszi a virágcsokor méretét és/vagy valamilyen extrát is alapban ad. Szóval megéri szemfülesnek lenni vagy inkább rendszeresen visszajárni?
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kedves cuki kis leányzó, akihez időnként nagyon megéri visszatérni. Ha más nem azért a mennyi szűk punciért mindenképpen. Én valószínű még meglátogatom párszor, amikor lehetőségem nyílik majd rá.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2022-01-09) : Bekapva a varázspálcám egy részét, azon pörgette nyelvét, majd azt kivéve nyalogatta rudamat. Csókolgatta, puszilgatta, amit nem csak lelkesen, de hihetetlen érzékiséggel technikásan, nyújtott nekem, az élvezetek eme magas színtű tárházában. Én leülve a kanapé szélére, élveztem tovább Marcsi kényeztetését, miközben mellét simogattam.

(2021-07-07) : A puncija nagyon érzékeny, jó ízű, és most én is kitartó voltam, hamarosan éreztem, hogy egyre sűrűbben veszi a levegőt, kicsit megszorította a lábával a fejemet és a csúcsra ért. Nem sikerül ez mindig, talán számít, hogy már nem elsőre jártam nála, kicsit "összeszoktunk", vagy legalábbis volt időnk megismerni egymást. Mindenesetre a szokásos mosoly mellé még a szeme csillogása is párosult amikor felnéztem délről.

(2021-07-02) : Egy idő után lassan lefelé indult rajtam. Végig puszilgatta a mellkasomat, közben gyönyörű kebleivel fokozta örömömet. Mikor a cél területhez ért, pajkosan végignyalogatta az immár merev testrészemet, majd forró ajkai közé vette. Na itt aztán elindult az őrjítő nyelvjátéka. Különböző mélységekre engedett, s nyelvét pörgette a kobak körül.

felejthetetlen: 26db
(2022-01-20) : Aztán hogy kényelmesebb legyen, az ágyra dőltönk, és 69-ben kényeztettük egymást. Hatalmasat nyalakodtam gyönyörű húsos puncijában, ő közben a szájával dolgozott rajtam. Annyira tetszett ez a felállás hogy vagy negyed órát így voltunk, ezután gumit kértem, nehogy a szájával végezzen ki. Ügyesen felhúzta a gumit, majd egy kis nyállal előkészítette és kérdezte, hogyan kezdjük.

(2021-12-17) : Kedvesem lágyan megsimogatta , csókolgatta a mellkasomat,majd lefelé haladva megérkezett bűntársamhoz. Először csókot lehelt Kispajti fejebúbjára,majd a rúdon lefelé húzta virgonc nyelvét. A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon.

(2021-12-08) : Előbb ő kezdett egy natur franciába, amit egy idő után kölcsönössé akartam tenni, így fordulást parancsoltam. Készségesen fordult úgy, hogy 69-ben folytathassuk. Előbb csak finoman kívülről, aztán már belülről is élveztem a szűk puncin a nyalakodást, miközben ő szájjal kényeztetett, úgy hogy a kezével szinte hozzá se ért a farkamhoz.

nagyon jó: 19db
(2021-12-16) : Először az ágy szélére ült és úgy szopott, majd fekvő helyzetben is megtapasztalhattam remek francia tudását. Aztán szemből támadtam, bírja a strapát, nem nyafog sőt élvezi. Formás popsi miatt a kutyus sem maradhat el, ezért váltottunk. Itt már nekem akadtak gondok a nemrég kihevert betegség miatt, ezért a popsi nem akart összejönni. Végül szájjal végzett ki.

(2021-12-15) : Aztán éreztem,ez mégse fog összejönni,gondoltam a szájacsakájába adom,úgy is szeret szopni. Na ebben nem volt hiba. Volt ott minden. Fél órát szopott a drágám én meg élvezkedtem,közben volt egy 69 is benne,ahol nyalogattam közben a punciját. Marcsi mindent megtett,de már nem jött össze,ettől függetlenül marha jó volt a kényeztetése. Változatosan szopott,zacsit nyalt finoman a nyelve hegyével(fantasztikusan jó érzés). Szegény mintha csalódott lett volna,hogy nem sikerült,de ez nem rajta múlt.

(2021-12-04) : A franciája nagyszerű volt, igazán kitett magáért, bár jól meg kellett dolgoznia a jutalmáért, ami lehet azért volt mert még feszült voltam amiatt, hogy nála tett első látogatásomkor nem sikerült tüzelnem, de legalább így jó ideig tudtam élvezni erőfeszítéseit. Miután csak sikerült elsütni a fegyvert megtisztálkodtunk és leheveredtünk az ágyra.

: 25db
(2021-12-13) : Én csak feküdtem és hápogtam, akarom mondani élveztem a munkájának a gyümölcsét. Nem szerettem volna még egyszer elsülni a szájában (pedig nagyon fontolgattam ismét), de inkább védőfelszerelést kértem. A hátára feküdt és én így élveztem a szűk punci kényeztetését is. Kifejezetten élveztem a játékot, de valahogy a végkifejlet mindig elkerült. Végül lovaglósra vettük a figurát. Marcsi rendületlenül vagy csattogósan lovagolta meredező farkamat, vagy teljesen beleült és úgy mozgatta csípőjét.

(2021-12-08) : Teljesen lenyűgözött a technikája. Volt egy nagyon kedves Hölgy aki már kitagadott és én az Ő fortélyaira esküdtem, de ez felül múlta Marcsi. Semmi esélyt nem adtam magamnak egy újabb "sikernek", de ez a pici Ördög megbabonázott és a randink harmadik beteljesülését is elérte. Kettő órán bőven belül !

(2021-12-03) : Ő pedig szó nélkül megkóstolta a farkamat úgy, hogy előtte álltam, - nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne legyen túl hamar végem. Ezután csókolózni kezdtünk, majd az ágyra döntöttem. Végig pusziltam a testét és kikötöttem a kelyhénél. Nem volt ellenére, rövid nyalakodás után éreztem, hogy egyre hevesebben veszi a levegőt, majd elélvezett. Öröm volt közben nézni is őt, tényleg látszott rajta az élvezet, nem csak megjátszotta.